Razvan Lucescu VI

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Special 4

Re: Razvan Lucescu VI

Δημοσίευση από Special 4 »

Η ομάδα είναι δουλεμένη και μπορεί να ανταπεξέρχεται με άνεση ακόμα και όταν υπάρχουν απουσίες,
πριν ή και κατά τη διάρκεια του αγώνα. Αυτό προϋποθέτει πολλή και σοβαρή δουλειά.
Όσες βέβαια περισσότερες επιλογές έχει στα χέρια του, τόσο καλύτερα είναι,
γιατί οι τραυματισμοί, η κόπωση και οι απουσίες είναι μέρος του παιχνιδιού.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

Sera4 έγραψε: Κυρ 18 Ιαν 2026, 22:54 Αισθητήρες φορούσαν και στον πρώτο γύρο καρπούζα μου και είδαμε τι έγινε όταν έσβησε η ομάδα από ενέργεια.

Για πιο λόγο να ρισκάρω τον Ταισον να φάει μια κλωτσιά στην τελική από το πουθενα;

Αν μου δίνεται η ευκαιρία να ξεκουράζω πρέπει να ξεκουράζω.
ετσι το...εβλεπες...εσυ

εγω...απο την αλλη...εβλεπα μια ομάδα που...εχτιζε... προϋποθέσεις που θα την έφερναν στην...σημερινή ....κατάσταση
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

Συνέχισε να είσαι εμμονικος με τους μικρούς και να μην τους δουλεύεις καθόλου.

Πέρα από την πλάκα φέτος είσαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου. Πολλά συγχαρητήρια
These users thanked the author Ιάσονας for the post (total 3):
navigator11, paoki19, Sardan
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

Οι δηλώσεις Πελκα δείχνουν τι χτίζεται και πως χτίζεται κάτι σε αυτήν την ομάδα.
Αυτό το συναίσθημα αγάπης και ομονοιας που βγάζει η ομάδα, αυτή η λογική της οικογένειας με τον προπονητή να είναι ο αρχηγός της οικογένειας αλλά απλά ο αρχηγός και όχι ο δικτάτορας, απλά ο αρχηγός με τη λογική του συντονιστή μιας μονιασμενης ομάδας ανθρώπων που κάθε μέλος έχει το ρολο του και τις ευθύνες του, εμένα προσωπικά με κανει να νιώθω ερωτευμένος με αυτό το σύνολο γιατί μου προκαλεί αυτό που ονειρεύεται κάθε οπαδός. Τη σύνδεση κόσμου ομάδας.
Οι προοπτικές αυτής της ομάδας με αυτόν τον προπονητή και αυτήν τη λογική διοίκησης και διαχείρισης οδηγούν μαθηματικά σε έναν ΠΑΟΚ που συνεχώς θα αυξάνει το μέγεθος του τα επόμενα χρόνια.
Ρασβάναρε σε ευχαριστώ.
These users thanked the author marsantos for the post (total 9):
leomatos88, Maklaz, navigator11, Ιάσονας, trouman, M o r b i u S, Kabamaru11, paoki19, PAOKevolution
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

abc_o_ karpouzas έγραψε: Κυρ 18 Ιαν 2026, 23:09
Sera4 έγραψε: Κυρ 18 Ιαν 2026, 22:54 Αισθητήρες φορούσαν και στον πρώτο γύρο καρπούζα μου και είδαμε τι έγινε όταν έσβησε η ομάδα από ενέργεια.

Για πιο λόγο να ρισκάρω τον Ταισον να φάει μια κλωτσιά στην τελική από το πουθενα;

ετσι το...εβλεπες...εσυ

εγω...απο την αλλη...εβλεπα μια ομάδα που...εχτιζε... προϋποθέσεις που θα την έφερναν στην...σημερινή ....κατάσταση
Καρπουζά εγώ δεν έβλεπα κανένα χτίσιμο στο ξεζούμισμα των Μειτέ, Οζντόεφ, Ζίφκοβιτς κλπ. Σε παιχνίδια που η ομάδα στο τέλος δεν είχε καν κουράγιο να περπατήσει.

