Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ

Θέματα που αφορούν την επικαιρότητα και τα Μ.Μ.Ε.
Απάντηση
ΚΩΣΤΑΣ2019

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

nkoss έγραψε: Σάβ 31 Ιαν 2026, 16:01 Κι εσύ βρε Κώστα, για να γράψεις άρθρο στο sdna πρέπει να μπεις πρώτα στο παοκμανια και να ξεπατικώσεις αυτά που γράφουμε? Ήμαρτον δηλαδή.

?????????

Αν το έγραψες για μένα και με ταυτίζεις με Βασιλόπουλο,
παρακαλώ μη με βρίζεις
Το θεωρώ μεγιστη προσβολή και υποτίμηση
nkoss

Δημοσίευση από nkoss »

Για τον Βασιλόπουλο το έγραψα. Εγραψα κάτι την Τετάρτη και την επομένη το διάβασα εμπλουτισμένο στο άρθρο του στο sdna.
These users thanked the author nkoss for the post:
ΚΩΣΤΑΣ2019
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

Και για τους Today φταίει ο... Λουτσέσκου. Που σε κάθε συνέντευξη τύπου δίνει τα εύσημα στον Τσακαλέα για την μετάδοση στο Σκουλικιδης με τα δάκρυα. Οκ πέρα από την πλάκα με το αντιρουμανικό παραλήρημα εσείς οι δύο οι Today πρέπει να συνέρθεται. Δεν θα περάσει ο διχασμός!!!
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Εχουν κ το θρασος να ρωτανε στο fb κοσμο αν ηταν ποτε εναντια στον Ιβαν,θρασος ρε φιλε.Ματια εχουμε κ βλεπουμε.
george188

Δημοσίευση από george188 »

Τους στηριζει ο βενης ο αντιπολιτευομενος. Χαλασε η μοστρα με τελη και μαζευτηκε αλλα τα συναισθηματα δεν κρυβονται
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

george188 έγραψε: Σάβ 31 Ιαν 2026, 22:25 Τους στηριζει ο βενης ο αντιπολιτευομενος. Χαλασε η μοστρα με τελη και μαζευτηκε αλλα τα συναισθηματα δεν κρυβονται
Αν και δεν ειναι ωρα τωρα γι αυτα..καθε βδομαδα συγχαρητηρια ο εν λογω κυριος σε ολα τα τμηματα αλλα για την μπαλα με το ζορι..δεν πειραζει αυτα να τα βλεπει ο κοσμος ..ανιδιωτελως μονο εμεις αγαπαμε τη ομαδα και πρεπει να το καταλαβουμε ολοι..δεν ξερω με πειραξε πολυ το σημερινο..πανω απο νεκρους ρε κανετε τα παιχνιδια σας?ασεβαστοι..
These users thanked the author Dimitrisou for the post:
ΚΩΣΤΑΣ2019
ΚΩΣΤΑΣ2019

Kabamaru11 έγραψε: Σάβ 31 Ιαν 2026, 22:20 Εχουν κ το θρασος να ρωτανε στο fb κοσμο αν ηταν ποτε εναντια στον Ιβαν,θρασος ρε φιλε.Ματια εχουμε κ βλεπουμε.
Το πιο ύπουλο πριονισμα
Χειρότερο του ΜετροΤελης, που ήταν φανερό και αγαρμπο.
pk77

Δημοσίευση από pk77 »

Kabamaru11 έγραψε: Σάβ 31 Ιαν 2026, 22:20 Εχουν κ το θρασος να ρωτανε στο fb κοσμο αν ηταν ποτε εναντια στον Ιβαν,θρασος ρε φιλε.Ματια εχουμε κ βλεπουμε.
Αυτο που προσπάθησαν να κάνουν για 5 περίπου μήνες, τρυπώντας την ομάδα με κάθε τρόπο, με το πρόσχημα οτι το κάνουν για το καλό του ΠΑΟΚ, δεν πρέπει να ξεχαστεί.
Οι Ελληνες σαν λαός έχουμε την τάση να ξεχνάμε και να συγχωρούμε, αλλά αυτό, όταν ο άλλος δείχνει ότι πράγματι κατάλαβε το λάθος του, καμιά φορά πρέπει να το κάνεις . Εν προκειμένω ομως οι συγκεκριμενοι , όπως και ο γνωσστός όμιλος, εν γνώσει τους έκαναν ό,τι έκαναν. Οπότε καλό είναι να το έχουμε υπόψη μας.
Οι τύποι είναι επαγγελματίες που ζουν απο την τρέλα των υπολοίπων και τίποτα περισσότερο
leomatos88

