32. Greg Taylor

Απάντηση
Doctor Doo

Re: 32. Greg Taylor

Δημοσίευση από Doctor Doo »

Θα γράψω μερικές γραμμές για τον κύριο Greg που έχει δεχθεί βαριά κριτική , στα μάτια μου πολλές φορές αδικαιολόγητη. Μπορεί να μην είναι το κατάλληλο ματς βέβαια το σημερινό γιατί σε ένα 3-0 στο ημίχρονο όλοι φαίνονται καλοί αλλά πιστεύω ότι είναι ένα μπακ που μπορεί να βοηθήσει αρκετά απλά δεν έχει κουμπώσει καθόλου λόγω έλλειψης παιχνιδιών. Εμένα μου φαίνεται ιδιαίτερα φρέσκος και δραστήριος με πολλές ανάσες. Οι κινήσεις του ωστόσο είναι πολύ " ξένες " συγκριτικά με ότι έχουμε συνηθίσει από τον Μπάμπα. Παίζει πολύ το underlap πράγμα όμως που πολλές φορές δεν κολλάει με τον Τάισον που με το αντίθετο πόδι κάνει κίνηση προς τα μέσα και πόσο μάλλον όταν παίζει και ο Ντέλιας και κάνουμε overload σε εκείνη την μεριά. Φυσικά και όταν η ομάδα ρολλαρει δεν θα αλλάξεις κάτι που δουλεύει για έναν παίκτη , και πόσο δε για έναν αριστερό μπακ αλλά προσωπικά χάρηκα που σήμερα είδα τον Τάι σε σημεία να του ζητάει συγγνώμη που δεν του πέρασε την μπάλα ή να τον επικροτεί για ανεβάσματα και προσπάθειες του μπροστά. Η χρονιά είναι μακρά και πιστεύω πως μπορεί και θέλει να βοηθήσει.
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Re: 32. Greg Taylor

Δημοσίευση από theo-drama »

Εγώ για κάποιο λόγο,σε πιστεύω ακόμη.
Χθες καλός ήσουν,απλά πιστεύω ότι άργησε κ αργεί η χημεία με την ομάδα....
Θα έρθει κι αυτή.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”