ΠΑΟ-ΠΑΟΚ 0-1,MVP-Σχόλια &Παραλειπομενα
Re: ΠΑΟ-ΠΑΟΚ 0-1,MVP-Σχόλια &Παραλειπομενα
Eγω παντως ειμαι ευχαριστημενος απο το αποτελεσμα και ειδικα το 0 στην αμυνα, γιατι δεν ειμαι καθολου ευχαριστημενος απο την αμυντικη συμπεριφορα σημερα στο πρωτο ημιχρονο. Ψιλο χαβαλες, τεμπελια στο αμυντικο τρανζισιον, κακος Μιχαιληδης. Οζντοεφ δεν εδωσε σχεδον τιποτα.
Παιδια σημερα καλα δεν παιξαμε. Απλα ειπαμε, ειμαστε ενα ολοκληρο επιπεδο πανω απο τον βαζελο σαν ομαδα. Αλλα δε σημαινει οτι παιξαμε καλα.
Παιδια σημερα καλα δεν παιξαμε. Απλα ειπαμε, ειμαστε ενα ολοκληρο επιπεδο πανω απο τον βαζελο σαν ομαδα. Αλλα δε σημαινει οτι παιξαμε καλα.
- ΑποστόληςΑ
Έχουμε αγώνα την Κυριακή.Χωρικός έγραψε: Τετ 04 Φεβ 2026, 23:14 Το παιχνιδι το ξεκίνησε λάθος ο Λου.
Δίχως Ντέλια μέσα, δεν αφήνεις την ομάδα και χωρίς Γιακουμάκη. Ο Μύθου , ακόμα τουλαχιστον , δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στο παιχνίδι και αυτο σημερα επιβάρυνε όλη την επίθεση αλλά και το κέντρο.
Ο Πέλκας ήταν καλός αλλά διαφορετικός απ'τον Ντέλια που , όταν παίζει όλοι φαίνονται καλύτεροι. π.χ Μύθου
Το παιχνίδι φώναζε για Γιακουμ που όταν μπήκε τα έκανε όλα. Φάουλ, κερδισμένες μπαλιες απ'το πουθενά, κερδισμένο πέναλτι, γκολ, κερδισμένα κορνερ σε κρίσιμες στιγμές .κ.λ.π
Κατα τη γνώμη μου που, πιθανότατα ίσως και να είναι λάθος, Ντέλια απώντος δεν ακυρώνεις την επίθεση σου αλλα ξεκινάς Μοναστηρλή. Στο κάτω κάτω ας δείξει τι αξίζει.
- thomas Murg
Το ότι δεν προκριθήκαμε από σήμερα οφείλεται στις δύο χαμένες φάσεις από Οζντόεφ και Πέλκα. Η σεμνή τελετή θα είχε λάβει τέλος από το ημίχρονο. Κυρίως γιατί θα τους γαμούσε το ηθικό και θα κλείνονταν στο καβούκι τους για να αποφύγουν τη συντριβή. Μετά βασίστηκαν στη διαχρονική κωλοφαρδία τους που λίγο έλειψε να επιβεβαιωθεί κι απόψε.
- These users thanked the author thomas Murg for the post:
- PAOK DreXleR
Ο Ευαγγέλου ξεβρακωνεται πλήρως στην τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου με την κεφαλιά του Μιχα στο δοκάρι. Ενώ δεν υπάρχει κανένα φάουλ σφυρίζει πριν την κεφαλιά για να καθαρίσει την φάση. Ένας νορμάλ διαιτητής θα την αφηνε να εξελιχθεί και θα σφυριζε το φάουλ 3-4 δευτερόλεπτα μετά για να εχει το πλεονέκτημα του βαρ. Απλα και ξεκάθαρα αυτές ειναι οι οδηγίες που έχουν και ακολουθούν πάντα.
- These users thanked the author ramboutla for the post (total 9):
- thomas Murg, zissos, wickerman, Amsterdamer_87, Jean Valjean, navigator11, Logistis, PAOKevolution, PAOK DreXleR
Εγώ είμαι της άποψης οτι κατέβασε την καλυτερη δυνατή ενδεκάδα εκ του αποτελέσματος. Στα πρώτα 40λεπτα δεν υπήρχε βαζελος και είχαμε 4-5 δυνατές ευκαιρίες.Χωρικός έγραψε: Τετ 04 Φεβ 2026, 23:14 Το παιχνιδι το ξεκίνησε λάθος ο Λου.
Δίχως Ντέλια μέσα, δεν αφήνεις την ομάδα και χωρίς Γιακουμάκη. Ο Μύθου , ακόμα τουλαχιστον , δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στο παιχνίδι και αυτο σημερα επιβάρυνε όλη την επίθεση αλλά και το κέντρο.
