Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
- Maurice_Escargot
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Παραιτήθηκε η Γιαννακοπούλου από την ΚΑΕ ως η νομικός της σύμβουλος. Δεν ήταν μόνη σε αυτόν τον ρόλο.
-
Dimitrisou
Δεν πηγε πολυ καλα αυτο...
- These users thanked the author Dimitrisou for the post (total 2):
- Maklaz, Ιάσονας
Mην ξεχναμε οτι γαλουχηθηκε στα τσιμεντα της Τουμπας.Guitarman έγραψε: Δευ 09 Φεβ 2026, 11:52Μην ξεχνάμε και τις τουαλέτες που ειναι υγιεινομικη βόμβα!icue έγραψε: Δευ 09 Φεβ 2026, 10:05 Υπάρχει περίπτωση όλο αυτό με το cube να είχε να κάνει με το διαφημιστικό σκέλος και τις οποίες εμπορικές συμφωνίες; Να ήταν πρόφαση για να σπάσουν ή κάτι τετοιο;
Ή να εμποδίζε τα οποία σχέδια έχουν για μελλοντικά έργα στο γήπεδο.
Μου φαίνεται αδιανόητο να υπήρχε θέμα ασφάλειας και να πήρε όλες τις σχετικές άδειες.
Αν πηγε εστω μια φορα στις τουαλετες της, θα εχει παθει ανοσια.
Οι τουαλετες του PAOK Sports arena μοιαζουν βασιλικες, μπροστα σ αυτες της Τουμπας.
Βεζυρτζη και Οικονομιδη, αφηστε το μπασκετ του ΠΑΟΚ και πηγαινετε αλλου, να περνατε τον απλετο χρονο σας.
Μην διασυρεστε αλλο κανοντας τις μαριονετες του ουρανοκατεβατου "σωτηρα".
Μην διασυρεστε αλλο κανοντας τις μαριονετες του ουρανοκατεβατου "σωτηρα".
Ε οχι ρε γαμώτοMaurice_Escargot έγραψε: Δευ 09 Φεβ 2026, 13:06 Παραιτήθηκε η Γιαννακοπούλου από την ΚΑΕ ως η νομικός της σύμβουλος.
- These users thanked the author Equalizer for the post (total 7):
- Sera4, paokfreedom, Maklaz, leomatos88, navigator11, Ally Samagoal, Montrealiotis
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aivas19 την Δευ 09 Φεβ 2026, 13:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Το θέμα είναι αυτά που λέει στην επιστολή...Equalizer έγραψε: Δευ 09 Φεβ 2026, 13:40Ε οχι ρε γαμώτοMaurice_Escargot έγραψε: Δευ 09 Φεβ 2026, 13:06 Παραιτήθηκε η Γιαννακοπούλου από την ΚΑΕ ως η νομικός της σύμβουλος.
Κάτι δεν πάει καθόλου καλά. Οι ενστάσεις που πολλοί είχαν το καλοκαίρι για τον Τέλη και το πώς δρα, μοιάζει να δικαιώνονται
Αναλυτικά όσα ανέφερε η νομική σύμβουλος:
«Με αφορμή τα γεγονότα που έλαβαν χώρα το τελευταίο χρονικό διάστημα μεταξύ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ και του ΑΣ ΠΑΟΚ, αποφάσισα να διακόψω τη συνεργασία μου με την ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Για λόγους προσωπικής αξιοπρέπειας, επαγγελματικής ευσυνειδησίας, ευθιξίας και δεοντολογίας, υπέβαλλα σήμερα την παραίτηση μου προς τον Πρόεδρο της ΚΑΕ ΠΑΟΚ κ. Νικόλαο Βεζυρτζή και προς τα μέλη του ΔΣ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Διαχρονικά, τόσο ως άνθρωπος όσο και ως νομικός, έχω υπηρετήσει αποκλειστικά την προάσπιση των συμφερόντων και δικαιωμάτων του ενιαίου και αδιαίρετου ΠΑΟΚ, θέση από την οποία δεν παρεκκλίνω».
