Φοβερος..Ούτε εγώ δεν τρολαρω έτσι...margas έγραψε: Κυρ 25 Ιαν 2026, 22:41Εχει τρομερή ταχύτητα φίλε. Είχα δει κάπου μια φάση που πήρε την μπάλα πίσω απ το κέντρο και έκανε κούρσα όπως αυτές του ται. Δεν τους συγκρίνω αλλά πιστεύω ότι για να τον ξεκουράζει σε ματς με Σέρρες λαρισσα κλπ είναι μια χαρά. Ειναι και νέος οπότε με ραζβαν θεωρώ θα έφτανε σε ένα πολύ καλό επίπεδο και θα βγάζαμε και λεφτά από ενδεχόμενη πώλησηSera4 έγραψε: Κυρ 25 Ιαν 2026, 22:29Τι εννοείς; Ότι έχει 2 χέρια και 2 πόδια όπως ο Ταισον; Γιατί κάπου εκεί τελειώνουν τα κοινά τους χαρακτηριστικά.margas έγραψε: Κυρ 25 Ιαν 2026, 22:19
Για μένα και οι παντελιδης/Τεττεη θα πετούσαν εδώ που τους κράζετε. Ειδικά ο παντελιδης που έχει χαρακτηριστικά α λα ταισον
Μεταγραφές χειμώνα 2026
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
τρομερά αδιάφορη μεταγραφική περίοδος
μόνο ο ντρκούσιτς έκανε έναν κάποιο ντόρο
μόνο ο ντρκούσιτς έκανε έναν κάποιο ντόρο
Είμαστε εντός στόχων και στις 3 διοργανώσεις.
Δεν γίνεται να πάμε με μόλις 3 κεντρικούς αμυντικούς.
Δεν βγαίνει το πράγμα. Δεν ξέρω τι έχουν στο μυαλό τους.
Φέρτε άμεσα σεντερ μπακ.
Δεν γίνεται να πάμε με μόλις 3 κεντρικούς αμυντικούς.
Δεν βγαίνει το πράγμα. Δεν ξέρω τι έχουν στο μυαλό τους.
Φέρτε άμεσα σεντερ μπακ.
Έχουμε 4 . Βασικά δεν πιστεύω πως υπάρχει καλύτερη 4αδα στο πρωτάθλημα.
Μετά την έλευση κ τέτοιο ταιριαστό κούμπωμα ζαφειρη νομίζω πως το θέμα ειναι μονο στο δεξί μπακ αν δεν ειναι καλα ο σαστρε
Μετά την έλευση κ τέτοιο ταιριαστό κούμπωμα ζαφειρη νομίζω πως το θέμα ειναι μονο στο δεξί μπακ αν δεν ειναι καλα ο σαστρε
Eγώ μαζί σου είμαι, αλλά τον Λημνιό να τον αφήσεις ήσυχο!Τον βασικό αήττητο πρωταθλητή και νταμπλούχοHayate έγραψε: Κυρ 25 Ιαν 2026, 22:32 Κουτσιανικουλης,Κάργας,Θυμιανης,Παπαζογλου,Λαμπρου, Χαρίσης, Κοροβέσης, Λημνιός ,Σκονδρας....Ελάχιστη έως μηδαμινη συνεισφορά ...Κανένας παίκτης από μικρές ελληνικές ομάδες δεν απέδωσε ...
Να βάλω το Γιαννούλη στην άλλη πλευρά αλλά ήρθε μικρός οκ ,όχι 25 σαν τον Τσαπρα ή κάτι Τετει.Παντελιδης...
Μιχαηλίδης, Βολιάκο και Κετζιόρα. Ποιος είναι ο 4ος ? Ξεχνάω κανέναν ?dragon έγραψε: Κυρ 25 Ιαν 2026, 23:51 Έχουμε 4 . Βασικά δεν πιστεύω πως υπάρχει καλύτερη 4αδα στο πρωτάθλημα.
Ο Λόβρεν έχει να παίξει 1,5 μήνα και κανείς δεν ξέρει πότε θα επιστρέψει.
Οσο για τους Έλληνες υπάρχουν περιπτώσεις που απέτυχαν (οι περισσότερες) αλλά υπάρχουν και παίκτες που πέτυχαν.
Όπως αντίστοιχα υπάρχουν και πολλές περιπτώσεις ξένων και μάλιστα ακριβοπληρωμένων που πήγαν άπατοι. Εάν βάλω και την σχετική λίστα θα γράφω δύο μέρες.
Δεν είναι ίδιες όλες οι περιπτώσεις.
Όπως αντίστοιχα υπάρχουν και πολλές περιπτώσεις ξένων και μάλιστα ακριβοπληρωμένων που πήγαν άπατοι. Εάν βάλω και την σχετική λίστα θα γράφω δύο μέρες.
Δεν είναι ίδιες όλες οι περιπτώσεις.
- These users thanked the author Ettien26 for the post:
- TylerDurden
- paokkerkir
O Λοβρεν εχει επιστρέψει, αν δεν κανω λαθος ηταν αποστολή στο προηγούμενο ματς.
