Αριστοτέλης Μυστακίδης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της KΑΕ και όλα τα σχετικά...
MagdiTolba

Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης

Δημοσίευση από MagdiTolba »

Αν δεν είναι ασφαλές το cube, να βάλουνε επιπλεον στηρίγματα. Σιγά τα ωά
These users thanked the author MagdiTolba for the post:
Ιάσονας
Άβαταρ μέλους
chri5ti9
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από chri5ti9 »

Εγώ να ρωτήσω κάτι ; Εν τέλη ο Τελης τι πλήρωσε από τα έξοδα ; Ξεχρέωσε εφορίες και τρίτους και έμεινε το χρέος στον Βάνια ή δεν πλήρωσε τίποτα και απλά έχωσε λεφτά για μεταγραφές ;
Τέλος , αν οι παίκτες είναι απλήρωτοι Γενάρη όπως λέει η σφήνα , για τι είδους διοίκηση γιγάντωσης μιλαμε;
Ξεφτίλα
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

Συγνώμη ρε παιδιά . 1000 δικιά έχουν όσοι λένε ότι αυτά που κάνει ο Τελης είναι καραγκιοζιλίκι@, αλλά αν όντως μια τέτοια κατασκευή τοποθετήθηκε χωρίς άδειες και χωρίς κάποια μελέτη σε έναν χώρο που μαζεύετε τόσος κόσμος, είναι θέμα και πολύ σοβαρό μάλιστα .
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Δημοσίευση από Guitarman »

chri5ti9 έγραψε: Σάβ 07 Φεβ 2026, 17:00 Εγώ να ρωτήσω κάτι ; Εν τέλη ο Τελης τι πλήρωσε από τα έξοδα ; Ξεχρέωσε εφορίες και τρίτους και έμεινε το χρέος στον Βάνια ή δεν πλήρωσε τίποτα και απλά έχωσε λεφτά για μεταγραφές ;
Τέλος , αν οι παίκτες είναι απλήρωτοι Γενάρη όπως λέει η σφήνα , για τι είδους διοίκηση γιγάντωσης μιλαμε;
Ξεφτίλα
Λογικά πληρώθηκαν οι μέτοχοι. Γιατι πήρε τις μετοχές. Για τα υπόλοιπα δεν μπορούμε να ξέρουμε. Θα τα δούμε όταν βγει ο πρώτος ισολογισμός του που δυστυχώς αργεί. Επισης δεν ειναι βέβαιο οτι έχωσε για μεταγραφές. Ότι έρχεται ένας παίκτης δεν σημαίνει οτι εχει πληρώσει η ΚΑΕ μετρητά μπροστά.

Τέλος μια ερώτηση που έκανα εχθες αν κάποιο παιδί ξερει να πει γιατι το εχψ χάσει αυτό το θεμα: Τελικά ο Χατζό ηταν διοικηση πρωτοδικείου? Και αν ναι, η νέα διοίκηση Βεζυρτζη με τι καθεστώς είναι? Πάλι πρωτοδικείου?
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Τρώγαμε μπαν το καλοκαίρι επειδή μαλώναμε και βγαίναμε από τα ρούχα μας, με συμφορουμιτες μας, που θέλαν μόνο το καλό του ΠΑΟΚ. Τώρα βέβαια αυτοί εξαφανίστηκαν. Το τι μαλακια ακούσαμε δεν περιγράφεται.
Μας έμεινε ο τελαρος βέβαια, που ανοίγει κόντρες με όλους εντός ΠΑΟΚ.
Πρέπει να μιλήσει το γήπεδο. Οχι μόνο να λέει βαριά βαριά του ΠΑΟΚ η φανέλα όταν φέρνει χ με την Μακάμπι.
These users thanked the author Montrealiotis for the post (total 14):
Kabamaru11, ΑΜΠΑΛΑΕΑ, leomatos88, st4this, theo-drama, Guitarman, George Best4, Maklaz, SCIFO, aivas19 and 4 more users
gpap5

Δημοσίευση από gpap5 »

είχα γράψει προ καιρό πως ο Μυστακίδης θέλει να ασχοληθεί με το μπάσκετ, για να καταστρέψει την ομάδα, να αναγκάσει τους οπαδούς να πιέζουν τον Σαββίδη να ασχοληθεί ή να επιλύσει τα προβλήματα του μπάσκετ, να αναγκαστεί αυτός να το κάνει, με συνέπεια να πέσει το ποδόσφαιρο, να έρθουν κακές στιγμές και τελικά ο κόσμος να τα βάλει με τον Σαββίδη, αναγκάζοντάς τον ή να φύγει ή να αφήσει το λιμάνι που τόσο πιεστικά ζητούν οι Η.Π.Α. από τις ελληνικές κυβερνήσεις.

Κάποιοι χλεύασαν μιλώντας για σενάρια συνωμοσίας.
Κάποιοι κατηγόρησαν με χαρακτηρισμούς.
Κάποιοι επιτέθηκαν με ύβρεις.

