Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
- thomas Murg
Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
Στην όλη φάση όπως εξελίχθηκε φέτος τα κρίσιμα λεπτά (βάλε τάιμ άουτ και τα σχετικά) που θεωρούσαμε όλοι ότι είχαμε αποκλειστεί από τη συνέχεια της διοργάνωσης με έκαναν να χαλαρώσω και να σκεφτώ πώς φέτος ό,τι και να γίνει είναι δεδομένο πώς θα σηκώσουμε την κούπα. Φέρτε τουλάχιστον έναν παικταρά με την προοπτική να μείνει και του χρόνου.
Πέρσι παίξαμε ευρωπαϊκό τελικό και ο νιονιος με την Καρδίτσα παίζουν σε μεγαλύτερες διοργανώσεις απο εμάς γιατί τα κάναμε μαντάρα στο τέλος.ABOLEYTOI έγραψε: Δευ 26 Ιαν 2026, 19:08 εγώ απογοητεύτηκα με τη διαφορά δυναμικότητας με τους Ισπανούς και δε θέλω κανέναν.
Πεταμένα λεφτά.
Αφού του χρόνου θα πάμε πάλι από την αρχή, στους ξένους τουλάχιστον.
Η ομάδα πρέπει να πάρει θέση στο Γιουροκαπ και το ρόστερ που θα διαμορφωθεί το καλοκαίρι να είναι φαβορί να σηκώσει την κούπα της διοργάνωσης.
Τίποτα λιγότερο,δεν πρέπει να συμβεί.
- These users thanked the author obanebane for the post (total 5):
- katafraktos, namisenoiazei, Jim_Chatz, Apeiroelaxistos, KalamarGiannis
Η Μπιλμπάο μετά από εμάς πάτησε και την πολύ δυνατή Τενερίφη .Είναι σε τρομερό φεγγαρι αλλά μπορεί σε λίγο καιρό να έχουν αλλάξει τα πράγματα και η φόρμα...Δεν πρέπει να τα παρατήσουμε...Την Πετκιμ στους οκτώ μπορούμε να την περάσουμε...μετά βλέπουμε..ABOLEYTOI έγραψε: Δευ 26 Ιαν 2026, 19:08 εγώ απογοητεύτηκα με τη διαφορά δυναμικότητας με τους Ισπανούς και δε θέλω κανέναν.
Πεταμένα λεφτά.
Αφού του χρόνου θα πάμε πάλι από την αρχή, στους ξένους τουλάχιστον.
- paok-porter1337
ΤΕΛΗ ΦΕΡΕ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος paok-porter1337 την Τρί 27 Ιαν 2026, 10:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- KalamarGiannis
Δεν θα τον ήθελα.
Οκ σκόρερ ολκής , αλλά δε ξέρω κοντός και μάλλον δεν τον ενδιαφέρει η άμυνα.
Είναι πολύ χρήσιμος μέσα σε ένα πλήρες ρόστερ για το clutch και για να σε ξελασπώνει όταν η ομάδα κολλάει επιθετικά.
Αλλά για τα τρελά λεφτά που κάνει μπορείς να βρεις 2-way 3&D παίκτες στο ΝΒΑ. Μπορεί να χρειάζονται αρκετό χρόνο προσαρμογής, και να μην είναι το ίδιο πολυβόλα, αλλά εν τέλει στο σύγχρονο μπάσκετ θες παίκτες all around, αθλητικούς και long , να καλύπτουν 2-3 θέσεις.
προς το παρόν ένα σέντερ. Γιατί οι περισσότεροι που συζητήσαμε εδώ είναι 2.08; τι σύμπτωση!;
αυτός του Παλοκ τρομερός. Αϊτινός αλλά παίκτης ΝΒΑ. Το ότι τον πήραν οι SA spurs πέρσι, με Ποπ ακόμα, τα λέει όλα!
Οκ σκόρερ ολκής , αλλά δε ξέρω κοντός και μάλλον δεν τον ενδιαφέρει η άμυνα.
Είναι πολύ χρήσιμος μέσα σε ένα πλήρες ρόστερ για το clutch και για να σε ξελασπώνει όταν η ομάδα κολλάει επιθετικά.
Αλλά για τα τρελά λεφτά που κάνει μπορείς να βρεις 2-way 3&D παίκτες στο ΝΒΑ. Μπορεί να χρειάζονται αρκετό χρόνο προσαρμογής, και να μην είναι το ίδιο πολυβόλα, αλλά εν τέλει στο σύγχρονο μπάσκετ θες παίκτες all around, αθλητικούς και long , να καλύπτουν 2-3 θέσεις.
προς το παρόν ένα σέντερ. Γιατί οι περισσότεροι που συζητήσαμε εδώ είναι 2.08; τι σύμπτωση!;
αυτός του Παλοκ τρομερός. Αϊτινός αλλά παίκτης ΝΒΑ. Το ότι τον πήραν οι SA spurs πέρσι, με Ποπ ακόμα, τα λέει όλα!
-
john4serres
Γιατί οι Αμερικανοί τους μετράνε αλλιώς. Το 2.08 είναι κάπως σαν στρογγυλοποιηση
- Maurice_Escargot
Εγώ πάντως το μικρό καλάθι το κρατάω πλέον, μέχρι να μιλήσουν οι πράξεις και δεν έρθει κανένας παίκτης και πει ότι δεν έχει πληρωθεί. Για το "έχουμε λεφτά και παίρνουμε ότι παίκτες θέλουμε"
Να κρατήσει η μπανΑεκ τα πρωτεία σε αυτά.