- These users thanked the author paokkerkir for the post (total 2):
- zaffodb, giaxxo
Ένα ενδεκαδάτο στόπερ νομίζω οτι θα ήταν απαραίτητο αφού παίζουμε σε τρεις διοργανώσεις με έναν τρελό αριθμό ντέρμπι μάλιστα. Απότι έχω καταλάβει έχουν παγώσει όλα και πάμε για το κλασικό, να κατέβει η τιμή αν δεν βρουν καλύτερη προσφορά. Με όσα διακυβεύονται αυτή τη χρονιά (δυο τίτλοι, διάκριση στο Εουρόπα Λιγκ, είσοδος σε όμιλο Τσάμπιονς Λιγκ) νομίζω οτι επιτέλους πρέπει να φέρουν. Επένδυση στην ομάδα θα είναι και όχι άσκοπο έξοδο.
Καρποφ στο Telegram
Δεν νομίζω να δώσουν 2 από τα 5 στόπερ τους.Ο Εράκοβιτς θέλει να αποχωρήσει από τη Ζενίτ: ο Σέρβος είναι δυσαρεστημένος με τον χρόνο συμμετοχής του και με το γεγονός ότι ο Σεμάκ ποντάρει σε άλλους ποδοσφαιριστές.
Ο αμυντικός θέλει να επιστρέψει στον Ερυθρό Αστέρα, όπου ο Στάνκοβιτς τον βλέπει ως έναν από τους ηγέτες της ομάδας.
Οι Σέρβοι έχουν ήδη ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με τη Ζενίτ για δανεισμό με υποχρεωτική οψιόν αγοράς, αν συμφωνήσουν, θα λάβουν €1 εκατ. άμεσα και περίπου €5 εκατ. το καλοκαίρι (η πρώτη πρόταση για αγορά με €3 εκατ. απορρίφθηκε).
Ο Εράκοβιτς έχει αγωνιστεί ήδη στον Ερυθρό Αστέρα πριν τη μεταγραφή του στη Ζενίτ — μετρά 107 συμμετοχές με τους Σέρβους, είναι προϊόν των ακαδημιών του συλλόγου — σύμφωνα με το Sportklub.
Για μενα 2 παικτες πρεπει να ερθουν τωρα.
Ενας κεντρικος αμυντικος γιατι ετσι και γινει κατι με τους υπαρχοντες ΤΟΝ ΗΠΙΑΜΕ, και ενα πλαγιο μπακ που να μπορει να παιζει και τις 2 πλευρες.Εστω και αν δεν γινεται το ιδιο καλα και τις δυο.
Ιδανικα θα ηθελα και ενα καθαροαιμο αριστερο εξτρεμ αλλα οκ αυτη η θεση καλυπτεται με διαφορους τροπους.
Ενας κεντρικος αμυντικος γιατι ετσι και γινει κατι με τους υπαρχοντες ΤΟΝ ΗΠΙΑΜΕ, και ενα πλαγιο μπακ που να μπορει να παιζει και τις 2 πλευρες.Εστω και αν δεν γινεται το ιδιο καλα και τις δυο.
Ιδανικα θα ηθελα και ενα καθαροαιμο αριστερο εξτρεμ αλλα οκ αυτη η θεση καλυπτεται με διαφορους τροπους.
-
Polichni1926
επισης ελληνες που θελαμε πολυ σαν ομαδα και ειχε πεσει πολυ βαρος ωστε να αποκτηθουν στα 13 τους ηταν τα αδερφια Κωστουλα τα οποια εφτασαν πολυ κοντα αλλα ο πατερας τους και λογω προιστοριας επελεξε τον ολυμπιακοtad έγραψε: Κυρ 25 Ιαν 2026, 21:38 H εμπειρία και η πρόσφατη προσθήκη του ζαφείρη δείχνει ότι το επίπεδο του ΠΑΟΚ είναι πολύ ψηλά ...
δεν έχουμε καλή εμπειρία και καλό ιστορικό με μεταγραφές έτοιμων Ελλήνων από άλλες ομάδες... ίσως δεν έχουμε την τεχνογνωσία ... και ιστορικά σίγουρα έχουμε χάσει ευκαιρίες αλλά έχουμε αγοράσει και παίχτες που έχουν αποδειχθεί χαμένα χρήματα ...
μόνο επί Παντελάκη είχαμε σοβαρή τεχνογνωσία και πετυχαίναμε μεταγραφές Ελλήνων ...
τα τελευταία χρόνια έχει αποδειχθεί ότι βγάζουμε καλύτερους Έλληνες από τις ακαδημίες μας ... τέλος ...
υποσ.
σίγουρα υπάρχουν και εξαιρέσεις όπως Δουβίκας, Μανδάς ή η μεγαλύτερη που ήταν ο Φορτούνης που τον θέλαμε αλλά επέλεξε τον γαύρο ... δεν θυμάμαι πολλές άλλες περιπτώσεις που θέλαμε και πέτυχαν αλλού ... αντίθετα θυμάμαι αρκετές περιπτώσεις που απέτυχαν ενώ τις αγοράσαμε
Μπράβο παιχταρά μου..embuji έγραψε: Δευ 26 Ιαν 2026, 08:14 Ημερα 14η.
Πηγα στην δουλεια χωρις μεταγραφη. Θα φυγω με μεταγραφη![]()
Μέχρι τις 16 Φλεβάρη είσαι σε ειδική αποστολή..