Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
- thomas Murg
Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
Στην όλη φάση όπως εξελίχθηκε φέτος τα κρίσιμα λεπτά (βάλε τάιμ άουτ και τα σχετικά) που θεωρούσαμε όλοι ότι είχαμε αποκλειστεί από τη συνέχεια της διοργάνωσης με έκαναν να χαλαρώσω και να σκεφτώ πώς φέτος ό,τι και να γίνει είναι δεδομένο πώς θα σηκώσουμε την κούπα. Φέρτε τουλάχιστον έναν παικταρά με την προοπτική να μείνει και του χρόνου.
Πέρσι παίξαμε ευρωπαϊκό τελικό και ο νιονιος με την Καρδίτσα παίζουν σε μεγαλύτερες διοργανώσεις απο εμάς γιατί τα κάναμε μαντάρα στο τέλος.ABOLEYTOI έγραψε: Δευ 26 Ιαν 2026, 19:08 εγώ απογοητεύτηκα με τη διαφορά δυναμικότητας με τους Ισπανούς και δε θέλω κανέναν.
Πεταμένα λεφτά.
Αφού του χρόνου θα πάμε πάλι από την αρχή, στους ξένους τουλάχιστον.
Η ομάδα πρέπει να πάρει θέση στο Γιουροκαπ και το ρόστερ που θα διαμορφωθεί το καλοκαίρι να είναι φαβορί να σηκώσει την κούπα της διοργάνωσης.
Τίποτα λιγότερο,δεν πρέπει να συμβεί.
- These users thanked the author obanebane for the post (total 3):
- katafraktos, namisenoiazei, Jim_Chatz
Η Μπιλμπάο μετά από εμάς πάτησε και την πολύ δυνατή Τενερίφη .Είναι σε τρομερό φεγγαρι αλλά μπορεί σε λίγο καιρό να έχουν αλλάξει τα πράγματα και η φόρμα...Δεν πρέπει να τα παρατήσουμε...Την Πετκιμ στους οκτώ μπορούμε να την περάσουμε...μετά βλέπουμε..ABOLEYTOI έγραψε: Δευ 26 Ιαν 2026, 19:08 εγώ απογοητεύτηκα με τη διαφορά δυναμικότητας με τους Ισπανούς και δε θέλω κανέναν.
Πεταμένα λεφτά.
Αφού του χρόνου θα πάμε πάλι από την αρχή, στους ξένους τουλάχιστον.