Αριστοτέλης Μυστακίδης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της KΑΕ και όλα τα σχετικά...
gervasio artigas

Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης

Δημοσίευση από gervasio artigas »

zarathustra79 έγραψε: Δευ 26 Ιαν 2026, 09:27 Ας πω και γω τη γνώμη μου.

Εξαρχής μύριζε μπαρούτι η κατάσταση. Δε θα κρίνω τον μυστακίδη για το οτι θέλει να εξαγοράσει την ΠΑΕ. Δικαίωμα του είναι. Ούτε θα μπω στη διαδικασία για τα πολιτικά παιχνίδια που παίζουν από πίσω. Όμως ο μόνος τρόπος για να το κάνει είναι ένας, από την μπροστινή πόρτα. Οποιαδήποτε ύποπτη κίνηση, όπως αυτή να μην εξοφλήσει το αναγνωρισμένο χρέος προς τον Σαββίδη είναι κατακριτέα.

Το να ζητά κανείς να φύγει επειδή δεν εξοφλει τον Σαββίδη βέβαια ειναι ακραίο. Ούτε παρομοιώσεις με τον Μπατατούδη και λοιπούς πρώην μεγαλομετόχους που άφηναν απλήρωτα χρέη επειδή δεν είχαν τη δυνατότητα να τα αποπληρώσουν. Ο Μυστακίδης εδώ κάνει κίνηση σε σκακιέρα. Αυτό είναι το λάθος που πρέπει όλοι να του φορτώσουμε. Οτι πάει να κάνει τον ΠΑΟΚ σκακιέρα. Και οτι χρησιμοποιεί ως πιόνι μια οικονομική διαφορά της ΚΑΕ με την πλευρά Σαββίδη.

Αν θέλει η πλευρά Μυστακίδη να έχει ομόφωνα τη στήριξη του κόσμου (ως μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ), ας παίξει την παρτίδα χωρίς να μπαίνει ανάμεσα ο ΠΑΟΚ.
"Ο Μυστακίδης εδώ κάνει κίνηση σε σκακιέρα. Αυτό είναι το λάθος που πρέπει όλοι να του φορτώσουμε. Οτι πάει να κάνει τον ΠΑΟΚ σκακιέρα."
Γενικά έτσι είναι , αλλά ο ΠΑΟΚ είναι σκακιέρα ΚΑΙ για τους 2
Η μεγάλη διαφορά ειναι ότι ο ένας παιζει σκάκι στην σκακιερα και την σεβεται και ο αλλος παιζει σκακι σε ....αρενα
These users thanked the author gervasio artigas for the post:
zarathustra79
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Sera4 έγραψε: Δευ 26 Ιαν 2026, 08:15 Μη συγκλονίζεστε, αυτά τα παιδιά είναι καμικάζι, έρχονται πετάνε τη μαλακία τους, μπανάρονται, ξανακάνουν λογαριασμούς και πάλι από την αρχή. Τις προάλλες ένας άλλος καμικάζι (ή ο ίδιος με άλλο Νικ), έγραψε κάτι παρεμφερές, ότι ο Ιβάν όταν ανέλαβε τον ΠΑΟΚ έδωσε φέσια σε πιστωτές και έκανε "διακανονισμούς" σαν τον Ντον Κορλεόνε (θα σου κάνω μια πρόταση που δεν μπορείς να αρνηθείς).

Σίγουρα θα επανέλθουν, οπότε υπομονή. Άλλωστε εδώ είμαστε Σαββιδομάνια όπως λένε (τιμή μου και καμάρι μου, αν προστατεύοντας την καλύτερη περίοδο της ιστορίας του ΠΑΟΚ θεωρούμαι και Σαββιδικός).
Καλημέρα σύντροφε, εγώ το έγραψα κ τα περί Ντον Βίτο είναι δικές σου αναγνώσεις. Ο κυρ μοντ έκρινε ότι παραποιησα την ιστορία κ τα έσβησε όλα συμπεριλαμβανομένων κ των απαντήσεων.
Μπορείς να ζητήσεις μόνιμο μπαν κανένα πρόβλημα, καμικάζι βέβαια δεν είμαι. Κ εγώ μαλακίες θεωρώ αυτά που γράφεις κι άκου ένα περίεργο: Σαββιδικο με θεωρώ.
Undesired No 1

Δημοσίευση από Undesired No 1 »

Αυτό που γράφετε «Σαββιδικοι» και «Μυστακιδικοι» είναι η μεγαλύτερη ηλιθιότητα που έχει υπάρξει.

