Μεταγραφές χειμώνα 2026
- WestBlock4
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
Απο τη στιγμη που πήρε γιερεμεγιεφ ΑΣ αφήσουμε τκν φορ κ να επικεντρώθουμε στο CB αυριο πρεπει να κλεισει. Καιγομαστε
- These users thanked the author WestBlock4 for the post (total 2):
- Dimitris_L4, Azrael
συμφωνώ απόλυτα με westblock
επίσης, ο ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή πληρώνει 4 φορ
για οποιαδήποτε κίνηση (ούτε καν, αλλά λέμε), θα πρέπει να ξεφορτωθεί 2 από αυτούς
υγ. εάν συνεχίσει να παίρνει παιχνίδια ο μύθου, του χρόνου θα δούμε άλλον παίχτη
επίσης, ο ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή πληρώνει 4 φορ
για οποιαδήποτε κίνηση (ούτε καν, αλλά λέμε), θα πρέπει να ξεφορτωθεί 2 από αυτούς
υγ. εάν συνεχίσει να παίρνει παιχνίδια ο μύθου, του χρόνου θα δούμε άλλον παίχτη
-
Psagmenos4
Θα άφηνα εντελώς φορ και εξτρεμ και θα επικεντρωνομουν σε CB εσύ λες αύριο εγώ λέω ΧΘΕΣ. Και μετά σε RB και LB γκολ βρίσκουμε, στην άμυνα είμαστε δύσκολα επίσης με καλά Rb και LB θα βρούνε κι άλλα γκολ τα φορ και οι ΜεσοεπιθετικοιWestBlock4 έγραψε: Παρ 02 Ιαν 2026, 18:01 Απο τη στιγμη που πήρε γιερεμεγιεφ ΑΣ αφήσουμε τκν φορ κ να επικεντρώθουμε στο CB αυριο πρεπει να κλεισει. Καιγομαστε
- These users thanked the author Psagmenos4 for the post:
- Kabamaru11
Θα πάρει άμεσα δύο απαιτητικά στο κύπελλο έτσι κι αλλιώς, ελπίζω να το πιάσει από κει που το άφησε πριν τις γιορτές
-
Outsider1926
Από καλοκαίρι φωνάζουμε για καλό στόπερ, τώρα το πήρανε χαμπάρι. Ο Μπαταούλας σε τι υστερεί των υπαρχόντων δεξιών στόπερ;
-
ΚΩΣΤΑΣ2019
Τη φανέλα σπίτι την έχει πάρει ο κενι οτι κ να γίνει είναι η δική μου άποψη. Φέρτε το ντρκουσιτς να μας βγει βιντιτςPsagmenos4 έγραψε: Παρ 02 Ιαν 2026, 19:15Θα άφηνα εντελώς φορ και εξτρεμ και θα επικεντρωνομουν σε CB εσύ λες αύριο εγώ λέω ΧΘΕΣ. Και μετά σε RB και LB γκολ βρίσκουμε, στην άμυνα είμαστε δύσκολα επίσης με καλά Rb και LB θα βρούνε κι άλλα γκολ τα φορ και οι ΜεσοεπιθετικοιWestBlock4 έγραψε: Παρ 02 Ιαν 2026, 18:01 Απο τη στιγμη που πήρε γιερεμεγιεφ ΑΣ αφήσουμε τκν φορ κ να επικεντρώθουμε στο CB αυριο πρεπει να κλεισει. Καιγομαστε