22. Alessandro Bianco
Re: 22. Alessandro Bianco
Κι εγω ετσι το βλεπω δύσκολα να μενει αν και είναι πολύ καλός και νέος εξελίξιμος. Μήπως και δεν ειναι στη λίστα ο Ιβανουσεκ όμως.
- PAOKevolution
Εφόσον αρέσει στον Μπιάνκο το περιβάλλον του ΠΑΟΚ, μπορείς να μπεις σε μια διαδικασία νέας διαπραγμάτευσης με την Φιορεντίνα. Ούτως η άλλως οι Βιόλα δεν τον υπολογίζουν. Είναι παίκτης που χρειάζεται στο ρόστερ με πολύ μεγάλα περιθώρια βελτίωσης. Για μένα αξίζει να επενδύσεις 2,5-3 χαρτιά.
- Mattias_g4
- Επικοινωνία:
@Mattias_g4
Εδώ λέει ότι η ρήτρα του Μπιάνκο είναι 4 μύρια https://www.paokmania.gr/podosfairo/met ... fiorentina
Αν για το καλοκαίρι μου πουν ότι θα έχουμε στα και θα πάμε στο ξεκίνημα της νέας σεζόν στα χαφ με Μεϊτέ, Οζντόεφ, Ζαφείρη, Μπιάνκο, Καμαρά, τότε αυτό το αγόραζω που λένε.
Για τους παπάδες που έκανε στη χθεσινή προπόνηση, στο οικογενειακό διπλό, κορυφαία αυτή η φάση:
Εδώ λέει ότι η ρήτρα του Μπιάνκο είναι 4 μύρια https://www.paokmania.gr/podosfairo/met ... fiorentina
Αυτά που έκανε στην προπόνηση δείχνουν ότι έχει να δώσει.Miles έγραψε: Τετ 21 Ιαν 2026, 00:16 Να βλέπαμε και σε ματς αυτά που κάνεις στην προπόνηση, καλά θα ήταν.
Αν για το καλοκαίρι μου πουν ότι θα έχουμε στα και θα πάμε στο ξεκίνημα της νέας σεζόν στα χαφ με Μεϊτέ, Οζντόεφ, Ζαφείρη, Μπιάνκο, Καμαρά, τότε αυτό το αγόραζω που λένε.
Για τους παπάδες που έκανε στη χθεσινή προπόνηση, στο οικογενειακό διπλό, κορυφαία αυτή η φάση:
Δεν ξέρουμε πόσο είναι η ρήτρα του, το καλοκαίρι οι αρδ λέγανε ότι είναι 1εκ όπως και 4εκ του Βολιακο, μετά από τις πρώτες καλές εμφανίσεις λέγανε ότι είναι 4εκ και όχι 1εκ. Επίσης κάποιο υποθέτουν ότι ήταν ανάποδα 4εκ του Μπιανκο και 1εκ του Βολιακο οπότε όλα είναι θεωρητικά.
Δυστηχως δεν πήρε περισσότερο χρόνο στο Α γύρο που ο Κάμαρα είναι με τραυματισμούς και σε κακό φεγγάρι, τώρα πλέον που λογίζεται 5ος στην ιεραρχία οπότε είναι πιο δύσκολο να πάρει χρόνο ώστε να φορμαριστει.
Εγώ πιστεύω ότι ο Λουτσεκου έχει τον Κάμαρα πιο μπροστά στην ιεραρχία των χάφ, το πιο λογικό είναι να δούμε Οζντοεφ Μειτε αύριο και τον Κάμαρα σαν 3η αλλαγή, επίσης αν περάσουμε γύρο κάποιος πρέπει να βγει από τη λίστα για να μπει ο Ζαφειρης.
Δυστηχως δεν πήρε περισσότερο χρόνο στο Α γύρο που ο Κάμαρα είναι με τραυματισμούς και σε κακό φεγγάρι, τώρα πλέον που λογίζεται 5ος στην ιεραρχία οπότε είναι πιο δύσκολο να πάρει χρόνο ώστε να φορμαριστει.
Εγώ πιστεύω ότι ο Λουτσεκου έχει τον Κάμαρα πιο μπροστά στην ιεραρχία των χάφ, το πιο λογικό είναι να δούμε Οζντοεφ Μειτε αύριο και τον Κάμαρα σαν 3η αλλαγή, επίσης αν περάσουμε γύρο κάποιος πρέπει να βγει από τη λίστα για να μπει ο Ζαφειρης.
