Μεταγραφές χειμώνα 2026

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
markos4

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026

Δημοσίευση από markos4 »

margas έγραψε: Δευ 22 Δεκ 2025, 21:26
markos4 έγραψε: Δευ 22 Δεκ 2025, 21:21
margas έγραψε: Δευ 22 Δεκ 2025, 21:17 ψησε γιαννουλη για το καλοκαίρι γιατι με τη σεζον που κανει δε φευγει απο γερμανια και φερε για ενα εξαμηνο τσιμικα δανεικο που είναι και παοκι. με μπερναρ που ειναι αντίστοιχη περιπτωση με ταισον και στοπερ+δεξι μπακ χτυπας τα παντα. ΠΚΦΟΠ
Συμφωνώ αλλά θες χρήμα γι αυτές τις κινήσεις.
δεν νομιζω οτι οι κινήσεις που εγραψα απαιτουν τρελο μπατζετ. επι ιβαν συζητηση οικονομικου θεματος πιστευω οτι πρέπει να κανουμε μονο οταν ακουγονται παικτες επιπεδου ζαφειρη. ο 33αρης μπερναρ, ενας δανεικος τσιμικας, η αλλαγη του κενι και απλα ενα βασικοτατο δεξι στοπερ ειναι κάτι σιγουρα εφικτό για τον σαββιδη
Σε αυτά που γράφεις που συμφωνώ απόλυτα ,επρεπε να γίνουν το καλοκαίρι που μας πέρασε και στα 100 χρονια του συλλόγου.
Εν αντιθέσει ειδαμε μια παρά λίγο πώληση του Ντελια.
Nikos 74

Δημοσίευση από Nikos 74 »

Επειδή διαβάζω για διάφορους μεταγραφικούς στόχους μεγάλους σε ηλικία, ότι είναι " περίπτωση Τάισον" , να υπενθυμίσω ότι ο Τάισον είναι ο μοναδικός που έχει ξεγελάσει τον χρόνο και εμάς μαζί. Δεν έχει υπάρξει αντίστοιχο παράδειγμα ποδοσφαιριστή, τουλάχιστον που να θυμάμαι εγώ. Από " έμπειρους " που ήρθαν για τα τελευταία ένσημα, τα παραδείγματα αμέτρητα. Μην γίνουμε το κορόιδο του κάθε παλαίμαχου, όχι τίποτε άλλο, δεν διαθέτουμε και την τεχνογνωσία να ξεφορτώνομαστε παλτά!
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

Εγώ πάλι ξέρω ότι στο τέλος θα το σηκώσουμε και πάλι και του χρόνου τέτοιο καιρό θα διαβάζουμε ξανά ότι το πρωτάθλημα ήταν τυχερό / συγκυριακό / σύμπτωση και ότι ο σχεδιασμός ήταν κακός αφού δεν είχαμε παικταραδες όπως οι 3 του ΠΟΚ
These users thanked the author tolis14 for the post (total 12):
Dimitris_L4, Taseos, navigator11, trouman, Nassos, leomatos88, Tolaros, theo-drama, ToMousiTouCrespo, Χωρικός and 2 more users
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

joshua έγραψε: Δευ 22 Δεκ 2025, 20:58 Ότι θα σας έλεγαν πριν κάνα δίμηνο ότι ως ενίσχυση Γενάρη για να σηκώσουμε πρωτάθλημα που κατά δήλωσή όλων ειναι ο βασικός στόχος θα ήταν ο Γερεμεγεφ και ο Μητογλου και δεν θα ξερναγατε ομαδικώς...Κοροιδευομαστε μεταξύ μας.
Σηκωσαμε με Μπραντον,στο Γερεμεγιεφ θα κολλησουμε?
These users thanked the author kataramenos5 for the post (total 2):
Dio-4, trelopaoki89
embuji

Δημοσίευση από embuji »

kataramenos5 έγραψε: Δευ 22 Δεκ 2025, 21:51
joshua έγραψε: Δευ 22 Δεκ 2025, 20:58 Ότι θα σας έλεγαν πριν κάνα δίμηνο ότι ως ενίσχυση Γενάρη για να σηκώσουμε πρωτάθλημα που κατά δήλωσή όλων ειναι ο βασικός στόχος θα ήταν ο Γερεμεγεφ και ο Μητογλου και δεν θα ξερναγατε ομαδικώς...Κοροιδευομαστε μεταξύ μας.
Σηκωσαμε με Μπραντον,στο Γερεμεγιεφ θα κολλησουμε?
Και γιατι να πρεπει να περιμενουμε να τρυπανε ολοι οι παικτες κατα πολυ τα ταβανια τους για να μπορεσουμε να σηκωνουμε τιτλους. Δε μπορουμε να φερουμε ΜΙΑ ΠΑΙΚΤΑΡΑ δηλαδη;
These users thanked the author embuji for the post:
Montrealiotis
Psagmenos4

