Πολύ σωστά όλα όσα επισημαίνετε οι περισσότεροι για τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει ο στόπερ. Με λίγα λόγια δεν περιγράφεται κάτι λιγότερο από στόπερ επιπέδου τοπ 5 - premier league.....chri5ti9 έγραψε: Παρ 26 Δεκ 2025, 22:02
Σίγουρα εμφανίστηκε από το πουθενά εν αντιθέσει με τον Ντρκουσιτς που τα τελευταία χρόνια έχει παραστάσεις .
Τέλος , μπορεί ένας φίλος αν γνωρίζει να μας ενημερώσει , πως παίζει η ομάδα του ;
Ταμπουρι ή επιχειρεί να παίξει και με λίγο ψηλότερα τις γραμμές ;
Να πω και κάτι άλλο, είναι η πρώτη μεταγραφική περίοδος που θα δούμε ένα δείγμα και του σκάουτινγκ. Το καλοκαίρι ήρθαν ο Τσίκνας, μετά ήρθε ο αρχισκάουτερ ο Ιταλός ο Σέρα, μπήκε και ο Βιερίνια στην υπόθεση, είναι ο Καρυπίδης που ήταν στόπερ, κτλ. Δηλαδή ρε παιδιά εάν όλοι αυτοί δεν είναι ικανοί να επιλέξουν ένα στόπερ που να είναι ο κατάλληλος για εμάς, να το κλείσουμε το μαγαζί, τι τους έχουμε όλους αυτούς.
Πάντως το πρώτο δείγμα γραφής ήταν καλό. Και αναφέρομαι στο φορ το Μαροκινό που είχαν επιλέξει από τη Μπράγκα, άσχετα τι έγινε μετά με τον τραυματισμό του και δεν προχώρησε η δουλειά. Εάν επιλέξουν και στα στόπερ κάτι ανάλογο θα είμαι ευχαριστημένος.
Ο Γερεμέγεφ επιλέχτηκε καθαρά με τη δυνατότητα του να είναι διαθέσιμος άμεσα και όχι γιατί τον πρότεινε το σκάουτινγκ. Δεν ήταν ανακάλυψη καθώς όλοι τον ήξεραν και κυρίως ο προπονητής ο οποίος τον εκτιμάει.
Για τον Κολομβιάνο φίλε που ρωτάς, δεν έχω υπόψην το πως παίζει η Μπάλτικα, πάντως είναι ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα. Ήταν 5η όταν την κοίταξα πριν καμιά εβδοιμάδα, 5 βαθμούς πίσω από την κορυφή. Ίσως αυτό κάτι λέει, ότι πιθανόν δεν παίζει κλασσικό ταμπούρι όπως ομάδα που πάει να σωθεί....
Για τον παίκτη είχα διαβάσει ότι είναι πολύ δυνατός στο ψηλό παιχνίδι και στις μονομαχίες (το δυναμικό του παιχνίδι ίσως τον οδηγεί στις κάρτες). Στ' αρνητικά του ήταν ότι τρώει ντρίμπλες χαμηλά από τεχνίτες παίκτες που έχουν κλειστή ντρίμπλα, που πάντως δεν είναι και κανένα έγκλημα γιατί τέτοιους παίκτες πολύ δύσκολα τους αντιμετωπίζουν όλοι οι αμυντικοί πόσο μάλλον οι ψηλοί όπως ο Κολομβιάνος που είναι 1,89εκ. Έχω την αίσθηση πάντως ότι μάλλον αυτός είναι και ο πρώτος στόχος για τα στόπερ.