Razvan Lucescu VI

marsantos

Re: Razvan Lucescu VI

Δημοσίευση από marsantos »

Μπαρκαρούτσος έγραψε: Παρ 20 Φεβ 2026, 04:17
embuji έγραψε: Πέμ 19 Φεβ 2026, 22:31 αφαντος σημερα στον παγκο.
Εξαφανισμένος, θα έλεγα. Παίρνει παράδειγμα από τη διοίκηση.
Μπάρκα καλημέρα.
Χαίρομαι που σε ξαναδιαβάζω τακτικά φιλαράκι..
Να είσαι καλά..
marsantos

Βάζω εδώ την απάντηση του Γιατρού για να θυμόμαστε την κατάσταση της ομάδας όταν θα αρχίσει εντός ολίγων ημερών να γράφεται εδώ μέσα πως έκλεισε ο κύκλος του και είναι εμμονικός.
@marsantos
Καλημέρα
Δεν είναι στην ειδικότητά μου η Ορθοπεδική. Από γενικές και γνώσεις φοιτητικών ετών, από απλή κάκωση μέχρι και-απευκταίο-ρήξη. Χάνει σίγουρα τον αγώνα με ΑΕΛ. Κάθε αγώνας κι ένας τραυματισμός. Να πώς χάνεται μια χρονιά, δεν ξέρω πλέον τί να πω.
Η εικόνα του Αντρίγια στο 32΄μου λέει πολλά. Ταχύπνοια λέγεται. Οι καρδιακοί παλμοί του εκείνη την στιγμή πρέπει να ήταν κοντά στο 150/1΄που οι αθλητές σε μια καλή κατάσταση δεν φτάνουν. Ο άνθρωπος παίζει στα όριά του και ελπίζω να μην τα έχει ξεπεράσει. Αν την στιγμή εκείνη σε ένα παράλληλο σύμπαν μπορούσαμε να μετρήσουμε την αερόβια ικανότητά του, θα τον ξαναβάζαμε να παίξει στον αγώνα με τον Αστέρα αφου έτσι κι αλλοιώς χάνει την ρεβάνς.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Αυτό που λες είναι στην φαντασία σου εγώ αλλά βλέπω στο γήπεδο αποθεώνεται πάντα ο δυσλειτουργικός εμμονικος.. πρώτη φορά θα έχουμε δυσλειτουργικό πρωταθλητή :opaokara: :opaokara:
Ας απολαύσουμε την φετινή πορεία μας τα καλλίτερα έρχονται σε πρωτάθλημα κύπελλο....ας τον αφήσουμε να δουλέψει καί απλά να στηρίξουμε μπορούμε? Η κριτική και μάλιστα σε θέματα που έχουμε άγνοια δεν είναι καλή δεν ξέρουμε ούτε την κατάσταση που αντιμετωπίζει ο Λου ούτε πως σκέφτεται να την διαχειριστή, εμπιστοσύνη του έχουμε όμως
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol1 την Παρ 20 Φεβ 2026, 11:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Θα σου πω εγώ Ράζβαν τι θα γίνει εδώ αν πάρεις διπλό στη Λάρισα και στο Βίγκο. Το έχεις σκεφτεί και εσύ. Κάντο
These users thanked the author aivas19 for the post:
Maxpaok
marsantos

eorptol1 έγραψε: Παρ 20 Φεβ 2026, 11:51 Αυτό που λες είναι στην φαντασία σου εγώ αλλά βλέπω στο γήπεδο αποθεώνεται πάντα ο δυσλειτουργικός εμμονικος.. πρώτη φορά θα έχουμε δυσλειτουργικό πρωταθλητή :opaokara: :opaokara:
Ας απολαύσουμε την φετινή πορεία μας τα καλλίτερα έρχονται σε πρωτάθλημα κύπελλο....ας τον αφήσουμε να δουλέψει καί απλά να στηρίξουμε μπορούμε? Η κριτική και μάλιστα σε θέματα που έχουμε άγνοια δεν είναι καλή δεν ξέρουμε ούτε την κατάσταση που αντιμετωπίζει ο Λου ούτε πως σκέφτεται να την διαχειριστή, εμπιστοσύνη του έχουμε όμως
eorptol ξανά καλημέρα
Μάλλον σε μένα έγραψες αυτό το ποστ. Δε μίλησα για το γήπεδο αλλά για εδώ μέσα.
Και φυσικά ούτε του άσκησα κριτική. Ίσα ίσα ασπίδα προσπαθώ να σηκώσω.
Αν αναφέρεσαι σε άλλον αγνόησε το μήνυμα.
marsantos