Δημοσίευση από Psagmenos4 »

Nikos 74 έγραψε: Δευ 22 Δεκ 2025, 21:41 Επειδή διαβάζω για διάφορους μεταγραφικούς στόχους μεγάλους σε ηλικία, ότι είναι " περίπτωση Τάισον" , να υπενθυμίσω ότι ο Τάισον είναι ο μοναδικός που έχει ξεγελάσει τον χρόνο και εμάς μαζί. Δεν έχει υπάρξει αντίστοιχο παράδειγμα ποδοσφαιριστή, τουλάχιστον που να θυμάμαι εγώ. Από " έμπειρους " που ήρθαν για τα τελευταία ένσημα, τα παραδείγματα αμέτρητα. Μην γίνουμε το κορόιδο του κάθε παλαίμαχου, όχι τίποτε άλλο, δεν διαθέτουμε και την τεχνογνωσία να ξεφορτώνομαστε παλτά!
Βαλμπουενα στον γαυρο πολύ καλός κι ας ήταν μεγάλος σε ηλικία
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

tolis14 έγραψε: Δευ 22 Δεκ 2025, 21:42 Εγώ πάλι ξέρω ότι στο τέλος θα το σηκώσουμε και πάλι και του χρόνου τέτοιο καιρό θα διαβάζουμε ξανά ότι το πρωτάθλημα ήταν τυχερό / συγκυριακό / σύμπτωση και ότι ο σχεδιασμός ήταν κακός αφού δεν είχαμε παικταραδες όπως οι 3 του ΠΟΚ
Θεωρώ ότι θα προστεθούν και τα "Λαμπάδα στον άγιο Κατσαρή", "Καλά, ας μην είχε εμφανιστεί ο Μυστακίδαρος και τα λέγαμε" και τίποτα άλλο ενδεχομένως πιο ευφάνταστο.
These users thanked the author navigator11 for the post (total 7):
leomatos88, tolis14, Dimpatra, GEOL, theo-drama, stazath4, NIKOS1972
gervasio artigas

Δημοσίευση από gervasio artigas »

Πόσο δίκαιο έχεις
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Φυσικά δεν μπορούμε να ξέρουμε πως θα εξελιχθεί κάθε μεταγραφή. Για όνομα του Θεού δηλαδή.
Από κει και πέρα δικαίωμα στην άποψη έχουμε όλοι μας. Δικαίωμα, στο να την επιβάλουμε στους άλλους, όχι δεν έχουμε.
Όσοι χαρήκατε με τη προσθήκη Γερεμέγιεφ και με τη προοπτική να πάρουμε για βασικό στόπερ Μήτογλου και για αναβάθμιση στα εξτρέμ τον Μπερνάρ, δικαίωμα σας και ΜΑΚΑΡΙ να δικαιωθείτε που τους πιστεύετε τόσο.
Κάποιος άλλος μπορεί να πιστεύει και τους Σένκεφελντ, Κάργα και.. Λάμπρου.
Είτε "δικαιωθεί" η μια πλευρά, είτε η άλλη, το μόνο σίγουρο είναι ένα. Ή θα πανηγυρίζουμε όλοι μαζί ή θα κλαίμε όλοι μαζί.

Για εμένα, προσωπική μου άποψη και συγχωρέστε με όσοι διαφωνείτε, θα ήθελα μια διαφορετική επιλογή για φορ, από την άποψη πως όσο έχω δει τον Γερεμέγιεφ, δεν μπορεί να κάνει πάνω από 1-2 πράγματα.
Συνεχίζω δηλαδή να πιστεύω πως ο Τετέη θα έκανε παπάδες με τον Λουτσέσκου, γιατί θα μπορούσε να προσαρμοστεί πιο εύκολα στα θέλω του.
Υπόθεση είναι αυτή. Δεν είναι γεγονός.
Ο Γερεμέγιεφ όσο και να προσπαθήσει να προσαρμοστεί, δεν θεωρώ πολύ πιθανό να μάθει στα 32 του να τρέχει πιο γρήγορα, να πιέζει και να ανοίγει χώρους. Μακάρι να τα καταφέρει.

