22. Alessandro Bianco
Re: 22. Alessandro Bianco
Κι εγω ετσι το βλεπω δύσκολα να μενει αν και είναι πολύ καλός και νέος εξελίξιμος. Μήπως και δεν ειναι στη λίστα ο Ιβανουσεκ όμως.
- PAOKevolution
Εφόσον αρέσει στον Μπιάνκο το περιβάλλον του ΠΑΟΚ, μπορείς να μπεις σε μια διαδικασία νέας διαπραγμάτευσης με την Φιορεντίνα. Ούτως η άλλως οι Βιόλα δεν τον υπολογίζουν. Είναι παίκτης που χρειάζεται στο ρόστερ με πολύ μεγάλα περιθώρια βελτίωσης. Για μένα αξίζει να επενδύσεις 2,5-3 χαρτιά.
- Mattias_g4
- Επικοινωνία:
@Mattias_g4
Εδώ λέει ότι η ρήτρα του Μπιάνκο είναι 4 μύρια https://www.paokmania.gr/podosfairo/met ... fiorentina
Αν για το καλοκαίρι μου πουν ότι θα έχουμε στα και θα πάμε στο ξεκίνημα της νέας σεζόν στα χαφ με Μεϊτέ, Οζντόεφ, Ζαφείρη, Μπιάνκο, Καμαρά, τότε αυτό το αγόραζω που λένε.
Για τους παπάδες που έκανε στη χθεσινή προπόνηση, στο οικογενειακό διπλό, κορυφαία αυτή η φάση:
Εδώ λέει ότι η ρήτρα του Μπιάνκο είναι 4 μύρια https://www.paokmania.gr/podosfairo/met ... fiorentina
Αυτά που έκανε στην προπόνηση δείχνουν ότι έχει να δώσει.Miles έγραψε: Τετ 21 Ιαν 2026, 00:16 Να βλέπαμε και σε ματς αυτά που κάνεις στην προπόνηση, καλά θα ήταν.
Αν για το καλοκαίρι μου πουν ότι θα έχουμε στα και θα πάμε στο ξεκίνημα της νέας σεζόν στα χαφ με Μεϊτέ, Οζντόεφ, Ζαφείρη, Μπιάνκο, Καμαρά, τότε αυτό το αγόραζω που λένε.
Για τους παπάδες που έκανε στη χθεσινή προπόνηση, στο οικογενειακό διπλό, κορυφαία αυτή η φάση:
Δεν ξέρουμε πόσο είναι η ρήτρα του, το καλοκαίρι οι αρδ λέγανε ότι είναι 1εκ όπως και 4εκ του Βολιακο, μετά από τις πρώτες καλές εμφανίσεις λέγανε ότι είναι 4εκ και όχι 1εκ. Επίσης κάποιο υποθέτουν ότι ήταν ανάποδα 4εκ του Μπιανκο και 1εκ του Βολιακο οπότε όλα είναι θεωρητικά.
Δυστηχως δεν πήρε περισσότερο χρόνο στο Α γύρο που ο Κάμαρα είναι με τραυματισμούς και σε κακό φεγγάρι, τώρα πλέον που λογίζεται 5ος στην ιεραρχία οπότε είναι πιο δύσκολο να πάρει χρόνο ώστε να φορμαριστει.
Εγώ πιστεύω ότι ο Λουτσεκου έχει τον Κάμαρα πιο μπροστά στην ιεραρχία των χάφ, το πιο λογικό είναι να δούμε Οζντοεφ Μειτε αύριο και τον Κάμαρα σαν 3η αλλαγή, επίσης αν περάσουμε γύρο κάποιος πρέπει να βγει από τη λίστα για να μπει ο Ζαφειρης.
Δυστηχως δεν πήρε περισσότερο χρόνο στο Α γύρο που ο Κάμαρα είναι με τραυματισμούς και σε κακό φεγγάρι, τώρα πλέον που λογίζεται 5ος στην ιεραρχία οπότε είναι πιο δύσκολο να πάρει χρόνο ώστε να φορμαριστει.
Εγώ πιστεύω ότι ο Λουτσεκου έχει τον Κάμαρα πιο μπροστά στην ιεραρχία των χάφ, το πιο λογικό είναι να δούμε Οζντοεφ Μειτε αύριο και τον Κάμαρα σαν 3η αλλαγή, επίσης αν περάσουμε γύρο κάποιος πρέπει να βγει από τη λίστα για να μπει ο Ζαφειρης.