aivas19 έγραψε: Παρ 20 Φεβ 2026, 11:53 Θα σου πω εγώ Ράζβαν τι θα γίνει εδώ αν πάρεις διπλό στη Λάρισα και στο Βίγκο. Το έχεις σκεφτεί και εσύ. Κάντο
Που είσαι παιχταρά aivas.
Πάρε την κατάσταση στα χέρια όπως μετά από το πρώτο παιχνίδι στην Ισπανία. :opaokara:
These users thanked the author marsantos for the post:
aivas19
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Παλεύεις με ό,τι έχει μείνει, δεν μπορώ να προσάψω τίποτα.
Απλά μην πάμε για τα πολλά και χάσουμε τα πάντα.

Την Κυριακή έχει σημασία μόνο το αποτέλεσμα που πρέπει να βρει νικητή τον ΠΑΟΚ πάσει θυσία.

Να δω ποιοι θα μπουν στα άκρα, όταν έχουν μείνει ο 38χρονος Τάισον με δεν ξέρω πόσα σερί ματς σε 2 εβδομάδες, ο Ζίλε που ναι μεν δεν θα παίξει την Πέμπτη, αλλά κόντευε να μην μπορούσε να αναπνεύσει χθες, και ο Χατσίδης, για 2 θέσεις.
Δεν ξέρω εάν ένα άτυπο 442 για κάποια ώρα θα βόλευε, αν και πάλι θα θέλουμε 2 πλάγιους, απλά ο ένας θα μπορούσε να είναι ο Σάντσεθ, ο οποίος πρέπει να παίξει πίσω ωστόσο, γιατί μετα Κένι θα λέμε και θα κλαίμε.

Πολύ δύσκολα τα πράγματα κόουτς...πολύ δύσκολα και κρίμα σε τέτοια χρονιά.
Αυτό το οτι έπρεπε να παίξει ο Ντέλιας με τις Σέρρες σώνει και καλά, ίσως μας κάψει όλη τη χρονιά.

Άντε να δούμε. Διπλό στην ΑΕΛ .-
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

marsantos έγραψε: Παρ 20 Φεβ 2026, 12:22
aivas19 έγραψε: Παρ 20 Φεβ 2026, 11:53 Θα σου πω εγώ Ράζβαν τι θα γίνει εδώ αν πάρεις διπλό στη Λάρισα και στο Βίγκο. Το έχεις σκεφτεί και εσύ. Κάντο
Που είσαι παιχταρά aivas.
Πάρε την κατάσταση στα χέρια όπως μετά από το πρώτο παιχνίδι στην Ισπανία. :opaokara:
Προσπαθώ φίλε μου, αλλά μας δυσκολεύουν οι τραυματισμοί! Να βγούμε στο ξέφωτο του Μαρτίου και όλα γίνονται. Πάμε γερά!
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

marsantos έγραψε: Παρ 20 Φεβ 2026, 09:23
embuji έγραψε: Πέμ 19 Φεβ 2026, 22:31 αφαντος σημερα στον παγκο.
Μπάρκα καλημέρα.
Να είσαι καλά..
Εσύ να είσαι καλά! Ίσως το εξάμηνο πρέπει-να-ανάψουμε-λαμπάδα-στον-Μυστακίδη-που-έμεινε-ο-Ντέλιας, έπρεπε όλες οι μη πολωμένες φωνές να ήμασταν ενεργές. Δεν είμαι σίγουρος αν μετάνιωσα που δεν έγραφα εκείνο το διάστημα... Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται...φωνή λογικής. Όχι της φασιστοπούλου, εννοώ κανονικής λογικής.
These users thanked the author Μπαρκαρούτσος for the post (total 5):
Jean Valjean, Nassos, Χωρικός, marsantos, Ιάσονας
embuji

Δημοσίευση από embuji »

Η βασικη ομαδα ειδικα στην τωρινη μας φορμα δε την εβλεπε την θελτα. Απο πανω τους θα περνουσαμε. Αλλα οι απουσιες μας ειναι πολυ κομβικες. Που η ομαδα καλα στεκεται και με αυτες.
These users thanked the author embuji for the post (total 3):
aivas19, giapas, Ιάσονας
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

embuji έγραψε: Παρ 20 Φεβ 2026, 14:19
Η βασικη ομαδα ειδικα στην τωρινη μας φορμα δε την εβλεπε την θελτα. Απο πανω τους θα περνουσαμε. Αλλα οι απουσιες μας ειναι πολυ κομβικες. Που η ομαδα καλα στεκεται και με αυτες.
Συμφωνω και δεν ηταν και ο κοουτς στον παγκο. Με Γιακουμ Μιχα Μπαμπα Ντελια Μειτε ειχαμε πολυ καλες πιθανοτητες.
These users thanked the author aivas19 for the post (total 2):
giapas, embuji
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

