Μπάρκα καλημέρα.Μπαρκαρούτσος έγραψε: Παρ 20 Φεβ 2026, 04:17Εξαφανισμένος, θα έλεγα. Παίρνει παράδειγμα από τη διοίκηση.
Χαίρομαι που σε ξαναδιαβάζω τακτικά φιλαράκι..
Να είσαι καλά..
Μπάρκα καλημέρα.Μπαρκαρούτσος έγραψε: Παρ 20 Φεβ 2026, 04:17Εξαφανισμένος, θα έλεγα. Παίρνει παράδειγμα από τη διοίκηση.
@marsantos
Καλημέρα
Δεν είναι στην ειδικότητά μου η Ορθοπεδική. Από γενικές και γνώσεις φοιτητικών ετών, από απλή κάκωση μέχρι και-απευκταίο-ρήξη. Χάνει σίγουρα τον αγώνα με ΑΕΛ. Κάθε αγώνας κι ένας τραυματισμός. Να πώς χάνεται μια χρονιά, δεν ξέρω πλέον τί να πω.
Η εικόνα του Αντρίγια στο 32΄μου λέει πολλά. Ταχύπνοια λέγεται. Οι καρδιακοί παλμοί του εκείνη την στιγμή πρέπει να ήταν κοντά στο 150/1΄που οι αθλητές σε μια καλή κατάσταση δεν φτάνουν. Ο άνθρωπος παίζει στα όριά του και ελπίζω να μην τα έχει ξεπεράσει. Αν την στιγμή εκείνη σε ένα παράλληλο σύμπαν μπορούσαμε να μετρήσουμε την αερόβια ικανότητά του, θα τον ξαναβάζαμε να παίξει στον αγώνα με τον Αστέρα αφου έτσι κι αλλοιώς χάνει την ρεβάνς.
eorptol ξανά καλημέραeorptol1 έγραψε: Παρ 20 Φεβ 2026, 11:51 Αυτό που λες είναι στην φαντασία σου εγώ αλλά βλέπω στο γήπεδο αποθεώνεται πάντα ο δυσλειτουργικός εμμονικος.. πρώτη φορά θα έχουμε δυσλειτουργικό πρωταθλητή![]()
![]()
Ας απολαύσουμε την φετινή πορεία μας τα καλλίτερα έρχονται σε πρωτάθλημα κύπελλο....ας τον αφήσουμε να δουλέψει καί απλά να στηρίξουμε μπορούμε? Η κριτική και μάλιστα σε θέματα που έχουμε άγνοια δεν είναι καλή δεν ξέρουμε ούτε την κατάσταση που αντιμετωπίζει ο Λου ούτε πως σκέφτεται να την διαχειριστή, εμπιστοσύνη του έχουμε όμως
Που είσαι παιχταρά aivas.aivas19 έγραψε: Παρ 20 Φεβ 2026, 11:53 Θα σου πω εγώ Ράζβαν τι θα γίνει εδώ αν πάρεις διπλό στη Λάρισα και στο Βίγκο. Το έχεις σκεφτεί και εσύ. Κάντο
Προσπαθώ φίλε μου, αλλά μας δυσκολεύουν οι τραυματισμοί! Να βγούμε στο ξέφωτο του Μαρτίου και όλα γίνονται. Πάμε γερά!
Εσύ να είσαι καλά! Ίσως το εξάμηνο πρέπει-να-ανάψουμε-λαμπάδα-στον-Μυστακίδη-που-έμεινε-ο-Ντέλιας, έπρεπε όλες οι μη πολωμένες φωνές να ήμασταν ενεργές. Δεν είμαι σίγουρος αν μετάνιωσα που δεν έγραφα εκείνο το διάστημα... Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται...φωνή λογικής. Όχι της φασιστοπούλου, εννοώ κανονικής λογικής.marsantos έγραψε: Παρ 20 Φεβ 2026, 09:23Μπάρκα καλημέρα.Μπαρκαρούτσος έγραψε: Παρ 20 Φεβ 2026, 04:17Εξαφανισμένος, θα έλεγα. Παίρνει παράδειγμα από τη διοίκηση.
Να είσαι καλά..
