Αριστοτέλης Μυστακίδης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της KΑΕ και όλα τα σχετικά...
Απάντηση
Maklaz

Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης

Δημοσίευση από Maklaz »

Μπαρκαρούτσος έγραψε: Παρ 06 Φεβ 2026, 17:40
Geoponos4 έγραψε: Παρ 06 Φεβ 2026, 14:42 Και τα 500000€+200000€ που εδωσε ο Τελης το καλοκαιρι στον ΑΣ ΠΑΟΚ (οταν ο Ιβαν δεν πληρωνε τον ερασιτεχνη)για βοηθεια στα ερασιτεχνικα τμηματα τι ηταν? Μαρουλοφυλλα?
Αυτά τα χρήματα δόθηκαν; Κατατέθηκαν; Πού είναι; Είδαμε καμιά αναβάθμιση στο Παλατάκι (πλην αυτής που έκανε ο Χατζόπουλος), είδαμε τίποτα υπερπαίχτες στα αθλήματα του ΑΣ που δεν θα μπορούσαμε να πάρουμε με τα έσοδα που ήδη είχε ο ΑΣ (πχ νέα χορηγία Stoiximan);;

Μήπως είναι κάπου κρυμμένα με τα λεφτά απ'τον έρανο;

Και μιας και είμαστε στο topic σου...
ΤΑ ΧΡΕΗ ΡΕ ΝΓΚΟΜΠΡΙΤΗ!!!!

Συνέχισε έτσι κι εγώ διαρκείας δεν ξαναπαίρνω. Ας πάρουν τα τρολλάκια του X, του MystaToday, του Mystasport και του reddit.
Έτσι κι αλλιώς η ΚΑΕ τώρα είναι πλούσια. Αυτό δεν ήταν το νόημα; Να έρθει δισεκατομμυριούχος. Ε ορίστε, ήρθε. Τα λεφτά μου δεν τα έχετε ανάγκη. Όλοι πληρωμένοι μία του μήνα.
Το πλυντήριο στο FB ξεχνάς, εκείνο χωρίς κόμμωση που αν τον στριμωξεις στα σχόλια απαντάει "Ε ναι συμφωνώ" αλλά ποτέ δεν γράφει κάτι για αυτά που "συμφωνεί" ο αδέκαστος ακριβοδίκαιος.
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Εικόνα
Maklaz

Δημοσίευση από Maklaz »

Όχι αυτόν Μπάρκα....τον άλλο το Διαμάντι(ή)
These users thanked the author Maklaz for the post:
trelopaoki89
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Hayate έγραψε: Παρ 06 Φεβ 2026, 16:31 Όλοι εσείς δηλαδή που παίρνετε απόλυτες θέσεις ξέρετε ακριβώς το τι οφείλει και το τι έχει δώσει ο νέος ιδιοκτήτης στον Α.Σ ?? Ξέρετε ότι δεν υπάρχει κανένας μα κανένας που δεν έχει προσπαθήσει ή προσπαθεί ακόμα να εκμεταλλευτεί την όλη κατάσταση της ιδιοκτησιακης αλλαγής ?Απορία είναι αυτό ...
Τέλοςπαντων ελπίζω και πιστεύω ότι θα ξεπεραστεί οποιαδήποτε θέμα.

Ρε φίλε, 3 βδομάδες πλήρους αφωνίας. Παντελής ασέβεια όχι απέναντι στον όποιον Χατζόπουλο ή Ιβάν (σκοπίμως δεν συμπεριλαμβάνω τον ΑΣ), που έχουν κερδίσει τον σεβασμό, διότι εξαιτίας τους βρήκε εταιρεία να "παίξει" ο εν λόγω. Αλλά, άντε πες, έχει γινάτι απέναντί τους. Υποτίθεται πως μας πουλούσε σοφιστείες ότι πάνω από όλους οι οπαδοί/φίλαθλοι, στους οποίους οφείλουν να ανήκουν οι ομάδες. Και πριν αλέκτωρ λαλήσαι άπαξ, όχι 3, τους ίδιους αυτούς, με τη συμπεριφορά του και την μουγκαμάρα του, δείχνει ότι τους γράφει στα παπάρια του. Και είναι νεόκοπος στον ΠΑΟΚ, έτσι; Δεν έχει προς ώρας προσφέρει σχεδόν τίποτα απολύτως, αντιθέτως έχει γίνει αιτία για παρατράγουδα επί μήνες σερί. Σε παρακαλώ πολύ δηλαδή.
These users thanked the author navigator11 for the post (total 4):
eorptol1, Χωρικός, Apil44, Jean Valjean
PablitoV2

Δημοσίευση από PablitoV2 »

Μόνο μαλακίες μέχρι στιγμής, δε ξέρω πως μπορεί να διορθώσει την εικόνα του. Σίγουρα το να μην απαντάει και να κάθετε να ξεφτιλίζεται δεν είναι ο σωστός τρόπος. Προσωπικά εγώ που από την αρχή πίστευα σε αυτή την αλλαγή πλέον έχω αρχίσει και αμφιβάλλω αν όντως γίνουν αυτά που διαβάζαμε τόσο καιρό.
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Maklaz έγραψε: Παρ 06 Φεβ 2026, 17:59 Όχι αυτόν Μπάρκα....τον άλλο το Διαμάντι(ή)
Καλέ ποιος είναι αυτός; Ποιο είναι το παιδί;
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”