συμφωνώwickerman έγραψε: Τετ 04 Φεβ 2026, 23:25 ....ίσως είναι καλύτερα που δεν είχαμε διασυρμό του βάζελου, μπας και μπει και τα δώσει όλα με γαύρο την Κυριακή και του κάψει κανένα βαθμό.
ΠΑΟ-ΠΑΟΚ 0-1,MVP-Σχόλια &Παραλειπομενα
Re: ΠΑΟ-ΠΑΟΚ 0-1,MVP-Σχόλια &Παραλειπομενα
Παράξενο το ματς. Είχαμε ευκαιρίες να το καθαρίσουμε και τελικά το γκολ ήρθε από εκεί που δε το περίμενες.
Συνολικά ήταν μια εμφάνιση μέτριοκαλή. Ο ζελας λίγα πράγματα.
Και 2 πράγματα στα οποία διαφωνώ με τους πιο πολλούς που έγραψαν.
Ο Τετε με το τρόπο που έμπαινε στις μονομαχίες ήταν η μόνη ουσιαστική απειλή του ΠΑΟ , άσχετα αν τον αντιμετωπίσαμε σωστά. Σε εμάς αν έπαιζε θα ήταν χρήσιμος με δεδομένο ότι ο Λούτσος θέλει το 9αρι του να είναι μαχητής και να παίζει σαν κολώνα για να υποστηρίζει ανεβάσματα των άλλων μεσοεπιθετικών. Αλλά όπως και να έχει , τα βλέπουμε διαφορετικά. Η μεγάλη του μαλακία και θα το φάει το κεφάλι του αν συνεχίσει έτσι είναι ο Καραγκουνισμός που εσχάτως αναπτύσσει. Ας πρόσεχε
Επίσης η διαιτησία θεωρώ ότι έπαιξε ένα 60-40 έδρα. Αναμενόμενο και αντιμετωπίσιμο όταν παίζουμε μέσα στο ΠΟΚ. Έχω δει καλύτερα, έχω δει χειρότερα. Το μεγαλύτερο λάθους του για μένα είναι ότι επέλεξε να πάει σε μια λογική δημοσίων σχέσεων στα σφυρίγματα του. Σφυριξε ολες τις επαφες , πράγμα που μοιραία θα γείρει τη ζυγαριά υπερ του πιο θεατρίνου και υπερ του γηπεδούχου που εκμεταλλεύεται τη πίεση της έδρας. Για εμένα εκεί το έχασε λίγο.
Τελοσπαντων. Νικήσαμε , δεν είχαμε τραυματισμούς, κόκκινες , κλπ
Ένα καλό βράδυ και οπως ειπε και ο τσου , αρχές Φλεβάρη και έχουμε κάνει 3/4 διπλά μέσα στο ΠΟΚ. Αυτό τα λέει όλα.
Μπράβο σε όλους
Συνολικά ήταν μια εμφάνιση μέτριοκαλή. Ο ζελας λίγα πράγματα.
Και 2 πράγματα στα οποία διαφωνώ με τους πιο πολλούς που έγραψαν.
Ο Τετε με το τρόπο που έμπαινε στις μονομαχίες ήταν η μόνη ουσιαστική απειλή του ΠΑΟ , άσχετα αν τον αντιμετωπίσαμε σωστά. Σε εμάς αν έπαιζε θα ήταν χρήσιμος με δεδομένο ότι ο Λούτσος θέλει το 9αρι του να είναι μαχητής και να παίζει σαν κολώνα για να υποστηρίζει ανεβάσματα των άλλων μεσοεπιθετικών. Αλλά όπως και να έχει , τα βλέπουμε διαφορετικά. Η μεγάλη του μαλακία και θα το φάει το κεφάλι του αν συνεχίσει έτσι είναι ο Καραγκουνισμός που εσχάτως αναπτύσσει. Ας πρόσεχε
Επίσης η διαιτησία θεωρώ ότι έπαιξε ένα 60-40 έδρα. Αναμενόμενο και αντιμετωπίσιμο όταν παίζουμε μέσα στο ΠΟΚ. Έχω δει καλύτερα, έχω δει χειρότερα. Το μεγαλύτερο λάθους του για μένα είναι ότι επέλεξε να πάει σε μια λογική δημοσίων σχέσεων στα σφυρίγματα του. Σφυριξε ολες τις επαφες , πράγμα που μοιραία θα γείρει τη ζυγαριά υπερ του πιο θεατρίνου και υπερ του γηπεδούχου που εκμεταλλεύεται τη πίεση της έδρας. Για εμένα εκεί το έχασε λίγο.
