Καλημέρα Max.Maxpaok έγραψε: Παρ 23 Ιαν 2026, 11:26 δεν αμφισβητείται η αξία του, η προσφορά του, η θέληση του, το πάθος του, η αγάπη του. Τουλάχιστον εγώ προσωπικά όπως κι άλλοι συνοπαδοί μας έχουν εκφράσει την άποψη ότι χρειαζόμαστε ένα χαφ με ίσως διαφορετικά χαρακτηριστικά ή καλύτερα τέτοια.
Με την έλευση του ζαφείρη ισορροπεί αυτή η ανάγκη. Όπως επίσης ότι χθες έκανε ένα μεγάλο ματς!!!
Αμφισβητείται η αξία του μπάμπα? όχι! δεν περιμένουμε να επιστρέψει σε καλύτερη εικόνα? δεν έκανε χθες ένα καλό ματς? Αλλά κι εκεί η θέση χρειάζεται ενίσχυση.
ο θωμάς δεν έκανε χθες εξαιρετικό παιχνίδι? θα κάνει κι άλλα. Έχει αμφισβητηθεί η προσφορά του και το πάθος του? Αλλά η ομάδα δεν χρειάζεται ένα στόπερ πιο γρήγορο χαμηλά και καλύτερο στο ψηλό παιχνίδι?
αυτά!
Μιλάω μόνο για τον Οζ επειδή έχω μια διαρκή διαφωνία με τον Miles καθώς στη δική του οπτική είναι πάνω κάτω στο ίδιο επίπεδο.
Ο Οζ πλέον είναι το τρίτο χαφ στην ιεραρχία και βάσει αυτού τον κρίνουμε.
Για τους υπόλοιπους μπορούμε να πούμε πολλά.
Πχ. αυτά που λες για τον Θωμά, ακριβώς τα ίδια μειονεκτήματα έχει και ο Μίχα. Δεν είναι καλός στο ψηλό παιχνίδι και δεν είναι καλός χαμηλά. Ο Μίχα μάλιστα είναι και λίγο πιο αργός από τον Τόμας, ίσως λίγο χειρότερος στο ψηλό παιχνίδι και με αδυναμία να βγει πρώτος στη μπάλα. Αν σκαλίζουμε κάθε παίκτη θα βρούμε μειονεκτήματα. Το θέμα όμως είναι να μην τους βλέπουμε αποκλειστικά σαν μονάδες. Να τους βλέπουμε πως λειτουργούν μέσα στο σύνολο και πως ο προπονητής φτιάχνει ένα τέτοιο σύνολο που θα κρύβει τις αδυναμίες τους και θα αναδεικνύει τα προτερήματα. Και ο Μίχα με τον Τόμας από πέρυσι έχουν φτιάξει ένα εξαιρετικό δίδυμο, ειδικά αν οι μπροστινοί και οι ακριανοί στέκονται όπως πρέπει.
Σίγουρα η ομάδα θέλει ένα ακόμα στόπερ. Εγώ δεν το προσδιορίζω στη θέση κάποιου. Θέλω ένα στόπερ που να μπορεί να παίξει και στις 2 θέσεις και να φτιάχνει δίδυμα και με τους 2 όπως φτιάχνει φέτος ο Λόβρεν.
Ας μείνουμε όμως στον Οζ. Ο παίκτης είναι παίκτης ομάδας. Αφού ήρθε ο Ζαφ, δεν βρίσκω κανένα λόγο να φύγει αυτός ο παίκτης. Είναι πολυτέλεια να έχεις στην 5άδα των χαφ ένα τέτοιο παίκτη που σου δίνει τόσα και στα 2 μέρη του γηπέδου.
Χθες πάλι το έσταξε το γκολάκι.
Και ναι, έχει διαφορά με τον Μαντί. Τον βλέπεις πάλι χθες, πρόλαβε με το που μπήκε, να παραπατήσει 2 φορές, να διώξει με μια αλλόκοτη γιόμα προς τα δεξιά ενώ ήταν αμαρκάριστος και τον περίμεναν 2 παίκτες στα αριστερά για να φύγουν 2 με έναν και να δώσει ένα εύκολο transition στους Ισπανούς.