Εγώ θα πω μακάρι αυτό το χτίσιμο, να έμεινε στον πρώτο γύρο και να μην επανέλθει στο δεύτερο γιατί η ομάδα θα χρειαστεί όλο το ρόστερ της για να ανταπεξέλθει.
pavlos06

Δημοσίευση από pavlos06 »

Η ομάδα χρειαζόταν αποτελέσματα και σταθερότητα για να αποκτήσει εμπιστοσύνη στον εαυτό της. Στη λειβαδιά στο κύπελλο κλωνίστηκε όποια αυτοπεποιθηση είχε χτιστεί μέχρι τότε. Αποφασίστηκε το βάρος να το πάρουν οι καραβανες και σιγα σιγα να μπουν και οι υπολοιποι.
Αν το ματς στη λειβαδια είχε παει αλλιώς, πιστεύω ότι με προυποθεση να ήταν όλοι υγιείς θα είχαμε rotation αντιστοιχο του 24. Έλα όμως που εξέθεσε και παίχτες και προπονητη εκεινη η μερα. (Τα βαρια βαρια θα τα αφήσω στην άκρη, αν και το τεχνικο τιμ και οι ποδοσφαιριστες σίγουρα δεν το έχουν κανει και δικαιολογημένα).
Οι πιτσιρικαδες θέλουν μια καλο δουλεμενη ομάδα για να ενταχθούν ομαλα. Πέρσυ όποιος νέος εμπαινε γνώμη μου είναι ότι θα καιγόταν και καλά που δεν μπήκε και κανείς. Τα τοπ ταλέντα μας μπήκαν σε ομάδες που είχαν ταυτότητα. Τζολης, κουλιε, ντέλιας. Το ίδιο έγινε και στον Ολυμπιακο, ο μουζακιτης και ο κωστούλας μπήκαν σε ομάδα που ήξερε τι θελει. Ο πνευμονιδης φέτος δεν βρίσκει ρόλο, να παιξει τι ? γιομα στον καμπι ?
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Sera4 έγραψε: Δευ 19 Ιαν 2026, 09:58
abc_o_ karpouzas έγραψε: Κυρ 18 Ιαν 2026, 23:09

ετσι το...εβλεπες...εσυ

Καρπουζά εγώ δεν έβλεπα κανένα χτίσιμο στο ξεζούμισμα των Μειτέ, Οζντόεφ, Ζίφκοβιτς κλπ. Σε παιχνίδια που η ομάδα στο τέλος δεν είχε καν κουράγιο να περπατήσει.

Εγώ θα πω μακάρι αυτό το χτίσιμο, να έμεινε στον πρώτο γύρο και να μην επανέλθει στο δεύτερο γιατί η ομάδα θα χρειαστεί όλο το ρόστερ της για να ανταπεξέλθει.

Εν μέρει σωστά αυτά που λες...
Αλλά από την άλλη,ΑΝ δεν έπαιρνε(χθες) αλλά και σε άλλα τέτοιου είδους ματς(άλλες φορές) αποτελέσματα(νίκες)..... άλλα θα λέγαμε εδώ μέσα(όχι από σένα) αλλά γενικώς...
Με τις προϋποθέσεις που λες ....
Τροφή για σκέψη..
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

ναι, σίγουρα τα αποτελέσματα, οι νίκες διαμορφώνουν άλλο περιβάλλον. Για παράδειγμα σε ματς που δεν θα τραβούσε η ομάδα, δεν θα είχε αποτελέσματα πως θα ήταν δυνατόν να δείξουν οι μικροί τα όποια σπουδαία τους χαρακτηριστικά?

θα πρέπει να παραδεχτούμε ότι υπάρχει, ναι, μια αλλαγή φιλοσοφίας έναντι των νέων κι αυτό φαίνεται. Ακόμη και με τους τερματοφύλακες. Δεν υπάρχει ένας. Εναλλάσσονται δύο.
Επίσης είναι ορθό αυτό που σημειώθηκε κι από άλλους φίλους. Ο χατσίδης τρακάρει με μια σειρά, πολλών καλών κι έμπειρων μεσοεπιθετικών. Θα έπρεπε να περιμένει να βρει την ευκαιρία του. Δεν απλά περίμενε, δούλεψε μέσα στο γκρουπ και για φέτος έχει δύο τρεις εμφανίσεις.
Το ίδιο κι ο μύθου. Δεν είναι τυχαία η απόκτηση του γερεμέγιεφ. Απόλυτα καλώς αποκτήθηκε παίκτης τέτοιος που δεν θα περιορίσει την πρόοδο του μικρού.

και δεν είναι κακό να το σημειώνουμε, ποιο? το ότι φέτος ο λούτσε έχει άλλη οπτική και διαχείριση σε πολλά θέματα.
μήπως δεν βλέπουμε την διαφορά στο κομμάτι του μπιλντ απ? στο επίσης πιο γρήγορο πάσινγκ γκέημ από την πίσω τετράδα? Δεν ξεχνάμε την επιμονή να προσπαθεί να παίξει κάτι η ομάδα από την πίσω ζώνη με αθλητές που δεν είχαν τα στοιχεία να το υποστηρίξουν κι από την άλλη χωρίς εγκατάλειψη του.
στο τακτικό κομμάτι με τους μέσους επίσης διακρίνουμε αλλαγές.