Τελοσπαντων. Νικήσαμε , δεν είχαμε τραυματισμούς, κόκκινες , κλπ
Ένα καλό βράδυ και οπως ειπε και ο τσου , αρχές Φλεβάρη και έχουμε κάνει 3/4 διπλά μέσα στο ΠΟΚ. Αυτό τα λέει όλα.
Μπράβο σε όλους
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος giapas την Τετ 04 Φεβ 2026, 23:32, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- These users thanked the author giapas for the post (total 2):
- Ορτζονικίδης, wickerman
Ελπιζω να ειναι καλα ο Χατζιδης. Με λιγη σοβαροτητα και τυχη ο επαναληπτικος θα ηταν για προπονηση.
Παίξαμε καθαρά τόσο όσο, καθώς τα δύσκολα παιχνίδια αυτό τον μήνα είναι δυστυχώς πολλά και κάπου πρέπει να κάνεις οικονομία δυνάμεων. Βέβαια, δεύτερο ματς, μετά την Τούμπα, με αυτόν τον αντίπαλο που πάλι δεν ξέφυγε το σκορ.
Πάλι χόρτασα σέντρα από τους αντιπάλους μας.
Πάλι χόρτασα σέντρα από τους αντιπάλους μας.
- Stelios Bagios
Όπως ειπώθηκε και πριν, φέτος έχουμε κερδίσει στις έδρες και των τριών του πρώην ΠΟΚ.
Αναρωτιέμαι πόσες χρονιές να έχει ξανασυμβεί αυτό, πρέπει να είναι αρκετά σπάνιο.
Αναρωτιέμαι πόσες χρονιές να έχει ξανασυμβεί αυτό, πρέπει να είναι αρκετά σπάνιο.
ποιος να το φανταζοταν καποτε οτι θα κανουμε πλακα το ΠΟΚ....τοτε που ειχαμε αρνητικα ρεκορ εικοσαετιας με ΟΦΗ Πανιωνιο και Απολλωνα αθηνων......ΑΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ ΤΙ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ......

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol1 την Τετ 04 Φεβ 2026, 23:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- sourmenetes
- Moderator
Ας μας πει κάποιος γιατί δε δίνεται το λιγότερο κίτρινη στο μαρκάρισμα γεντβαι στον πελκα
Μιλάμε για σκαριά! Σε αντίθετη περίπτωση σε εμάς θα είχε καλέσει το βαρ για κόκκινη!
Για ποιο λόγο δεν έχει πάρει κάρτα ο τετευ που έχει τραβήξει πάνω από 5-8 φορές φανέλα αντιπάλου και μετά διαμαρτύρεται κιόλας
Για ποιο λόγο κόβει τη φάση στο τέλος ημιχρόνου,τάχα μου χτύπησε ο μπαμπα τον Λαφον,είπαν
Για ποιο λόγο παίρνει κάρτα ο χατσιδης;;
Για ποιο λόγο δεν παίρνει κάρτα αυτός που πάει με τεντωμένο πόδι στο χατσιδη;;
Για ποιο λόγο δίνει επίθετικο φάουλ στον γεντβαι την ώρα που τον χτύπησε η μπάλα στα μούτρα;;
Απαράδεκτη διαιτησία!!
