ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου
Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου
Είπα δεν θα πάω γιατί δεν αντέχω το βάρος αλλά καλώς ή κακώς το αίμα νερό δε γίνεται. Ξεκινάμε για το τελευταίο αντίο! Ψηλά τα Κασκόλ!!
- Amsterdamer_87
Στην Ελλαδα !!! Σε Ευρωπη κ Αμερικη βγαινουν αμεσα..margas έγραψε: Κυρ 01 Φεβ 2026, 17:19Απο που προκύπτει το αλκοόλ, κόκα, μπαφος; Οι τοξικολογικές σε ορισμένες περιπτώσεις κάνουν μήνες να βγουν όχι ένα εικοσάωρο.kataramenos5 έγραψε: Κυρ 01 Φεβ 2026, 16:57 Αλκοόλ ,κοκα,μπαφος ολα μαζι...Και το παλικαρι αναψε δεξι αριστερο φλας σε 2 δευτερολεπτα...Καπου χωλαίνει το σεναριο δε νομίζετε ?
Μην πιστεύετε τα ρουμανικά ΑΡΔ και την αναπαραγωγή ειδήσεων του αντ1
Με ολο τον σεβασμο στα αδερφια που χαθηκαν..
- kataramenos5
Ε αυτο γραφω ρε φιλε.Δε γινεται να πηρε ολα αυτα που γραφουν και να χει τη διαυγεια και τ αντανακλαστικα ν αναψει φλας, να φρεναρει και να ξαναναψει φλας σε 2 sec.margas έγραψε: Κυρ 01 Φεβ 2026, 17:19Απο που προκύπτει το αλκοόλ, κόκα, μπαφος; Οι τοξικολογικές σε ορισμένες περιπτώσεις κάνουν μήνες να βγουν όχι ένα εικοσάωρο.kataramenos5 έγραψε: Κυρ 01 Φεβ 2026, 16:57 Αλκοόλ ,κοκα,μπαφος ολα μαζι...Και το παλικαρι αναψε δεξι αριστερο φλας σε 2 δευτερολεπτα...Καπου χωλαίνει το σεναριο δε νομίζετε ?
Ναι αν είναι ζωντανό το άτομο. Αν έχει φύγει απ τη ζωή είναι άλλη πολύ πιο δύσκολη διαδικασίαAmsterdamer_87 έγραψε: Κυρ 01 Φεβ 2026, 17:45Στην Ελλαδα !!! Σε Ευρωπη κ Αμερικη βγαινουν αμεσα..margas έγραψε: Κυρ 01 Φεβ 2026, 17:19Απο που προκύπτει το αλκοόλ, κόκα, μπαφος; Οι τοξικολογικές σε ορισμένες περιπτώσεις κάνουν μήνες να βγουν όχι ένα εικοσάωρο.kataramenos5 έγραψε: Κυρ 01 Φεβ 2026, 16:57 Αλκοόλ ,κοκα,μπαφος ολα μαζι...Και το παλικαρι αναψε δεξι αριστερο φλας σε 2 δευτερολεπτα...Καπου χωλαίνει το σεναριο δε νομίζετε ?
Με ολο τον σεβασμο στα αδερφια που χαθηκαν..
Φόρος τιμής σμρ και η Τούμπα όπως πρέπει για τα παιδιά μας που χάθηκαν άδικα. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τους σκεπάζει. 
Αγκάλιασαν το μαύρο σου το χρώμα
από πολύ πολύ μικρά παιδιά
και λάτρεψαν τα πένθιμα φτερά σου
και σ ακολούθησαν πιστά.
Ηταν μια μέρα τέλη του Γενάρη
που φύγανε τ’αδέρφια εκεί ψηλά
δικεφαλέ μου πάντοτε να ξέρεις
στην μνήμη μας αιώνια
από πολύ πολύ μικρά παιδιά
και λάτρεψαν τα πένθιμα φτερά σου
και σ ακολούθησαν πιστά.