Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
- KalamarGiannis
Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
Είδα λιγο βιντεο απο περσι. Πολύ παρόμοιος με τον Μαρβιν, λίγο καλύτερος στην τάπα ψηλά γιατί του αρέσει και το κυνηγάει, ελαφρύς, χειρότερο σουτάκι που έτσι κι αλλιώς δεν πολυχρησιμοποιεί.
Δε βλέπω να ναι παρά οριακή αναβάθμιση, δε ξέρω αν στην άμυνα είναι καλύτερος στην ομαδική, κάλυψη χώρων,αντιμετώπιση πικ εν ρολ, μενταλιτέ. Πάντως δε μοιάζει το θηρίο που θέλαμε...
Δε βλέπω να ναι παρά οριακή αναβάθμιση, δε ξέρω αν στην άμυνα είναι καλύτερος στην ομαδική, κάλυψη χώρων,αντιμετώπιση πικ εν ρολ, μενταλιτέ. Πάντως δε μοιάζει το θηρίο που θέλαμε...
- katafraktos
Ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί για τον Ζούγρη, αλλά ο Αρης το παλεύει σκληρά
https://www.sdna.gr/mpasket/1391149_o-p ... yei-sklira
https://www.sdna.gr/mpasket/1391149_o-p ... yei-sklira
- KalamarGiannis
έχει τώρα live MENOYME MPASKET με τον Κλείτο, δεν το πρόλαβα από την αρχή. Μιλούσαν για τον οαρης. Δε ξέρω αν μίλησαν για μας.
- Maurice_Escargot
Δεν έχει ειπωθεί κάτι που δεν ξέραμε.
Μιλάμε με Ismael Bako και με τον Προμηθέα για τον Μπαζινα σε διοικητικό επίπεδο.
Μιλάμε με Ismael Bako και με τον Προμηθέα για τον Μπαζινα σε διοικητικό επίπεδο.
- These users thanked the author Maurice_Escargot for the post:
- katafraktos
- KalamarGiannis
εμένα με έκανε εντύπωση ότι για Ζούγρη είναι στο κόλπο και οι 3 του ΠΟΚ, και ξένες ομάδες...
εμείς υποσχεθήκαμε σοβαρό ρόλο και άρεσε στον ατζέντη του. Για το οικονομικό δε ξέρουμε αν έγινε πρόταση...
Για τον Μπαζίνα λέει ή εμείς ή ο γάβρος, ότι αποφασίσει ο Λιόλιος που έχει πρόθεση να τον πουλήσει πριν τον χάσει...
(πλάκα έχουν οι ρούληδες που θέλουν να κρατήσουν το καλοκαίρι Κωστάκη και Νουά).
εμείς υποσχεθήκαμε σοβαρό ρόλο και άρεσε στον ατζέντη του. Για το οικονομικό δε ξέρουμε αν έγινε πρόταση...
Για τον Μπαζίνα λέει ή εμείς ή ο γάβρος, ότι αποφασίσει ο Λιόλιος που έχει πρόθεση να τον πουλήσει πριν τον χάσει...
(πλάκα έχουν οι ρούληδες που θέλουν να κρατήσουν το καλοκαίρι Κωστάκη και Νουά).
- katafraktos
άμα τον θέλει και ο γαυρος μόνο με τα διπλάσια τον παίρνουμε από τον καφετζήKalamarGiannis έγραψε: Παρ 16 Ιαν 2026, 21:49 εμένα με έκανε εντύπωση ότι για Ζούγρη είναι στο κόλπο και οι 3 του ΠΟΚ, και ξένες ομάδες...
- These users thanked the author katafraktos for the post:
- freemind
Έπεσε πρόταση;Αντετοκούνμπο: «Δεν ξέρω αν θα ολοκληρώσω τη σεζόν στους Μπακς...»