Κατά τ αλλα έπρεπε να έχουμε σκοράρει από το 1ο ημίχρονο
Είχαμε πολύ καλές ευκαιρίες!
Ο βαζελος ανάθεμα αν ξέρει τι παίζει…
Θεωρώ ότι σήμερα παίζαμε στο 60-70% των δυνατοτήτων μας αλλά και το μυαλό δεν πήγε παραπάνω
Αν ήταν παραπάνω θα είχε καθαρίσει από το 1ο ημίχρονο
Μιλάμε για σκαριά! Σε αντίθετη περίπτωση σε εμάς θα είχε καλέσει το βαρ για κόκκινη!
Για ποιο λόγο δεν έχει πάρει κάρτα ο τετευ που έχει τραβήξει πάνω από 5-8 φορές φανέλα αντιπάλου και μετά διαμαρτύρεται κιόλας
Για ποιο λόγο κόβει τη φάση στο τέλος ημιχρόνου,τάχα μου χτύπησε ο μπαμπα τον Λαφον,είπαν
Για ποιο λόγο παίρνει κάρτα ο χατσιδης;;
Για ποιο λόγο δεν παίρνει κάρτα αυτός που πάει με τεντωμένο πόδι στο χατσιδη;;
Για ποιο λόγο δίνει επίθετικο φάουλ στον γεντβαι την ώρα που τον χτύπησε η μπάλα στα μούτρα;;
Απαράδεκτη διαιτησία!!
Κατά τ αλλα έπρεπε να έχουμε σκοράρει από το 1ο ημίχρονο
Είχαμε πολύ καλές ευκαιρίες!
Ο βαζελος ανάθεμα αν ξέρει τι παίζει…
Θεωρώ ότι σήμερα παίζαμε στο 60-70% των δυνατοτήτων μας αλλά και το μυαλό δεν πήγε παραπάνω
Αν ήταν παραπάνω θα είχε καθαρίσει από το 1ο ημίχρονο
- These users thanked the author sourmenetes for the post (total 14):
- Nassos, Kabamaru11, Γερασίμου, Amsterdamer_87, makedonas1926, Azrael, Logistis, psychologos, Sardan, boogeyman77 and 4 more users
Κάθε φορά που παίζουμε ντέρμπι τα τελευταία χρόνια το σκέφτομαι. Νομίζω έχει πάνω απο 6 χρόνια που δεν κατεβαίνουμε, σχεδόν σε κανένα ντέρμπι στην Αθήνα, ως αουτσάιντερ. Ιβάν και Λουτσε το έχουν καταφέρει αυτό.Χωρικός έγραψε: Τετ 04 Φεβ 2026, 23:25Μα ναι, και αν ήταν ο Γιακουμ μέσα θα είχαμε βάλει ενα δυο γκολ.Nassos έγραψε: Τετ 04 Φεβ 2026, 23:20Εγώ είμαι της άποψης οτι κατέβασε την καλυτερη δυνατή ενδεκάδα εκ του αποτελέσματος. Στα πρώτα 40λεπτα δεν υπήρχε βαζελος και είχαμε 4-5 δυνατές ευκαιρίες.Χωρικός έγραψε: Τετ 04 Φεβ 2026, 23:14 Το παιχνιδι το ξεκίνησε λάθος ο Λου.
Δίχως Ντέλια μέσα, δεν αφήνεις την ομάδα και χωρίς Γιακουμάκη. Ο Μύθου , ακόμα τουλαχιστον , δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στο παιχνίδι και αυτο σημερα επιβάρυνε όλη την επίθεση αλλά και το κέντρο.