Απο την αρχη ηταν 4 του μπιανκο και 1 του βολιακο. Ολα τα αλλα ηταν μπερδέματα των ΑΡΔ
- These users thanked the author margas for the post:
- ΑποστόληςΑ
Μου φαίνεται παράλογο ότι τέτοιος παίχτης είναι πίσω από (ΑΥΤΟΝ) τον Μαντί. Τι να πω, σίγουρα κάτι βλέπουν παραπάνω οι τεχνικοί.
Καλημέρα σνου.sn0ufel4 έγραψε: Τετ 21 Ιαν 2026, 01:29 Δυστυχώς @marsantos τα λεφτά που απαιτούνται αποκλείεται να δοθούν.
...
Αυτό έγραψα στου Μαντί.
Ο ΠΑΟΚ έχει 4 παίκτες με συμβόλαιο για του χρόνου (του Οζ νομίζω έχει συν ένα) συν τον μικρό που πήρε τώρα και έχει επικοινωνηθει πως είναι για την πρώτη ομάδα.
Άρα δε χρειάζεται να ξοδεφτει τίποτα για την πεντάδα του κέντρου.
Βέβαια εδώ θα έρθει κάποιος και θα πει δίνεις Καμαρά και παίρνεις Μπιάνκο και στα χέρια του Ρασβαν ο Μπιάνκο μπορεί να φέρει σημαντικά έσοδα στην ομάδα.
Και εκεί θα αρχίσουν κουβέντες ατέρμονες χωρίς να ξέρουμε τα πραγματικά δεδομένα και τις πραγματικές ανάγκες της ομάδας στο οικονομικό πεδίο.
Μένοντας λοιπόν μόνο στο αγωνιστικό, προτιμώ Μπιάνκο και όχι Καμαρά.
Καταλαβαίνω όμως πως υπάρχουν και πράγματα έξω από αυτό.
O Καμαρά είναι πιο μπροστά από τον Μπιάνκο γιατί ο Καμαρά ανήκει στον ΠΑΟΚ και μπορεί η ομάδα κάτι να κερδίσει. Αν πουληθεί ο Καμαρά και πέσει και η αξία του μικρού, και το κυριότερο θέλει ο μικρός να μείνει Ελλάδα, το συζητάμε
- These users thanked the author Tolaros for the post:
- navigator11
- abc_o_ karpouzas
μην κολλάτε στα...ατομικά χαρακτηριστικά...του κάθε παικτη...αλλα
κολλήστε στο πως ...αυτα...τα χαρακτηριστικά θα φανούν χρήσιμα στο ...σύνολο..
- These users thanked the author abc_o_ karpouzas for the post (total 2):
- marsantos, ΚΩΣΤΑΣ2019
Με την ίδια λογική θα έπρεπε να παίζει βασικός ο Τσάλοφ που ανήκει στον ΠΑΟΚ και μπορεί να πάρουμε κάτι από αυτόν και να είναι μεταξύ πάγκου και κερκίδας ο Γιακουμάκης ώστε να πέσει η αξία του και αν θέλει να μείνει Ελλάδα να τον πάρουμε.
Οποιος πιστεύει ότι ο Ραζβαν διαλέγει εντεκάδες με στόχο το να χειραγωγήσει τις αξίες των παικτών και όχι το να παίζουν οι καλύτεροι είναι εκτός πραγματικότητας.
Αν ο Μπιανκο ήταν τόσο καλύτερος του Καμαρα, του Μειτε, του Οζντοεφ και του Ζαφειρη όσο ο Γιακουμακης είναι καλύτερος των Μύθου και Τσάλοφ, δεν θα έβγαινε από την εντεκάδα.
Φαίνεται να έχει ταλέντο ο μικρός αλλά θέλει πολύ δουλειά να φτάσει και να ξεπεράσει τους παικταράδες που έχουμε στο κέντρο. Οταν ο τέταρτος χαφ σε ιεραρχία είναι ο Καμαρα που σκάγανε πυροτεχνήματα από την χαρά μας όταν ήρθε, καταλαβαίνει κανείς τον ανταγωνισμό στη θέση.
Πάντως με Ζαφειρη, Καμαρα, Οζντοεφ για την μια θέση και Μειτε για την άλλη, ιδανικά θα θέλαμε έναν νέο στα χνάρια του Μειτε για την επόμενη μέρα και όχι έναν ακόμα που θα μείνει πίσω από τους άλλους 3 για την δεύτερη θέση. Αν είχαμε σκοπό να δώσουμε 4Μ για χαφ το καλοκαίρι που αποκλείεται με τις υπόλοιπες ανάγκες μας.
Οποιος πιστεύει ότι ο Ραζβαν διαλέγει εντεκάδες με στόχο το να χειραγωγήσει τις αξίες των παικτών και όχι το να παίζουν οι καλύτεροι είναι εκτός πραγματικότητας.