Ο Πέλκας ήταν καλός αλλά διαφορετικός απ'τον Ντέλια που , όταν παίζει όλοι φαίνονται καλύτεροι. π.χ Μύθου
Το παιχνίδι φώναζε για Γιακουμ που όταν μπήκε τα έκανε όλα. Φάουλ, κερδισμένες μπαλιες απ'το πουθενά, κερδισμένο πέναλτι, γκολ, κερδισμένα κορνερ σε κρίσιμες στιγμές .κ.λ.π
Κατα τη γνώμη μου που, πιθανότατα ίσως και να είναι λάθος, Ντέλια απώντος δεν ακυρώνεις την επίθεση σου αλλα ξεκινάς Μοναστηρλή. Στο κάτω κάτω ας δείξει τι αξίζει.
- ΑποστόληςΑ
Τι ωραίο πράγμα να κάνεις clean sheet!
- These users thanked the author ΑποστόληςΑ for the post (total 2):
- wickerman, PAOK DreXleR
-
PAOKAPOMONOSMOY
Η ομάδα ένα πράγμα χρειάζεται από δω και πέρα. Να είναι εύστοχη (στις τελικές). Όλα τα υπόλοιπα τα έχει.
- These users thanked the author PAOKAPOMONOSMOY for the post:
- paokspren
Από το πορτοκαλί, 2 σχολια βαζελων:
'' κοροιδευεις τον λαό του Παναθηναϊκού... λιβάνιζεις το κόμμα αλλά πόδι δεν πατάς για εξυγίανση και να σε παίζουν στα ίσια ...και πάνω από όλα δεν είσαι Παναθηναϊκός''
Μετά από τέτοια διαιτησία σήμερα, είναι να τρομάζεις με τους κάτω "αριστοκράτες".
'' Ποιος θα τις δημιουργήσει τις τελικές ο Μπακασετας;
''
Στην εθνική όμως φίλτατε είναι καλά να τρώει τη θέση του Ντελια και ο θεατρινος Τετέη δίχως βιογραφικό να παίζει βασικός...
'' κοροιδευεις τον λαό του Παναθηναϊκού... λιβάνιζεις το κόμμα αλλά πόδι δεν πατάς για εξυγίανση και να σε παίζουν στα ίσια ...και πάνω από όλα δεν είσαι Παναθηναϊκός''
Μετά από τέτοια διαιτησία σήμερα, είναι να τρομάζεις με τους κάτω "αριστοκράτες".
'' Ποιος θα τις δημιουργήσει τις τελικές ο Μπακασετας;
Στην εθνική όμως φίλτατε είναι καλά να τρώει τη θέση του Ντελια και ο θεατρινος Τετέη δίχως βιογραφικό να παίζει βασικός...
Στο πρώτο ημίχρονο είμασταν αρκετά χαλαροί, κάτι που φάνηκε και στα τελειώματα μας. Ενθαρρυντικό ότι η ομάδα ανταποκρίθηκε σε ένταση όταν ο Μπενίτεθ έκανε το παιχνίδι ράγκμπι. Σε γενικές γραμμές παίξαμε μέτρια αλλά η διαφορά επιπέδου από τον βάζελο είναι τόσο χαώδης που και πάλι μπορούμε να είμαστε δυσαρεστημένοι με το τελικό αποτέλεσμα.
Ο προπονητής του βάζελου πολύ συνειδητά ήθελε να καταστρέψει το παιχνίδι - το ψιλοκατάφερε.
Ο Γιακουμάκης κάνει την διαφορά.
Ο Ζαφείρης δεν μπήκε γιατί δεν υπάρχει λόγος να ταλαιπωρηθεί σε ένα παιχνίδι που δεν του ταιριάζει και θα παίξει 90λεπτο στο Σκουλικάου.
Ο Κέννυ έκανε το τέλειο παιχνίδι αμυντικά, και μάλιστα με (επαγγελματικότατη) κίτρινη κάρτα από αρκετά νωρίς. Εξαιρετικός.
Ο προπονητής του βάζελου πολύ συνειδητά ήθελε να καταστρέψει το παιχνίδι - το ψιλοκατάφερε.
Ο Γιακουμάκης κάνει την διαφορά.
Ο Ζαφείρης δεν μπήκε γιατί δεν υπάρχει λόγος να ταλαιπωρηθεί σε ένα παιχνίδι που δεν του ταιριάζει και θα παίξει 90λεπτο στο Σκουλικάου.
Ο Κέννυ έκανε το τέλειο παιχνίδι αμυντικά, και μάλιστα με (επαγγελματικότατη) κίτρινη κάρτα από αρκετά νωρίς. Εξαιρετικός.
Είναι όμως πολύ σημαντικό να παίρνεις αποτέλεσμα κι όταν δεν παίζεις καλά. Το θετικό είναι ότι από τα 3 επόμενα ντέρμπι τα 2 θα τα σφυρίξουν ξένοι διαιτητές. Ελπίζω στον επαναληπτικό με τον λαγό να βάλουν τουλάχιστον τον Τσακαλίδη. Οι υπόλοιποι όλοι είναι σεσημασμένοι, αυτός δεν έχει προλάβει ακόμη να δώσει δικαιώματα.CCCP έγραψε: Τετ 04 Φεβ 2026, 23:17 Eγω παντως ειμαι ευχαριστημενος απο το αποτελεσμα και ειδικα το 0 στην αμυνα, γιατι δεν ειμαι καθολου ευχαριστημενος απο την αμυντικη συμπεριφορα σημερα στο πρωτο ημιχρονο. Ψιλο χαβαλες, τεμπελια στο αμυντικο τρανζισιον, κακος Μιχαιληδης. Οζντοεφ δεν εδωσε σχεδον τιποτα.