οι στραβές ίσως ξανά εμφανιστούν, στο ποδόσφαιρο καμία ομάδα δεν έχει πάντα νίκες ή συμβόλαιο με τις μόνιμες επιτυχίες. Αλλά όταν βλέπεις αυτή την διάθεση, αυτές τις εντάσεις, αυτή την συνολική εικόνα, με τους νέους να παίρνουν το βάπτισμα του πυρός και μέσα από στοχευμένη δουλειά να μας γεμίζουν αισιοδοξία τότε οι κρίσεις μας στις κρίσεις θα είναι πολύ πιο ισορροπημένες και δίκαιες. Ή έτσι τουλάχιστον θέλω να πιστεύω.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

Sera4 έγραψε: Δευ 19 Ιαν 2026, 09:58 ...................

sera4......

οσο δεν ...θέλεις...να καταλάβεις οτι υπάρχει μια διαδικασία η οποία ΠΡΕΠΕΙ να γίνει για να φτάσει ...καποιος κάπου...παντα θα τα ...βλέπεις...με λάθος τρόπο....

οταν ξεκινάς τον Αύγουστο και θέλεις ο....μειτε οζντοεφ ζιφκοβιτς...τον δεκεμβριο -ιανουάριο..να γαζώνουν πρέπει τον σεπτέμβριο-οκτωμβριο να φτύσουν τα...κολαντερά τους...

εναν οργανισμό για να τον ανεβάσεις πρέπει να τον ...αναγκάσεις...

εγω αν ξεκινήσω τώρα ..προπονήσεις...για τους επόμενους δύο μήνες ...αν δεν πάθω έμφραγμα :lol: :lol: ...εσύ θα με βλέπεις και θα γελάς...

μετά όμως και αφου θα περάσουν...οι πόνοι...θε σε βλέπω εγω και θα γελάω..........
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

ο καρπούζας έχει ένα δίκιο. ένας ποδοσφαιριστής για να φθάσει να βγάζει 90λέπτα χρειάζεται σερί αγωνιστικού ρυθμού. Ακόμη και σπουδαίοι μαραθωνοδρόμοι δεν θα μπορούσαν να σταθούν ισορροπημένα σε ένα 90λέπτο. Το άθλημα αυτό έχει ενδιάμεσα πολλές κούρσες όπου μετά χρειάζεται χρόνος αποκατάστασης, δεύτερα, έως λεπτό ή λεπτά όσο περνά ο ενεργός χρόνος του ματς. Επίσης κάτι που διαφεύγει από πολλούς είναι ότι το ποδόσφαιρο έχει πολλές στιγμές έντονων μαρκαρισμάτων. Αυτά φθάνουν στο σημείο τους αθλητές να χάνουν το 15-20% της ενέργειας, της δύναμης τους. Η αποκατάσταση τους μπορεί να χρειάζεται και περισσότερο από ένα λεπτό. κι όμως αυτό το λεπτό ίσως να μην υπάρχει.... ίσως στην επόμενη φάση να χρειαστεί ο αθλητής να αντιμετωπίσει μια νέα επαφή ή να κάνει δύο τρεις κούρσες, πάνω κάτω.
γιαυτό λοιπόν οι προπονητές θέλουν να δίνουν συνεχόμενα ματς 90 λεπτών στους παίκτες που βασίζονται. Αυτό φαίνεται ξεζούμισμα σε μας αλλά είναι μια ορθή διαδικασία έτσι ώστε οι παίκτες να φθάσουν σε σημείο να βγάζουν σχετικά άνετα όλη την διάρκεια του ματς.

Ένα τελευταίο παράδειγμα είναι η εικόνα που έχουμε από αμέτρητες συναντήσεις με ομάδες που παίζουν μόνο μια φορά την εβδομάδα. Δηλαδή δεν έχουν ενδιάμεσα ευρωπαικούς αγώνες. Που σημαίνει και με λιγότερες εντάσεις μιας που αυτοί οι αγώνες, οι ευρωπαικοί ξοδεύουν, απαιτούν επιπλέον τέτοιες. Τι διακρίνουμε? αρκετοί αθλητές να πέφτουν κάτω από 75 με κράμπες. Γιατί? δεν φταίει ότι κάνουν λιγότερες προπονήσεις ή λιγότερες επαγγελματικές. Κάποιοι από αυτούς πιθανόν να έχουν ακόμη και καλύτερο αερόβιο κατώφλι. Να είναι πιο προπονημένοι. Αλλά δεν έχουν τον ίδιο αγωνιστικό ρυθμό. Ρυθμό σε επίσημα ματς πάνω από μια φορά την εβδομάδα. Το σώμα μαθαίνει και αποδέχεται τις συνήθειες μας, τις επαναλήψεις, τα μοτίβα μας. και μας εκπλήσσει ακόμη και στις υπερβολές.
These users thanked the author Maxpaok for the post:
abc_o_ karpouzas
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”