Και όσοι το γράφετε , πετάτε μετά κ μια σαχλαμάρα περί ενότητας κ όλα καλά.
These users thanked the author Undesired No 1 for the post (total 2):
ΚΩΣΤΑΣ2019, Thax
gervasio artigas

Δημοσίευση από gervasio artigas »

Patron έγραψε: Δευ 26 Ιαν 2026, 09:44
Sera4 έγραψε: Δευ 26 Ιαν 2026, 08:15 Μη συγκλονίζεστε, αυτά τα παιδιά είναι καμικάζι, έρχονται πετάνε τη μαλακία τους, μπανάρονται, ξανακάνουν λογαριασμούς και πάλι από την αρχή. Τις προάλλες ένας άλλος καμικάζι (ή ο ίδιος με άλλο Νικ), έγραψε κάτι παρεμφερές, ότι ο Ιβάν όταν ανέλαβε τον ΠΑΟΚ έδωσε φέσια σε πιστωτές και έκανε "διακανονισμούς" σαν τον Ντον Κορλεόνε (θα σου κάνω μια πρόταση που δεν μπορείς να αρνηθείς).

Σίγουρα θα επανέλθουν, οπότε υπομονή. Άλλωστε εδώ είμαστε Σαββιδομάνια όπως λένε (τιμή μου και καμάρι μου, αν προστατεύοντας την καλύτερη περίοδο της ιστορίας του ΠΑΟΚ θεωρούμαι και Σαββιδικός).
Καλημέρα σύντροφε, εγώ το έγραψα κ τα περί Ντον Βίτο είναι δικές σου αναγνώσεις. Ο κυρ μοντ έκρινε ότι παραποιησα την ιστορία κ τα έσβησε όλα συμπεριλαμβανομένων κ των απαντήσεων.
Μπορείς να ζητήσεις μόνιμο μπαν κανένα πρόβλημα, καμικάζι βέβαια δεν είμαι. Κ εγώ μαλακίες θεωρώ αυτά που γράφεις κι άκου ένα περίεργο: Σαββιδικο με θεωρώ.
Εσυ που το εγραψες και προφανως "κατι θα ξερεις" .
Λοιπόν το "εδωσε φεσια" και "εκανε δακανονισμούς" ειναι παραλληλες ευθειες
Αν εδωσε με διακανονισμό δεν εκανε φεσια
Οπότε και ο Τελαρος ας κανει μια προταση "διακανονισμού"
Μπορει και να πληρωσει και να βαλλει φεσια
Οπως ο ΙΒΑΝ
These users thanked the author gervasio artigas for the post:
ΚΩΣΤΑΣ2019
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Patron έγραψε: Δευ 26 Ιαν 2026, 09:44

Καμία ανάγνωση δεν είναι δικιά μου, εκτός που να ξεχάσαμε να διαβάζουμε, αν θες επανέλαβε σε παρακαλώ και τη θέση σου -εξ ολοκλήρου όμως- για να το διασταυρώσουμε. Επιπλέον, αναμένω και τα ανάλογα στοιχεία για τους ισχυρισμούς σου, κακώς σβήστηκε το μήνυμα σου, πριν μπορέσεις να μας αποδείξεις τα γραφόμενά σου.

