1-2 σκορ thank me laterPAOK_Antarctica έγραψε: Παρ 23 Ιαν 2026, 18:07 Και μονο το πλεονέκτημα της έδρας στην επόμενη φάση που μας δίνει η ισοπαλία, κάνει το ματς καθόλου αδιάφορο.
Πάμε για τη νίκη και ο,τι γίνει.
ΕΥΡΩΠΗ 2025-26
Re: ΕΥΡΩΠΗ 2025-26
Re: ΕΥΡΩΠΗ 2025-26
Τα 2 τελευταία ματς με οσφπ και Μπέτις έδωσαν μια εκδοχή εξαιρετικά compact ΠΑΟΚ που όμοια της δεν έχουμε δει από τον Ρασβάν. Η ομάδα δείχνει ωριμότητα και αυτογνωσία. Πέρυσι αν υπήρχε τέτοιο δίλημμα θα ήμουν 100 - 0 με αυτήν την άποψη.obanebane έγραψε: Παρ 23 Ιαν 2026, 13:51 ...
Δεν μας βολεύουν ομάδες που παίζουν πίσω απο την σέντρα, τέτοια ειναι η πλζεν,ο ΠΑΟΚ θέλει ομάδες που επιτίθενται,θέλει ομάδες που παίζουν ποδόσφαιρο, οχι ομάδες που πάνε να κλέψουν το παιχνίδι.
...
Φέτος και από τη στιγμή που υπάρχει Ζαφ στην ομάδα δε νομίζω πως θα έχουμε πρόβλημα με τέτοιες ομάδες. Μπορούμε να τις αντιμετωπίσουμε στα ίσια.
Νομίζω πως μεγαλύτερο πρόβλημα (σε διπλα παιχνίδια) θα έχουμε με ομάδες που μπορούν να ανοίξουν το ρυθμό. Έχουμε αρκετούς παίκτες που δεν είναι κατάλληλοι για run 'n gun.
Σίγουρα υπάρχουν ευκολότερες από την Πλζεν όμως επίσης Σίγουρα υπάρχουν και αρκετά δυσκολότερες.
- These users thanked the author marsantos for the post:
- breakdown88
-
giannisparis4