Τι εγινε ρε παιδια
«Με αφορμή τα γεγονότα που έλαβαν χώρα το τελευταίο χρονικό διάστημα μεταξύ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ και του ΑΣ ΠΑΟΚ, αποφάσισα να διακόψω τη συνεργασία μου με την ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Για λόγους προσωπικής αξιοπρέπειας, επαγγελματικής ευσυνειδησίας, ευθιξίας και δεοντολογίας, υπέβαλλα σήμερα την παραίτηση μου προς τον Πρόεδρο της ΚΑΕ ΠΑΟΚ κ. Νικόλαο Βεζυρτζή και προς τα μέλη του ΔΣ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Διαχρονικά, τόσο ως άνθρωπος όσο και ως νομικός, έχω υπηρετήσει αποκλειστικά την προάσπιση των συμφερόντων και δικαιωμάτων του ενιαίου και αδιαίρετου ΠΑΟΚ, θέση από την οποία δεν παρεκκλίνω».
Τι εγινε ρε παιδια
η γιαννακοπουλου ήταν δικηγόρος και του ΑΣ και της ΚΑΕ ταυτόχρονα? δλδ σε ποιόν έστελνε τα εξώδικα?
- These users thanked the author palok for the post (total 3):
- Maurice_Escargot, ΚΩΣΤΑΣ2019, Ιάσονας
- KalamarGiannis
Αιβας, ψάξε λοιπόν καμιά πεντακοσαριά ποστ πίσω, μήπως και βρεις να έχω πει ότι οι μη μπασκετικοί δεν πρέπει να έχουν λόγο.
Αν βρεις κάτι τέτοιο εγώ θα ζητήσω συγνώμη και θα το σκεφτώ σοβαρά να φύγω. Βρες το λοιπόν, αφού σε πειράζουν τόσο οι απόψεις μου για τους μπασκετικούς και μη.
Αν βρεις κάτι τέτοιο εγώ θα ζητήσω συγνώμη και θα το σκεφτώ σοβαρά να φύγω. Βρες το λοιπόν, αφού σε πειράζουν τόσο οι απόψεις μου για τους μπασκετικούς και μη.
- Dimitris_L4
Για λογους αξιοπρεπειας κυρια Γιαννακοπουλου ε...Το καλοκαιρι που γαμουσατε τν Ιβαν κ κανατε μπουρδελο ολο το σωματειο σε μια χρονια οροσημο, δεν ειχε θιχτει η αξιοπρεπεια σας...
- These users thanked the author Dimitris_L4 for the post (total 9):
- Kabamaru11, ΚΩΣΤΑΣ2019, Maklaz, leomatos88, Guitarman, paok apo epilogi, Ιάσονας, Ally Samagoal, Montrealiotis
Εσεις δεν ειστε μπασκετικοι δεν ελεγες; Εσβησα το σχολιο για να σταματησει εδω. Αν θες να το συνεχισω πες μου δεν εχω προβλημα.KalamarGiannis έγραψε: Δευ 09 Φεβ 2026, 13:49 Αιβας, ψάξε λοιπόν καμιά πεντακοσαριά ποστ πίσω, μήπως και βρεις να έχω πει ότι οι μη μπασκετικοί δεν πρέπει να έχουν λόγο.
-
ΚΩΣΤΑΣ2019
Για λόγους προσωπικής αξιοπρέπειας, επαγγελματικής ευσυνειδησίας, ευθιξίας και δεοντολογίας,aivas19 έγραψε: Δευ 09 Φεβ 2026, 13:47 Αναλυτικά όσα ανέφερε η νομική σύμβουλος:
Τι εγινε ρε παιδια
δεν θα επρεπε σε καμια στιγμή να υπηρετεί δυο κυρίους με συγκρουόμενα συμφεροντα
- These users thanked the author ΚΩΣΤΑΣ2019 for the post (total 2):
- Guitarman, Ιάσονας