Μεταγραφές χειμώνα 2026

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
dimitris7777

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026

Δημοσίευση από dimitris7777 »

Να πω για το Γιαννούλη, ότι τζάμπα γράφετε μερικοί. Το 2024 όταν ήταν ελεύθερος δεν ήθελε να γυρίσει Ελλάδα. Το είχε ξεκαθαρίσει στο ποκ. Είχε πολύ υψηλές οικονομικές προσφορές και από το βέγκα και από τον αφραγκούζο, ενώ και ο γαύρος τον είχε προσεγγίσει. Και μάλιστα του είχαν πει ότι θα τον περιμένουν μέχρι τέλος Αυγούστου σε περίπτωση που δεν έβρισκε κάτι που θα τον ικανοποιούσε και το αποφάσιζε να έρθει πίσω. Τελικά πήγε Γερμανία με ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΟ συμβόλαιο από αυτά που του έδιναν Ελλάδα, μόνο και μόνο γιατί δεν ήθελε να γυρίσει.
Πλέον οι συνθήκες είναι διαφορετικές, παντρεύτηκε, τριαντάρησε και το βλέπει διαφορετικά για το καλοκαίρι. Νομίζω το καλοκαίρι θα έχουμε επιστροφή του!!
These users thanked the author dimitris7777 for the post (total 2):
Kabamaru11, Ιάσονας
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Ήδη το βλέπει διαφορετικά και από τη μεριά του κάνει ότι μπορεί για να έρθει από τώρα. Έτσι έχω μάθει εγώ τουλάχιστον.
Να πω και το άλλο που δεν ξέρω αν το έχει γράψει κανένας. Υπάρχει όρος στο συμβόλαιο του όπου αν πέσουν κατηγορία μένει ελεύθερος.
Οπότε οι Γερμανοί αν δεν τον δώσουν τώρα βγάζοντας και φράγκα, παίζει να τον χάσουν το καλοκαίρι τσάμπα. Αν βέβαια πέσουν..
These users thanked the author Blackgr4 for the post (total 4):
Dimpatra, trouman, Ιάσονας, PAOK DreXleR
dimitris7777

Δημοσίευση από dimitris7777 »

Blackgr4 έγραψε: Κυρ 11 Ιαν 2026, 22:00 Ήδη το βλέπει διαφορετικά και από τη μεριά του κάνει ότι μπορεί για να έρθει από τώρα. Έτσι έχω μάθει εγώ τουλάχιστον.
Να πω και το άλλο που δεν ξέρω αν το έχει γράψει κανένας. Υπάρχει όρος στο συμβόλαιο του όπου αν πέσουν κατηγορία μένει ελεύθερος.
Οπότε οι Γερμανοί αν δεν τον δώσουν τώρα βγάζοντας και φράγκα, παίζει να τον χάσουν το καλοκαίρι τσάμπα. Αν βέβαια πέσουν..
πολύ καλά κάνεις και το γράφεις, αρκετοί έχουν ρωτήσει εάν κάποιος γνωρίζει εάν υπάρχει ο όρος του υποβιβασμού και κανένας μέχρι σήμερα δεν ήξερε ν' απαντήσει.
Το επιχείρημα σου όμως ότι θα τον αφήσουν για να βγάλουν κάποια φράγκα γιατί μπορεί να τον χάσουν τελείως τζάμπα, έχει διπλή ανάγνωση. Εάν τον δώσουν και αποδυναμωθούν και πέσουν θα χάσουν πολλά φράγκα από τη διαφορά κατηγορίας. Τα τηλεοπτικά μόνο να υπολογίσει κάποιος δε χρειάζεται τίποτα άλλο. Άρα δε νομίζω ότι θα το ρισκάρουν για 1-2 εκ να χάσουν έναν από τους καλύτερους τους παίκτες. Το καλοκαίρι θα είναι αλλιώς ακόμη και εάν δεν πέσουν
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Δεν υπάρχει περίπτωση να πουλήσουν οι Γερμανοί χειμώνα στην κατάσταση που βρίσκονται. Ο Γιαννούλης είναι από του παίχτες κλειδιά τους φέτος.
Άβαταρ μέλους
chri5ti9
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από chri5ti9 »

Black με τριγγαρε το ποστ σου .
Ο τρόπος που απάντησες, μου έδωσε την εντύπωση ,ότι είσαι κάποιος από το κοντινό περιβάλλον του παίκτη ή τουλάχιστον γνωρίζεις κάποιον συνδετικό κρίκο .
Μακάρι να είναι έτσι και να έχουν βάση αυτά που μας λες .
Ο παίκτης είναι καλός και πολύτιμος
These users thanked the author chri5ti9 for the post:
PAOK DreXleR
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Πιστευω πως ο Γιαννουλης ευκολα η δυσκολα το καλοκαιρι θα ειναι μαζι μας.

