Είδα λιγο βιντεο απο περσι. Πολύ παρόμοιος με τον Μαρβιν, λίγο καλύτερος στην τάπα ψηλά γιατί του αρέσει και το κυνηγάει, ελαφρύς, χειρότερο σουτάκι που έτσι κι αλλιώς δεν πολυχρησιμοποιεί.
Δε βλέπω να ναι παρά οριακή αναβάθμιση, δε ξέρω αν στην άμυνα είναι καλύτερος στην ομαδική, κάλυψη χώρων,αντιμετώπιση πικ εν ρολ, μενταλιτέ. Πάντως δε μοιάζει το θηρίο που θέλαμε...
Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
- KalamarGiannis
- katafraktos
Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
Ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί για τον Ζούγρη, αλλά ο Αρης το παλεύει σκληρά
https://www.sdna.gr/mpasket/1391149_o-p ... yei-sklira
https://www.sdna.gr/mpasket/1391149_o-p ... yei-sklira
- KalamarGiannis
έχει τώρα live MENOYME MPASKET με τον Κλείτο, δεν το πρόλαβα από την αρχή. Μιλούσαν για τον οαρης. Δε ξέρω αν μίλησαν για μας.
-
Maurice_Escargot
Δεν έχει ειπωθεί κάτι που δεν ξέραμε.
Μιλάμε με Ismael Bako και με τον Προμηθέα για τον Μπαζινα σε διοικητικό επίπεδο.
Μιλάμε με Ismael Bako και με τον Προμηθέα για τον Μπαζινα σε διοικητικό επίπεδο.
- These users thanked the author Maurice_Escargot for the post:
- katafraktos
- KalamarGiannis
εμένα με έκανε εντύπωση ότι για Ζούγρη είναι στο κόλπο και οι 3 του ΠΟΚ, και ξένες ομάδες...
εμείς υποσχεθήκαμε σοβαρό ρόλο και άρεσε στον ατζέντη του. Για το οικονομικό δε ξέρουμε αν έγινε πρόταση...
Για τον Μπαζίνα λέει ή εμείς ή ο γάβρος, ότι αποφασίσει ο Λιόλιος που έχει πρόθεση να τον πουλήσει πριν τον χάσει...
(πλάκα έχουν οι ρούληδες που θέλουν να κρατήσουν το καλοκαίρι Κωστάκη και Νουά).
εμείς υποσχεθήκαμε σοβαρό ρόλο και άρεσε στον ατζέντη του. Για το οικονομικό δε ξέρουμε αν έγινε πρόταση...
Για τον Μπαζίνα λέει ή εμείς ή ο γάβρος, ότι αποφασίσει ο Λιόλιος που έχει πρόθεση να τον πουλήσει πριν τον χάσει...
(πλάκα έχουν οι ρούληδες που θέλουν να κρατήσουν το καλοκαίρι Κωστάκη και Νουά).
- katafraktos
άμα τον θέλει και ο γαυρος μόνο με τα διπλάσια τον παίρνουμε από τον καφετζήKalamarGiannis έγραψε: Παρ 16 Ιαν 2026, 21:49 εμένα με έκανε εντύπωση ότι για Ζούγρη είναι στο κόλπο και οι 3 του ΠΟΚ, και ξένες ομάδες...
- These users thanked the author katafraktos for the post:
- freemind