Ο Πέλκας ήταν καλός αλλά διαφορετικός απ'τον Ντέλια που , όταν παίζει όλοι φαίνονται καλύτεροι. π.χ Μύθου
Το παιχνίδι φώναζε για Γιακουμ που όταν μπήκε τα έκανε όλα. Φάουλ, κερδισμένες μπαλιες απ'το πουθενά, κερδισμένο πέναλτι, γκολ, κερδισμένα κορνερ σε κρίσιμες στιγμές .κ.λ.π
Κατα τη γνώμη μου που, πιθανότατα ίσως και να είναι λάθος, Ντέλια απώντος δεν ακυρώνεις την επίθεση σου αλλα ξεκινάς Μοναστηρλή. Στο κάτω κάτω ας δείξει τι αξίζει.
Υ.Γ: Μια ζωή κατεβαίναμε Αθήνα και γυρίζαμε με το κεφάλι κάτω. Αν φέρναμε κανα Χ είμασταν ενθουσιασμένοι. Φέτος έχουμε κερδίσει και τους τρεις βρυκολακαίους εκεί μέσα και το θεωρούμε φυσιολογικό. Τυχεροί οι πιτσιρικάδες που ζουν τον Μεγάλο ΠΑΟΚ του Ιβάν και δεν γνώρισαν τα δύσκολα χρόνια. Η εμείς τυχεροί που εχουμε περάσει τοσα και τώρα το απολαμβάνουμε!
Εγώ το φανταζόμουν. Θυμάμαι κακ επί Αγγέλου μακ επί Μπαγιεβιτς λέγαμε ότι αν είχαμε σοβαρό επενδυτή, τους έχουμε όλους με τέτοιο λαό! Ακόμη και πολλοί αντίπαλοι το παραδεχονταν και φοβοντουσαν το ενδεχόμενο αυτό.eorptol1 έγραψε: Τετ 04 Φεβ 2026, 23:34 ποιος να το φανταζοταν καποτε οτι θα κανουμε πλακα το ΠΟΚ....τοτε που ειχαμε αρνητικα ρεκορ εικοσαετιας με ΟΦΗ Πανιωνιο και Απολλωνα αθηνων......ΑΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ ΤΙ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μία ακόμη παρατήρηση για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Εφόσον επιλέχτηκε να μην μπει ο Ζαφείρης στη θέση του Πέλκα και φυσικά έπρεπε να περάσει μέσα ο Χατσιδης για να μπορεί να βγει ο Μύθου, εγώ θα προτιμούσα να πάει ο Χατσιδης στο 10 και να μην αλλαξει τίποτα στα εξτρεμ. Είδα ότι το χάσαμε λιγάκι. Να γίνει περισσότερο 4-4-1-1 με το Χατσιδη κρυφό φορ να βοηθάει και στο πλάι αλλά να πατάει περισσότερο περιοχή από ένα 10αρι. Αυτό γιατί το παιδί αυτό έχει δύναμη, κράτημα μπάλας, και καλό ύψος 187. Μπορεί να πάρει μονομαχίες και να πρεσαρει σε φάση άμυνας στο κλασικό 4-4-2. Κρατάς έτσι το Ζιβκο δεξιά που είναι τοπ και βοηθά τον Κενυ που έχει κάρτα, και τον Ταισον που στην πλευρά έσπερνε πάλι.
- These users thanked the author vs40 for the post:
- kokoblokos
Τώρα όμως θα προσπαθήσουν να κάνουν συντήρηση δυνάμεων μπας κ διεκδικήσουν τις όποιες ελπίδες έχουν στον επαναληπτικό.
