marsantos έγραψε: Πέμ 19 Μαρ 2026, 10:54
tad έγραψε: Πέμ 19 Μαρ 2026, 10:21
Το θέμα το μεγάλο είναι για εμένα πως η ομάδα θα προσθέσει δύο παιχταράδες μπροστά στην επίθεση ... τόσο αριστερά όσο και στο 10 ...
Φίλε tad καλημέρα.
Στο 10, με παρόντα τον Ντέλια, πόσο παιχταρά μπορούμε να ζητάμε. Δλδ αν είναι ένας σούπερ παίχτης πως θα κάθεται πάγκο;
Προσωπικά είμαι οκ με Πέλκα αλλά ακούω και την άποψη για προσθήκη. Όμως πόσο ψηλού επιπέδου ώστε να μην υπάρχει conflict με τον Γιάννη;
O Ντέλιας αδερφέ Μαρσάντο είναι παίχτης πάνω ραφιού ευρωπαϊκά ... αξίας πολλών δεκάδων. προφανώς δεν μπορούμε να αγοράσουμε αντίστοιχο ... από τις ακαδημίες τουλάχιστον δεν βλέπω ακόμα δεκάρι αντίστοιχο με Ντέλια ή ακόμα και με Πέλκα ... δηλαδή παίχτες με χαρακτηριστικά δεκαριού όπως τον χρησιμοποιεί ο Λούτσε ... παίχτη που να κατεβαίνει μέχρι πίσω, να μπαίνει περιοχή, να πιέζει πολύ μπροστά, κλπ κλπ μην τα ξαναλέω ... βλέπουμε τόσο καιρό τι απαιτεί εκεί ο Λούτσε ... εγώ ακόμα δεν βλέπω παιδί από τις ακαδημίες αυτών των χαρακτηριστικών ...ήταν ο Κουλούρης αλλά είχε τραυματιστεί και από τότε έμεινε στάσιμος... ο Μπάλντε έχει τα προσόντα αλλά δεν είναι τόσο καλός σαν πλέι μέικερ όσο το είχαν από το φυσικό τους ο Ντέλιας και ο Πέλκας ... εάν ο Πέλκας δεν ήταν τραυματίας τόσο πολύ και έπαιζε σε καλό επίπεδο θα είμασταν καλά. αλλά δεν παίζει ... Ο Ιβανούτσες είναι ανέκδοτο με αυτά τα αθλητικά χαρακτηριστικά ...
δεν μπορείς να φέρεις λοιμό σε τέτοιο επίπεδο ... πρέπει να φέρουμε καλό παίχτη ... προφανώς θα είναι δεύτερος ιεραρχία ... αλλά αν θέλουμε να πάρουμε το μέγιστο του χρόνου από τον Ντέλια δεν γίνεται να παίζει παιχνίδι ανά 3 μέρες ... χρειαζόμαστε και άλλον πολύ καλό ... τι να κάνουμε ρε παιδιά ... το επίπεδο ανεβαίνει ... δεν γίνεται να παίζεις με λίμα σε αυτό το επίπεδο ...
η ελπίδα μου είναι ο Μπάλντε να βελτιωθεί μέσα από τις προπονήσεις και τους αγώνες το επόμενο διάστημα και στην προετοιμασία ... αλλά είναι ερωτηματικό ... αθλητικά και σαν βάση είναι σούπερ ... αλλά θέλει ακόμα δουλειά για να τον δούμε να αποκτάει στο γήπεδο νοοτροπία 10ριού. πιο πολύ 2ος επιθετικός είναι που παίζει και πλάγια και κέντρο ... όχι 10άρι ...