Όσο για τους στόπερ, με τον Λόβρεν να μην ξέρουμε αν μπορεί να συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο, τον μέτριο Βολιάκο να τελειώνει τον δανεισμό του και τον Κεντζιόρα να λήγει το συμβόλαιο του, δεν σηκώνει να πας να ρισκάρεις να φέρεις πάλι κάποιο ερωτηματικό. Θες βασικό στόπερ να ξεμπερδεύεις και για το καλοκαίρι που θα ψάχνεις σίγουρα ακόμα ένα.

Εξτρέμ σηκώνει να πας σε έναν ακόμα δανεισμό αν δεν υπάρχει καλή περίπτωση για μεταγραφή γιατί ο Τάισον κάνει παπάδες.

ΥΓ Ο Ντεσπότοφ ως 2ο δεξί εξτρέμ πίσω από τον Αντρίγια, έχει παίξει 113 ματς, έχει βάλει 25 γκολ και έχει βγάλει 28 ασίστ.
Όλα αυτά τα έκανε σε 5.706 λεπτά μπάλας, δηλαδή βάζει γκολ ή βγάζει ασίστ κάθε 107 λεπτά που παίζει.
Το αντίστοιχο νούμερο για τον Τάισον που ΌΛΟΙ μας λατρεύουμε, είναι γκολ ή ασίστ κάθε 178 λεπτά μπάλας.
Του δε παικταρά Αντρίγια, το αντίστοιχο νούμερο, είναι γκολ ή ασίστ κάθε 158 λεπτά μπάλας.
Θα κάνουμε δυο δεκαετίες μέχρι να βρούμε παίκτη να δίνει αυτά τα νούμερα ως αλλαγή.
Προτείνω λοιπόν να μην βιαστείτε να πανηγυρίσετε αν πουληθεί ο Ντεσπότοφ..
These users thanked the author Blackgr4 for the post (total 7):
Undesired No 1, embuji, Logistis, xrisitsapa, Polichni1926, Darklord5467, Fawkes
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Φτάνει με τα οφ τόπικ.
trouman

Δημοσίευση από trouman »

tolis14 έγραψε: Δευ 22 Δεκ 2025, 21:42 Εγώ πάλι ξέρω ότι στο τέλος θα το σηκώσουμε και πάλι και του χρόνου τέτοιο καιρό θα διαβάζουμε ξανά ότι το πρωτάθλημα ήταν τυχερό / συγκυριακό / σύμπτωση και ότι ο σχεδιασμός ήταν κακός αφού δεν είχαμε παικταραδες όπως οι 3 του ΠΟΚ
Εκεί κάπου είναι κι ο παραλογισμός που βγάζει μάτι..

Θες λέει οργάνωση, παικταραδες, προνηταραδες, προεδραρες κλπ κλπ , γιατί τους θες; Για να κερδίζεις και να κατακτας στόχους.

Αν όμως αυτό τελικά το πετυχαίνεις , αλλά έχοντας την πίστη ότι δεν έγινε με τον τρόπο που εσύ θες, υπάρχει πρόβλημα. Η επίτευξη του στόχου , για την οποία ήθελες και φώναζες για όλους τους ... άδες , έρχεται , αλλά είναι ξινή, έχει τύχη , την πήρες με έναν ή δύο βαθμούς μόνο ( ενώ αν το έπαιρνε το χαρτί , θα ήταν πανάξια ..). και γενικά δεν κάθεται καλά ένα πρωτάθλημα αρχιδάτο, γιατί; Γιατί άραγε; Γιατί η αρνητικιλα υποβόσκει από κάτω, για άλλους πραγματικούς λόγους...
These users thanked the author trouman for the post (total 6):
leomatos88, tolis14, gervasio artigas, Nassos, paok apo epilogi, stazath4
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

Θα σας πω κάτι και κλείνω εδώ για να μην είμαστε off topic. Όσο και να μην έρχονται οι παίκτες που θέλετε και σας άρεσαν από το FM, όσο και να μην ξοδεύονται τα λεφτά που ξοδεύουν με τη σέσουλα οι λεφτάδες των αθηνων, ο ΠΑΟΚ είναι η μοναδική ομάδα με σταθερότητα, ποδοσφαιρική λογική, οργάνωση και συνέχεια. Και επίσης η ομάδα με τις καλύτερες ακαδημίες που τροφοδοτούν συνέχεια την πρώτη ομάδα. Τώρα αν εσείς θέλετε πιστέψτε ότι οι τίτλοι είναι συμπτωματικοί, τυχαίοι η δεν ξέρω εγώ τι, ενώ γνωρίζετε πολύ καλά ότι παλεύουμε με τα θηρία για να έχουμε απλά ισονομία (που δεν την έχουμε)
These users thanked the author tolis14 for the post (total 2):
gervasio artigas, zissos
GEOL

