Μεταγραφές χειμώνα 2026

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026

Δημοσίευση από sourmenetes »

embuji έγραψε: Δευ 22 Δεκ 2025, 09:09 Ο Μυθου ειναι ενας βασικος λογος που θεωρω αποτροπαια την μεταγραφη γερεμεγιεφ. Οπως δεν ηθελα ουτε τον Τετεη. Εχω Μυθου. Ειναι μια χαρα φορ και δεν εχει να ζηλεψει τιποτα απο τους 2. Βασικα παιζει να ειναι καλυτερος και απο τους 2.

Θες να κοψεις λεπτα απο τον Μυθου γιατι εχεις στοχο; ΦΕΡΕ μια ΠΑΙΚΤΑΡΑ. Μην κοβεις χρονο συμμετοχης απο ενα παιδι με ταλεντο για εναν στην καλυτερη μετριο γερεμεγιεφ. 1000 φορες μυθου και ας κανει λαθη, θα τον εχω ταυρο εμπειρο του χρονου.
Θεωρώ λίγο υπερβολικό το σχόλιο και δε χρειάζεται να σκάσουμε το Μύθου
Έχουμε πολλά ματς και θα πάρει και χρόνο και πολλά αλλα
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

joshua έγραψε: Δευ 22 Δεκ 2025, 09:19 Δηλαδη @Sera4 απο τη τριαδα επιθετικων ενας παικτης οπως ο Γερεμεγεφ ελειπε?
Αυτό είναι άλλη ιστορία Τζόσουα.

Σίγουρα έλειπε ένας εκτελεστής, ένας παίχτης που όταν θες να ξεκλειδώσεις το ταμπούρι τον πετάς μέσα να ρίξει άγκυρα στο κουτί. Και σίγουρα δεν ήταν εύκολο να είναι παίχτης εδώ προσαρμοσμένος στην ελληνική πραγματικότητα 1 του μήνα.

Αυτό νομίζω μέτρησε και πάρα πολύ στην επιλογή.
These users thanked the author Sera4 for the post:
Azrael
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Εγω παλι λεω να αρχισουμε να χαιρομαστε που η ομαδα εχει ξανα μετα απο καιρο 3ΑΔΑ φορ που μπορουν να βαλουν την μπαλα στα διχτυα και δεν ειναι μονο "μαχητες", "ανθεκτικοι στο ξυλο", "εργατες" κλπ κλπ κλπ

ΣΤΟΠΕΡ και ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΠΑΚ!!!
These users thanked the author nunies4 for the post (total 2):
vasgias, ΚΩΣΤΑΣ2019
BWmystis

Δημοσίευση από BWmystis »

Ο Κοτσαρης μεχρι ποτε εχει συμβολαιο;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος BWmystis την Δευ 22 Δεκ 2025, 10:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author BWmystis for the post (total 3):
paoki19, vasgias, margas
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ρε παιδιά μην ψάχνουμε δικαιολογίες για τα πάντα. Θέλαμε επιθετικο και το καλοκαίρι,ψαχνομασταν τελευταίες μέρες,υποτίθεται είχαμε και έτοιμο παίκτη από τότε. Το να φτάνεις ασθμαινοντας Γεναρη με τους παίκτες να σκάει ο ένας μετά τον αλλο,παρόλα αυτά να είσαι ψηλά και μέσα σε όλους τους στόχους και να φέρνεις Γερεμεγεφ ειναι άλλη μια μεταγραφική αυτοκτονία.
These users thanked the author joshua for the post (total 3):
Logistis, embuji, gika
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Εγώ ένα πράγμα έχω να γράψω περί Γιερεμέγιεφ. Θεωρώ κωμικό ολίγον τι να απαξιώνεται a priori ο παίχτης, που, με ΔΕΔΟΜΕΝΟ ότι αγωνιζόταν σε έναν μεγαλοπρεπέστατο ΝΑΟ αμπαλοσύνης - ορισμό της έννοιας "παλινωδία", άσχημα από πλευράς αποτελεσματικότητας ουδόλως τα πήγε. Δεκτό ότι δεν κάνει γκελ (στα πα²ρια μου προσωπικά αλλά κατανοητό το όποιο στράβωμα, ακόμα κι αν έρχεται, όπως είμαι πεπεισμένος ότι έρχεται για τρίτος). Υπήρξαν και θα υπάρξουν παιχνίδια που για διάφορους λόγους χρειαζόμασταν και θα χρειαστούμε και έναν τέτοιο "καδρονά" μέσα στην περιοχή, όταν νομοτελειακά το καντήλι θα φαίνεται ότι πάει να σβήσει.
These users thanked the author navigator11 for the post (total 4):
Azrael, thomas Murg, Andrew R, giaxxo
Maezono Masakiyo