Στα υπολοιπα,θεωρω οτι θα ρθει ο Σλοβενος Σκουλος στην ομαδα μας,ισως κ αυτη την βδομαδα,για δεξι μπακ αναμενουμε να δουμε ποιος ειναι ο στοχος.Κατ εμε θα ηταν καλο να πουληθει ο Καμαρα αυτη την περιοδο κ να επενδυσουμε στον Μπιανκο,να αποδεσμευτει ο Ιβανουσετς κ να ρθει ενας πιο αθλητικος πασπαρτου μεσοεπιθετικος κ να βρεθει λυση με Τσαλοφ.
These users thanked the author Kabamaru11 for the post (total 4):
Dimitrisou, Maklaz, boogeyman77, sakis_the_fraud
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Panostas1995 έγραψε: Κυρ 11 Ιαν 2026, 18:56
vs40 έγραψε: Κυρ 11 Ιαν 2026, 18:38 Να πω κάτι για το Γιαννούλη που με πειράζει:
Θα μπορούσε το 2024 να έρθει ελεύθερος. Ήταν τόσο μικρός ο ΠΑΟΚ που προτίμησε να μη γυρίσει σε καλή ηλικία ή μήπως η Νόριτς ήταν μεγαλύτερο μέγεθος ότανέφυγε; Δε νιώθω ότι τέτοιες επιλογές τιμούν τον ΠΑΟΚ. Τον μικραίνουν. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να τις κάνει, αλλά για να πω ότι κάποιος αγαπάει τον ΠΑΟΚ, το δείχνει με τις επιλογές του. Τι ίδιο θα έλεγα και για άλλους, όπως τον Πέλκα, αλλά στη δική του περίπτωση ο κόσμος τον αδίκησε και τα άκουγε αλλά και το κλαμπ δεν του έκανε αύξηση αποδοχών. Αν δεν έρθει ο Γιαννούλης το αργότερο μέχρι τις αρχές του καλοκαιριού, εγώ στον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι του 2027 δεν τον θέλω, μπακ να πλησιάζει τα 32. Κανονικά έπρεπε να έρθει το 2024 να δώσει κάτι και στον ΠΑΟΚ. Αν δεν έρθει τώρα στα κοντά να βρει άλλον να τον γεροντοκομισει. Σορυ, αλλά Γιαννούλης δίχως τρεξίματα είναι σαρδέλα.
Ο Βιεϊρινια τι σχέση έχει; Εριστικοτητα δίχως λόγο. Ο Αντελινο εδωσε καμποσες ποιοτικές σεζον πριν πουληθεί Γερμανία, ενώ δεν ήθελε να φύγει από τον ΠΑΟΚ, αλλά το κλαμπ ήταν χρεωμένο και είχε απλήρωτους παίκτες, αναγκαστηκε να τον δώσει. Ο Βιεϊρινια δεν επέστρεψε 32 ετων ηταν νεότερος και ο Βιεϊρινια είναι πολυ τεχνιτης, με τριπλα. Τι σχέση έχει με το Γιαννούλη που καριέρα έκανε κυρίως από τα τρεξίματά του; Ο Κενυ ίδια περίπτωση. Όταν θα τα χάσει τα τρεξίματά του, θα είναι για το Βόλο. Επίσης ο Βιεϊρινια ηταν πιο ποιοτικός ποδοσφαιστης συνολικά. Άλλο Ριβαλντο 35 ετών, άλλο Σαλπι 35 ετών. Τώρα ΑΝ με κάποιο μαγικό τρόπο ο Γιαννούλης παραμείνει μηχανάκι μεχρι τα 34 του, τότε παω πάσο. Αλλά να πληρώσεις ακριβά ομάδα, για να σου δώσει 1 σεζόν είναι όχι από μένα. Αν έρθει ελεύθερος το 2027 ΟΚ. Για αγορά, σήμερα τον θέλω, το πολύ μεχρι το καλοκαίρι 2026.
Να φανταστώ τα ίδια έλεγες και για τον Βιερίνια εε;
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Panostas1995 έγραψε: Κυρ 11 Ιαν 2026, 18:56
vs40 έγραψε: Κυρ 11 Ιαν 2026, 18:38 Να πω κάτι για το Γιαννούλη που με πειράζει:
Θα μπορούσε το 2024 να έρθει ελεύθερος. Ήταν τόσο μικρός ο ΠΑΟΚ που προτίμησε να μη γυρίσει σε καλή ηλικία ή μήπως η Νόριτς ήταν μεγαλύτερο μέγεθος ότανέφυγε; Δε νιώθω ότι τέτοιες επιλογές τιμούν τον ΠΑΟΚ. Τον μικραίνουν. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να τις κάνει, αλλά για να πω ότι κάποιος αγαπάει τον ΠΑΟΚ, το δείχνει με τις επιλογές του. Τι ίδιο θα έλεγα και για άλλους, όπως τον Πέλκα, αλλά στη δική του περίπτωση ο κόσμος τον αδίκησε και τα άκουγε αλλά και το κλαμπ δεν του έκανε αύξηση αποδοχών. Αν δεν έρθει ο Γιαννούλης το αργότερο μέχρι τις αρχές του καλοκαιριού, εγώ στον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι του 2027 δεν τον θέλω, μπακ να πλησιάζει τα 32. Κανονικά έπρεπε να έρθει το 2024 να δώσει κάτι και στον ΠΑΟΚ. Αν δεν έρθει τώρα στα κοντά να βρει άλλον να τον γεροντοκομισει. Σορυ, αλλά Γιαννούλης δίχως τρεξίματα είναι σαρδέλα.

