Η ομάδα είναι δουλεμένη και μπορεί να ανταπεξέρχεται με άνεση ακόμα και όταν υπάρχουν απουσίες,
πριν ή και κατά τη διάρκεια του αγώνα. Αυτό προϋποθέτει πολλή και σοβαρή δουλειά.
Όσες βέβαια περισσότερες επιλογές έχει στα χέρια του, τόσο καλύτερα είναι,
γιατί οι τραυματισμοί, η κόπωση και οι απουσίες είναι μέρος του παιχνιδιού.
Razvan Lucescu VI
- abc_o_ karpouzas
Re: Razvan Lucescu VI
ετσι το...εβλεπες...εσυSera4 έγραψε: Κυρ 18 Ιαν 2026, 22:54 Αισθητήρες φορούσαν και στον πρώτο γύρο καρπούζα μου και είδαμε τι έγινε όταν έσβησε η ομάδα από ενέργεια.
Για πιο λόγο να ρισκάρω τον Ταισον να φάει μια κλωτσιά στην τελική από το πουθενα;
Αν μου δίνεται η ευκαιρία να ξεκουράζω πρέπει να ξεκουράζω.
εγω...απο την αλλη...εβλεπα μια ομάδα που...εχτιζε... προϋποθέσεις που θα την έφερναν στην...σημερινή ....κατάσταση
Συνέχισε να είσαι εμμονικος με τους μικρούς και να μην τους δουλεύεις καθόλου.
Πέρα από την πλάκα φέτος είσαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου. Πολλά συγχαρητήρια
Πέρα από την πλάκα φέτος είσαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου. Πολλά συγχαρητήρια
- These users thanked the author Ιάσονας for the post (total 2):
- navigator11, paoki19
Οι δηλώσεις Πελκα δείχνουν τι χτίζεται και πως χτίζεται κάτι σε αυτήν την ομάδα.
Αυτό το συναίσθημα αγάπης και ομονοιας που βγάζει η ομάδα, αυτή η λογική της οικογένειας με τον προπονητή να είναι ο αρχηγός της οικογένειας αλλά απλά ο αρχηγός και όχι ο δικτάτορας, απλά ο αρχηγός με τη λογική του συντονιστή μιας μονιασμενης ομάδας ανθρώπων που κάθε μέλος έχει το ρολο του και τις ευθύνες του, εμένα προσωπικά με κανει να νιώθω ερωτευμένος με αυτό το σύνολο γιατί μου προκαλεί αυτό που ονειρεύεται κάθε οπαδός. Τη σύνδεση κόσμου ομάδας.
Οι προοπτικές αυτής της ομάδας με αυτόν τον προπονητή και αυτήν τη λογική διοίκησης και διαχείρισης οδηγούν μαθηματικά σε έναν ΠΑΟΚ που συνεχώς θα αυξάνει το μέγεθος του τα επόμενα χρόνια.
Ρασβάναρε σε ευχαριστώ.
Αυτό το συναίσθημα αγάπης και ομονοιας που βγάζει η ομάδα, αυτή η λογική της οικογένειας με τον προπονητή να είναι ο αρχηγός της οικογένειας αλλά απλά ο αρχηγός και όχι ο δικτάτορας, απλά ο αρχηγός με τη λογική του συντονιστή μιας μονιασμενης ομάδας ανθρώπων που κάθε μέλος έχει το ρολο του και τις ευθύνες του, εμένα προσωπικά με κανει να νιώθω ερωτευμένος με αυτό το σύνολο γιατί μου προκαλεί αυτό που ονειρεύεται κάθε οπαδός. Τη σύνδεση κόσμου ομάδας.
Οι προοπτικές αυτής της ομάδας με αυτόν τον προπονητή και αυτήν τη λογική διοίκησης και διαχείρισης οδηγούν μαθηματικά σε έναν ΠΑΟΚ που συνεχώς θα αυξάνει το μέγεθος του τα επόμενα χρόνια.
Ρασβάναρε σε ευχαριστώ.
- These users thanked the author marsantos for the post (total 8):
- leomatos88, Maklaz, navigator11, Ιάσονας, trouman, M o r b i u S, Kabamaru11, paoki19