Να κρατήσει η μπανΑεκ τα πρωτεία σε αυτά.
- KalamarGiannis
κι εγώ έχω αρχίσει να ιδρώνω...
σκέψου να βγει ένας Μπέβερλι και να πει σην Ελλάδα με είχαν απλήρωτο και δεν τηρήσαν το συμβόλαιο...
αλλά από την άλλη , πόσο μ@λ@κες μπορεί να είμαστε αν συμβεί κάτι τέτοιο; εδώ πήγες και πλήρωσες ξένες ομάδας για τα buy-out, γιατί να μη δώσεις και στους παίκτες τα χρήματά τους που συμφωνήθηκαν; δε δίνω ούτε 1% να γίνει τέτοια πατάτα .
Αλλά μέχρι να μιλήσει κάποιος από την ΚΑΕ, κρατάω μικρό καλάθι.
Πλέον με το νέο ιδιοκτήτη δικαιολογημένα πρέπει να κρατάμε πισινή.
σκέψου να βγει ένας Μπέβερλι και να πει σην Ελλάδα με είχαν απλήρωτο και δεν τηρήσαν το συμβόλαιο...
αλλά από την άλλη , πόσο μ@λ@κες μπορεί να είμαστε αν συμβεί κάτι τέτοιο; εδώ πήγες και πλήρωσες ξένες ομάδας για τα buy-out, γιατί να μη δώσεις και στους παίκτες τα χρήματά τους που συμφωνήθηκαν; δε δίνω ούτε 1% να γίνει τέτοια πατάτα .
-
Dimitrisou
Εντάξει εγώ δεν νομίζω ότι παίζει τέτοιο ενδεχόμενο...το θέμα με τον Σαββίδη είναι τελείως διαφορετικό όσο και να είναι λάθος...
- These users thanked the author Dimitrisou for the post:
- navigator11
- Maurice_Escargot
Η μη πληρωμή του βολεϊμπολίστα που έχει διαρρεύσει έγκειται κι αυτό έμμεσα σε Σαββιδικο πλαίσιο; Λόγω νέου γηπέδου και ΑΣ;
Τώρα όσον αφορά το θέμα σέντερ: από την στιγμή που είδαν πως οι 3 πρώτες μεταγραφές έφεραν τα ανω-κατω, λογικά κάνανε πίσω. Γνώμη μου πως εάν ο Γκουνταιτις υπέγραφε, τότε ο Τζόουνς θα ήταν ήδη παρελθόν.
Το να περιμένεις τώρα όμως για τον Φλεβάρη (;) η όποτε υπάρχει παράθυρο μεταγραφής δεν μου λέει και πολλά, πάλι χρόνο θα χρειαστείς για ενσωμάτωση .
Τώρα όσον αφορά το θέμα σέντερ: από την στιγμή που είδαν πως οι 3 πρώτες μεταγραφές έφεραν τα ανω-κατω, λογικά κάνανε πίσω. Γνώμη μου πως εάν ο Γκουνταιτις υπέγραφε, τότε ο Τζόουνς θα ήταν ήδη παρελθόν.
Το να περιμένεις τώρα όμως για τον Φλεβάρη (;) η όποτε υπάρχει παράθυρο μεταγραφής δεν μου λέει και πολλά, πάλι χρόνο θα χρειαστείς για ενσωμάτωση .
- These users thanked the author Maurice_Escargot for the post:
- margas
- KalamarGiannis
ακούστηκε ότι θα πάμε στην τελευταία μεταγραφή, μετά το Κύπελο στο Ηράκλειο 17-21 Φλεβάρη.
- paok-porter1337
Ας ειμαστε λιγο πιο σοβαροι. Ολη αυτη η φαση σας εχει κανει καχυποπτους με τα παντα. Ειπαμε εχει γινει ΑΜΚ με 12μυρια μεσα επιβεβαιωμενα. https://publicity.businessportal.gr/api ... 7826104000KalamarGiannis έγραψε: Τρί 27 Ιαν 2026, 13:34 κι εγώ έχω αρχίσει να ιδρώνω...
Δεν χρειαζονται τετοια post. Δηλαδη εδωσες buyout σχεδον συνολο οσο το αρχικο σου μπατζετ το καλοκαιρι και μου λετε δεν υπαρχουν λεφτα, καπου ελεος.
- paok-porter1337
Το να βγει ο Χατζοπουλος και να πει δεν πληρωθηκα το δεχομαι, το να βγαινει καποιος χωρις αποδειξεις και να λεει 100Κ τα φεσοθηκε ο ΑΣ ειναι αστειο.Maurice_Escargot έγραψε: Τρί 27 Ιαν 2026, 14:29 Η μη πληρωμή του βολεϊμπολίστα που έχει διαρρεύσει έγκειται κι αυτό έμμεσα σε Σαββιδικο πλαίσιο; Λόγω νέου γηπέδου και ΑΣ;
μόνο που οι μεταγραφές ήταν 4 και ναι μεν θετικό το αγωνιστικό δείγμα από τον Χουγκάζ, αλλά δεν ξέρουμε πόσο μπέρδεψε και αυτός τη χημεία.Maurice_Escargot έγραψε: Τρί 27 Ιαν 2026, 14:29