Δημοσίευση από leomatos88 »

Οι άνθρωποι έχουν ήδη δείξει το ποιόν τους. Συνεπώς καμία έκπληξη. Άμα σε πάρει η κατηφόρα δεν υπάρχει σταματημός. Ποιος έχασε τον σεβασμό για να τον βρουν δυο αστοιχείωτοι;
These users thanked the author leomatos88 for the post (total 2):
ΚΩΣΤΑΣ2019, Maklaz
Άβαταρ μέλους
tzo_1926

Δημοσίευση από tzo_1926 »

Οπαδοί του ΠΑΟΚ, είναι οι today
Δε το αμφισβητώ. Το επάγγελμα του αθλητικού ρεπόρτερ τα τελευταία 20 χρόναι έχει ταμπελοποιηθεί ανοικτα. Κάποτε ο Χρύσανθος έκανε ρεπορταζ ΠΑΟΚ, κάποτε δεν ήσουν βέβαιος για το ποια ομάδα υποστηρίζουν οι ρεπόρτερ που καταγράφουν την καθημερινότητα μιας ομάδας. Τώρα είναι τεμπελοποιημένα ολα και οι τρόποι προβολής πολλοί περισσότεροι.
Οταν υπήρχαν 2-3 εφημερίδες στην πόλη, δεν γινόταν να έχεις προσωπική ατζέντα για να εξελιχθείς. Τα σημερινά χρόνια στήνω ένα site κάνω και live youtube και αν είμαι αξιόπιστος ανεβαίνω κλπ. Μέχρι να βρω χορηγούς όμως για να μπορώ να ζήσω ή κια για να εξελιχθώ πρέπει να πάρω μια θέση.
Στον γάυρο για παράδειγμα το φως αντιπολιτεύεται συχνά τον στιχουργό. Ο Χρύσανθος λόγω σχέσεων με Καρυ είναι το τζουκμποξ.

Εδω, οι today θέλησαν να γίνουν σαν τους Κολκα Τσορμπα. Κυβερνητικοί στον Μυστακίδη. Δε θεωρώ οτι είναι αμεσα εναντίον του Ιβάν είναι όμως έμμεσα.
Αυτό δεν το έκαναν και καποιοι οργανωμένοι; ΠΑΟΚ είναι κι αυτοι... ΠΑΟΚ είμαι κι εγω που είμαι υπερ του Ιβαν, ασχετα αν θα τον κριτικάρω για λάθη του ( οπως αυτό που δεν έριξε τον βάζελο) . Θα τον κριτικάρω για τα αργά αντανακλαστικά σε θέματα μεταγραφων κλπ.

Τωρα για το σημερινό ματς, οι today έχουν τεράστιο άδικο..... Επρεπε εφόσον και σε προηγούμενα ματς δεν πήγαν γήπεδο να μην πουν τίποτα ή αν ήθελαν να πουν να αφήσουν απο έξω τα αδερφια μας που χάθηκαν .....Οταν κάνεις μικροπολιτική και δεν καταγράφις κατα το δοκουν την είδηση, κρίνεσαι σαν επαγγελματίας. Σαν επαγγελματίες λοιπόν δεν γίνεται να κάνουν επίκληση στο συναίσθημα, και οφείλουν να βρούν απο χορηγούς τα χρήματα. Αλλιώς απο το στούντιο χωρίς κλάψα και χωρίς να βάζεις μπροστα αδικοχαμένα παιδιά.
These users thanked the author tzo_1926 for the post:
Maurice_Escargot
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Προφανώς δεν έχω δει τα πάντα από τους PAOK today, όμως μου φαίνονται μια χαρά παλικάρια, αγαπάνε τον ΠΑΟΚ και παθιαζονται όπως εμείς. Αυτό που όταν κάποιος λέει την άποψή του του κολλάτε ταμπέλα είναι πολύ ενοχλητικό και σε πολλές περιπτώσεις δείγμα χαμηλού επιπέδου. Όπως όταν μιλάς με ένα αγραμματο παππού που είναι δεξιός και κάνεις το λάθος να πεις σε μια κουβέντα κάτι που είναι πιο στο κέντρο και σου κολλάει τη ταμπέλα ότι τελικά είσαι κομμουνιστής :lol:. Στο φόρουμ παλιότερα και εγώ είχα δεχτεί επίθεση από ένα νέο μέλος που την είχε δει αστυφύλακας του φόρουμ και μου κόλλησε ταμπέλες αδίκως.