Ειναι πραγματικα κριμα να γινονται αγωνες σε αυτο το χωραφι. Η μπαλα δεν κυλουσε. Δυο φασεις θυμαμαι χαρακτηριστικα μια που βγηκε μια καθετη προς τα αριστερα και η μπαλα εχασε την μιση ταχυτητα της απο τα 4-5 γκελ που εκανε στο "χορτο" μεχρι να φτασει και μια που την κουβαλουσε ο Πελκας στο κεντρο και η μπαλα εμενε συνεχεια πισω γιατι φρεναρε στο χωραφι.
Δεν γινεται να παιξεις ποδοσφαιρο σε αυτο το πραγμα.
Χαιλαιτ του αγωνα το επιθετικο φαουλ στον Γεντβαι που εφαγε την μπαλα στα μουτρα απο κεφαλια του Καμαρα. Δεν πρεπει να το εχω ξαναδει τοσα χρονια που βλεπω.
Δεν γινεται να παιξεις ποδοσφαιρο σε αυτο το πραγμα.
Χαιλαιτ του αγωνα το επιθετικο φαουλ στον Γεντβαι που εφαγε την μπαλα στα μουτρα απο κεφαλια του Καμαρα. Δεν πρεπει να το εχω ξαναδει τοσα χρονια που βλεπω.
Γιατί το σουτ του Τάισον που έβγαλε ο Κέφται πάνω στη γραμμή; Τι φάση; Τι δουλειά είχε αυτός ο μ@λ@κ@ς εκεί να βρίσκεται πίσω από τον τερματοφύλακα; Είχε δει κανένα όνειρο ο παπάρας; Θα είχαμε ανοίξει το σκορ από το 10 και θα βλέπαμε άλλο παιχνίδι μετά. Βέβαια, ζυγίζοντας τα πράγματα, ίσως είναι καλύτερα που δεν είχαμε διασυρμό του βάζελου, μπας και μπει και τα δώσει όλα με γαύρο την Κυριακή και του κάψει κανένα βαθμό.thomas Murg έγραψε: Τετ 04 Φεβ 2026, 23:19 Το ότι δεν προκριθήκαμε από σήμερα οφείλεται στις δύο χαμένες φάσεις από Οζντόεφ και Πέλκα. Η σεμνή τελετή θα είχε λάβει τέλος από το ημίχρονο. Κυρίως γιατί θα τους γαμούσε το ηθικό και θα κλείνονταν στο καβούκι τους για να αποφύγουν τη συντριβή. Μετά βασίστηκαν στη διαχρονική κωλοφαρδία τους που λίγο έλειψε να επιβεβαιωθεί κι απόψε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος wickerman την Τετ 04 Φεβ 2026, 23:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author wickerman for the post (total 3):
- gpap5, thomas Murg, Amsterdamer_87
Μα ναι, και αν ήταν ο Γιακουμ μέσα θα είχαμε βάλει ενα δυο γκολ.Nassos έγραψε: Τετ 04 Φεβ 2026, 23:20Εγώ είμαι της άποψης οτι κατέβασε την καλυτερη δυνατή ενδεκάδα εκ του αποτελέσματος. Στα πρώτα 40λεπτα δεν υπήρχε βαζελος και είχαμε 4-5 δυνατές ευκαιρίες.Χωρικός έγραψε: Τετ 04 Φεβ 2026, 23:14 Το παιχνιδι το ξεκίνησε λάθος ο Λου.
Υ.Γ: Μια ζωή κατεβαίναμε Αθήνα και γυρίζαμε με το κεφάλι κάτω. Αν φέρναμε κανα Χ είμασταν ενθουσιασμένοι. Φέτος έχουμε κερδίσει και τους τρεις βρυκολακαίους εκεί μέσα και το θεωρούμε φυσιολογικό. Τυχεροί οι πιτσιρικάδες που ζουν τον Μεγάλο ΠΑΟΚ του Ιβάν και δεν γνώρισαν τα δύσκολα χρόνια. Η εμείς τυχεροί που εχουμε περάσει τοσα και τώρα το απολαμβάνουμε!
- These users thanked the author Χωρικός for the post (total 12):
- paok apo epilogi, Nassos, Stelios Bagios, Jean Valjean, navigator11, Ambiorix, stazath4, ASTNORD2, horkokos4, Dimpatra and 2 more users
Εγώ πάντως το είπα και το ξαναλέω
Είναι κρίμα να μην έχουμε δικό μας αεροδρόμιο στην Αθήνα
Είναι κρίμα να μην έχουμε δικό μας αεροδρόμιο στην Αθήνα