Panostas1995 έγραψε: Κυρ 11 Ιαν 2026, 18:56
vs40 έγραψε: Κυρ 11 Ιαν 2026, 18:38
Να πω κάτι για το Γιαννούλη που με πειράζει:
Θα μπορούσε το 2024 να έρθει ελεύθερος. Ήταν τόσο μικρός ο ΠΑΟΚ που προτίμησε να μη γυρίσει σε καλή ηλικία ή μήπως η Νόριτς ήταν μεγαλύτερο μέγεθος ότανέφυγε; Δε νιώθω ότι τέτοιες επιλογές τιμούν τον ΠΑΟΚ. Τον μικραίνουν. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να τις κάνει, αλλά για να πω ότι κάποιος αγαπάει τον ΠΑΟΚ, το δείχνει με τις επιλογές του. Τι ίδιο θα έλεγα και για άλλους, όπως τον Πέλκα, αλλά στη δική του περίπτωση ο κόσμος τον αδίκησε και τα άκουγε αλλά και το κλαμπ δεν του έκανε αύξηση αποδοχών. Αν δεν έρθει ο Γιαννούλης το αργότερο μέχρι τις αρχές του καλοκαιριού, εγώ στον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι του 2027 δεν τον θέλω, μπακ να πλησιάζει τα 32. Κανονικά έπρεπε να έρθει το 2024 να δώσει κάτι και στον ΠΑΟΚ. Αν δεν έρθει τώρα στα κοντά να βρει άλλον να τον γεροντοκομισει. Σορυ, αλλά Γιαννούλης δίχως τρεξίματα είναι σαρδέλα.
Να φανταστώ τα ίδια έλεγες και για τον Βιερίνια εε;
Ο Βιεϊρινια τι σχέση έχει; Εριστικοτητα δίχως λόγο. Ο Αντελινο εδωσε καμποσες ποιοτικές σεζον πριν πουληθεί Γερμανία, ενώ δεν ήθελε να φύγει από τον ΠΑΟΚ, αλλά το κλαμπ ήταν χρεωμένο και είχε απλήρωτους παίκτες, αναγκαστηκε να τον δώσει. Ο Βιεϊρινια δεν επέστρεψε 32 ετων ηταν νεότερος και ο Βιεϊρινια είναι πολυ τεχνιτης, με τριπλα. Τι σχέση έχει με το Γιαννούλη που καριέρα έκανε κυρίως από τα τρεξίματά του; Ο Κενυ ίδια περίπτωση. Όταν θα τα χάσει τα τρεξίματά του, θα είναι για το Βόλο. Επίσης ο Βιεϊρινια ηταν πιο ποιοτικός ποδοσφαιστης συνολικά. Άλλο Ριβαλντο 35 ετών, άλλο Σαλπι 35 ετών. Τώρα ΑΝ με κάποιο μαγικό τρόπο ο Γιαννούλης παραμείνει μηχανάκι μεχρι τα 34 του, τότε παω πάσο. Αλλά να πληρώσεις ακριβά ομάδα, για να σου δώσει 1 σεζόν είναι όχι από μένα. Αν έρθει ελεύθερος το 2027 ΟΚ. Για αγορά, σήμερα τον θέλω, το πολύ μεχρι το καλοκαίρι 2026.
Υγ: να προσθέσω ότι οι συνθήκες εργασίας του πρωταθλητή ΠΑΟΚ με ενα κάρο κύπελλα στη φάση που προτιμησε τη Νοριτς ο Γιαννούλης, δεν έχει καμία σχέση με τον ΠΑΟΚ του 2012 προ Ιβαν. Ούτε ως μέγεθος στο αντίστοιχο παρών, ούτε ως στόχους, είτε ως φιλοδοξίες.