27. Magomed Ozdoev

Απάντηση
marsantos

Re: 27. Magomed Ozdoev

Δημοσίευση από marsantos »

Maxpaok έγραψε: Παρ 23 Ιαν 2026, 11:26 δεν αμφισβητείται η αξία του, η προσφορά του, η θέληση του, το πάθος του, η αγάπη του. Τουλάχιστον εγώ προσωπικά όπως κι άλλοι συνοπαδοί μας έχουν εκφράσει την άποψη ότι χρειαζόμαστε ένα χαφ με ίσως διαφορετικά χαρακτηριστικά ή καλύτερα τέτοια.
Με την έλευση του ζαφείρη ισορροπεί αυτή η ανάγκη. Όπως επίσης ότι χθες έκανε ένα μεγάλο ματς!!!
Αμφισβητείται η αξία του μπάμπα? όχι! δεν περιμένουμε να επιστρέψει σε καλύτερη εικόνα? δεν έκανε χθες ένα καλό ματς? Αλλά κι εκεί η θέση χρειάζεται ενίσχυση.
ο θωμάς δεν έκανε χθες εξαιρετικό παιχνίδι? θα κάνει κι άλλα. Έχει αμφισβητηθεί η προσφορά του και το πάθος του? Αλλά η ομάδα δεν χρειάζεται ένα στόπερ πιο γρήγορο χαμηλά και καλύτερο στο ψηλό παιχνίδι?
αυτά!
Καλημέρα Max.
Μιλάω μόνο για τον Οζ επειδή έχω μια διαρκή διαφωνία με τον Miles καθώς στη δική του οπτική είναι πάνω κάτω στο ίδιο επίπεδο.
Ο Οζ πλέον είναι το τρίτο χαφ στην ιεραρχία και βάσει αυτού τον κρίνουμε.
Για τους υπόλοιπους μπορούμε να πούμε πολλά.
Πχ. αυτά που λες για τον Θωμά, ακριβώς τα ίδια μειονεκτήματα έχει και ο Μίχα. Δεν είναι καλός στο ψηλό παιχνίδι και δεν είναι καλός χαμηλά. Ο Μίχα μάλιστα είναι και λίγο πιο αργός από τον Τόμας, ίσως λίγο χειρότερος στο ψηλό παιχνίδι και με αδυναμία να βγει πρώτος στη μπάλα. Αν σκαλίζουμε κάθε παίκτη θα βρούμε μειονεκτήματα. Το θέμα όμως είναι να μην τους βλέπουμε αποκλειστικά σαν μονάδες. Να τους βλέπουμε πως λειτουργούν μέσα στο σύνολο και πως ο προπονητής φτιάχνει ένα τέτοιο σύνολο που θα κρύβει τις αδυναμίες τους και θα αναδεικνύει τα προτερήματα. Και ο Μίχα με τον Τόμας από πέρυσι έχουν φτιάξει ένα εξαιρετικό δίδυμο, ειδικά αν οι μπροστινοί και οι ακριανοί στέκονται όπως πρέπει.
Σίγουρα η ομάδα θέλει ένα ακόμα στόπερ. Εγώ δεν το προσδιορίζω στη θέση κάποιου. Θέλω ένα στόπερ που να μπορεί να παίξει και στις 2 θέσεις και να φτιάχνει δίδυμα και με τους 2 όπως φτιάχνει φέτος ο Λόβρεν.
Ας μείνουμε όμως στον Οζ. Ο παίκτης είναι παίκτης ομάδας. Αφού ήρθε ο Ζαφ, δεν βρίσκω κανένα λόγο να φύγει αυτός ο παίκτης. Είναι πολυτέλεια να έχεις στην 5άδα των χαφ ένα τέτοιο παίκτη που σου δίνει τόσα και στα 2 μέρη του γηπέδου.
Χθες πάλι το έσταξε το γκολάκι.
Και ναι, έχει διαφορά με τον Μαντί. Τον βλέπεις πάλι χθες, πρόλαβε με το που μπήκε, να παραπατήσει 2 φορές, να διώξει με μια αλλόκοτη γιόμα προς τα δεξιά ενώ ήταν αμαρκάριστος και τον περίμεναν 2 παίκτες στα αριστερά για να φύγουν 2 με έναν και να δώσει ένα εύκολο transition στους Ισπανούς.
These users thanked the author marsantos for the post:
Kabamaru11
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

