1-2 σκορ thank me laterPAOK_Antarctica έγραψε: Παρ 23 Ιαν 2026, 18:07 Και μονο το πλεονέκτημα της έδρας στην επόμενη φάση που μας δίνει η ισοπαλία, κάνει το ματς καθόλου αδιάφορο.
Πάμε για τη νίκη και ο,τι γίνει.
ΕΥΡΩΠΗ 2025-26
Re: ΕΥΡΩΠΗ 2025-26
Τα 2 τελευταία ματς με οσφπ και Μπέτις έδωσαν μια εκδοχή εξαιρετικά compact ΠΑΟΚ που όμοια της δεν έχουμε δει από τον Ρασβάν. Η ομάδα δείχνει ωριμότητα και αυτογνωσία. Πέρυσι αν υπήρχε τέτοιο δίλημμα θα ήμουν 100 - 0 με αυτήν την άποψη.obanebane έγραψε: Παρ 23 Ιαν 2026, 13:51 ...
Δεν μας βολεύουν ομάδες που παίζουν πίσω απο την σέντρα, τέτοια ειναι η πλζεν,ο ΠΑΟΚ θέλει ομάδες που επιτίθενται,θέλει ομάδες που παίζουν ποδόσφαιρο, οχι ομάδες που πάνε να κλέψουν το παιχνίδι.
...
Φέτος και από τη στιγμή που υπάρχει Ζαφ στην ομάδα δε νομίζω πως θα έχουμε πρόβλημα με τέτοιες ομάδες. Μπορούμε να τις αντιμετωπίσουμε στα ίσια.
Νομίζω πως μεγαλύτερο πρόβλημα (σε διπλα παιχνίδια) θα έχουμε με ομάδες που μπορούν να ανοίξουν το ρυθμό. Έχουμε αρκετούς παίκτες που δεν είναι κατάλληλοι για run 'n gun.
Σίγουρα υπάρχουν ευκολότερες από την Πλζεν όμως επίσης Σίγουρα υπάρχουν και αρκετά δυσκολότερες.
- These users thanked the author marsantos for the post:
- breakdown88
-
giannisparis4
Βρήκα αυτό
Αγωνιστικά νέα: Χωρίς καθαρό αριστερό μπακ σήμερα, αφού απουσίαζε ήδη λόγω τραυματισμού ο Αμπνέρ, ενώ την Πέμπτη χτύπησε και ο Ταλιαφίκο, με αμφότερους να απουσιάζουν από την αποστολή. Στην οποία επιστρέφουν ο στόπερ Νιακατέ που ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο Κόπα Άφρικα, αλλά και οι Έντρικ (Ε), Χατεμπούρ (ΜΑ) που δεν είχαν δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρώπη.
Αγωνιστικά νέα: Χωρίς καθαρό αριστερό μπακ σήμερα, αφού απουσίαζε ήδη λόγω τραυματισμού ο Αμπνέρ, ενώ την Πέμπτη χτύπησε και ο Ταλιαφίκο, με αμφότερους να απουσιάζουν από την αποστολή. Στην οποία επιστρέφουν ο στόπερ Νιακατέ που ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο Κόπα Άφρικα, αλλά και οι Έντρικ (Ε), Χατεμπούρ (ΜΑ) που δεν είχαν δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρώπη.
-
breakdown88
Ακριβώς Μαρσάντε, πχ για κάποια λεπτά γύρω στο 80-85 με τη Μπέτις πήγε το παιχνίδι να γίνει run n gun αλλά ευτυχώς έγινε το πέναλτι και καθαρίσαμε. Θυμάμαι πρόχειρα κομμάτια των φετινών παιχνιδιών με Μακάμπι και Αστέρα που είχαν αποκτήσει παρόμοιο τρελό τέμπο και η ομάδα ήταν έξω από τα νερά της. Πιστεύω τέτοια ματς θα είναι η εξαίρεση φέτος.marsantos έγραψε: Κυρ 25 Ιαν 2026, 01:27Τα 2 τελευταία ματς με οσφπ και Μπέτις έδωσαν μια εκδοχή εξαιρετικά compact ΠΑΟΚ που όμοια της δεν έχουμε δει από τον Ρασβάν. Η ομάδα δείχνει ωριμότητα και αυτογνωσία. Πέρυσι αν υπήρχε τέτοιο δίλημμα θα ήμουν 100 - 0 με αυτήν την άποψη.obanebane έγραψε: Παρ 23 Ιαν 2026, 13:51 ...