Να φανταστώ τα ίδια έλεγες και για τον Βιερίνια εε;
Ο Βιεϊρινια τι σχέση έχει; Εριστικοτητα δίχως λόγο. Ο Αντελινο εδωσε καμποσες ποιοτικές σεζον πριν πουληθεί Γερμανία, ενώ δεν ήθελε να φύγει από τον ΠΑΟΚ, αλλά το κλαμπ ήταν χρεωμένο και είχε απλήρωτους παίκτες, αναγκαστηκε να τον δώσει. Ο Βιεϊρινια δεν επέστρεψε 32 ετων ηταν νεότερος και ο Βιεϊρινια είναι πολυ τεχνιτης, με τριπλα. Τι σχέση έχει με το Γιαννούλη που καριέρα έκανε κυρίως από τα τρεξίματά του; Ο Κενυ ίδια περίπτωση. Όταν θα τα χάσει τα τρεξίματά του, θα είναι για το Βόλο. Επίσης ο Βιεϊρινια ηταν πιο ποιοτικός ποδοσφαιστης συνολικά. Άλλο Ριβαλντο 35 ετών, άλλο Σαλπι 35 ετών. Τώρα ΑΝ με κάποιο μαγικό τρόπο ο Γιαννούλης παραμείνει μηχανάκι μεχρι τα 34 του, τότε παω πάσο. Αλλά να πληρώσεις ακριβά ομάδα, για να σου δώσει 1 σεζόν είναι όχι από μένα. Αν έρθει ελεύθερος το 2027 ΟΚ. Για αγορά, σήμερα τον θέλω, το πολύ μεχρι το καλοκαίρι 2026.

Υγ: να προσθέσω ότι οι συνθήκες εργασίας του πρωταθλητή ΠΑΟΚ με ενα κάρο κύπελλα στη φάση που προτιμησε τη Νοριτς ο Γιαννούλης, δεν έχει καμία σχέση με τον ΠΑΟΚ του 2012 προ Ιβαν. Ούτε ως μέγεθος στο αντίστοιχο παρών, ούτε ως στόχους, είτε ως φιλοδοξίες.
These users thanked the author vs40 for the post:
FreeWatcher
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

Την σεζόν 2023-24 ο Μπάμπα έκανε μια σεζόν καλύτερη από το peak των δυνατοτήτων του Γιαννούλη, εκείνο το καλοκαίρι θα ερχόταν για 2ος (άσχετα που με την ύστερη γνώση ξέρουμε ότι ο Μπάμπα δεν ξαναέπιασε αυτά τα standard απόδοσης). Το καλοκαίρι του 2024 η επιστροφή θα ήταν ρίσκο για τον Γιαννούλη και πολυτέλεια για τον ΠΑΟΚ.