marsantos έγραψε: Παρ 23 Ιαν 2026, 12:16 Και ναι, έχει διαφορά με τον Μαντί. Τον βλέπεις πάλι χθες, πρόλαβε με το που μπήκε, να παραπατήσει 2 φορές, να διώξει με μια αλλόκοτη γιόμα προς τα δεξιά ενώ ήταν αμαρκάριστος και τον περίμεναν 2 παίκτες στα αριστερά για να φύγουν 2 με έναν και να δώσει ένα εύκολο transition στους Ισπανούς.
Όταν έσκασε εκείνο το καντήλι στο πουθενά χωρίς κανένα λόγο, εσένα σκέφτηκα κατευθείαν marsantos αλήθεια :lol:
These users thanked the author Sera4 for the post:
marsantos
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

Sera4 έγραψε: Παρ 23 Ιαν 2026, 12:25 ...
Όταν έσκασε εκείνο το καντήλι στο πουθενά χωρίς κανένα λόγο, εσένα σκέφτηκα κατευθείαν marsantos αλήθεια :lol:
:D :D :D

Από χθες κάνω την εξής σκέψη για τον Μαντί.
Μήπως είναι καλύτερα να επιθυμώ την παρουσία του;
Λέω όλη την ώρα καλά λόγια για τον Ρασβάν.
Θα γυρίσουν κάποια στιγμή οι αντιΛουτσέσκου και θα πουν, 'γιατί δε λέτε τίποτα για τα στραβά του Ρασβάν'.

Θα τους απαντώ,'δε βλέπετε τι γράφω 2 χρόνια στου Μαντί; Ποιος φταίει που τον βάζει να παίζει;

Ο Μαντί θα μου δώσει το τέλειο άλλοθι να συνεχίσω να εκθειάζω τον Ρασβάν.
Και θα έχω τη φωλιά μου καθαρή.. 8-) :mrgreen:
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

ο μίχα πλέον είναι ακαταμάχητος στο ψηλό παιχνίδι όπως και διαβάζει πολύ καλά τις φάσεις και βρίσκεται εκεί, σε αυτές.
ο κεντζιόρα έχει αργότερες περιστροφές και επιτάχυνση απέναντι σε γρήγορους αντιπάλους.
Σωστότατα το θέτεις ότι σημασία έχει η προσφορά κάθε αθλητή στο σύνολο. Αλλά επειδή μιλάμε στο ποδόσφαιρο για μια διαρκή ενίσχυση και βελτίωση ατομική, ομαδική τότε θα ζητάμε κάτι παραπάνω κάτι καλύτερο όπως δηλαδή κάνουν όλοι οι αθλητικοί οργανισμοί.
Μην κοροιδευόμαστε ότι δεν ψάχνουμε στόπερ εδώ και μια διετία, τριετία. Εξού κι ο κροάτης, ο ιταλός, όπως και η "επίσημη" καταγραφή για αναζήτηση, ενίσχυση αυτής της θέσης μέχρι και πρόσφατα.

ο οζντόεφ, από την στιγμή που η γραμμή εμπλουτίστηκε με την προσθήκη του ζαφείρη, έχει θέση και ρόλο. Την στιγμή κιόλας που ο καμαρά φαίνεται να μην κουμπώνει.
Από την άλλη δεν μπορούμε να μην παραδεχτούμε αυτό που βλέπουμε. Αν εξαιρέσουμε αυτή την περίοδο που διανύει το φορμάρισμα του, τον έχουμε παρακολουθήσει σε σερί παιχνιδιών να είναι άφαντος. Κι αυτό για παίκτη του χώρου του κέντρου δημιουργεί τεράστιες ανισορροπίες σε κάθε άλλη γραμμή του γηπέδου. Δεν είναι αργός για το σύγχρονο ποδόσφαιρο? και για μια ομάδα που έχει επίσης ένα βαρύ σκαρί για πρώτο στην γραμμή, τον μειτέ? Αλλά όταν η ομάδα ρολάρει καλά όπως και η κάθε γραμμή με τις αμυντικές ευστοχίες των κένι, μίχα, ζίβκο τότε κρύβει τις όποιες άλλες και άλλων αδυναμίες.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”