- These users thanked the author Мир for the post (total 4):
- freemind, namisenoiazei, Athens, demo4
-
Maezono Masakiyo
Αυτά τα άρθρα που βγαίνουν τις τελευταίες ημέρες και γράφουν ότι το παλεύουμε η ότι είμαστε κοντά στον σε εκείνον τον Φινλανδό με ρίζες από το Καμερούν που παίζει στη Βαρέζε έχουν καμμιά υπόσταση;
- KalamarGiannis
μπορεί κάποιος να δικαιολογήσει γιατί συνεχίζουμε και παίζουμε με Τζόουνς, αφού προφανώς η απόφαση αντικατάστασής του πρέπει -αν υπάρχει λογική στην ομάδα- να έχει ληφθεί;
ΟΚ το γνωρίζουμε όλοι, πάρα πολύ δύσκολο να βρεθεί ένας σέντερ που να κάνει τη διαφορά τέτοια εποχή.
Αλλά δεν παίρνουμε τίποτα από τον συμπαθέστατο Μάρβιν, και αυτό δεν διορθώνεται πια.
Πρέπει να πάμε και σε αυτή την αλλαγή το συντομότερο.
ΟΚ το γνωρίζουμε όλοι, πάρα πολύ δύσκολο να βρεθεί ένας σέντερ που να κάνει τη διαφορά τέτοια εποχή.
Αλλά δεν παίρνουμε τίποτα από τον συμπαθέστατο Μάρβιν, και αυτό δεν διορθώνεται πια.
Απ ολους που εγραψες μονο ο Νουα ξερει μπασκετKalamarGiannis έγραψε: Παρ 16 Ιαν 2026, 21:49 εμένα με έκανε εντύπωση ότι για Ζούγρη είναι στο κόλπο και οι 3 του ΠΟΚ, και ξένες ομάδες...
πιστεύω οτι ψάχνουνε ΕΝΕΡΓΟ παίκτη. Κάποιον που παίζει αυτή τη στιγμή σε ομάδα κανονικά. Και προφανώς η ομάδα πρέπει να είναι καλή. Ε, όλο αυτό έχει δυσκολία. Δλδ. να φύγει κάποιος (ειδικά) ψηλός από μια καλή ομάδα ΤΩΡΑ, γιατί? Δεν είναι απλό. Πάντως συμφωνώ, το πρόβλημα στους ψηλούς, αρχικά στην ΑΜΥΝΑ, έχει επισημανθεί εξαρχής.KalamarGiannis έγραψε: Τρί 20 Ιαν 2026, 14:09 μπορεί κάποιος να δικαιολογήσει γιατί συνεχίζουμε και παίζουμε με Τζόουνς, αφού προφανώς η απόφαση αντικατάστασής του πρέπει -αν υπάρχει λογική στην ομάδα- να έχει ληφθεί;
Νομίζω ότι είχε γραφτεί πως ο Τζόουνς είχε ηγετική παρουσία στα αποδυτήρια ως προς την ενσωμάτωση των αμερικανών. Δεν ξέρω αν ισχύει αλλά σίγουρα στο γήπεδο ο Μπεβερλι φαίνεται να έχει πιο ηγετικό ρόλο.
- KalamarGiannis
Ελλείψει ενδιαφέροντος βάζω TV να δω λίγο γιατί σας αρέσει αυτός ο Φόρμαν.πολθ θα θελα να ποσταρετε τα ποσοστά του,efficiency και +/- ...
Και τι να δουν τα άμοιρα ματάκια μου;
Βάζει κάποιος από την Κοσοβαρικη Πεγια τρίποντο, ΟΚ λέω, βιαστικό ήταν, και λέει ο σπικερ Φλάτεν!!
Και γι αυτό θα θελα να δω τα στατιστικά του φέτος... Χαχα
Και τι να δουν τα άμοιρα ματάκια μου;
Βάζει κάποιος από την Κοσοβαρικη Πεγια τρίποντο, ΟΚ λέω, βιαστικό ήταν, και λέει ο σπικερ Φλάτεν!!
Και γι αυτό θα θελα να δω τα στατιστικά του φέτος... Χαχα
-
Dimitrisou
Με εκανες να το βαλω να δω Φλαττεν..και Φλαττεν δεν εχω δει και γενικα μπασκετ δεν εχω δει.. 
- Maurice_Escargot