ΠΑΟΚ - Real Betis 22/1-19:45,cosmotesportshd

theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Re: ΠΑΟΚ - Real Betis 22/1-19:45,cosmotesportshd

Δημοσίευση από theo-drama »

DamoN έγραψε: Τετ 21 Ιαν 2026, 17:24 Ντρέπομαι που το λέω αλλά με τέτοιον καιρό πίτσα μπυρα καναπέ

Δεν πειράζει...
Εγώ θα είμαι εκεί στη θυρα 3,μάλλον κι ο καρπουζας(πιθανολογω) στην 7.

Με αέρηδες ,με βροχές με χιόνια,οπότε μπορώ,θα μαι εκεί.
These users thanked the author theo-drama for the post:
DamoN
Undesired No 1

Δημοσίευση από Undesired No 1 »

Δεν νομίζω αυτός ο ΠΑΟΚ να ξέρει να παίξει ποδόσφαιρο κλοπής.

Στα ίσια θα παίξουμε.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

thomas Murg έγραψε: Τετ 21 Ιαν 2026, 17:43
navigator11 έγραψε: Τετ 21 Ιαν 2026, 14:43 Ο στρουμπουλός Τσόχωφ στο σπικάζ του αγώνα αύριο. Φέρνει καλούτσικα αποτελέσματα η ομάδα με αυτόν παρόντα στην Τούμπα. :mrgreen:
Μας γμς το ηθικό τώρα ρε Νάβι. Γμ τη μαυρόγατά του
Έλα ρε συ Θωμά, δεν τα πάμε τόσο άσχημα, μη μασάς.
Ο αγώνας είναι δύσκολος πολύ, μη γελιόμαστε. Αυτές οι ομάδες ούτε από θερμές έδρες καταλαβαίνουν, ούτε από απουσίες, ούτε από τίποτα. Όπως πλέον ούτε κι εμείς 8-9 στις 10 φορές. Πρέπει να κάνουμε μπροστά παιχνίδι αντίστοιχου κυνισμού με Λιλ, ει δυνατόν, και να σταθούμε όσο το δυνατόν πιο δυνατοί μπορέσουμε μεσοαμυντικά. Εύχομαι να μη μας ξαναβγεί καμιά "συμφορά" της τελευταίας στιγμής αύριο. Πάμε για το καλύτερο δυνατό. Πάντα με τη θετική σκέψη ότι παρών στην Τουμπάρα, μεταξύ χιλιάδων άλλων, θα είναι αύριο ο οδοστρωτήρας @obanebane
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Εγώ δε το φοβομάμαι καθόλου το παιχνίδι. Ότι είναι να γίνει θα γίνει. Η ομάδα είναι σε τρελή φόρμα και ψυχολογία και ο αντίπαλος δεν έχει το βασικό του φορ που κάνει τη διαφορά, λόγω τραυματισμού. Στην τελική και η ισοπαλία μας κάνει. Ενδιαφέρον έχει να δούμε πώς θα τα πάει η ομάδα στο αμυντικό κομμάτι με έναν ποιοτικό αντίπαλο, τώρα που έχουμε βρει καλή φόρμα πίσω. Η αναβολή του Κυριακάτικου αγώνα πρωταθλήματος βοηθάει στο αυριανό ματς να μη χρειαστεί να σκεφτεί η ομάδα το επόμενο παιχνίδι. Θα κατεβάσει τους καλύτερους που έχει στη διάθεσή του. Ο Ντέλιας θα μπει λογικά αλλαγή, όπως είπε ο Ραζβάν στις δηλώσεις του.
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

theo-drama έγραψε: Τετ 21 Ιαν 2026, 18:52
DamoN έγραψε: Τετ 21 Ιαν 2026, 17:24 Ντρέπομαι που το λέω αλλά με τέτοιον καιρό πίτσα μπυρα καναπέ

Δεν πειράζει...
Εγώ θα είμαι εκεί στη θυρα 3,μάλλον κι ο καρπουζας(πιθανολογω) στην 7.

Με αέρηδες ,με βροχές με χιόνια,οπότε μπορώ,θα μαι εκεί.
Αν αλλάξει κάτι θα σ στείλω εδώ
Κάτι σημαίνει ή να φύγουν τα δέκατα ή να ανέβει η θερμοκρασία ή και τα 2 ….

Καλά σε λέει παπατζη ο άλλος .. αφού κάτω από το σκέπαστρο θα είσαι ρε μπρο 🤣
paokspren

Δημοσίευση από paokspren »

black death έγραψε: Τετ 21 Ιαν 2026, 18:36 Πολυ υπουλο ματς, δεν είμαι αισιόδοξος. Θεωρώ οτι έχουμε καλυτερες πιθανότητες αν πάμε να το κλέψουμε.
Συμφωνώ. Μεγάλο ρίσκο να δίνεις σε καλή ισπανική ομάδα την μπάλα αλλά ακόμα μεγαλύτερο να τους δώσεις χώρο. Αύριο είναι βράδυ που πρέπει, αν όλα πάνε καλά και σκοράρουμε, να βασιστούμε για μεγάλα διαστήματα του παιχνιδιού στην αμυντική μας λειτουργεία και να χτυπήσουμε στην αντεπίθεση.

Το direct Luceskuball έχει φέρει εξίσου μεγάλες νίκες και επιτυχίες με το build up Luceskuball. Ειδικά όταν εναλλάσονται μέσα στον ίδιο αγώνα.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ευρώπη”