ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου

Γένική συζήτηση για ότι αφορά εμάς τους οπάδους του ΠΑΟΚ, στιγμές του παρελθόντος και του μέλλοντος!!!
Άβαταρ μέλους
Eagle1980

Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου

Δημοσίευση από Eagle1980 »

Που είναι το σημείο να πάμε να αφήσουμε ένα κεράκι για το παλικάρι ?
Άβαταρ μέλους
alp920

Δημοσίευση από alp920 »

paok_athens_g4 έγραψε: Παρ 13 Μαρ 2026, 14:24 Sorry που θα χαλάσω το αφήγημα κ συλλυπητήρια στην οικογένεια του παιδιού...ΑΛΛΑ ηταν σε ενέδρα εξω απ το σπίτι του άλλου καλοπαιδου οπότε πήγαινε γυρεύοντας...
Αλήθεια? Μάντεψε ποιός είχε το μαχαίρι ...
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Συλλυπητήρια και κουράγιο στην οικογένεια του αδερφού μας ... :(
Αν όντως είχαν πάει και έστησαν ενέδρα στο ρεμάλι το άλλο, τότε θα επικαλεστεί αυτοάμυνα, εν βρασμό, αντανακλαστική άμυνα του χεριού, ένωση πλανητών, κακιά στιγμή, θόλωσε για να επιβιώσει και λοιπές σάλτσες και δεν θα του κάνουν τίποτα! Το παιδί όμως δεν θα γυρίσει ποτέ στο σπίτι του, ούτε θα έρθει ποτέ ξανά στην Τούμπα να δει την αγάπη του! Πότε θα τελειώσουν αυτές οι μαλακίες?????
Βέβαια γιατί απλά να μην είχε στήσει το ρεμάλι ενέδρα στα 3 παλικάρια!?
Ο ζούγκλας πάντα μ@λ@κ@ς προπαγανδιστής ήταν και είναι.
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Οχι ότι έχει σημασία αλλά είσαι σε αυτοάμυνα δεν εξαφανίζεσαι για να μη συλληφθείς
These users thanked the author Taseos for the post:
st4this
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

hasio_john έγραψε: Παρ 13 Μαρ 2026, 15:40 Συλλυπητήρια και κουράγιο στην οικογένεια του αδερφού μας ... :(
Αν όντως είχαν πάει και έστησαν ενέδρα στο ρεμάλι το άλλο, τότε θα επικαλεστεί αυτοάμυνα, εν βρασμό, αντανακλαστική άμυνα του χεριού, ένωση πλανητών, κακιά στιγμή, θόλωσε για να επιβιώσει και λοιπές σάλτσες και δεν θα του κάνουν τίποτα! Το παιδί όμως δεν θα γυρίσει ποτέ στο σπίτι του, ούτε θα έρθει ποτέ ξανά στην Τούμπα να δει την αγάπη του! Πότε θα τελειώσουν αυτές οι μαλακίες?????
Θεωρητικά μιλώντας, φαντάζει κομμάτι χλωμο να δολοφονείς κάποιον, μαχαιρώνοντας πισώπλατα, και να γίνει αποδεκτό ότι ήσουν σε αυτοάμυνα. Αυτά βέβαια είναι νομικής φύσεως πράγματα προς κρίση. Σε κάθε περίπτωση πάντως η αυτοάμυνα έχει εννοιολογικό πλαίσιο, υπόκειται σε πολύ συγκεκριμένους όρους πλήρωσης για να αναγνωρίζεται ως συντρέχουσα.
embuji

Δημοσίευση από embuji »

navigator11 έγραψε: Παρ 13 Μαρ 2026, 15:57
hasio_john έγραψε: Παρ 13 Μαρ 2026, 15:40 Συλλυπητήρια και κουράγιο στην οικογένεια του αδερφού μας ... :(
Θεωρητικά μιλώντας, φαντάζει κομμάτι χλωμο να δολοφονείς κάποιον, μαχαιρώνοντας πισώπλατα, και να γίνει αποδεκτό ότι ήσουν σε αυτοάμυνα. Αυτά βέβαια είναι νομικής φύσεως πράγματα προς κρίση. Σε κάθε περίπτωση πάντως η αυτοάμυνα έχει εννοιολογικό πλαίσιο, υπόκειται σε πολύ συγκεκριμένους όρους πλήρωσης για να αναγνωρίζεται ως συντρέχουσα.
τον κυνηγουσα με μαχαιρι μαζι με αλλους 2 και φωναζα ΕΛΑ ΕΔΩ ΝΑ ΑΜΥΝΘΩ ΡΕ. Δολοφονια ειναι 100%. Και χωρις κανενα ελλαφρυντικο. Τον πηρε απο πισω με μοναδικο σκοπο να τον μαχαιρωσει. Να τον σκοτωσει. Ηξερε 10000% τι εκανε.
Franky

Δημοσίευση από Franky »

Tι έγινε ρε παιδιά? Ούτε σε πόλεμο να είμασταν με τόσα θύματα και τραυματίες μέσα στο 26....

Να ηρεμήσουμε δεν μπορούμε.

Συλληπητήρια στους Οικείους του Παιδιού.

Υ.Γ. Ισόβια στους Δολοφόνους.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Franky την Παρ 13 Μαρ 2026, 16:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
MrSam1926apc

Δημοσίευση από MrSam1926apc »

Ξεκίνησε το ξέπλυμα επειδή ο θύτης ήταν αριανος..

