Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Σχόλια γιά την Διοίκηση της KΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Maurice_Escargot

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Δημοσίευση από Maurice_Escargot »

Παραιτήθηκε η Γιαννακοπούλου από την ΚΑΕ ως η νομικός της σύμβουλος. Δεν ήταν μόνη σε αυτόν τον ρόλο.
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

Δεν πηγε πολυ καλα αυτο...
These users thanked the author Dimitrisou for the post (total 2):
Maklaz, Ιάσονας
Cylon-4

Δημοσίευση από Cylon-4 »

Guitarman έγραψε: Δευ 09 Φεβ 2026, 11:52
icue έγραψε: Δευ 09 Φεβ 2026, 10:05 Υπάρχει περίπτωση όλο αυτό με το cube να είχε να κάνει με το διαφημιστικό σκέλος και τις οποίες εμπορικές συμφωνίες; Να ήταν πρόφαση για να σπάσουν ή κάτι τετοιο;

Ή να εμποδίζε τα οποία σχέδια έχουν για μελλοντικά έργα στο γήπεδο.

Μου φαίνεται αδιανόητο να υπήρχε θέμα ασφάλειας και να πήρε όλες τις σχετικές άδειες.
Μην ξεχνάμε και τις τουαλέτες που ειναι υγιεινομικη βόμβα!
Mην ξεχναμε οτι γαλουχηθηκε στα τσιμεντα της Τουμπας.
Αν πηγε εστω μια φορα στις τουαλετες της, θα εχει παθει ανοσια.
Οι τουαλετες του PAOK Sports arena μοιαζουν βασιλικες, μπροστα σ αυτες της Τουμπας.
These users thanked the author Cylon-4 for the post:
Guitarman
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Δηλαδή υπάρχει άνθρωπος που μπαίνει στις τουαλέτες της Τούμπας;
:lol:
Cylon-4

Δημοσίευση από Cylon-4 »

Βεζυρτζη και Οικονομιδη, αφηστε το μπασκετ του ΠΑΟΚ και πηγαινετε αλλου, να περνατε τον απλετο χρονο σας.
Μην διασυρεστε αλλο κανοντας τις μαριονετες του ουρανοκατεβατου "σωτηρα".
Άβαταρ μέλους
Jim_Chatz

Δημοσίευση από Jim_Chatz »

:lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Maurice_Escargot έγραψε: Δευ 09 Φεβ 2026, 13:06 Παραιτήθηκε η Γιαννακοπούλου από την ΚΑΕ ως η νομικός της σύμβουλος.
Ε οχι ρε γαμώτο
These users thanked the author Equalizer for the post (total 7):
Sera4, paokfreedom, Maklaz, leomatos88, navigator11, Ally Samagoal, Montrealiotis
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aivas19 την Δευ 09 Φεβ 2026, 13:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Equalizer έγραψε: Δευ 09 Φεβ 2026, 13:40
Maurice_Escargot έγραψε: Δευ 09 Φεβ 2026, 13:06 Παραιτήθηκε η Γιαννακοπούλου από την ΚΑΕ ως η νομικός της σύμβουλος.
Ε οχι ρε γαμώτο
Το θέμα είναι αυτά που λέει στην επιστολή...
Κάτι δεν πάει καθόλου καλά. Οι ενστάσεις που πολλοί είχαν το καλοκαίρι για τον Τέλη και το πώς δρα, μοιάζει να δικαιώνονται
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Αναλυτικά όσα ανέφερε η νομική σύμβουλος:

«Με αφορμή τα γεγονότα που έλαβαν χώρα το τελευταίο χρονικό διάστημα μεταξύ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ και του ΑΣ ΠΑΟΚ, αποφάσισα να διακόψω τη συνεργασία μου με την ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Για λόγους προσωπικής αξιοπρέπειας, επαγγελματικής ευσυνειδησίας, ευθιξίας και δεοντολογίας, υπέβαλλα σήμερα την παραίτηση μου προς τον Πρόεδρο της ΚΑΕ ΠΑΟΚ κ. Νικόλαο Βεζυρτζή και προς τα μέλη του ΔΣ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Διαχρονικά, τόσο ως άνθρωπος όσο και ως νομικός, έχω υπηρετήσει αποκλειστικά την προάσπιση των συμφερόντων και δικαιωμάτων του ενιαίου και αδιαίρετου ΠΑΟΚ, θέση από την οποία δεν παρεκκλίνω».