Δημοσίευση από GEOL »

24 ώρες μετά τα γούστα που βγάλαμε στο γήπεδο με την αρμάδα του Λουτσέσκου μπαίνουμε εδώ μέσα και διαβάζουμε για λαμπάδα στον κατσαρή :mrgreen: Σόρυ για το οφ τόπικ!
These users thanked the author GEOL for the post (total 8):
leomatos88, trouman, Nassos, paok apo epilogi, nunies4, stazath4, thanente, NIKOS1972
Άβαταρ μέλους
FreeWatcher

Δημοσίευση από FreeWatcher »

Tolaros έγραψε: Δευ 22 Δεκ 2025, 18:14
FreeWatcher έγραψε: Δευ 22 Δεκ 2025, 11:26
embuji έγραψε: Δευ 22 Δεκ 2025, 10:44

Σουρμ το εχω πει πολλακις. Αν ειναι να φερω ξενο, ΝΑ ΦΕΡΩ ΠΑΙΚΤΑΡΑ. Οχι αλλοι μουργκ γερεμεγιεσ κλπ. Εχω την καλυτερη ακαδημια στην χωρα. Οι ξενοι μου να ειναι ΤΟΠ και οι λοιπες θεσεις πανε στους μικρους. Δεν ξερεις οτι ο Τσαλοφ θα φυγει 1 γεναρη. Και επισης, αν δωσεις ΛΕΦΤΑ μπορεις να φερεις και φορακλα νωρις. Ολα τα αλλα ειναι δικαιολογιες απο την πλευρα ΠΑΕ που πραγματικα βαρεθηκα να ακουω.
Αυτό ακριβώς!
Σουρμ αυτό του να σκάμε τον κάθε Μουργκ ή Τσάλοφ ή Σαμάτα ή Τσόλακ μπας κ γίνουν παίχτες και να μην γίνονται ποτέ,
και να μην σκάμε τους Τζίμες και τους Μύθου ειλικρινά δεν το κατάλαβα ποτέ.
Ρε μάγκες δεν καταλαβαίνετε ότι όλα αυτά είναι κατόπιν εορτής? Τι θα πει αυτά που σκάμε σε κάθε Μουργκ? Όσα σκάμε σε κάθε Μουργκ σκάμε σε κάθε Σβαμπ. Ο ένας βγαίνει, ο άλλος όχι. Ο Κένι βγαίνει , ο Τσάλοφ όχι. Ο Τάισον βγαίνει , ο Ιβανούσετς όχι. Δεν υπάρχουν εγγυήσεις. Ξέραμε ότι δε θα βγει ο Τσάλοφ δηλαδή?
Μετά Χριστόν προφήτες να λέμε να μην τα δίναμε στο Μουργκ, να έπαιζε ο Χατσίδης και να τα δίναμε αλλού δεν έχει νόημα. Αυτό έλειπε να το ξέραμε από πριν, δεν είμαστε θεοί. Με την ίδια λογική να μην τα δίναμε στον Τάισον, αλλά θα είχαμε και ένα πρωτάθλημα λιγότερο.
Ρε Τόλαρε με τα χιλιάδες λαϊκς από κάτω,
το «σκάμε» πάει στο να μη σκάσουμε τον Μύθου που έγραψε ο Σουρμε.
Καμία σχέση με χρήματα κ εγγυήσεις επιτυχίας μεταγραφών!!!
gervasio artigas

Δημοσίευση από gervasio artigas »

η ομάδα (μετά τον ΓΕΡΕΜΕΓΙΕΦ )θέλει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ αξιόπιστους : ΣΤΟΠΕΡ ,ΑΡ.ΜΠΑΚ, (ίσως) ΔΕΞΙΟ ΜΠΑΚ και για μένα ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ
Αν πάρει τον ΜΠΕΡΝΑΡ που ακούγεται, να πάρει ΜΟΝΟ αυτόν
όχι κάτι "άλλο" να του μοιάζει
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”