Η βασικη ομαδα ειδικα στην τωρινη μας φορμα δε την εβλεπε την θελτα. Απο πανω τους θα περνουσαμε. Αλλα οι απουσιες μας ειναι πολυ κομβικες. Που η ομαδα καλα στεκεται και με αυτες.aivas19 έγραψε: Παρ 20 Φεβ 2026, 11:53 Θα σου πω εγώ Ράζβαν τι θα γίνει εδώ αν πάρεις διπλό στη Λάρισα και στο Βίγκο. Το έχεις σκεφτεί και εσύ. Κάντο
Συμφωνω και δεν ηταν και ο κοουτς στον παγκο. Με Γιακουμ Μιχα Μπαμπα Ντελια Μειτε ειχαμε πολυ καλες πιθανοτητες.embuji έγραψε: Παρ 20 Φεβ 2026, 14:19Η βασικη ομαδα ειδικα στην τωρινη μας φορμα δε την εβλεπε την θελτα. Απο πανω τους θα περνουσαμε. Αλλα οι απουσιες μας ειναι πολυ κομβικες. Που η ομαδα καλα στεκεται και με αυτες.aivas19 έγραψε: Παρ 20 Φεβ 2026, 11:53 Θα σου πω εγώ Ράζβαν τι θα γίνει εδώ αν πάρεις διπλό στη Λάρισα και στο Βίγκο. Το έχεις σκεφτεί και εσύ. Κάντο
Όχι μόνο εξαφανισμένος, αλλά μας έγραψες και στα... @@ σου! Τρεις μήνες έχει που σου έκανα αίτημα στο φμπ!!Μπαρκαρούτσος έγραψε: Παρ 20 Φεβ 2026, 14:09Εσύ να είσαι καλά! Ίσως το εξάμηνο πρέπει-να-ανάψουμε-λαμπάδα-στον-Μυστακίδη-που-έμεινε-ο-Ντέλιας, έπρεπε όλες οι μη πολωμένες φωνές να ήμασταν ενεργές. Δεν είμαι σίγουρος αν μετάνιωσα που δεν έγραφα εκείνο το διάστημα... Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται...φωνή λογικής. Όχι της φασιστοπούλου, εννοώ κανονικής λογικής.marsantos έγραψε: Παρ 20 Φεβ 2026, 09:23Μπάρκα καλημέρα.Μπαρκαρούτσος έγραψε: Παρ 20 Φεβ 2026, 04:17
Εξαφανισμένος, θα έλεγα. Παίρνει παράδειγμα από τη διοίκηση.
Να είσαι καλά..
Και χωρις κοουτσ στον παγκο ισχυει αυτο και μαλιστα πολυ. Νομιζω οτι με τα ματια εχει ψιλοαποφασιστει οτι ο στοχος ειναι το νταμπλ πλεον. Η ευρωπη εφοσον δυστυχως αυτοκτονησαμε σε δικα μας παιχνιδια που θα μπορουσαμε να καθαρισουμε και να ειμαστε 8αδα παει σε δευτερη μοιρα. Δεν εχει το ποιοτικο βαθος Ελληνικη ομαδα για να πρωταγωνιστει σε 3 διοργανωσεις. Εκτος απο το κονφερενσ που πλεον το εχουν γελοιοποιησει με το νεο φορματ μιλαμε ειναι 4-5 κανονικες ομαδες και κατι μπυραριες και ψαραδες.aivas19 έγραψε: Παρ 20 Φεβ 2026, 14:26Συμφωνω και δεν ηταν και ο κοουτς στον παγκο. Με Γιακουμ Μιχα Μπαμπα Ντελια Μειτε ειχαμε πολυ καλες πιθανοτητες.embuji έγραψε: Παρ 20 Φεβ 2026, 14:19Η βασικη ομαδα ειδικα στην τωρινη μας φορμα δε την εβλεπε την θελτα. Απο πανω τους θα περνουσαμε. Αλλα οι απουσιες μας ειναι πολυ κομβικες. Που η ομαδα καλα στεκεται και με αυτες.aivas19 έγραψε: Παρ 20 Φεβ 2026, 11:53 Θα σου πω εγώ Ράζβαν τι θα γίνει εδώ αν πάρεις διπλό στη Λάρισα και στο Βίγκο. Το έχεις σκεφτεί και εσύ. Κάντο
Ναι καλα σε μαθαμε πλεον.Αγωνες για τον ΠΑΟΚ το χειμωνα και το καλοκαιρι που πρεπει να τραβηξεις κουπι για τα διαρκειας στο μπασκετ, σε πιανουν τα ψυχολογικα σου και ξαμολιεσαι στις παραλιες να κυνηγας τα πιπινια.Μπαρκαρούτσος έγραψε: Παρ 20 Φεβ 2026, 14:09
Εσύ να είσαι καλά! Ίσως το εξάμηνο πρέπει-να-ανάψουμε-λαμπάδα-στον-Μυστακίδη-που-έμεινε-ο-Ντέλιας, έπρεπε όλες οι μη πολωμένες φωνές να ήμασταν ενεργές. Δεν είμαι σίγουρος αν μετάνιωσα που δεν έγραφα εκείνο το διάστημα... Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται...φωνή λογικής. Όχι της φασιστοπούλου, εννοώ κανονικής λογικής.