Από εκεί και πέρα συμφωνώ ότι το ερχόμενο καλοκαίρι είναι η μόνη μεταγραφική περίοδο που έχει νόημα η επιστροφή, αλλιώς θα γίνει σαν την επιστροφή του Σταφυλίδη.
These users thanked the author Σουριναμέζος for the post (total 3):
vs40, FreeWatcher, zaffodb
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Σωστός.

Να πω την αλήθεια πιο πολύ με πείραξε που έφυγε από τον ΠΑΟΚ, που σίγουρα είχε ευθύνη και το κλαμπ. Έφυγε για ομάδα μικρότερου μεγέθους, οχι πρεμιερ. Ο ΠΑΟΚ παίζει Ευρώπη σταθερά και ήθελε να μπει ομίλους Champions League. Ο τρόπος που αντιμετωπιστηκε ο ΠΑΟΚ από την τότε φουρνιά των Ελλήνων μείωσε το κλαμπ. Ο Τζολης για μένα επίσης κακώς έφυγε. Αν έμενε στον ΠΑΟΚ 2-3 ακόμη σεζόν, θα είχε πολύ καλυτερη καριέρα και όπως τον Ντελια τον κοιτούν τοπ κλαμπς πλέον, για εκείνον θα γίνονταν το ίδιο και ίσως πιο νωρίς (21 ετών). Ο Τζολης φυσικά είχε άλλο επιπεδο, ταβανι, ηλικία από Γιαννούλη.

Θεωρώ ότι το επίπεδο του Γιαννούλη δεν ηταν υψηλοτερο από αυτό του ΠΑΟΚ που φιλοδοξουσε ομίλους champions league και πρωταθλήματα που έγραψαν ιστορία. Δεν είσαι στο γαυρο, που το πρωτάθλημα είναι απλά 1 ακόμη. Γίνεσαι ήρωας και σε λατρεύει ο λαός. Ήταν πολύ λάθος απόφαση και μείωσε τον ΠΑΟΚ, τα είχα γράψει και τότε. Αν η αγαπημένη του ομάδα ήταν ο ΠΑΟΚ ακόμη χειρότερα. Γενικά βλέπω μια τάση να μειώνεται το επίπεδο του πρωταθλήματος της Ελλάδας και των τοπ ομάδων του από πολλούς, ΚΑΙ Έλληνες. Τώρα αυτό βελτιώθηκε τελευταία.
Panostas1995

Δημοσίευση από Panostas1995 »

Εύκολα τα λέμε εμείς απ' έξω αλλά όταν είσαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής 18-19-20 χρονών και σφυρίζουν τα εκατομμύρια γύρω σου δεν είναι εύκολο να πάρεις τη σωστή απόφαση που δεν είναι και σίγουρο από πριν ποια είναι....

Ο Γιαννούλης έδειξε πόσο γουστάρει ΠΑΟΚ όταν έδωσε άκυρο σε όλους τους κάτω που έδιναν πολλά λεφτά....για μένα κακός δεν ασχολήθηκε ο ΠΑΟΚ τότε , το ιστορικό του Μπαμπα μας έδειχνε ότι σε θα έβγαζε άλλη τέτοια σεζόν
These users thanked the author Panostas1995 for the post:
sakis_the_fraud
Άβαταρ μέλους
lamosas
Bet Guru 2024

Δημοσίευση από lamosas »

Πάντε πάρτε τον Τσαπρα της Λειβαδιάς παρά πολύ καλό μπακ.
These users thanked the author lamosas for the post:
vs40
Άβαταρ μέλους
FreeWatcher

Δημοσίευση από FreeWatcher »

Η Zenit έδωσε φορ στην CSKA και πήρε σεντερ μπακ.
Βρε μπας κ γίνει τράμπα του φαλάκρα με τον Τσάλοφ???
These users thanked the author FreeWatcher for the post (total 2):
Ιάσονας, sakis_the_fraud
Άβαταρ μέλους
iasoiako

Δημοσίευση από iasoiako »

Γιαννουλης καλος επιθετικο
αμυνα πολυ μετριος, για μενα χειροτερος του μπαμπα αμυντικα. Σιγουρα αναβαθμιση παντως απο αυτον τον Τεηλορ που μου φαινεται χειροτερος του Σοαρες.

Σεντερ μπακ γυρναει ο Λοβρεν οποτε βλεπω τελη Ιανουαριου το σεντερ μπακ
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Ποσους ξενους εχουν δικαιωμα να εχουν οι ρωσικες;Η Ζενιτ εχει 10 κ η τσσκα 12!
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”