Τι εγινε ρε παιδια
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

η γιαννακοπουλου ήταν δικηγόρος και του ΑΣ και της ΚΑΕ ταυτόχρονα? δλδ σε ποιόν έστελνε τα εξώδικα?
These users thanked the author palok for the post (total 3):
Maurice_Escargot, ΚΩΣΤΑΣ2019, Ιάσονας
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

Αιβας, ψάξε λοιπόν καμιά πεντακοσαριά ποστ πίσω, μήπως και βρεις να έχω πει ότι οι μη μπασκετικοί δεν πρέπει να έχουν λόγο.
Αν βρεις κάτι τέτοιο εγώ θα ζητήσω συγνώμη και θα το σκεφτώ σοβαρά να φύγω. Βρες το λοιπόν, αφού σε πειράζουν τόσο οι απόψεις μου για τους μπασκετικούς και μη.
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Για λογους αξιοπρεπειας κυρια Γιαννακοπουλου ε...Το καλοκαιρι που γαμουσατε τν Ιβαν κ κανατε μπουρδελο ολο το σωματειο σε μια χρονια οροσημο, δεν ειχε θιχτει η αξιοπρεπεια σας...
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

KalamarGiannis έγραψε: Δευ 09 Φεβ 2026, 13:49 Αιβας, ψάξε λοιπόν καμιά πεντακοσαριά ποστ πίσω, μήπως και βρεις να έχω πει ότι οι μη μπασκετικοί δεν πρέπει να έχουν λόγο.
Αν βρεις κάτι τέτοιο εγώ θα ζητήσω συγνώμη και θα το σκεφτώ σοβαρά να φύγω. Βρες το λοιπόν, αφού σε πειράζουν τόσο οι απόψεις μου για τους μπασκετικούς και μη.
Εσεις δεν ειστε μπασκετικοι δεν ελεγες; Εσβησα το σχολιο για να σταματησει εδω. Αν θες να το συνεχισω πες μου δεν εχω προβλημα.
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

aivas19 έγραψε: Δευ 09 Φεβ 2026, 13:47 Αναλυτικά όσα ανέφερε η νομική σύμβουλος:

«Με αφορμή τα γεγονότα που έλαβαν χώρα το τελευταίο χρονικό διάστημα μεταξύ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ και του ΑΣ ΠΑΟΚ, αποφάσισα να διακόψω τη συνεργασία μου με την ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Για λόγους προσωπικής αξιοπρέπειας, επαγγελματικής ευσυνειδησίας, ευθιξίας και δεοντολογίας, υπέβαλλα σήμερα την παραίτηση μου προς τον Πρόεδρο της ΚΑΕ ΠΑΟΚ κ. Νικόλαο Βεζυρτζή και προς τα μέλη του ΔΣ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Διαχρονικά, τόσο ως άνθρωπος όσο και ως νομικός, έχω υπηρετήσει αποκλειστικά την προάσπιση των συμφερόντων και δικαιωμάτων του ενιαίου και αδιαίρετου ΠΑΟΚ, θέση από την οποία δεν παρεκκλίνω».

Τι εγινε ρε παιδια
Για λόγους προσωπικής αξιοπρέπειας, επαγγελματικής ευσυνειδησίας, ευθιξίας και δεοντολογίας,
δεν θα επρεπε σε καμια στιγμή να υπηρετεί δυο κυρίους με συγκρουόμενα συμφεροντα
These users thanked the author ΚΩΣΤΑΣ2019 for the post (total 2):
Guitarman, Ιάσονας
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”