32. Greg Taylor

Απάντηση
Doctor Doo

Re: 32. Greg Taylor

Δημοσίευση από Doctor Doo »

Θα γράψω μερικές γραμμές για τον κύριο Greg που έχει δεχθεί βαριά κριτική , στα μάτια μου πολλές φορές αδικαιολόγητη. Μπορεί να μην είναι το κατάλληλο ματς βέβαια το σημερινό γιατί σε ένα 3-0 στο ημίχρονο όλοι φαίνονται καλοί αλλά πιστεύω ότι είναι ένα μπακ που μπορεί να βοηθήσει αρκετά απλά δεν έχει κουμπώσει καθόλου λόγω έλλειψης παιχνιδιών. Εμένα μου φαίνεται ιδιαίτερα φρέσκος και δραστήριος με πολλές ανάσες. Οι κινήσεις του ωστόσο είναι πολύ " ξένες " συγκριτικά με ότι έχουμε συνηθίσει από τον Μπάμπα. Παίζει πολύ το underlap πράγμα όμως που πολλές φορές δεν κολλάει με τον Τάισον που με το αντίθετο πόδι κάνει κίνηση προς τα μέσα και πόσο μάλλον όταν παίζει και ο Ντέλιας και κάνουμε overload σε εκείνη την μεριά. Φυσικά και όταν η ομάδα ρολλαρει δεν θα αλλάξεις κάτι που δουλεύει για έναν παίκτη , και πόσο δε για έναν αριστερό μπακ αλλά προσωπικά χάρηκα που σήμερα είδα τον Τάι σε σημεία να του ζητάει συγγνώμη που δεν του πέρασε την μπάλα ή να τον επικροτεί για ανεβάσματα και προσπάθειες του μπροστά. Η χρονιά είναι μακρά και πιστεύω πως μπορεί και θέλει να βοηθήσει.
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Εγώ για κάποιο λόγο,σε πιστεύω ακόμη.
Χθες καλός ήσουν,απλά πιστεύω ότι άργησε κ αργεί η χημεία με την ομάδα....
Θα έρθει κι αυτή.
akis_1987

Δημοσίευση από akis_1987 »

Στα όρια της ποδοσφαιρικης απάτης με τέτοιο μισθό. Δε μπορώ να καταλάβω πως αυτός ο παίκτης έπαιζε στη Σέλτικ.

Σε ματς με τον ουραγό, κατάφερε να είναι αρνητικός. Πολύ χειρότερος και από τον Σαστρε που έχει να ξεκινήσει αγώνα 6 μήνες.

Η μπάλα συνέχεια πίσω, κακές μεταβιβάσεις, μηδέν προώθηση του παιχνιδιού. Προσπάθησε μια 30αρα μπαλιά που δεν έφτασε καν.

Μακάρι να μας κάνεις να κάνουμε κωλοτουμπες αλλά αυτή τη στιγμή έχεις καταφέρει να συναγωνίζεσαι τον Τσαλοφ για τη χειρότερη μεταγραφή της τελευταίας διετίας.
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

μήπως τον πήραμε μόνο και μόνο για να έχει παρέα ο Κένι;
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Χθες απέναντι στην χειρότερη άμυνα το πρωταθλήματος ήταν θλιβερός. Ούτε ένα overlap της προκοπής, καμία βοήθεια στην επιθετική δημιουργία. Με το που έπαιρνε τη μπάλα την έδινε αμέσως στα στόπερς. Ούτε να την κρατήσει δεν τόλμαγε. Και παίζαμε κόντρα στον Πανσερραϊκό. Απέναντι δηλαδή σε α.ρ.η., Λεβαδειακό ή ΟΦΗ τι θα κάνει;
Δυστυχώς έχει κι αυτός 3ετές συμβόλαιο.
These users thanked the author ΑποστόληςΑ for the post (total 2):
Athens, vs40
Άβαταρ μέλους
zissos

Δημοσίευση από zissos »

Είσαστε λίγο άδικοι. Το γκολ του Ντεσπότοφ από δική του "πάσα κλειδί" ξεκινάει, όπου από το ύψος του κόρνερ, βρίσκει τον Κωνσταντέλια στην κίνηση. Και στο 2ο ημίχρονο έκανε κανα 2-3 καλές προωθήσεις. Το σημαντικό είναι ότι από την μπάντα του δεν τρώμε επιθέσεις.
οκ δεν είναι η μπακάρα που θα θέλαμε, αλλά τουλάχιστον δεν είναι μαύρη τρύπα.
These users thanked the author zissos for the post:
ΚΩΣΤΑΣ2019
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

από το γήπεδο φάνηκε σα να είχε οδηγία να μην κάνει ανεβάσματα. Νομίζω φοβηθήκαμε να μη μείνουμε ξεβράκωτοι πίσω από την έλλειψη αμυντικής συνέπειας από τα χθεσινά χαφ.

Επιπλέον δεν είχε σταθερό παρτενέρ μπροστά.
San4

Δημοσίευση από San4 »

Παιδιά δεν είδα το ματς αλλά από ότι κατάλαβα το ματς ήταν λίγο ιδιότυπο με την έννοια ότι από το 4 1 στο 27 δεν ακολουθήθηκε μια τυπική προσέγγιση από τις ομάδες λόγω της περιρρέουσας ατμόσφαιρας. Οπότε δυσκολεύομαι να αντιληφθώ τι έκανε τόσο λάθος ο τεολορ σε αυτό το πλαίσιο και δέχεται τόσο κράξιμο.
curtis

Δημοσίευση από curtis »

εχω εκφραστει λιγο ασχημα για σενα αναπολω τον σοαρες που ποτε δεν καταλαβα γιατι τον διωξαμε.αλλα χθες μου εδωσες την εντυπωση οτι δεν ειναι τοσο ασχημα τα πραγματα.εγω καταλαβαινω οτι το θεμα ειναι καθαρα ψυχολογικο.την κινηση την εχεις αυτοπεποιθηση σου λειπει,τολμη και τσαμπουκας νευρο πειτε το οπως θελετε.
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

Μπακ που δεν κανει σιγουρα για Λεβαδειακο, Πανσερραικο και ρουλη...
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Στο παιχνίδι με τον Πανσερραικο δεν ξεχώρισε κανένας από τους αντιπάλους, σε κάθε θέση υπερεχαμε σημαντικά και σε ποιότητα και σε κίνητρο. Ο μόνος παίκτης που ήταν επιπέδου του πεσμένου Πανσερραικου ήταν ο Τέιλορ. Δεν είναι για παραπάνω. Δίχως άγχος, διχως πίεση και με το σκορ νωρις στο 2-0 και έπειτα στο 3-1 και δεν προωθουσε το παιχνίδι. Στιγμές που μια τοποθέτηση τον έβγαζε σε ξεκάθαρη πλεονεκτική θέση επιθετικά, να γυρνάει το σώμα πρας τα πίσω και να πασάρει πίσω. Σαρδέλα ολικής.
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Έλεος!!!!

Βρήκαμε τον άνθρωπο τη φετινή χρονιά για να ικανοποιήσουμε την ανθρωποφαγία μας?
These users thanked the author mpafos4 for the post:
Χωρικός
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ανθρωποφαγία είναι να λες ότι ο Taylor είναι επιπέδου Πανσερραϊκού; Απαγορεύεται δηλαδή η κριτική;
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”