ΠΑΟΚ - Real Betis 22/1-19:45,cosmotesportshd
Re: ΠΑΟΚ - Real Betis 22/1-19:45,cosmotesportshd
Κι όμως...έτσι έπαιξαν με τη Βιγιαρεάλ....Είναι πάρα πολύ γρήγοροι όταν κλέψουν μπάλα
-
makedonas1926
Πραγματικά θέλω να μάθω με τι κριτήρια το βοθροκαναλο θα δείξει πάλι βαζελο. Περσι συνέχεια γαύρο φέτος τους πράσινους λαγούς. Μονο την μεγάλη ΠΑΟΚαρα αποφεύγουν επίτηδες. Υπάρχει σχέδιο.
Απορώ, μόνο εμένα με χαλάει που δεν μπορούν να δουν τα νέα παιδιά ευρωπαϊκά του ΠΑΟΚ και να κάνουμε νέους φιλάθλους;
Απορώ, μόνο εμένα με χαλάει που δεν μπορούν να δουν τα νέα παιδιά ευρωπαϊκά του ΠΑΟΚ και να κάνουμε νέους φιλάθλους;
Μπορεί να δουν το βάζελο και να μη θέλουν να γίνουν βάζελοι
Στα του ματς, μεγάλο παιχνίδι, μεγάλη ανυπομονησία. Πιστεύω να ξεπεραστούν οι ιώσεις και να έιναι έτοιμοι οι μη τραυματίες.
Στα του ματς, μεγάλο παιχνίδι, μεγάλη ανυπομονησία. Πιστεύω να ξεπεραστούν οι ιώσεις και να έιναι έτοιμοι οι μη τραυματίες.
- These users thanked the author demo4 for the post (total 2):
- katafraktos, Ally Samagoal
Το γεγονός ότι αυτοί έχουν ήδη προκριθεί και έρχονται με πάρα πολλές απουσίες, δημιουργεί τις καλύτερες προϋποθέσεις και μια ευκαιρία για μια μεγάλη ευρωπαϊκή νίκη.
- PAOKevolution
Πίστη στην ομάδα μας μέχρι το τέλος! Θα τους πατήσουμε με υπομονή! Άιντε ΠΑΟΚΑΡΑ!
- These users thanked the author PAOKevolution for the post:
- leomatos88
όλοι μέσα λοιπόν. Ο Ντέλιας απ'τον πάγκο , θα λείψει μόνο ο Ιβανούτσετς. Για λίγο καιρό ακόμα όπως είπε ο Λου..
- navigator11
Ο στρουμπουλός Τσόχωφ στο σπικάζ του αγώνα αύριο. Φέρνει καλούτσικα αποτελέσματα η ομάδα με αυτόν παρόντα στην Τούμπα. 
- These users thanked the author navigator11 for the post:
- katafraktos
Σπουδαίο παιχνίδι αύριο ...
αυτή η ομάδα έχει κάνει φέτος φοβερά πράγματα ... θέλω όσο τίποτα να κερδίσει ένα ακόμα παιχνίδι εναντίον σπουδαίου αντιπάλου αλλά μέσα στην Τούμπα ... είναι πολλά χρόνια που υποφέρουμε από αυτό το θέμα και επειδή φέτος δείχνουμε ότι έχουμε ανέβει επίπεδο θέλω όσο τίποτα μία ακόμα επιβεβαίωση για αυτό ...
μακάρι ο Ντέλιας να είναι πολύ καλά μέχρι αύριο και να ξεκινήσει ... παίζει μεγάλο ρόλο και κάνει μεγάλη διαφορά στο υψηλό επίπεδο ... εάν δεν παίξει από την αρχή, εύχομαι ο Πέλκας, που πιστεύω θα τον αντικαταστήσει, να κάνει ματς καριέρας ... το μπορεί και το χρειαζόμαστε ...
άντε ΠΑΟΚάρα μου κάνε μας πάλι χαρούμενους ...
υποσ.
