Αριστοτέλης Μυστακίδης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της KΑΕ και όλα τα σχετικά...
Απάντηση
Maklaz

Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης

Δημοσίευση από Maklaz »

Μπαρκαρούτσος έγραψε: Παρ 06 Φεβ 2026, 17:40
Geoponos4 έγραψε: Παρ 06 Φεβ 2026, 14:42 Και τα 500000€+200000€ που εδωσε ο Τελης το καλοκαιρι στον ΑΣ ΠΑΟΚ (οταν ο Ιβαν δεν πληρωνε τον ερασιτεχνη)για βοηθεια στα ερασιτεχνικα τμηματα τι ηταν? Μαρουλοφυλλα?
Αυτά τα χρήματα δόθηκαν; Κατατέθηκαν; Πού είναι; Είδαμε καμιά αναβάθμιση στο Παλατάκι (πλην αυτής που έκανε ο Χατζόπουλος), είδαμε τίποτα υπερπαίχτες στα αθλήματα του ΑΣ που δεν θα μπορούσαμε να πάρουμε με τα έσοδα που ήδη είχε ο ΑΣ (πχ νέα χορηγία Stoiximan);;

Μήπως είναι κάπου κρυμμένα με τα λεφτά απ'τον έρανο;

Συνέχισε έτσι κι εγώ διαρκείας δεν ξαναπαίρνω. Ας πάρουν τα τρολλάκια του X, του MystaToday, του Mystasport και του reddit.
Έτσι κι αλλιώς η ΚΑΕ τώρα είναι πλούσια. Αυτό δεν ήταν το νόημα; Να έρθει δισεκατομμυριούχος. Ε ορίστε, ήρθε. Τα λεφτά μου δεν τα έχετε ανάγκη. Όλοι πληρωμένοι μία του μήνα.
Το πλυντήριο στο FB ξεχνάς, εκείνο χωρίς κόμμωση που αν τον στριμωξεις στα σχόλια απαντάει "Ε ναι συμφωνώ" αλλά ποτέ δεν γράφει κάτι για αυτά που "συμφωνεί" ο αδέκαστος ακριβοδίκαιος.
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Εικόνα
Maklaz

Δημοσίευση από Maklaz »

Όχι αυτόν Μπάρκα....τον άλλο το Διαμάντι(ή)
These users thanked the author Maklaz for the post:
trelopaoki89
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Hayate έγραψε: Παρ 06 Φεβ 2026, 16:31 Όλοι εσείς δηλαδή που παίρνετε απόλυτες θέσεις ξέρετε ακριβώς το τι οφείλει και το τι έχει δώσει ο νέος ιδιοκτήτης στον Α.Σ ?? Ξέρετε ότι δεν υπάρχει κανένας μα κανένας που δεν έχει προσπαθήσει ή προσπαθεί ακόμα να εκμεταλλευτεί την όλη κατάσταση της ιδιοκτησιακης αλλαγής ?Απορία είναι αυτό ...
Τέλοςπαντων ελπίζω και πιστεύω ότι θα ξεπεραστεί οποιαδήποτε θέμα.

Ρε φίλε, 3 βδομάδες πλήρους αφωνίας. Παντελής ασέβεια όχι απέναντι στον όποιον Χατζόπουλο ή Ιβάν (σκοπίμως δεν συμπεριλαμβάνω τον ΑΣ), που έχουν κερδίσει τον σεβασμό, διότι εξαιτίας τους βρήκε εταιρεία να "παίξει" ο εν λόγω. Αλλά, άντε πες, έχει γινάτι απέναντί τους. Υποτίθεται πως μας πουλούσε σοφιστείες ότι πάνω από όλους οι οπαδοί/φίλαθλοι, στους οποίους οφείλουν να ανήκουν οι ομάδες. Και πριν αλέκτωρ λαλήσαι άπαξ, όχι 3, τους ίδιους αυτούς, με τη συμπεριφορά του και την μουγκαμάρα του, δείχνει ότι τους γράφει στα παπάρια του. Και είναι νεόκοπος στον ΠΑΟΚ, έτσι; Δεν έχει προς ώρας προσφέρει σχεδόν τίποτα απολύτως, αντιθέτως έχει γίνει αιτία για παρατράγουδα επί μήνες σερί. Σε παρακαλώ πολύ δηλαδή.
These users thanked the author navigator11 for the post (total 6):
eorptol1, Χωρικός, Apil44, Jean Valjean, ΚΩΣΤΑΣ2019, leomatos88
PablitoV2