Πως πήγε για καρτέρι κάτω απ το σπίτι του θύτη όταν σύμφωνα με το γκαζετα και τους κατοίκους το θύμα έμενε στην "κατά τα άλλα ήσυχη γειτονιά" https://www.gazzetta.gr/plus/2523388/hr ... -toy-paok

Τα διαρκείας μην ξεχάσατε να τα (ξανά)σκίσετε
These users thanked the author MrSam1926apc for the post:
eorptol1
Franky

Δημοσίευση από Franky »

O μηχανισμός προπαγάνδας της μπανανίας είναι πραγματικά αστείος.

Μέσα σε 3 ώρες έχω διαβάσει 5 διαφορετικές εκδοχές, απο την αγωνία τους οι ΑΡΔ μπερδέυουν στα γραφόμενά τους θύτη, θύμα, ανταλλάσουν ρόλους ηλικίες, τόπο κατοικίας. Παρουσιάζουν μια ως ραντεβού, μετά ως καρτέρι, τη μια ο δράστης ήταν με παρέα την άλλη ο δράστης ήταν μόνος του.

Θα μαθευτεί σύντομα η αλήθεια, μακάρι να υπάρξουν αγωγές και για τα καθάρματα της δημοσιοκαφρίας. Καθάρματα.

Κανένα ελαφρυντικό. Ισόβια.
embuji

Δημοσίευση από embuji »

αδερφε νομιζω το παρεξηγησες. Οτι το μερος που εμενε το παιδι ηταν ηρεμη γειτονια γραφουν. Το οτι σκασανε δολοφονοι εκει για να τον φανε το κανει χειροτερο γιαυτους, δεν ειναι ξεπλυμα αυτο. Εκτος αν εγω το καταλαβαινω λαθος.
Franky

Δημοσίευση από Franky »

Δεν παρεξήγησα, καθόλου.

Στο ένα άρθρο γράφεται οτι το φονικό έγινε στον τόπο κατοικίας του δολοφόνου, σε άλλο οτι ο δολοφόνος και το θύμα είναι απο Δυτική Θεσσαλονίκη και οι δύο και βρέθηκαν στην Καλαμαριά.

Στην αγωνία τους να θάψουν το θέμα γράφουν ασυναρτησίες. Άμεσα εξώδικα και αγωγές.
icue

Δημοσίευση από icue »

Τωρα ακουσα τον Καλλιακμανη που ειναι προεδρος των αστυνομικων στην Αθηνα για τι σεναριο εξεταζουν. Δεκα δικοι μας ηταν στην Καλαμαρια για ασχετο λογο, καμια σχεση με επεισοδια και τους πηραν χαμπαρι τσιλιαδοροι (;) του Αρη και φωναξαν κοσμο. Συναντηθηκαν και μαλωσαν εγινε καυγας κατι τετοιο αλλα τελειωσε εκει η ιστορια. Στην συνεχεια οι τρεις δικοι μας απομονωσαν τον εναν καπου και εκεινος εβγαλε το μαχαιρι, το οποιο προφανως και το κουβαλουσε απο πριν.

Αρα απο αυτα που ακουσα, ουτε ενεδρες, ουτε ραντεβου.
kokoblokos

Δημοσίευση από kokoblokos »

Ακόμη μία βαριά μέρα . Θα ακούσουμε, θα υποθέσουμε, θα συμπεραίνουμε αλλά επειδή πολλά "θα" μαζεύτηκαν, προτείνω (κυρίως προς ένδειξη σεβασμού για την χαροκαμενη μάνα) το παρακάτω:

Κρείττον του λαλείν , το σιγάν
embuji

Δημοσίευση από embuji »

Franky έγραψε: Παρ 13 Μαρ 2026, 16:32 O μηχανισμός προπαγάνδας της μπανανίας είναι πραγματικά αστείος.

Μέσα σε 3 ώρες έχω διαβάσει 5 διαφορετικές εκδοχές, απο την αγωνία τους οι ΑΡΔ μπερδέυουν στα γραφόμενά τους θύτη, θύμα, ανταλλάσουν ρόλους ηλικίες, τόπο κατοικίας. Παρουσιάζουν μια ως ραντεβού, μετά ως καρτέρι, τη μια ο δράστης ήταν με παρέα την άλλη ο δράστης ήταν μόνος του.

Θα μαθευτεί σύντομα η αλήθεια, μακάρι να υπάρξουν αγωγές και για τα καθάρματα της δημοσιοκαφρίας. Καθάρματα.

Κανένα ελαφρυντικό. Ισόβια.
Στον Σαμ πηγαινε η απαντηση φιλε απλα με προλαβε το μηνυμα σου. Οτι θα διαβασουμε πολλες παπαριες... δεδομενο.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Αν ξέρεις να διαβάζεις χτυπήθηκε πισώπλατα..... βίαζεσε και βάζεις ταμπέλες πλυντήριο προσπαθεί να κάνει τώρα το σύστημα που έβγαζε επί Άλκη όλους τους ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ δολοφόνους ,και εσύ χρησιμοποιεις την ίδια φρασεολογία χωρίς καν να ξέρεις τι έγινε.....
These users thanked the author eorptol1 for the post:
DamoN
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΠΑΟΚ είναι ο ΛΑΟΣ του...”