ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου
Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου
Που είναι το σημείο να πάμε να αφήσουμε ένα κεράκι για το παλικάρι ?
Αλήθεια? Μάντεψε ποιός είχε το μαχαίρι ...paok_athens_g4 έγραψε: Παρ 13 Μαρ 2026, 14:24 Sorry που θα χαλάσω το αφήγημα κ συλλυπητήρια στην οικογένεια του παιδιού...ΑΛΛΑ ηταν σε ενέδρα εξω απ το σπίτι του άλλου καλοπαιδου οπότε πήγαινε γυρεύοντας...
- hasio_john
Συλλυπητήρια και κουράγιο στην οικογένεια του αδερφού μας ...
Αν όντως είχαν πάει και έστησαν ενέδρα στο ρεμάλι το άλλο, τότε θα επικαλεστεί αυτοάμυνα, εν βρασμό, αντανακλαστική άμυνα του χεριού, ένωση πλανητών, κακιά στιγμή, θόλωσε για να επιβιώσει και λοιπές σάλτσες και δεν θα του κάνουν τίποτα! Το παιδί όμως δεν θα γυρίσει ποτέ στο σπίτι του, ούτε θα έρθει ποτέ ξανά στην Τούμπα να δει την αγάπη του! Πότε θα τελειώσουν αυτές οι μαλακίες?????
Βέβαια γιατί απλά να μην είχε στήσει το ρεμάλι ενέδρα στα 3 παλικάρια!?
Ο ζούγκλας πάντα μ@λ@κ@ς προπαγανδιστής ήταν και είναι.
Αν όντως είχαν πάει και έστησαν ενέδρα στο ρεμάλι το άλλο, τότε θα επικαλεστεί αυτοάμυνα, εν βρασμό, αντανακλαστική άμυνα του χεριού, ένωση πλανητών, κακιά στιγμή, θόλωσε για να επιβιώσει και λοιπές σάλτσες και δεν θα του κάνουν τίποτα! Το παιδί όμως δεν θα γυρίσει ποτέ στο σπίτι του, ούτε θα έρθει ποτέ ξανά στην Τούμπα να δει την αγάπη του! Πότε θα τελειώσουν αυτές οι μαλακίες?????
- navigator11
Θεωρητικά μιλώντας, φαντάζει κομμάτι χλωμο να δολοφονείς κάποιον, μαχαιρώνοντας πισώπλατα, και να γίνει αποδεκτό ότι ήσουν σε αυτοάμυνα. Αυτά βέβαια είναι νομικής φύσεως πράγματα προς κρίση. Σε κάθε περίπτωση πάντως η αυτοάμυνα έχει εννοιολογικό πλαίσιο, υπόκειται σε πολύ συγκεκριμένους όρους πλήρωσης για να αναγνωρίζεται ως συντρέχουσα.hasio_john έγραψε: Παρ 13 Μαρ 2026, 15:40 Συλλυπητήρια και κουράγιο στην οικογένεια του αδερφού μας ...![]()
τον κυνηγουσα με μαχαιρι μαζι με αλλους 2 και φωναζα ΕΛΑ ΕΔΩ ΝΑ ΑΜΥΝΘΩ ΡΕ. Δολοφονια ειναι 100%. Και χωρις κανενα ελλαφρυντικο. Τον πηρε απο πισω με μοναδικο σκοπο να τον μαχαιρωσει. Να τον σκοτωσει. Ηξερε 10000% τι εκανε.navigator11 έγραψε: Παρ 13 Μαρ 2026, 15:57Θεωρητικά μιλώντας, φαντάζει κομμάτι χλωμο να δολοφονείς κάποιον, μαχαιρώνοντας πισώπλατα, και να γίνει αποδεκτό ότι ήσουν σε αυτοάμυνα. Αυτά βέβαια είναι νομικής φύσεως πράγματα προς κρίση. Σε κάθε περίπτωση πάντως η αυτοάμυνα έχει εννοιολογικό πλαίσιο, υπόκειται σε πολύ συγκεκριμένους όρους πλήρωσης για να αναγνωρίζεται ως συντρέχουσα.hasio_john έγραψε: Παρ 13 Μαρ 2026, 15:40 Συλλυπητήρια και κουράγιο στην οικογένεια του αδερφού μας ...![]()
Tι έγινε ρε παιδιά? Ούτε σε πόλεμο να είμασταν με τόσα θύματα και τραυματίες μέσα στο 26....
Να ηρεμήσουμε δεν μπορούμε.
Συλληπητήρια στους Οικείους του Παιδιού.
Υ.Γ. Ισόβια στους Δολοφόνους.
Να ηρεμήσουμε δεν μπορούμε.
Συλληπητήρια στους Οικείους του Παιδιού.
Υ.Γ. Ισόβια στους Δολοφόνους.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Franky την Παρ 13 Μαρ 2026, 16:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
MrSam1926apc
Ξεκίνησε το ξέπλυμα επειδή ο θύτης ήταν αριανος..
