van rooy έγραψε: Πέμ 05 Μαρ 2026, 09:12
Τα υπεραναλύεις όλα τόσο πολύ που σε μένα αυτό φαίνεται σαν φόβος.
Μπορεί να κάνω και λάθος .
Ok. Καταλαβαίνω τι λες.
Πάντα υπεραναλύω. Το αν η υπερανάλυση γέρνει προς το αρνητικό τη ζυγαριά δε σημαίνει φόβος.
Πχ. Την Κυριακή εκτιμώ πως η ομάδα δεν θα είναι το ίδιο έτοιμη όπως ο αντίπαλος.
Το να πω δε μας βλέπω καλά δεν είναι φόβος.
Φόβο ξέρεις πότε έχω όταν ένα αρνητικό αποτέλεσμα που πρόκειται να έρθει μπορεί να πειράξει τα θεμέλια της ομάδας ή να χαντακώσει την πορεία της.
Πχ. Στο ματς του πρώτου γύρου με τον οσφπ φοβόμουν τις επιπτώσεις του αρνητικού αποτελέσματος, όχι το ίδιο το αποτέλεσμα.
Επίσης φόβο μπορεί να έχω σε ένα μικρό ματς που όλα δείχνουν πως θα στραβώσει κι εμείς πετάμε αετό. Δλδ στη Λάρισα το φοβόμουν, στον Ατρόμητο το φοβόμουν.
Εχθές δε φοβόμουν. Ήμουν σίγουρος πως θα είναι δύσκολο το ματς. Καταλάβαινα όμως πως η ομάδα θα μπει σούπερ συνειδητοποιημένη με ελάχιστα ρίσκα. Αυτά πριν τον αγώνα. Τώρα το πως ήρθε το αποτέλεσμα είναι άσχετο με την ψυχολογία που έχει ένας οπαδός πριν από τον αγώνα.
Ένα ακόμα πράγμα που μπορεί να μου προκαλέσει ανασφάλεια είναι η μελέτη του προγράμματος που έρχεται και η εκτίμηση πως θα υπάρξει αναπόφευκτο σημείο καμπής. Καλή ώρα όπως κυλούσε ο τελευταίος μήνας.
Όμως για να συμβεί κάτι τέτοιο στην ψυχολογία μου, θα υπάρχουν αντικειμενικοί λόγοι όπως υπήρχαν όλο αυτό το διάστημα.
Αν δεν υπάρχουν λόγοι δεν είμαι τρελός να φοβάμαι. Πχ. από εδώ και πέρα δεν έχω κανένα φόβο. Για την Κυριακή μπορεί να μας δίνω λίγες πιθανότητες αλλά είμαι σίγουρος πως η ομάδα θα παλέψει.
Όμως ξέρω πως είναι το τελευταίο παιχνίδι του Γολγοθά και μετά η ομάδα μπαίνει σε κανονικότητα. Άρα δεν έχω να φοβάμαι τίποτα.
Και ξαναλέω άλλο ο φόβος και άλλο να βλέπεις τα δεδομένα και να κάνεις μια εκτίμηση πως στο τάδε παιχνίδι η ομάδα θα τη βγάλει δύσκολα.
Δλδ αν ακούσεις σήμερα πως ο Μεϊτέ, δεν παίζει, ο Γιακουμάκης έξω 3 βδομάδες, ο Κένι δεν προλαβαίνει, ο Τάισον δε μπορεί, ο Ντέλιας έβγαλε μια ενόχληση και θα προφυλαχθεί, αν πει κάποιος παιδιά φαβορί ειναι ο οσφπ πάει να πει ότι φοβάται ή ότι είναι ρεαλιστής.
Αν ήμουν φοβιτσιάρης δε θα έλεγα από τα μέσα Νοέμβρη, παιδιά καλύτερα να πέσουμε πάνω στον οσφπ στο κύπελλο.