Όχι, δεν πανηγυρίζω για όσα γίνονται. Λυπάμαι πολύ.
Αλλά τουλάχιστον αξιολογώ τον εαυτό μου πως μπορώ να διαβάζω πίσω από τα γράμματα και να κατανοώ όσα εντέχνως καλύπτονται με τους μανδύες του ''καλού''.
Δεν είμαι λοβοτομημένος.
These users thanked the author gpap5 for the post (total 11):
Kabamaru11, ΑΜΠΑΛΑΕΑ, leomatos88, Kaizen, theo-drama, Guitarman, George Best4, aivas19, Apil44, paok apo epilogi and one more user
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Ο Μυστακίδης πρέπει να πάρει ένα μήνυμα , από τον κόσμο, στο γήπεδο..
Άβαταρ μέλους
Kaizen

Δημοσίευση από Kaizen »

gpap5 έγραψε: Σάβ 07 Φεβ 2026, 17:12 είχα γράψει προ καιρό πως ο Μυστακίδης θέλει να ασχοληθεί με το μπάσκετ, για να καταστρέψει την ομάδα, να αναγκάσει τους οπαδούς να πιέζουν τον Σαββίδη να ασχοληθεί ή να επιλύσει τα προβλήματα του μπάσκετ, να αναγκαστεί αυτός να το κάνει, με συνέπεια να πέσει το ποδόσφαιρο, να έρθουν κακές στιγμές και τελικά ο κόσμος να τα βάλει με τον Σαββίδη, αναγκάζοντάς τον ή να φύγει ή να αφήσει το λιμάνι που τόσο πιεστικά ζητούν οι Η.Π.Α. από τις ελληνικές κυβερνήσεις.

Αλλά τουλάχιστον αξιολογώ τον εαυτό μου πως μπορώ να διαβάζω πίσω από τα γράμματα και να κατανοώ όσα εντέχνως καλύπτονται με τους μανδύες του ''καλού''.
Δεν είμαι λοβοτομημένος.
Πανω σε αυτο θελω να ξαναπω κατι που ειχε πει ο Κικιλιας σε πρωινη εκπομπη και περασε ετσι.
Θα το παραφρασω λιγο γιατι δεν θυμαμαι ακριβως τα λογια μετα απο τοσους μηνες αλλα το ειπε καπως ετσι :
"Εχουμε φερουμε αρκετες επενδυσεις και θα φερουμε κι αλλες σε λιμανι ή λιμανια"

Το λιμανι μας με σωστες υποδομες μπορει να γινει το πιο σημαντικο στα βαλκανια γι αυτο μην υποτιματε τον ρολο του,οσοι και αν το κανετε.
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

Basis_4 έγραψε: Σάβ 07 Φεβ 2026, 15:31
tolis14 έγραψε: Σάβ 07 Φεβ 2026, 15:19 Εγώ επίσης θέλω να ρωτήσω κάτι αγνά ΠΑΟΚτσάκια όπως blooper, looper κλπ που μας έχουν πεθάνει στην ειρωνεία για τον Ιβάν, την Γκοντσάρεβα και την ΠΑΕ, θα αναφέρουν τίποτα τώρα ή είναι αργό το δίκτυο και δεν έχουν ακούσει τίποτα ακόμη;
Τα αγνά ΠΑΟΚτσακια που λες κι εσύ, δεν ποσταρουν μετά το ατύχημα αδερφέ.
Ενώ πριν το ατύχημα ήταν καθημερινά τα ποστς. Θα το δεχτώ όμως. Θα περιμένω λοιπόν να δω τι θα γραφτεί όταν ξαναρχίσουν να ποστάρουν
Cylon-4

Δημοσίευση από Cylon-4 »

Δυστυχημα, οχι ατυχημα.
These users thanked the author Cylon-4 for the post:
kataramenos5
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Υπάρχει εργολαβία και στο πένθος τώρα. Τι άλλο θα διαβάσουμε. :geek:
These users thanked the author Sera4 for the post (total 2):
leomatos88, sandrel
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

gpap5 έγραψε: Σάβ 07 Φεβ 2026, 17:12 είχα γράψει προ καιρό πως ο Μυστακίδης θέλει να ασχοληθεί με το μπάσκετ, για να καταστρέψει την ομάδα, να αναγκάσει τους οπαδούς να πιέζουν τον Σαββίδη να ασχοληθεί ή να επιλύσει τα προβλήματα του μπάσκετ, να αναγκαστεί αυτός να το κάνει, με συνέπεια να πέσει το ποδόσφαιρο, να έρθουν κακές στιγμές και τελικά ο κόσμος να τα βάλει με τον Σαββίδη, αναγκάζοντάς τον ή να φύγει ή να αφήσει το λιμάνι που τόσο πιεστικά ζητούν οι Η.Π.Α. από τις ελληνικές κυβερνήσεις.

