Φοβερος..Ούτε εγώ δεν τρολαρω έτσι...margas έγραψε: Κυρ 25 Ιαν 2026, 22:41Εχει τρομερή ταχύτητα φίλε. Είχα δει κάπου μια φάση που πήρε την μπάλα πίσω απ το κέντρο και έκανε κούρσα όπως αυτές του ται. Δεν τους συγκρίνω αλλά πιστεύω ότι για να τον ξεκουράζει σε ματς με Σέρρες λαρισσα κλπ είναι μια χαρά. Ειναι και νέος οπότε με ραζβαν θεωρώ θα έφτανε σε ένα πολύ καλό επίπεδο και θα βγάζαμε και λεφτά από ενδεχόμενη πώλησηSera4 έγραψε: Κυρ 25 Ιαν 2026, 22:29Τι εννοείς; Ότι έχει 2 χέρια και 2 πόδια όπως ο Ταισον; Γιατί κάπου εκεί τελειώνουν τα κοινά τους χαρακτηριστικά.margas έγραψε: Κυρ 25 Ιαν 2026, 22:19
Για μένα και οι παντελιδης/Τεττεη θα πετούσαν εδώ που τους κράζετε. Ειδικά ο παντελιδης που έχει χαρακτηριστικά α λα ταισον
Μεταγραφές χειμώνα 2026
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
τρομερά αδιάφορη μεταγραφική περίοδος
μόνο ο ντρκούσιτς έκανε έναν κάποιο ντόρο
μόνο ο ντρκούσιτς έκανε έναν κάποιο ντόρο
Είμαστε εντός στόχων και στις 3 διοργανώσεις.
Δεν γίνεται να πάμε με μόλις 3 κεντρικούς αμυντικούς.
Δεν βγαίνει το πράγμα. Δεν ξέρω τι έχουν στο μυαλό τους.
Φέρτε άμεσα σεντερ μπακ.
Δεν γίνεται να πάμε με μόλις 3 κεντρικούς αμυντικούς.
Δεν βγαίνει το πράγμα. Δεν ξέρω τι έχουν στο μυαλό τους.
Φέρτε άμεσα σεντερ μπακ.
Έχουμε 4 . Βασικά δεν πιστεύω πως υπάρχει καλύτερη 4αδα στο πρωτάθλημα.
Μετά την έλευση κ τέτοιο ταιριαστό κούμπωμα ζαφειρη νομίζω πως το θέμα ειναι μονο στο δεξί μπακ αν δεν ειναι καλα ο σαστρε
Μετά την έλευση κ τέτοιο ταιριαστό κούμπωμα ζαφειρη νομίζω πως το θέμα ειναι μονο στο δεξί μπακ αν δεν ειναι καλα ο σαστρε
Eγώ μαζί σου είμαι, αλλά τον Λημνιό να τον αφήσεις ήσυχο!Τον βασικό αήττητο πρωταθλητή και νταμπλούχοHayate έγραψε: Κυρ 25 Ιαν 2026, 22:32 Κουτσιανικουλης,Κάργας,Θυμιανης,Παπαζογλου,Λαμπρου, Χαρίσης, Κοροβέσης, Λημνιός ,Σκονδρας....Ελάχιστη έως μηδαμινη συνεισφορά ...Κανένας παίκτης από μικρές ελληνικές ομάδες δεν απέδωσε ...
Να βάλω το Γιαννούλη στην άλλη πλευρά αλλά ήρθε μικρός οκ ,όχι 25 σαν τον Τσαπρα ή κάτι Τετει.Παντελιδης...
- These users thanked the author Χωρικός for the post (total 3):
- theo-drama, Hayate, margas