Μεταγραφές χειμώνα 2026
- WestBlock4
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
Τ ακούσαμε κ αυτο
- These users thanked the author WestBlock4 for the post:
- DamoN
- WestBlock4
Κατσε θα ψάξω τα like να στη πω.
- DamoN
- ΑποστόληςΑ
Damon σε μένα το λες;DamoN έγραψε: Κυρ 25 Ιαν 2026, 13:55 Αν σου χαλάει την αισθητική ο τρόπος διοίκησης της Παε γίνε γαύρος .
Έκανες και λαικ τρομάρα σου (ξέρεις εσύ )
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος marsantos την Κυρ 25 Ιαν 2026, 14:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μπορεί να είναι κάπου στη μέση η αλήθεια, ούτε όλα τέλεια, ούτε ολοι άχρηστοι. Αυτό που δε μου βγάζει νόημα είναι το βάζουν τρικλοποδιές στον Λουτσε, δηλαδή για ποιο λογο να μην θέλει κάποιος στην ΠΑΕ να μπούμε τσουλου. Αν είναι και μπατιρης όπως διατεινονται καποιοι, κρα θα κανει για το μαρούλι του τσουλου.WestBlock4 έγραψε: Κυρ 25 Ιαν 2026, 13:45Οχι ολα δουλεύουν άψογα, κινήσεις μελετημενες κ στην ώρα τους για να εισαι έτοιμος στα προκριματικά κλπ.Sera4 έγραψε: Κυρ 25 Ιαν 2026, 13:09 Δεν πειράζει, έχουν οι άλλοι πλάνα. Εμείς είμαστε "πάμε και όπου βγει", ένα απέραντο κωλοχανείο και τα σχετικά. Α ναι σωστά, είναι και ένας Λουτσέσκου γαντζωμένος, που τον πολεμάνε όλοι μέσα στον ΠΑΟΚ για να φύγει και κάνει και το ψάρι κρέας. Βάμος, βάμος![]()
Μαλλον πρεπει να γυρισω πισω να διαβάσω τι έγραφαν ολοι εφω μεσα τέλη Αυγούστου. Κ καθε χρονο στο υελος των μεταγραφων
Δάσκαλε τι λες ; Είναι δυνατόν;
Με έναν κύριο πάνω που επειδή δεν μου αρέσει αυτό που κάνουν στον χατζοπουλο μ είπε να γίνω αρης
- These users thanked the author DamoN for the post (total 2):
- navigator11, Ally Samagoal
- WestBlock4
Πληρωμενη απαντηση.DamoN έγραψε: Κυρ 25 Ιαν 2026, 14:12Δάσκαλε τι λες ; Είναι δυνατόν;
Με έναν κύριο πάνω που επειδή δεν μου αρέσει αυτό που κάνουν στον χατζοπουλο μ είπε να γίνω αρης![]()
Παντως με έκανες κ εψαξα τα like ρε μπαγασα , δεν ηξερα οτι εχεις κ στατιστικά με like.
Απλα να ξερεις το συγκεκριμένο που σε πείραξε κατάλαθως το εβαλα.
- ΑποστόληςΑ
Ελα ρε μπαγάσα και εγώ το σχόλιο καταλαθος το έγραψα . Είχα το κινητό μέσα στην τσέπηWestBlock4 έγραψε: Κυρ 25 Ιαν 2026, 14:15Πληρωμενη απαντηση.
Παντως με έκανες κ εψαξα τα like ρε μπαγασα , δεν ηξερα οτι εχεις κ στατιστικά με like.
- These users thanked the author DamoN for the post:
- WestBlock4
- WestBlock4
Βλέπω εισαι κ αστείατορας κρυώσαμε παρε ενα like να χαρειςDamoN έγραψε: Κυρ 25 Ιαν 2026, 14:21Ελα ρε μπαγάσα και εγώ το σχόλιο καταλαθος το έγραψα . Είχα το κινητό μέσα στην τσέπηWestBlock4 έγραψε: Κυρ 25 Ιαν 2026, 14:15Πληρωμενη απαντηση.DamoN έγραψε: Κυρ 25 Ιαν 2026, 14:12
Δάσκαλε τι λες ; Είναι δυνατόν;
Με έναν κύριο πάνω που επειδή δεν μου αρέσει αυτό που κάνουν στον χατζοπουλο μ είπε να γίνω αρης![]()
- DamoN
- Mitsospaoki4
- Moderator
Λήξτε το και οι 2.
- These users thanked the author Mitsospaoki4 for the post:
- DamoN
Δουλειά δεν είχε ο διάολος λέει…
Ρε πείτε κανένας insider κανένα μεταγραφικό νέο update ή παλιό τελος πάντων ,θα βγάλουμε και καθρεφτάκια σε λίγο και στο δικό μου δεν χωράει στο δικό σου κολυμπάει.

Black zone κάνε το καλό βρε πασά μου, ή έστω ο priest να βάλει κανένα γρίφο και ας είναι άσχετος να ασχοληθούμε τουλάχιστον….
Πφφφ δύσκολα Κυριακή χωρίς μπάλα…
Ρε πείτε κανένας insider κανένα μεταγραφικό νέο update ή παλιό τελος πάντων ,θα βγάλουμε και καθρεφτάκια σε λίγο και στο δικό μου δεν χωράει στο δικό σου κολυμπάει.
Black zone κάνε το καλό βρε πασά μου, ή έστω ο priest να βάλει κανένα γρίφο και ας είναι άσχετος να ασχοληθούμε τουλάχιστον….
Πφφφ δύσκολα Κυριακή χωρίς μπάλα…
- These users thanked the author Dio-4 for the post:
- Darklord5467