Δεν είμαι λοβοτομημένος.
Θα κατστρεψει το μπασκετ για να αναγκασει το Σαββιδη ν ασχοληθει με την ΚΑΕ κι ετσι θα πεσει το ποδοσφαιρο.....
Ρε φιλε σορυ αλλα ουτ ο Χρυσανθος δε τα γραφει αυτα.
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης Μεγαλομέτοχος ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Πρέπει να μνημονεύσουμε σε αυτο το σημείο τον ποιητής του φόρουμ μας.
abc_o_ karpouzas έγραψε: Πέμ 27 Νοέμ 2025, 13:17 το ανοίγω εγω γιατι ...ΠΡΕΠΕΙ ...να πετύχεις...

ΑΛΛΑ....

εδω στην επτάλοφο ξέρουμε ένα ρητό ....

μια φορα..... απαξ....

και επειδή σου έτυχε ο....κατάλληλος...λαος....ΞΕΡΕΙΣ...

ΓΙΑ ΝΑ ΓΥΡΊΣΕΙ Ο ΉΛΙΟΣ ΘΈΛΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΛΥ.....
These users thanked the author Guitarman for the post:
abc_o_ karpouzas
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Montrealiotis έγραψε: Σάβ 07 Φεβ 2026, 17:11 Τρώγαμε μπαν το καλοκαίρι επειδή μαλώναμε και βγαίναμε από τα ρούχα μας, με συμφορουμιτες μας, που θέλαν μόνο το καλό του ΠΑΟΚ. Τώρα βέβαια αυτοί εξαφανίστηκαν. Το τι μαλακια ακούσαμε δεν περιγράφεται.
Επειδή αυτοί οι συμφορουμιτες εχουν στερέψει επιχειρηματων, δεν μπαίνουν εδω μεσα πλεον. Απλά αν τους πετύχεις σε κανένα αλλο τοπικ σου κάνουν υποδείξεις που να γράψεις... το διαπίστωσες και μόνος σου ;)
These users thanked the author Guitarman for the post:
Montrealiotis
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

chrisg4 έγραψε: Σάβ 07 Φεβ 2026, 17:07 Συγνώμη ρε παιδιά . 1000 δικιά έχουν όσοι λένε ότι αυτά που κάνει ο Τελης είναι καραγκιοζιλίκι@, αλλά αν όντως μια τέτοια κατασκευή τοποθετήθηκε χωρίς άδειες και χωρίς κάποια μελέτη σε έναν χώρο που μαζεύετε τόσος κόσμος, είναι θέμα και πολύ σοβαρό μάλιστα .
είναι δύσκολο να ακουστείς. Φωνή λογικής αλλά δες τώρα τι ξεσάλωμα πέφτει από τους αντι-Τεληκούς
γρ'αφω κάτι και μου την πέφτουν δέκα δέκα.
\ εντάξει παιδιά, κάντε επανάσταση να διώξετε τον Τέλη. ότι πείτε. αφού εσείς ξερετε καλύτερα τα υποχθόνια σχέδια να κλέψει το λιμάνι...

όπως βλέπετε δεν εξαφανίστηκε κανείς που υποστήριξε κάτι αντίθετο από εσάς (την είσοδο ενός μεγιστάνα στο μπάσκετ).
αυτά στη φαντασία σας γίνονται...
ίσως κάποιοι δε μιλάνε γιατί βλέπουνε το κλίμα.
Σας δίνω δίκαιο; ναι. Κάπου το προκαλεί ο Τέλης όλο αυτό , αλλά πείτε την αλήθεια, άλλο που δε θέλατε.
Εγώ και σχόλια που "πανηγυρίζουν" είδα, και την προφανή αλήθεια λένε ότι κάποιοι προσπάθησαν να μην αναλάβει.

Ξεχνάτε όμως ότι ακόμα είμαστε στην αρχή, θα παιχθούν πολλά επεισόδια. Ίσως οι λίγοι που ελπίζουμε στο καλό του μπάσκετ, να τον δούμε να πληρώνει εκεί που πρέπει (χρέη, παίκτες, γήπεδο), έστω και καθυστερημένα έστω και μετά από γκρίνια.
Αλλά όχι, δε θα πάω από τον πρώτο του μήνα να κράζω έξω από τα γραφεία. θα έχει την ευκαιρία του.
Και ναι, αν φύγει, αν μείνουν παίκτες απλήρωτοι, το Δημόσιο, αν μείνουν χρέη στην ομάδα, αν φύγουν παίκτες και ζήσουμε εποχές Δρόσου, ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΩ ΣΥΓΝΩΜΗ έπεσα έξω που τον στήριξα. Τώρα, ΑΚΟΜΗ ΓΙΑ ΛΙΓΟ νιώθω ότι δικαιούται λάθη και χρόνο για να τα διορθώσει.
Ο καθένας πράττει κατά τον δαίμονα εαυτού.

ΥΓ βαράτε ελεύθερα. Κάποιοι που λέτε ότι εγώ δε θα πηγαίνω γήπεδο να μη στηρίξω τον Τέλη, μιλάτε όσο θέλετε. Εις μάτην
These users thanked the author KalamarGiannis for the post (total 3):
Maurice_Escargot, kataramenos5, Ιάσονας
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”