Μεταγραφές χειμώνα 2026

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Απάντηση
dimitris7777

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026

Δημοσίευση από dimitris7777 »

chri5ti9 έγραψε: Παρ 26 Δεκ 2025, 22:02
Σίγουρα εμφανίστηκε από το πουθενά εν αντιθέσει με τον Ντρκουσιτς που τα τελευταία χρόνια έχει παραστάσεις .

Τέλος , μπορεί ένας φίλος αν γνωρίζει να μας ενημερώσει , πως παίζει η ομάδα του ;

Ταμπουρι ή επιχειρεί να παίξει και με λίγο ψηλότερα τις γραμμές ;
Πολύ σωστά όλα όσα επισημαίνετε οι περισσότεροι για τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει ο στόπερ. Με λίγα λόγια δεν περιγράφεται κάτι λιγότερο από στόπερ επιπέδου τοπ 5 - premier league..... :D :D :D ....συμφωνώ μαζί σας και εγώ τέτοιο στόπερ θέλω.....

Να πω και κάτι άλλο, είναι η πρώτη μεταγραφική περίοδος που θα δούμε ένα δείγμα και του σκάουτινγκ. Το καλοκαίρι ήρθαν ο Τσίκνας, μετά ήρθε ο αρχισκάουτερ ο Ιταλός ο Σέρα, μπήκε και ο Βιερίνια στην υπόθεση, είναι ο Καρυπίδης που ήταν στόπερ, κτλ. Δηλαδή ρε παιδιά εάν όλοι αυτοί δεν είναι ικανοί να επιλέξουν ένα στόπερ που να είναι ο κατάλληλος για εμάς, να το κλείσουμε το μαγαζί, τι τους έχουμε όλους αυτούς.
Πάντως το πρώτο δείγμα γραφής ήταν καλό. Και αναφέρομαι στο φορ το Μαροκινό που είχαν επιλέξει από τη Μπράγκα, άσχετα τι έγινε μετά με τον τραυματισμό του και δεν προχώρησε η δουλειά. Εάν επιλέξουν και στα στόπερ κάτι ανάλογο θα είμαι ευχαριστημένος.
Ο Γερεμέγεφ επιλέχτηκε καθαρά με τη δυνατότητα του να είναι διαθέσιμος άμεσα και όχι γιατί τον πρότεινε το σκάουτινγκ. Δεν ήταν ανακάλυψη καθώς όλοι τον ήξεραν και κυρίως ο προπονητής ο οποίος τον εκτιμάει.

Για τον Κολομβιάνο φίλε που ρωτάς, δεν έχω υπόψην το πως παίζει η Μπάλτικα, πάντως είναι ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα. Ήταν 5η όταν την κοίταξα πριν καμιά εβδοιμάδα, 5 βαθμούς πίσω από την κορυφή. Ίσως αυτό κάτι λέει, ότι πιθανόν δεν παίζει κλασσικό ταμπούρι όπως ομάδα που πάει να σωθεί....

Για τον παίκτη είχα διαβάσει ότι είναι πολύ δυνατός στο ψηλό παιχνίδι και στις μονομαχίες (το δυναμικό του παιχνίδι ίσως τον οδηγεί στις κάρτες). Στ' αρνητικά του ήταν ότι τρώει ντρίμπλες χαμηλά από τεχνίτες παίκτες που έχουν κλειστή ντρίμπλα, που πάντως δεν είναι και κανένα έγκλημα γιατί τέτοιους παίκτες πολύ δύσκολα τους αντιμετωπίζουν όλοι οι αμυντικοί πόσο μάλλον οι ψηλοί όπως ο Κολομβιάνος που είναι 1,89εκ. Έχω την αίσθηση πάντως ότι μάλλον αυτός είναι και ο πρώτος στόχος για τα στόπερ.
These users thanked the author dimitris7777 for the post:
ΚΩΣΤΑΣ2019
Άβαταρ μέλους
Jim_Chatz

Δημοσίευση από Jim_Chatz »

dimitris7777 έγραψε: Σάβ 27 Δεκ 2025, 13:48
Jim_Chatz έγραψε: Σάβ 27 Δεκ 2025, 13:09 Εγώ πάλι θέλω έναν λατινοαμερικάνο στόπερ που να «παιρνει ζωές», να κάνει τσαμπουκαδες και να χαλάει το μυαλό των αντίπαλων φορ

