Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ; III
-
john4serres
Re: Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ; III
Αριστερό μπακ σε περίπτωση αποχωρήσει ένας των Baba, Taylor
-
NostalgosTouKagawa
Φερε γιορεντε του χρονου μαζι με τον σαντσεζ της γαλατα και γαμα το γηπεδο
-
boogeyman77
- Επικοινωνία:
Και οι δύο προς αποχώρηση είναιjohn4serres έγραψε: Δευ 02 Μαρ 2026, 10:24
Αριστερό μπακ σε περίπτωση αποχωρήσει ένας των Baba, Taylor
Ισχύει του Στε πγιαν Ραντελιτς?
σε κάτι σαητ ole.gr λέει κλείνει σαν ελεύεθρος για το καλοκαίρι, ο διεθνής Βόσνιος, 2.01μ ύψος, αριστεροπόδαρος και άτσκημος σαν τέρας, να τρομάζει
https://www.transfermarkt.co.uk/stjepan ... ler/384568
σε κάτι σαητ ole.gr λέει κλείνει σαν ελεύεθρος για το καλοκαίρι, ο διεθνής Βόσνιος, 2.01μ ύψος, αριστεροπόδαρος και άτσκημος σαν τέρας, να τρομάζει
https://www.transfermarkt.co.uk/stjepan ... ler/384568
-
anaximandros4
Διάβασα κάπου οτι ο Καρπετόπουλος σήμερα ανέφερε σε ραδιόφωνο οτι ο ΠΑΟΚ έχει κλείσει τον Γιαννούλη.
Mind games ή όντως τον έχουμε αλυσοδεμένο ?
Εχω μάθει από πηγή σοβαρή ότι έχει κλείσει .. υποθέτω τα βρήκανε στο μιλητό
An έρθει θα έχουμε ίσως τη πιο ενδιαφέρουσα 4αδα πλαινών μπακ της ιστορίας μας.
3+1+2....Τρεις πρωτοκλασάτοι,ο Ράφτης του Σκωτοπαναμά και δύο διαμαντάκια ο Ντούγκα αριστερά και ο Τσιότας δεξιά....
- Metagrafakias
Εγω θελω Γιαννουλη εννοειται και το ΠΑΟΚτσακι που κανει παπαδες φετος στη Σκωτια και θα γραψει ιστορια παιρνοντας το πρωταθλημα τον Κυζιριδη....
Καλημέρα φίλε Μεταγραφάκια.Metagrafakias έγραψε: Πέμ 19 Μαρ 2026, 02:01 ...το ΠΑΟΚτσακι που κανει παπαδες φετος στη Σκωτια και θα γραψει ιστορια παιρνοντας το πρωταθλημα τον Κυζιριδη....
Τι θέση παίζει το παιδί αυτό;
O Γιαννούλης ελεύθερος ή με ένα μικρό κόστος αγοράς είναι καλή προσθήκη για την επόμενη χρονιά ... εγώ θα ήθελα μετά όμως ανανέωση Μπάμπα και πώληση Τέιλορ ...
Ο Ντούνγκα έχει χώρο και παιχνίδια να παίξει όλη την πλευρά αριστερά ... νέος βελτιωμένος Γιανούλης είναι αλλά χρειάζεται εξέλιξη σιγά σιγά ... καλό θα του κάνει ...
Το θέμα το μεγάλο είναι για εμένα πως η ομάδα θα προσθέσει δύο παιχταράδες μπροστά στην επίθεση ... τόσο αριστερά όσο και στο 10 ... και στο Σέντερ φορ ... ο Γιακουμάκης και ο Τάισον είναι ερωτήματα ... ο Πέλκας επίσης ως Μπακ απ ... Ντεσπο δεν υπάρχει για εμένα ... άρα η ομάδα θέλει σπουδαίους παίχτες μπροστά τουλάχιστον δύο ...
κατά τα άλλα είμαστε καλά για αρχή ...
πλάκα πλάκα έχει φτιαχτεί από φέτος το καλοκαίρι καλύτερη ομάδα ... τόσο από μεταγραφές όσο και από άνοδο των μικρών στην ά ομάδα ... και τα δύο ανέβασαν την ποιότητα της ομάδας ... αυτός είναι και ο δρόμος που πρέπει να συνεχιστεί ...
Ο Ντούνγκα έχει χώρο και παιχνίδια να παίξει όλη την πλευρά αριστερά ... νέος βελτιωμένος Γιανούλης είναι αλλά χρειάζεται εξέλιξη σιγά σιγά ... καλό θα του κάνει ...
Το θέμα το μεγάλο είναι για εμένα πως η ομάδα θα προσθέσει δύο παιχταράδες μπροστά στην επίθεση ... τόσο αριστερά όσο και στο 10 ... και στο Σέντερ φορ ... ο Γιακουμάκης και ο Τάισον είναι ερωτήματα ... ο Πέλκας επίσης ως Μπακ απ ... Ντεσπο δεν υπάρχει για εμένα ... άρα η ομάδα θέλει σπουδαίους παίχτες μπροστά τουλάχιστον δύο ...
κατά τα άλλα είμαστε καλά για αρχή ...
πλάκα πλάκα έχει φτιαχτεί από φέτος το καλοκαίρι καλύτερη ομάδα ... τόσο από μεταγραφές όσο και από άνοδο των μικρών στην ά ομάδα ... και τα δύο ανέβασαν την ποιότητα της ομάδας ... αυτός είναι και ο δρόμος που πρέπει να συνεχιστεί ...
Ευχαριστώ φίλε Τρόμε.
Να ρωτήσω και κάτι ακόμα αν ξέρεις.
Με αριστερό πόδι ή με ανάποδο;
Ταχύτητα;,
Χώνεται περιοχή; Είναι γραμμής; Ψιλοδεκαρίζει; Ένας με έναν;