Αν ο Μπιανκο ήταν τόσο καλύτερος του Καμαρα, του Μειτε, του Οζντοεφ και του Ζαφειρη όσο ο Γιακουμακης είναι καλύτερος των Μύθου και Τσάλοφ, δεν θα έβγαινε από την εντεκάδα.
Φαίνεται να έχει ταλέντο ο μικρός αλλά θέλει πολύ δουλειά να φτάσει και να ξεπεράσει τους παικταράδες που έχουμε στο κέντρο. Οταν ο τέταρτος χαφ σε ιεραρχία είναι ο Καμαρα που σκάγανε πυροτεχνήματα από την χαρά μας όταν ήρθε, καταλαβαίνει κανείς τον ανταγωνισμό στη θέση.
Πάντως με Ζαφειρη, Καμαρα, Οζντοεφ για την μια θέση και Μειτε για την άλλη, ιδανικά θα θέλαμε έναν νέο στα χνάρια του Μειτε για την επόμενη μέρα και όχι έναν ακόμα που θα μείνει πίσω από τους άλλους 3 για την δεύτερη θέση. Αν είχαμε σκοπό να δώσουμε 4Μ για χαφ το καλοκαίρι που αποκλείεται με τις υπόλοιπες ανάγκες μας.
Καλημέρα αγαπημένε μου Καρπουζα.abc_o_ karpouzas έγραψε: Τετ 21 Ιαν 2026, 12:04 μην κολλάτε στα...ατομικά χαρακτηριστικά...του κάθε παικτη...αλλα
Ακριβώς όπως τα λες.
Απο τους βασικούς κανόνες του Μέγα Διδασκαλου Φερνάντο.
Κι ο Ρασβαν όταν έχει ένα παίκτη στα χέρια πάντα μπορεί και παίρνει τα χαρακτηριστικά του και τα βάζει στο σύνολο με τρόπο που βοηθούν το σύνολο να αποδίδει καλύτερα.
Για αυτό και βλέπουμε παίκτες εντελώς διαφορετικούς μεταξύ τους, μόλις μπουν στην ομάδα, τα χαρακτηριστικά τους να αναδεικνύονται και το σύνολο να είναι λειτουργικό.
Τι σχέση έχει ο Όττο με τον Κένι; Τι σχέση έχει ο Μπράντον με τον Γιακουμάκη. Τι σχέση έχει ο Ζαφείρης με τον Οζ;
Κι όμως, ο προπονητής καταφέρνει να παίρνει τα χαρακτηριστικά του καθενός και να συνθέτει ένα σύνολο στο οποίο ο κάθε παίκτης παίζει αυτό που μπορεί και αυτό που του ταιριάζει. και εδώ ξεκινάει το μεγαλείο του Ρασβαν. Ενώ οι επιμέρους μονάδες είναι διαφορετικές με τις προηγούμενες, το σύνολο φαίνεται να έχει παρόμοιο χαρακτήρα και προσωπικότητα.
Άρα το ζητούμενο είναι να έχει ένας παίκτης ατομικά χαρακτηριστικά που εντάσσονται στη γενικότερη φιλοσοφία του προπονητή. Άπαξ και έχει, ο Ρασβαν θα βρει τρόπο να τα εντάξει στο σύνολο. Ο παίκτης με Λιλ, Γιούνγκ Μπόις και Μπραν, αγώνες με δυνατούς αντιπάλους, δεν έδειξε πως είναι εμπόδιο στο σύνολο.
Περιμένω τη στιγμή που θα δω δυο μηχανάκια να παίζουν μαζί ...Ζαφείρης με μπιάνκο.
Δεν ξέρω αλλά μου έχει καθίσει στο μυαλό ότι αυτοί οι δυο μαζί ταιριάζουν πολύ.
Δεν ξέρω αλλά μου έχει καθίσει στο μυαλό ότι αυτοί οι δυο μαζί ταιριάζουν πολύ.
- These users thanked the author van rooy for the post (total 2):
- leomatos88, PAOK DreXleR
-
Refused1337
Μακάρι με 2,5 +/- να τον πάρουμε.
- These users thanked the author Refused1337 for the post (total 3):
- PAOK DreXleR, Kabamaru11, Kaizen
Κάλος παίκτης σε καλή ηλικία που θα γίνει ακόμα καλύτερος με το χρόνο. Kαι φαίνεται να γουστάρει και ο ίδιος. Μακάρι να μείνει
- These users thanked the author astral for the post (total 3):
- Kaizen, navigator11, Maklaz