renegade έγραψε: Δευ 02 Μαρ 2026, 09:42
Αν θέλει να γίνει μεγάλο χαφ θα πρέπει να δουλέψει τις διαγώνιες πάσες. Δεν γίνεται να κάνει διαγώνια μεταβίβαση και να θέλει η μπάλα 5 δευτερόλεπτα να φτάσει
Να πούμε κι ένα καλό λόγο για τον Μαντί που σε στάση κάνει 40άρα συρτή σαν σουτάρει ο Αποστολάκης πέναλτι.
Ό Ζαφ επίσης έχει ένα θεματάκι όταν πάει να παίξει γρήγορα και με τη μία και εκεί χάνει σε ακρίβεια.
Αυτό που εμένα με απασχολεί είναι το τι μπορεί να δει και με τι ταχύτητα μέσα στο παιχνίδι. Χθες έκανε μια διαγώνια με το εξωτερικό προς τον Αντρίγια, ανάμεσα σε πολλούς γύρω του και με αρκετούς να παρεμβάλλονται μέχρι τον προορισμό της πάσας πράγμα που δείχνει πως έχει γρήγορη σκέψη και βλέπει γήπεδο.
Το πόσο μεγάλο χαφ θα γίνει δεν ξέρω, πάντως για τον ΠΑΟΚ μπορεί να φέρει μεγάλη αναβάθμιση και να του αυξήσει ταχύτητα στο παιχνίδι του. Έχει κάνει χθες 3 κοψίματα πάνω στις μεταβάσεις του αντιπάλου που είναι μαχαιριά γιατί αυτόματα ξεκινήσαμε με δική μας κόντρα μετάβαση και αυτό είναι ότι χειρότερο για τον αντίπαλο.
Τα 2 τελευταία παιχνίδια δείχνουν εξέλιξη.
Υγ. Μεγάλη υπόθεση να μπορείς να έχεις χαφ που θα παίζει Πέμπτη - Κυριακή σερί 90λεπτο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος
marsantos την Δευ 02 Μαρ 2026, 10:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.