προβλέπω σκόρερ Χατσίδη εάν ο κόουτς τον βάλει στο δεύτερο ...
αυτή η ομάδα έχει κάνει φέτος φοβερά πράγματα ... θέλω όσο τίποτα να κερδίσει ένα ακόμα παιχνίδι εναντίον σπουδαίου αντιπάλου αλλά μέσα στην Τούμπα ... είναι πολλά χρόνια που υποφέρουμε από αυτό το θέμα και επειδή φέτος δείχνουμε ότι έχουμε ανέβει επίπεδο θέλω όσο τίποτα μία ακόμα επιβεβαίωση για αυτό ...
μακάρι ο Ντέλιας να είναι πολύ καλά μέχρι αύριο και να ξεκινήσει ... παίζει μεγάλο ρόλο και κάνει μεγάλη διαφορά στο υψηλό επίπεδο ... εάν δεν παίξει από την αρχή, εύχομαι ο Πέλκας, που πιστεύω θα τον αντικαταστήσει, να κάνει ματς καριέρας ... το μπορεί και το χρειαζόμαστε ...
άντε ΠΑΟΚάρα μου κάνε μας πάλι χαρούμενους ...
υποσ.
προβλέπω σκόρερ Χατσίδη εάν ο κόουτς τον βάλει στο δεύτερο ...
Ούτε το γεγονός ότι η Μπέτις έχει προκριθεί, ούτε το ότι έρχεται με 5 ή 6 απουσίες μας δίνει την ευκαιρία για τη νίκη.
Άσχετα με το ότι προκρίθηκε αλλά ακόμα την πρώτη οκτάδα δεν την έχει εξασφαλίσει μια και έχει 14 βαθμούς, σίγουρα θα θέλει νίκη για την κλειδώσει αλλά και καλό πλασάρισμα για να μπορεί να έχει πιο βατούς ας πούμε μελλοντικούς αντιπάλους.
Το ότι έρχεται με απουσίες δεν λέει και πολλά, μια και έχει βάθος στον πάγκο και όποιους και να χρησιμοποιήσει η αλεπού ο Πελεγκρίνι παίζουν το ίδιο πολύ γρήγορο και αθλητικό παιχνίδι που δεν θα μας είναι εύκολο.
Μέχρι τώρα από το 1975 με το 1-0 επί της Μπαρτσελόνα, είμαστε αήττητοι στην Τούμπα από ισπανικές ομάδες (Μπάρτσα, Σεββίληχ2, Ατλέτικο Μαδρίτης, Βιγιαρεάλ, Γρανάδα). Να το συνεχίσουμε και αύριο.
Άσχετα με το ότι προκρίθηκε αλλά ακόμα την πρώτη οκτάδα δεν την έχει εξασφαλίσει μια και έχει 14 βαθμούς, σίγουρα θα θέλει νίκη για την κλειδώσει αλλά και καλό πλασάρισμα για να μπορεί να έχει πιο βατούς ας πούμε μελλοντικούς αντιπάλους.
Το ότι έρχεται με απουσίες δεν λέει και πολλά, μια και έχει βάθος στον πάγκο και όποιους και να χρησιμοποιήσει η αλεπού ο Πελεγκρίνι παίζουν το ίδιο πολύ γρήγορο και αθλητικό παιχνίδι που δεν θα μας είναι εύκολο.
Μέχρι τώρα από το 1975 με το 1-0 επί της Μπαρτσελόνα, είμαστε αήττητοι στην Τούμπα από ισπανικές ομάδες (Μπάρτσα, Σεββίληχ2, Ατλέτικο Μαδρίτης, Βιγιαρεάλ, Γρανάδα). Να το συνεχίσουμε και αύριο.