Δημοσίευση από PablitoV2 »

Μόνο μαλακίες μέχρι στιγμής, δε ξέρω πως μπορεί να διορθώσει την εικόνα του. Σίγουρα το να μην απαντάει και να κάθετε να ξεφτιλίζεται δεν είναι ο σωστός τρόπος. Προσωπικά εγώ που από την αρχή πίστευα σε αυτή την αλλαγή πλέον έχω αρχίσει και αμφιβάλλω αν όντως γίνουν αυτά που διαβάζαμε τόσο καιρό.
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Maklaz έγραψε: Παρ 06 Φεβ 2026, 17:59 Όχι αυτόν Μπάρκα....τον άλλο το Διαμάντι(ή)
Καλέ ποιος είναι αυτός; Ποιο είναι το παιδί;
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

Γιαλαντζι λεφτας..
Θυμιζει τον καβουρια..
gervasio artigas

Δημοσίευση από gervasio artigas »

Geoponos4 έγραψε: Παρ 06 Φεβ 2026, 14:42 Και τα 500000€+200000€ που εδωσε ο Τελης το καλοκαιρι στον ΑΣ ΠΑΟΚ (οταν ο Ιβαν δεν πληρωνε τον ερασιτεχνη)για βοηθεια στα ερασιτεχνικα τμηματα τι ηταν? Μαρουλοφυλλα?
τρολαρεις ετσι;;
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

:lol: :lol: :lol: :lol:
gervasio artigas

Δημοσίευση από gervasio artigas »

Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης Μεγαλομέτοχος ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από kataramenos5 »

kataramenos5 έγραψε: Δευ 01 Δεκ 2025, 22:12 Δισεκατομμυριούχο που να πηγαινει με το σταυρο στο χερι δεν ακουσα ποτε.
Αυτοι θεωρουν οτι ο κοσμος τους ανηκει.Δε το βλεπουν το ιδιο.
Μπορει και να γινε για ψηλλου πηδημα (το κτισμα της Σονιας που λεει ο Μπαφος)
γιατι ο Τελης(κατα πως λεν) ειναι ιδιορυθμος(στριμμένο άντερο δλδ)
αλλα πιθανολογω οτι δεν ειναι αυτο.Θα βαζε κανεις 150 εκατ. για να πατσισει μια πολεοδομικη παραβαση?Απλα και μονο για να την πει στον αλλο?Δυσκολο μου φαινεται.

Ειχε δικιο ο φιλος που μου το σφυριξε
Οτι θα ταν τοσο στριμενο αντερο ομως δε μου περνουσε απ το μυαλο.
Οσο για το αν τον ενδιαφέρει η γνωμη του κοσμου αρχιζω ν αμφιβάλλω πολυ.
Άλλωστε τοσα χρονια κρυβοταν απ αυτον.Μια φωτογραφια ολη κι ολη για εναν κροισο σαν κι αυτον τοσα χρονια κατι λεει.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Τι αμφιβολίες διατηρείς, ρε φίλε; Κάνει μπαμ ότι χέστηκε και για τον κόσμο, και για τη γνώμη του και για τη στήριξή του. Αυτός να εξυπηρετήσει προσωπική ατζέντα έχει έρθει και με κάθε αφορμή φοβάμαι ότι σκοπίμως θα δυναμιτίζει το όλο κλίμα. Ίσως είναι της λογικής "και χάρη σας έκανα που ανέλαβα το ανυπόληπτο μπάσκετ σας, οπότε μη μου κολλάτε και πολύ πολύ".
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”