Προφανώς δεν έχω δει τα πάντα από τους PAOK today, όμως μου φαίνονται μια χαρά παλικάρια, αγαπάνε τον ΠΑΟΚ και παθιαζονται όπως εμείς. Αυτό που όταν κάποιος λέει την άποψή του του κολλάτε ταμπέλα είναι πολύ ενοχλητικό και σε πολλές περιπτώσεις δείγμα χαμηλού επιπέδου. Όπως όταν μιλάς με ένα αγραμματο παππού που είναι δεξιός και κάνεις το λάθος να πεις σε μια κουβέντα κάτι που είναι πιο στο κέντρο και σου κολλάει τη ταμπέλα ότι τελικά είσαι κομμουνιστής

. Στο φόρουμ παλιότερα και εγώ είχα δεχτεί επίθεση από ένα νέο μέλος που την είχε δει αστυφύλακας του φόρουμ και μου κόλλησε ταμπέλες αδίκως.
Όταν κάποιος κάνει ένα κάρο εκπομπές που αν πιάσεις μεμονωμένες τις φράσεις που λέει γεμίζουν όχι ένα βιβλίο, αλλά πολλά, άνετα θα βρεις κάτι για να τον βαπτίσει το μυαλό σου με μια ταμπέλα. Δε γίνεται σε τόσες φράσεις που διατυπώνει κάποιος να μην κάνει "λάθη" ή να είναι κάθε πρόταση αρεστή σε όλους. Αν είναι να μην εκφερουν ποτέ μια άποψη, τι θα κάνουν; Να βάλουμε ρομπότ ΑΙ;
Εγώ προσωπικά δεν πήρα θέση ούτε έγραψα το παραμικρό για το τι έγινε το καλοκαίρι γιατί απλά δε γνωρίζω. Αυτό που γνωρίζω είναι ότι ο ΠΑΟΚ τόσα χρόνια εκεί ήταν, μαγαζί γωνία, αλλά οι εκάστοτες κυβερνήσεις δε θέλανε ισχυρό παράγοντα στην επαρχία (ορίζεται οτιδήποτε πλην Αθήνας

) ούτε επιτρέπεται να γίνεται κάποια επένδυση εκτός Αθήνας. Μπατατουδη ελεγχόμενο, Γουμενο κλπ. Από τη στιγμή που ανέλαβε ο Ιβάν Σαββίδης, ο καημός του συστήματος ήταν πώς θα τον διώξουν και έχουν δοκιμάσει πάρα πολλές μεθόδους, μέχρι και να αμαυρώσουν τα παιδιά του, μπας και φύγει... Οπότε είμαι γενικά επιφυλακτικος δίχως να παίρνω θέση σε τέτοια θέματα. Εγώ δεν είδα να παίρνουν θέση υπέρ κάποιου. Κριτική όλοι κάναμε στην ΠΑΕ για κάποια πράγματα που φωνάζουν. Δεν είδα οι today να τον λένε τσιγκουνη, μπατιρη ή να το υπονοησουν όπως έκανε, αν δεν κάνω λάθος, ο ερασιτέχνης ΠΑΟΚ.