KalamarGiannis έγραψε: Σάβ 07 Φεβ 2026, 11:27
με ευχολόγια δε λειτουργεί η πραγματική ζωή.
Δεν παίρνεις τον κώλο της μιας και τη φάτσα της άλλης για να φτιάξεις τη γκόμενά σου τέλεια όπως τη θες. Αυτή που έχεις, με αυτή κοιμάσαι και καλά θα κάνεις να σ'αρέσει.
Ομοίως λοιπόν, σας αρέσει δε σας αρέσει, κρίνοντας ο καθένας όπως καταλαβαίνει την ηθική του κτλ, ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ αυτή τη στιγμή είναι ο Μυστακίδης.
Εμείς λοιπόν ως λαός, που στηρίξαμε ας θυμηθούμε τους Δρόσους με 4000 διαρκείας, και μετά μας αφήσανε με το φέσι και δεν τους κυνηγήσαμε καν, τώρα ας κάνουμε λίγο υπομονή μέχρι να κάνει τα λάθη του και να μάθει ο καινούριος ιδιοκτήτης.
Εννοείται θέλουμε να πληρώσει τα χρέη της ομάδας, ΟΛΑ. ΤΑ . ΧΡΕΗ.
Αλλά όχι και να τον κράζω τη στιγμή που αναμένω το καλοκαίρι με χαρά να δω να δημιουργεί ομάδα με μπάτζετ >10Μ.
Περιμένω να τα πληρώσει όταν η ιδιορρυθμία του το επιτρέψει.
ΥΓ σε έναν πάλι προσβλητικό πιο πάνω , το μόνο που θα πω είναι ότι δεν "έκανα οτι δε βλέπω" . Δεν έβλεπα γιατί δε με νοιάζει ποιος θα κτίσει τη Ν.Τούμπα. Το είχα γράψει άλλωστε. Τι να κάνουμε, δε μας ενδιαφέρουν όλους όλα. Μπράβο σας σε όσους τρέχετε ακόμα και στο σκάκι και στο χαντμπολ, ειλικρινά μπράβο χωρίς καμία ειρωνία. Εγώ δεν προλαβαίνω να ασχολούμαι με τίποτα άλλο πέραν του αγαπημένου μου μπάσκετ.
ΥΓ2 Μακλαζ, καλά όλα αυτά που λες τα ρομαντικά "σωστή διαχείριση της ΚΑΕ, η άρτια επικοινωνία, η εξωτερίκευση της φιλοσοφίας, ο σεβασμός στον οργανισμό και στον οπαδό " αλλά θα διαφωνήσω. Στον ψυχρό κόσμο του καπιταλισμού που ζούμε, κυριαρχεί το χρήμα.
Θα προτιμούσα να μιλάει ο Μυστακίδης και να υπόσχεται μάχη μέχρις εσχάτων και όραμα και μετά βλέπουμε τι θα καταφέρει, ή να μη μιλάει όπως τώρα , να αγνοεί τον κόσμο (κι εμένα δηλαδή), και να βάλει ένα σκασμό λεφτά και να κατεβαίνει η ομάδα με πεντάδα ΝΒΑ και Ευρωλίγκας;
Το άλλο σενάριο, το να μαι ο ηθικός και άμεμπτος και τίμιος πλην πτωχός αλλά να με σφάζουν τα κοράκια μονίμως, το έζησα τόσα χρόνια με τον αξιοπρεπέστατο και αγαπημένο Χατζόπουλο. Τώρα , αλλάξαμε σελίδα για να ζήσουμε και το πρώτο σενάριο.
Το πρόβλημα σε όλα αυτά είναι ΑΝ ΘΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΕΙ ο νέος ιδιοκτήτης ή αν θα τα μαζέψει να φύγει ή αν θα αποδειχθεί μπατάκι και δεν πληρώσει. Περιμένουμε (αναγκαστικά) για να κρίνουμε. Και ελπίζουμε
ΥΓ3 Ρε Γκιταρμαν πίστευε ότι θέλεις, δεν ασχολήθηκα καθόλου μαζί σου προσωπικά ούτε σου την είπα. Γενικά μίλησα για όσους πανηγυρίζουν μπροστά σε μεγαλειώδη αποτυχία. Κι αυτή συμβεί, είναι τόσο μεγάλη η πίκρα μου που πραγματικά δε με νοιάζει καθόλου ποιος τα είχε πει τα προσέχετε και ποιος ακολούθησε το κύμα.