Όταν κάποιος κάνει ένα κάρο εκπομπές που αν πιάσεις μεμονωμένες τις φράσεις που λέει γεμίζουν όχι ένα βιβλίο, αλλά πολλά, άνετα θα βρεις κάτι για να τον βαπτίσει το μυαλό σου με μια ταμπέλα. Δε γίνεται σε τόσες φράσεις που διατυπώνει κάποιος να μην κάνει "λάθη" ή να είναι κάθε πρόταση αρεστή σε όλους. Αν είναι να μην εκφερουν ποτέ μια άποψη, τι θα κάνουν; Να βάλουμε ρομπότ ΑΙ;

Εγώ προσωπικά δεν πήρα θέση ούτε έγραψα το παραμικρό για το τι έγινε το καλοκαίρι γιατί απλά δε γνωρίζω. Αυτό που γνωρίζω είναι ότι ο ΠΑΟΚ τόσα χρόνια εκεί ήταν, μαγαζί γωνία, αλλά οι εκάστοτες κυβερνήσεις δε θέλανε ισχυρό παράγοντα στην επαρχία (ορίζεται οτιδήποτε πλην Αθήνας :lol: ) ούτε επιτρέπεται να γίνεται κάποια επένδυση εκτός Αθήνας. Μπατατουδη ελεγχόμενο, Γουμενο κλπ. Από τη στιγμή που ανέλαβε ο Ιβάν Σαββίδης, ο καημός του συστήματος ήταν πώς θα τον διώξουν και έχουν δοκιμάσει πάρα πολλές μεθόδους, μέχρι και να αμαυρώσουν τα παιδιά του, μπας και φύγει... Οπότε είμαι γενικά επιφυλακτικος δίχως να παίρνω θέση σε τέτοια θέματα. Εγώ δεν είδα να παίρνουν θέση υπέρ κάποιου. Κριτική όλοι κάναμε στην ΠΑΕ για κάποια πράγματα που φωνάζουν. Δεν είδα οι today να τον λένε τσιγκουνη, μπατιρη ή να το υπονοησουν όπως έκανε, αν δεν κάνω λάθος, ο ερασιτέχνης ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Βέβαια, να μην ξεχνάμε ότι αυτοί, που δεν πήγαν ποτέ κόντρα στον Ιβάν, πολύ πριν τη φαρσοκωμωδία με τον μνηστήρα Μυστακίδη για τη νέα Τούμπα, έσπαγαν αρχίδια για ... κολοσσιαία προβλήματα της ομάδας το καλοκαίρι που ξεκινούσε η σεζόν, στο τέλος της οποίας δάκρυζαν στα δημοσιογραφικά του Ατιτλίδης και το "παίζανε" μετά ιστορία. Υπενθυμίζω ότι τα σοβαρά προβλήματα εκείνου του καλοκαιριού ήταν κάτι σκισμένες σημαίες στην Τούμπα και η καθυστέρηση μισής βδομάδας της παρουσίασης των νέων εμφανίσεων του ποδοσφαιρικού τμήματος.
These users thanked the author navigator11 for the post (total 4):
leomatos88, Χωρικός, george188, ΚΩΣΤΑΣ2019
george188

Δημοσίευση από george188 »

vs40 έγραψε: Κυρ 01 Φεβ 2026, 12:56 Προφανώς δεν έχω δει τα πάντα από τους PAOK today, όμως μου φαίνονται μια χαρά παλικάρια, αγαπάνε τον ΠΑΟΚ και παθιαζονται όπως εμείς. Αυτό που όταν κάποιος λέει την άποψή του του κολλάτε ταμπέλα είναι πολύ ενοχλητικό και σε πολλές περιπτώσεις δείγμα χαμηλού επιπέδου. Όπως όταν μιλάς με ένα αγραμματο παππού που είναι δεξιός και κάνεις το λάθος να πεις σε μια κουβέντα κάτι που είναι πιο στο κέντρο και σου κολλάει τη ταμπέλα ότι τελικά είσαι κομμουνιστής :lol:. Στο φόρουμ παλιότερα και εγώ είχα δεχτεί επίθεση από ένα νέο μέλος που την είχε δει αστυφύλακας του φόρουμ και μου κόλλησε ταμπέλες αδίκως.