Αυτό που λείπει από την άμυνα είναι, πέραν του Λοβρεν σε ορισμένες περιπτώσεις, η σκληραδα
Δηλαδή θέλεις έναν νέο Ινσουαράλδε..... :D :D :D
Κάτι τέτοιο σε καλύτερο
Άβαταρ μέλους
Darklord5467

Δημοσίευση από Darklord5467 »

Χρονια καλα σε ολους! Σε short στο youtube μου πεταξε οτι καναμε προταση γι' αυτον:https://www.transfermarkt.com/marco-ren ... ler/237244 .Ξερετε κατι;
Άβαταρ μέλους
Jim_Chatz

Δημοσίευση από Jim_Chatz »

Αυτός είχε ακουστεί το 22 επί μποτο
These users thanked the author Jim_Chatz for the post (total 2):
Montrealiotis, Darklord5467
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

Jim_Chatz έγραψε: Σάβ 27 Δεκ 2025, 15:40 Αυτός είχε ακουστεί το 22 επί μποτο
Είχαμε έρθει πολύ κοντά αλλά χάλασε η μεταγραφή εξαιτίας της ομάδας του και τελικά πήραμε τον παικταρά Nasberg
black death

Δημοσίευση από black death »

Αυτος απ ότι καταλαβα περισσότερο δεξι μπακ παίζει τελευταια.
dimitris7777

Δημοσίευση από dimitris7777 »

boogeyman77 έγραψε: Σάβ 27 Δεκ 2025, 16:08
Jim_Chatz έγραψε: Σάβ 27 Δεκ 2025, 15:40 Αυτός είχε ακουστεί το 22 επί μποτο
Είχαμε έρθει πολύ κοντά αλλά χάλασε η μεταγραφή εξαιτίας της ομάδας του και τελικά πήραμε τον παικταρά Nasberg
Παιδιά Θεός Φυλάξει....τον είχα τσεκάρει αρκετά τότε που τον ήθελε ο Μπότο.....παίκτης super league 2....ήταν τότε που ο Μπότο έφερνε Νάσμπεργκ, Κουαλιάτα και σια υποτιμώντας το Ελληνικό πρωτάθλημα. Ζητούσε παραπάνω λεφτά η ομάδα του και έτσι γλυτώσαμε τη φόλα....δεν πιστεύω ότι ακούγεται πάλι αυτό το όνομα, 100% δεν ισχύει λόγω πολύ περιορισμένης ποιότητας του συγκεκριμένου παίκτη.....νομίζω ότι τελικά τότε επειδή δεν ήρθε αυτός πήραμε τον Κάργα.....δε σχολιάζω άλλο!!
These users thanked the author dimitris7777 for the post:
Darklord5467
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ο Γιαννούλης αργεί;
Άβαταρ μέλους
Hayate

Δημοσίευση από Hayate »

Πρέπει να κάνουμε poll :

Πόσοι Γιαννούληδες πιστεύετε θα έρθουν στο σύλλογό μας:

Α)0. Β)1. Γ)2.
These users thanked the author Hayate for the post:
Dimitris_L4
Ριαν_Καπαγιαννιδης

Δημοσίευση από Ριαν_Καπαγιαννιδης »

black death έγραψε: Σάβ 27 Δεκ 2025, 11:51
Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: Σάβ 27 Δεκ 2025, 11:48 Απλά όσοι κάνετε συγκρίσεις με το παρελθόν, θυμηθείτε ότι το ρωσικό πρωτάθλημα μετά τον πόλεμο είναι απείρως χειρότερο από εκείνο της πρώτης 20ετίας του αιώνα μας.
Και παλι ανετα ποιοτικοτερο απ'το δικο μας.
Το αν ειναι απείρως χειρότερο θα το καταλαβεις αν ξαναμπούν ευρωπη. Η ζενιτ πχ εχει κάτι Βραζιλιάνους φωτια, δεν παιζουν με 17χρονους Ρώσους.
Σήμερα κιόλας ο Οζντόεφ είπε ότι το ελληνικό πρωτάθλημα είναι ανώτερο του ρωσικού το 2025, και μάλιστα σε ρωσικό μέσο.
These users thanked the author Ριαν_Καπαγιαννιδης for the post:
ΚΩΣΤΑΣ2019
black death

Δημοσίευση από black death »

Εδω παιζει, δεν σημαινει κατι απαραιτητα. Υπαρχουν 5 ομαδες με ροστερ 100 εκατομμυριων +.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”