Πολύ ενδιαφέροντα όσα λες φίλε από τη Λεμεσό.Λεμεσος4 έγραψε: Τρί 20 Ιαν 2026, 22:00 Μολις τελειωσε το παιχνιδι τους με την Βιγιαρεαλ σε επανάληψη. Πολυ γρηγορη ομαδα.. Τρεχουν ακατάπαυστα. Κλεβουν ευκολα και δεν συγχωρουν κανενα λάθος. Οσο για απουσιες ειναι ανεκδοτο. Ολοι ειναι τούρμπο. Φοβερα τα χαφ τους. Σαν να εβλεπα 11 Ζαφειρηδες.
Έχοντας όλοι εικόνα από ισπανικό ποδόσφαιρο, μια ομάδα που έχει τέτοια χαρακτηριστικά είναι πολύ δύσκολος αντίπαλος.
Θα είναι μεγάλη επιτυχία να πάρουμε την ισοπαλία. Ενδεχόμενη νίκη θα είναι κάτι απίστευτο.
Οι Ισπανοί δεν είναι Βαλκάνιοι να τους πάρει από κάτω και να τρώνε πεντάρες.
Πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι για να δούμε και το επίπεδο της ομάδας και το κατά πόσο και με ποιο τρόπο μπορεί να σταθεί απέναντι σε τέτοιες ομάδες. Και δε μιλάω μόνο για το αποτέλεσμα.
Και χθες πήρε μεγάλο αποτέλεσμα ο οσφπ αλλά φάνηκε οτι είναι μακριά από το επίπεδο της Λεβερκούζεν.
Ας δούμε πως τα πάμε με το ενδιάμεσο επίπεδο.
Φυσικά κι εμάς το αποτέλεσμα μας νοιάζει αλλά ευκαιρία να δούμε που βρισκόμαστε ενόψει tsou lou για του χρόνου.
-
Undesired No 1
Σε αυτό το σημείο να πούμε ότι φέτος η Μπέτις έχει ηττηθεί τέσσερις φορές.
Από τη Ρεάλ, την Μπαρτσελόνα, την Ατλέτικο Μαδρίτης και την Αθλέτικ Μπιλμπάο.
Πρόκειται για πολύ δύσκολο παιχνίδι, κόντρα σε μια ομάδα πολύ ποιοτική που παίζει με την μπάλα κάτω ακριβώς οπως εμείς.
Το θετικό είναι πως λόγω της αναβολής που πήραμε, μπορούμε να δώσουμε το 100% χωρίς φόβο για απώλεια ενέργειας ή για μικροτραυματισμούς.
Θεωρώ πως αν δείξουμε το πάθος που μπορούμε, θα πάρουμε το παιχνίδι και μαζί την πρόκριση.
Από τη Ρεάλ, την Μπαρτσελόνα, την Ατλέτικο Μαδρίτης και την Αθλέτικ Μπιλμπάο.
Πρόκειται για πολύ δύσκολο παιχνίδι, κόντρα σε μια ομάδα πολύ ποιοτική που παίζει με την μπάλα κάτω ακριβώς οπως εμείς.
Το θετικό είναι πως λόγω της αναβολής που πήραμε, μπορούμε να δώσουμε το 100% χωρίς φόβο για απώλεια ενέργειας ή για μικροτραυματισμούς.
Θεωρώ πως αν δείξουμε το πάθος που μπορούμε, θα πάρουμε το παιχνίδι και μαζί την πρόκριση.
Ντρέπομαι που το λέω αλλά με τέτοιον καιρό πίτσα μπυρα καναπέ
- thomas Murg
Μας γμς το ηθικό τώρα ρε Νάβι. Γμ τη μαυρόγατά τουnavigator11 έγραψε: Τετ 21 Ιαν 2026, 14:43 Ο στρουμπουλός Τσόχωφ στο σπικάζ του αγώνα αύριο. Φέρνει καλούτσικα αποτελέσματα η ομάδα με αυτόν παρόντα στην Τούμπα.![]()
-
black death
Πολυ υπουλο ματς, δεν είμαι αισιόδοξος. Θεωρώ οτι έχουμε καλυτερες πιθανότητες αν πάμε να το κλέψουμε.