Όταν κάποιος κάνει ένα κάρο εκπομπές που αν πιάσεις μεμονωμένες τις φράσεις που λέει γεμίζουν όχι ένα βιβλίο, αλλά πολλά, άνετα θα βρεις κάτι για να τον βαπτίσει το μυαλό σου με μια ταμπέλα. Δε γίνεται σε τόσες φράσεις που διατυπώνει κάποιος να μην κάνει "λάθη" ή να είναι κάθε πρόταση αρεστή σε όλους. Αν είναι να μην εκφερουν ποτέ μια άποψη, τι θα κάνουν; Να βάλουμε ρομπότ ΑΙ;

Εγώ προσωπικά δεν πήρα θέση ούτε έγραψα το παραμικρό για το τι έγινε το καλοκαίρι γιατί απλά δε γνωρίζω. Αυτό που γνωρίζω είναι ότι ο ΠΑΟΚ τόσα χρόνια εκεί ήταν, μαγαζί γωνία, αλλά οι εκάστοτες κυβερνήσεις δε θέλανε ισχυρό παράγοντα στην επαρχία (ορίζεται οτιδήποτε πλην Αθήνας :lol: ) ούτε επιτρέπεται να γίνεται κάποια επένδυση εκτός Αθήνας. Μπατατουδη ελεγχόμενο, Γουμενο κλπ. Από τη στιγμή που ανέλαβε ο Ιβάν Σαββίδης, ο καημός του συστήματος ήταν πώς θα τον διώξουν και έχουν δοκιμάσει πάρα πολλές μεθόδους, μέχρι και να αμαυρώσουν τα παιδιά του, μπας και φύγει... Οπότε είμαι γενικά επιφυλακτικος δίχως να παίρνω θέση σε τέτοια θέματα. Εγώ δεν είδα να παίρνουν θέση υπέρ κάποιου. Κριτική όλοι κάναμε στην ΠΑΕ για κάποια πράγματα που φωνάζουν. Δεν είδα οι today να τον λένε τσιγκουνη, μπατιρη ή να το υπονοησουν όπως έκανε, αν δεν κάνω λάθος, ο ερασιτέχνης ΠΑΟΚ.
Δεν θα ηταν θεμα οι today να καναν απλα κριτικη, το να περνας συντονισμένη γραμμή ομως κανει καπως. Ταμπελα δεν κολλησαμε επειδη ειναι δειγμα χαμηλου επιπεδου, ματια εχουμε κ ειδαμε και την επιθεση στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ με copy paste αρθρα οπως του μετροπολις κ το μουχτι που εκαναν στο εξωδικο χατζοπουλου οπως και το μετροπολις και πολλα ακομα. Οποτε χαμηλου επιπεδου δεν ξερω αν ειμαι αλλα 5 πραγματα μπορεσα κ τα ειδα
ΚΩΣΤΑΣ2019

Το βρωμικο παιχνίδι τους αρχισε από τον Μαιο του 25,
με την καθημερινη ανακίνηση της ανανέωσης Ντέλια,
την αδικια που γινεται στον χαμηλόμισθο ΝΤΈΛΙΑ
και την μεγαλοποίηση του θέματος.

Αθωο και πιασάρικο
These users thanked the author ΚΩΣΤΑΣ2019 for the post:
leomatos88
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Μπορεί κάποιος να εκφέρει λόγο, που στους δεξιούς παππούδες θα φαίνεται τουλάχιστον ουδέτερος. Σε κάποιος όμως που διαβάζει πίσω από τα γράμματα , μπορεί να υπάρχει πάντα και μια δεύτερη ερμηνεία, πιο κοντά στην πραγματικότητα.

Το timing μιας δήλωσης , μιας κουβέντα, της δίνει άλλο πρόσημο, άλλο περιεχόμενο.

Όταν λοιπόν επιλέγεις να πεις ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ, σε συγκεκριμένη στιγμή, αναλαμβάνεις και την ευθύνη.

Εκτός αν αυτοί είναι " δεξιόστροφη γεροντακια" που δεν καταλαβαίνουν.

Επειδή όμως μια χαρά καταλαβαίνουν, και παίζουν με τους όρους του παιχνιδιού της επικοινωνίας, τώρα να μην κάνουν την αθώα περιστερα.

Αυτό από μόνο του καθιστά κάποιον αναξιόπιστο, τουλάχιστον και στα δικά μου μάτια, υστεροβουλο και ιδιοτελή. Όπου το μόνο ΠΑΟΚ είναι η βιτρίνα, και γίνεται μόνο η πάρτη μου στην πραγματικότητα, καθώς κάποιος ταυτίζεται με συμφέροντα και τακτικές που πάνε κόντρα στο καλό της ομάδας.
These users thanked the author trouman for the post:
george188
Απάντηση

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα - Μ.Μ.Ε”