Δεν πήραμε το καλοκαίρι που το κενό έκανε μπαμ
θα πάρουμε τώρα. ;
Φώναζε ο παγωτατζής,δεν θα εμπιστευτεί τον Μύθου !
Δεν με ακούγατε
Θα άφηνα εντελώς φορ και εξτρεμ και θα επικεντρωνομουν σε CB εσύ λες αύριο εγώ λέω ΧΘΕΣ. Και μετά σε RB και LB γκολ βρίσκουμε, στην άμυνα είμαστε δύσκολα επίσης με καλά Rb και LB θα βρούνε κι άλλα γκολ τα φορ και οι ΜεσοεπιθετικοιWestBlock4 έγραψε: Παρ 02 Ιαν 2026, 18:01 Απο τη στιγμη που πήρε γιερεμεγιεφ ΑΣ αφήσουμε τκν φορ κ να επικεντρώθουμε στο CB αυριο πρεπει να κλεισει. Καιγομαστε
Τη φανέλα σπίτι την έχει πάρει ο κενι οτι κ να γίνει είναι η δική μου άποψη. Φέρτε το ντρκουσιτς να μας βγει βιντιτςPsagmenos4 έγραψε: Παρ 02 Ιαν 2026, 19:15Θα άφηνα εντελώς φορ και εξτρεμ και θα επικεντρωνομουν σε CB εσύ λες αύριο εγώ λέω ΧΘΕΣ. Και μετά σε RB και LB γκολ βρίσκουμε, στην άμυνα είμαστε δύσκολα επίσης με καλά Rb και LB θα βρούνε κι άλλα γκολ τα φορ και οι ΜεσοεπιθετικοιWestBlock4 έγραψε: Παρ 02 Ιαν 2026, 18:01 Απο τη στιγμη που πήρε γιερεμεγιεφ ΑΣ αφήσουμε τκν φορ κ να επικεντρώθουμε στο CB αυριο πρεπει να κλεισει. Καιγομαστε
Χάρηκα πολύ όταν άκουσα τον Μύθου μετά το 1ο του ντέρμπι όπου σκόραρε να λέει ότι πρέπει να δουλέψει εκρηκτικότητα και δύναμηdanirifle έγραψε: Παρ 02 Ιαν 2026, 18:14 συμφωνώ απόλυτα με westblock
επίσης, ο ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή πληρώνει 4 φορ
για οποιαδήποτε κίνηση (ούτε καν, αλλά λέμε), θα πρέπει να ξεφορτωθεί 2 από αυτούς
υγ. εάν συνεχίσει να παίρνει παιχνίδια ο μύθου, του χρόνου θα δούμε άλλον παίχτη
Γιατί άδικο έχει ο φίλος ;;Μαυρο Χιονι έγραψε: Παρ 02 Ιαν 2026, 15:30 Μάλιστα, κάνει διακοπές ο Τσαλοφ. Τι άλλο θα διαβάσουμε ρε πουστη
Ένας παίχτης σαν τους Βιερίνια, Όττο που θα μπορεί να παίξει και στις 2 πλευρές θα ήταν η ιδανική λύσηNassos έγραψε: Παρ 02 Ιαν 2026, 19:52Τη φανέλα σπίτι την έχει πάρει ο κενι οτι κ να γίνει είναι η δική μου άποψη. Φέρτε το ντρκουσιτς να μας βγει βιντιτςPsagmenos4 έγραψε: Παρ 02 Ιαν 2026, 19:15Θα άφηνα εντελώς φορ και εξτρεμ και θα επικεντρωνομουν σε CB εσύ λες αύριο εγώ λέω ΧΘΕΣ. Και μετά σε RB και LB γκολ βρίσκουμε, στην άμυνα είμαστε δύσκολα επίσης με καλά Rb και LB θα βρούνε κι άλλα γκολ τα φορ και οι ΜεσοεπιθετικοιWestBlock4 έγραψε: Παρ 02 Ιαν 2026, 18:01 Απο τη στιγμη που πήρε γιερεμεγιεφ ΑΣ αφήσουμε τκν φορ κ να επικεντρώθουμε στο CB αυριο πρεπει να κλεισει. Καιγομαστε