-
gervasio artigas
"μόνο οι οπαδοί της ομάδας φοβούνται τα ντέρμπι φέτος"wickerman έγραψε: Τετ 04 Φεβ 2026, 22:28 Το ρεκόρ της ομάδας φέτος στα ντέρμπι είναι 6 - 1 - 1. Και κάποιοι στο κύπελλο κλαιγόντουσαν που πήγαμε στο μονοπάτι με γκέι λαγό. Απ' ότι φαίνεται μόνο οι οπαδοί της ομάδας φοβούνται τα ντέρμπι φέτος. Η ομάδα η ίδια τα γουστάρει μέχρι αηδίας. Εξαιρετικό αποτέλεσμα που μας δίνει σαφές προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό εν όψει Τούμπας. Μπράβο στα παιδιά για τη συγκέντρωση σε όλο το 90λεπτο. Τώρα έχουμε πολύ σημαντικό και τελευταίο για φέτος παιχνίδι με τον Άρη Θεσσαλονίκης. Πάμε να τα δώσουμε όλα να κάνουμε άλλη μία καλή εμφάνιση σε ντέρμπι κι αν γίνεται μία ακόμη νίκη. Πάμε ομαδάρα.
Μονο οι οπαδοί της ομαδος φοβουνται τους αγωνες ΓΕΝΙΚΩΣ
Πηγαινε στο τελευταιο παιχνιδι στο πρωταθλημα του 2019 με Λειβαδια να δεις σχολια : χαμηλα τη μπαλλα, με προσοχη μην αγχωθουμε , να βαλλουμε ενα γκολ νωρις να ξεαγχωθουμε και αλλα τετοια
- These users thanked the author gervasio artigas for the post:
- wickerman
-
panpangr77
Τι ζήσαμε σήμερα με αυτόν τον διαιτητή .Μακάρι ο Χατσιδης να μην έχει κάτι σοβαρό . Άσχετος άθλιος επικίνδυνος. Τραγικός ,ειδικά στο β ημίχρονο που σφύριξε επιθετικό για χτύπησε ο Γιεβνταει με την μπάλα.
- These users thanked the author panpangr77 for the post:
- Apil44
-
xrisitsapa
Εχω τα νευρα μου με την ομαδα που δεν το τελειωσε απο σημερα, αλλα τι να τους πεις πια ; Να τους μαλωσεις ;;;
Το ματς ηταν σαν να παιζαμε με καμια Κηφισια, που δε λεγαμε να το τελειωσουμε.
ΥΓ1 Κατι τετοιες βραδιες θελω να πω μονο ενα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ που εφερε τη χαρα στην Τουμπα, και μετα στον μεγαλο ΡΑΖΒΑΝ ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ, τον στρατηγο μας.
ΥΓ2.Τελικα δεν ειναι κομπλεξικος ο ΠΑΟΚ, δεν παθαινει θαλασσα μετα τα Τεμπη, ε;
Κατεβαινει Αθηνα, χωρις Ντελια τους παιζει σαν τη γατα με το ποντικι και ειμαστε και ξενερωμενοι που δεν ριξαμε 3
ΥΓ3 Αν επαιζε ο Ντελιας σημερα, ετσι οπως πηγε το παιχνιδι, θα ειχε βαλει καμια 3-4 γκολ.
Το ματς ηταν σαν να παιζαμε με καμια Κηφισια, που δε λεγαμε να το τελειωσουμε.
ΥΓ1 Κατι τετοιες βραδιες θελω να πω μονο ενα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ που εφερε τη χαρα στην Τουμπα, και μετα στον μεγαλο ΡΑΖΒΑΝ ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ, τον στρατηγο μας.
ΥΓ2.Τελικα δεν ειναι κομπλεξικος ο ΠΑΟΚ, δεν παθαινει θαλασσα μετα τα Τεμπη, ε;
Κατεβαινει Αθηνα, χωρις Ντελια τους παιζει σαν τη γατα με το ποντικι και ειμαστε και ξενερωμενοι που δεν ριξαμε 3
ΥΓ3 Αν επαιζε ο Ντελιας σημερα, ετσι οπως πηγε το παιχνιδι, θα ειχε βαλει καμια 3-4 γκολ.
- These users thanked the author xrisitsapa for the post (total 3):
- Χωρικός, Γερασίμου, MrSam1926apc