Όσον αφορά τον προσδιορισμό σου ως Σαββιδικός καθόλου δεν με παραξενεύει, ούτε με ενδιαφέρει. Προσωπικά ΠΑΟΚτσή με θεωρώ και όταν γράφονται τέτοιου είδους πράγματα για την ομάδα μου, κάπως κολάζομαι. Τα περί μαλακιών ποσώς με ενδιαφέρουν, δικαίωμά σου :geek:
These users thanked the author Sera4 for the post (total 4):
eorptol1, theo-drama, gervasio artigas, ΚΩΣΤΑΣ2019
Franky

Δημοσίευση από Franky »

Μεγαλο Καραγκιοζηλικι να μην πληρώνουν τα χρεη στον Σαββιδη.

Ο οποίος Ιβάν πληρωσε και καλυψε ενα σωρό χρέη της ΠΑΕ όταν ήρθε, και δεν αναφέρομαι στου Δημοσίου, αλλά στα άλλα... των προηγούμενων "διοικησεων"...

Εφόσον αθετηθηκε τέτοια δέσμευση, οι "ΠΑΟΚαρες" της Διοίκησης επρεπε να παραιτηθούν.
These users thanked the author Franky for the post (total 5):
eorptol1, Amsterdamer_87, Montrealiotis, Apil44, leomatos88
Άβαταρ μέλους
namisenoiazei

Δημοσίευση από namisenoiazei »

Άποψη

Καλό θα είναι με έμμεσο ή άμεσο τρόπο να πάει κάποιος να μιλήσει να ρωτήσει.

Είτε μέσω του Βεζυρτζή , που σίγουρα θα είναι πιο δεκτικός είτε να βρεθεί ένας σύνδεσμος του (κάποιος δικός του άνθρωπος)
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

navigator11 έγραψε: Κυρ 25 Ιαν 2026, 19:10
prist64 έγραψε: Κυρ 25 Ιαν 2026, 18:43 ε ρε τι γλεντι εχει να γινει οταν σκασουν τα του γηπεδου

εμας βρηκες?

Τα παρασκηνιακά, που προηγήθηκαν, εννοείς, γέροντα;;
αυτα που ερχονται
Άβαταρ μέλους
margas

Δημοσίευση από margas »

Δεν ξέρω αν αναφέρθηκε αλλά δεν έχει πληρωθεί ούτε ο Γέντρικ στο βολευ, το υποτιθέμενο δώρο Μυστακίδη. Μην αναρωτιέστε δηλαδή γιατί δεν παίζει καλά. Μου βγάζει πλέον τρομερή απέχθεια ο Τελης και δεν ξέρω αν γυρνάει αυτό
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

prist64 έγραψε: Δευ 26 Ιαν 2026, 14:21
prist64 έγραψε: Κυρ 25 Ιαν 2026, 18:43 ε ρε τι γλεντι εχει να γινει οταν σκασουν τα του γηπεδου

εμας βρηκες?

αυτα που ερχονται
Για ποιο γήπεδο από τα δύο παπά μου?
(Δε ξέρω αν θέλω να ξέρω βέβαια)
Undesired No 1

prist64 έγραψε: Δευ 26 Ιαν 2026, 14:21

εμας βρηκες?

αυτα που ερχονται

Τίποτα σε κανονική συγκεκριμένη ενημέρωση έχουμε ή απλά πετάμε τους γρίφους της Πυθίας;
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

του μπασκετ
These users thanked the author prist64 for the post (total 2):
Kabamaru11, Parolos
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Έχω μάνα δε φοβάμαι. :lol:
These users thanked the author Sera4 for the post (total 3):
Maklaz, giaxxo, eorptol1
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

Αααα καλά. Εκεί πολύ το φοβάμαι κι εγώ τί εχουν συμφωνήσει.. Και τα δείγματα δεν είναι καλά.
These users thanked the author Χωρικός for the post (total 2):
leomatos88, giaxxo
Undesired No 1

Εσείς που τα ξέρετε όλα, γιατί δεν μοιράζεστε τη γνώση σας και με τα υπόλοιπα παιδάκια;
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”