Μπαρκαρούτσος έγραψε: Παρ 20 Φεβ 2026, 14:09
marsantos έγραψε: Παρ 20 Φεβ 2026, 09:23

Μπάρκα καλημέρα.
Να είσαι καλά..
Εσύ να είσαι καλά! Ίσως το εξάμηνο πρέπει-να-ανάψουμε-λαμπάδα-στον-Μυστακίδη-που-έμεινε-ο-Ντέλιας, έπρεπε όλες οι μη πολωμένες φωνές να ήμασταν ενεργές. Δεν είμαι σίγουρος αν μετάνιωσα που δεν έγραφα εκείνο το διάστημα... Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται...φωνή λογικής. Όχι της φασιστοπούλου, εννοώ κανονικής λογικής.
Όχι μόνο εξαφανισμένος, αλλά μας έγραψες και στα... @@ σου! Τρεις μήνες έχει που σου έκανα αίτημα στο φμπ!!
embuji

Δημοσίευση από embuji »

aivas19 έγραψε: Παρ 20 Φεβ 2026, 14:26
embuji έγραψε: Παρ 20 Φεβ 2026, 14:19
Συμφωνω και δεν ηταν και ο κοουτς στον παγκο. Με Γιακουμ Μιχα Μπαμπα Ντελια Μειτε ειχαμε πολυ καλες πιθανοτητες.
Και χωρις κοουτσ στον παγκο ισχυει αυτο και μαλιστα πολυ. Νομιζω οτι με τα ματια εχει ψιλοαποφασιστει οτι ο στοχος ειναι το νταμπλ πλεον. Η ευρωπη εφοσον δυστυχως αυτοκτονησαμε σε δικα μας παιχνιδια που θα μπορουσαμε να καθαρισουμε και να ειμαστε 8αδα παει σε δευτερη μοιρα. Δεν εχει το ποιοτικο βαθος Ελληνικη ομαδα για να πρωταγωνιστει σε 3 διοργανωσεις. Εκτος απο το κονφερενσ που πλεον το εχουν γελοιοποιησει με το νεο φορματ μιλαμε ειναι 4-5 κανονικες ομαδες και κατι μπυραριες και ψαραδες.
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

Ο Λουτσέσκου έχει κάποιες σκέψεις, κάποιες ιδέες στο μυαλό του που δεν τις αλλάζει με τίποτε και επιμένει σε αυτές. Εάν δεν βρει μπροστά του προβλήματα π.χ. κούραση, τραυματισμούς και ανετοιμότητα κάποιων παικτών θα πάει την ομάδα τρένο μέχρι το τέλος και θα τρίβουμε τα μάτια μας.
Εάν όμως βρει δυσκολίες δεν είναι εύκαμπτος ώστε να αλλάξει τα πλάνα του.
Όπως φαίνεται σε πρώτο πλάνο είναι το πρωτάθλημα και το κύπελο και σε αυτό συμφωνώ απόλυτα. Από την στιγμή που τα δεδομένα στο παιχνίδι με την Θέλτα ήταν αρνητικά (ο γεμάτος προβλήματα ΠΑΟΚ δεν μπορεί να παίξει στα ίσα μια τέτοια ομάδα) δεν θα χαλούσε ο κόσμος αν έκανε κάποιες αλλαγές. Δηλαδή τι λιγότερο θα προσέφερε από τον ανέτοιμο και βαρύ Λόβρεν ένας από τους Κωττά, Θυμιάνη ή Μπαταούλα, Ή γιατί δεν ξεκίνησε βασικό στο 10 τον Μπιάνκο αφού ο Ζαφείρης δεν.
Anyway αγαπάμε Ράσβαν αλλά κάποια πράγματα πρέπει να λέγονται.
These users thanked the author Ettien26 for the post:
curtis
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Μπαρκαρούτσος έγραψε: Παρ 20 Φεβ 2026, 14:09
Ναι καλα σε μαθαμε πλεον.Αγωνες για τον ΠΑΟΚ το χειμωνα και το καλοκαιρι που πρεπει να τραβηξεις κουπι για τα διαρκειας στο μπασκετ, σε πιανουν τα ψυχολογικα σου και ξαμολιεσαι στις παραλιες να κυνηγας τα πιπινια.
Ασε ρε.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”