Δεν μας βολεύουν ομάδες που παίζουν πίσω απο την σέντρα, τέτοια ειναι η πλζεν,ο ΠΑΟΚ θέλει ομάδες που επιτίθενται,θέλει ομάδες που παίζουν ποδόσφαιρο, οχι ομάδες που πάνε να κλέψουν το παιχνίδι.
...
Φέτος και από τη στιγμή που υπάρχει Ζαφ στην ομάδα δε νομίζω πως θα έχουμε πρόβλημα με τέτοιες ομάδες. Μπορούμε να τις αντιμετωπίσουμε στα ίσια.
Νομίζω πως μεγαλύτερο πρόβλημα (σε διπλα παιχνίδια) θα έχουμε με ομάδες που μπορούν να ανοίξουν το ρυθμό. Έχουμε αρκετούς παίκτες που δεν είναι κατάλληλοι για run 'n gun.
Σίγουρα υπάρχουν ευκολότερες από την Πλζεν όμως επίσης Σίγουρα υπάρχουν και αρκετά δυσκολότερες.
Μια άλλη συνθήκη στην οποία η ομάδα δεν έχει τεσταριστεί αρκετά φέτος είναι η ικανότητά της να "υποφέρει" αναίμακτα σε περιόδους που ο αντίπαλος έχει την κατοχή και τον έλεγχο και μας κλείνει στα καρέ, φορτώνοντας. Μιλάω για αυτά τα διαστήματα σε ένα ματς που συνηθίζει να ακούγεται το υπεραπλουστευμένο σχόλιο "έδωσε τη μπάλα στον αντίπαλο". Τέτοιες περίοδους θυμάμαι σε πολύ λίγα ματς φέτος, κυρίως κάποια μισάωρα με τη Θέλτα και τη Λιλ, τα οποία δεν πήγαν πολύ καλά, το κοντέρ έγραψε αρκετά, φάγαμε γκολ στον αέρα, κλπ. Εν μέρει ζήσαμε μια τέτοια συνθήκη και στο 0-2 στο Καραϊσκάκης η οποία βέβαια ήταν παιχνιδάκι γιατί χωρίς Ελ Καμπί το φόρτωμα του γαύρου είναι ξεδοντιασμένο.
Η ομάδα του 23-24 ήταν μανούλα στο να αντέχει τέτοιες συνθήκες/περιόδους, θυμάμαι πρόχειρα το 2-3 στη Λεωφόρο και το 1-2 στη Φρανκφούρτη που αντέξαμε τέτοιες συνθήκες υποφέροντας, με πρωτοστάτη τον πυλώνα ψυχραιμίας και αυτοθυσίας Κουλιεράκη. Προβλέπω ότι θα ξαναζήσουμε τέτοιες περιόδους φέτος, κυρίως επειδή το εξαντλητικό πρόγραμμα ίσως να μη μας αφήσει τα βιολογικά περιθώρια να έχουμε τον έλεγχο σε ολόκληρα ντέρμπι. Το αποτέλεσμα της χρονιάς θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από το πώς θα ανταποκριθούμε σε αυτές.
Επίσης την επόμενη Κυριακή η Λυόν παίζει με την Λιλ σε ένα ματς πολύ σημαντικό για την είσοδο στο Τσάμπιονς λιγκ
Σίγουρα οι Endrick και Nartey που αποκτήθηκαν τον Γενάρη δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο μεταξύ μας. Οι Fofana και Nuamah έχουν καιρό τραυματίες και δεν νομίζω ότι θα παίξουν και στο μεταξύ μας. Η πιο ισχυρή τους γραμμή είναι το κέντρο όπου έχουν πολλές επιλογές. Στην επίθεση αντιθέτως έχουν ελάχιστες επιλογές και ειδικά στην Ευρώπη που δεν έχει δηλωθεί ακόμη ο Endrick παίζουν με αλχημείες βάζοντας πχ την Πέμπτη με Young Boys τον γνώριμο Sulc ως σέντερ φορ. Ας τους κάνουμε και scouting στο σημερινό εκτός με Metz να δούμε τι ομάδα έχουν.