Πως πήγε για καρτέρι κάτω απ το σπίτι του θύτη όταν σύμφωνα με το γκαζετα και τους κατοίκους το θύμα έμενε στην "κατά τα άλλα ήσυχη γειτονιά" https://www.gazzetta.gr/plus/2523388/hr ... -toy-paok
Τα διαρκείας μην ξεχάσατε να τα (ξανά)σκίσετε
Πως πήγε για καρτέρι κάτω απ το σπίτι του θύτη όταν σύμφωνα με το γκαζετα και τους κατοίκους το θύμα έμενε στην "κατά τα άλλα ήσυχη γειτονιά" https://www.gazzetta.gr/plus/2523388/hr ... -toy-paok
Τα διαρκείας μην ξεχάσατε να τα (ξανά)σκίσετε
- These users thanked the author MrSam1926apc for the post:
- eorptol1
O μηχανισμός προπαγάνδας της μπανανίας είναι πραγματικά αστείος.
Μέσα σε 3 ώρες έχω διαβάσει 5 διαφορετικές εκδοχές, απο την αγωνία τους οι ΑΡΔ μπερδέυουν στα γραφόμενά τους θύτη, θύμα, ανταλλάσουν ρόλους ηλικίες, τόπο κατοικίας. Παρουσιάζουν μια ως ραντεβού, μετά ως καρτέρι, τη μια ο δράστης ήταν με παρέα την άλλη ο δράστης ήταν μόνος του.
Θα μαθευτεί σύντομα η αλήθεια, μακάρι να υπάρξουν αγωγές και για τα καθάρματα της δημοσιοκαφρίας. Καθάρματα.
Κανένα ελαφρυντικό. Ισόβια.
Μέσα σε 3 ώρες έχω διαβάσει 5 διαφορετικές εκδοχές, απο την αγωνία τους οι ΑΡΔ μπερδέυουν στα γραφόμενά τους θύτη, θύμα, ανταλλάσουν ρόλους ηλικίες, τόπο κατοικίας. Παρουσιάζουν μια ως ραντεβού, μετά ως καρτέρι, τη μια ο δράστης ήταν με παρέα την άλλη ο δράστης ήταν μόνος του.
Θα μαθευτεί σύντομα η αλήθεια, μακάρι να υπάρξουν αγωγές και για τα καθάρματα της δημοσιοκαφρίας. Καθάρματα.
αδερφε νομιζω το παρεξηγησες. Οτι το μερος που εμενε το παιδι ηταν ηρεμη γειτονια γραφουν. Το οτι σκασανε δολοφονοι εκει για να τον φανε το κανει χειροτερο γιαυτους, δεν ειναι ξεπλυμα αυτο. Εκτος αν εγω το καταλαβαινω λαθος.
Δεν παρεξήγησα, καθόλου.
Στο ένα άρθρο γράφεται οτι το φονικό έγινε στον τόπο κατοικίας του δολοφόνου, σε άλλο οτι ο δολοφόνος και το θύμα είναι απο Δυτική Θεσσαλονίκη και οι δύο και βρέθηκαν στην Καλαμαριά.
Στην αγωνία τους να θάψουν το θέμα γράφουν ασυναρτησίες. Άμεσα εξώδικα και αγωγές.
Στο ένα άρθρο γράφεται οτι το φονικό έγινε στον τόπο κατοικίας του δολοφόνου, σε άλλο οτι ο δολοφόνος και το θύμα είναι απο Δυτική Θεσσαλονίκη και οι δύο και βρέθηκαν στην Καλαμαριά.
Στην αγωνία τους να θάψουν το θέμα γράφουν ασυναρτησίες. Άμεσα εξώδικα και αγωγές.
Τωρα ακουσα τον Καλλιακμανη που ειναι προεδρος των αστυνομικων στην Αθηνα για τι σεναριο εξεταζουν. Δεκα δικοι μας ηταν στην Καλαμαρια για ασχετο λογο, καμια σχεση με επεισοδια και τους πηραν χαμπαρι τσιλιαδοροι (;) του Αρη και φωναξαν κοσμο. Συναντηθηκαν και μαλωσαν εγινε καυγας κατι τετοιο αλλα τελειωσε εκει η ιστορια. Στην συνεχεια οι τρεις δικοι μας απομονωσαν τον εναν καπου και εκεινος εβγαλε το μαχαιρι, το οποιο προφανως και το κουβαλουσε απο πριν.
Αρα απο αυτα που ακουσα, ουτε ενεδρες, ουτε ραντεβου.
Αρα απο αυτα που ακουσα, ουτε ενεδρες, ουτε ραντεβου.
-
kokoblokos
Ακόμη μία βαριά μέρα . Θα ακούσουμε, θα υποθέσουμε, θα συμπεραίνουμε αλλά επειδή πολλά "θα" μαζεύτηκαν, προτείνω (κυρίως προς ένδειξη σεβασμού για την χαροκαμενη μάνα) το παρακάτω:
Κρείττον του λαλείν , το σιγάν
Κρείττον του λαλείν , το σιγάν
Στον Σαμ πηγαινε η απαντηση φιλε απλα με προλαβε το μηνυμα σου. Οτι θα διαβασουμε πολλες παπαριες... δεδομενο.Franky έγραψε: Παρ 13 Μαρ 2026, 16:32 O μηχανισμός προπαγάνδας της μπανανίας είναι πραγματικά αστείος.
Αν ξέρεις να διαβάζεις χτυπήθηκε πισώπλατα..... βίαζεσε και βάζεις ταμπέλες πλυντήριο προσπαθεί να κάνει τώρα το σύστημα που έβγαζε επί Άλκη όλους τους ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ δολοφόνους ,και εσύ χρησιμοποιεις την ίδια φρασεολογία χωρίς καν να ξέρεις τι έγινε.....