Δημοσίευση από Maezono Masakiyo »

6/1 που είναι η πρώτη αγωνιστική υποχρέωση για τη νέα χρονιά θα έχουμε 2 μεταγραφές ετοιμοπόλεμες και δεν θυμάμαι πότε έγινε αυτό τελευταία φορά.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

joshua έγραψε: Δευ 22 Δεκ 2025, 09:58 Ρε παιδιά μην ψάχνουμε δικαιολογίες για τα πάντα. Θέλαμε επιθετικο και το καλοκαίρι,ψαχνομασταν τελευταίες μέρες,υποτίθεται είχαμε και έτοιμο παίκτη από τότε. Το να φτάνεις ασθμαινοντας Γεναρη με τους παίκτες να σκάει ο ένας μετά τον αλλο,παρόλα αυτά να είσαι ψηλά και μέσα σε όλους τους στόχους και να φέρνεις Γερεμεγεφ ειναι άλλη μια μεταγραφική αυτοκτονία.
Δεν υπάρχουν μόνιμες δικαιολογίες, όπως δεν υπάρχουν και μόνιμα ανάθεμα για τα πάντα που έχει κάνει η ομάδα.

Το σκεπτικό της ομάδας προσπαθούμε να αποκωδικοποιήσουμε με βάση αυτά που βλέπουμε. Τα υπόλοιπα είναι αυτά που βλέπουμε στο γήπεδο.
Άβαταρ μέλους
thomas Murg

Δημοσίευση από thomas Murg »

Δεν θα ξαφνιαστώ καθόλου εάν ο Ράζβαν ζητήσει παραμονή Τσάλοφ.
BWmystis

Δημοσίευση από BWmystis »

joshua έγραψε: Δευ 22 Δεκ 2025, 09:58 Ρε παιδιά μην ψάχνουμε δικαιολογίες για τα πάντα. Θέλαμε επιθετικο και το καλοκαίρι,ψαχνομασταν τελευταίες μέρες,υποτίθεται είχαμε και έτοιμο παίκτη από τότε. Το να φτάνεις ασθμαινοντας Γεναρη με τους παίκτες να σκάει ο ένας μετά τον αλλο,παρόλα αυτά να είσαι ψηλά και μέσα σε όλους τους στόχους και να φέρνεις Γερεμεγεφ ειναι άλλη μια μεταγραφική αυτοκτονία.
Εχει ενα δικιο ο φιλος. Το οτι προεκυψαν τραυματισμοι δε σημαινει οτι επρεπε να πιαστουμε απροετοιμαστοι και να τρεξουμε να μπαλωσουμε με Γερεμεγεφ. Οχι οτι ο παικτης ειναι κακος, απλα ξεραμε οτι θελουμε ετοιμο φορ μηνες τωρα και δεν φροντισαμε να σκαναρουμε την αγορα.
Χιλιαδες φορ υπαρχουν, αν ψαχναμε θα βρισκαμε ετοιμο.
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

O ΠΑΟΚ δεν έχει ανάγκη κανέναν Γερεμεβεφ ... Αντί για το παλικάρι αυτό έχει Γκιτέρσο ο οποίος σε εντάσεις, δύναμη, ταχύτητα θέλει δύο Γερεμεβεφ ...

Ο ΠΑΟΚ έχει ανάγκη έναν φορ ο οποίος να είναι καλύτερος ή ισάξιος του Γιακουμάκη γιατί απλά ο Γιακού είναι δανεικός ... Το ότι παίρνουν μέτριο φορ να φάει χρόνο από παιδιά ταλαντούχα είναι εγκληματικό όχι κυρίως αγωνιστικά αλλά στρατηγικά και επιχειρηματικά. Το καλοκαίρι θα ψάχνουμε βασικό βασικούς ενώ θα μπορούσε οι πιτσιρικάδες να εξελιχθούν σε βασικοί εάν εξελιχθούν το οποίο γίνεται μόνο εάν παίζουν.

Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται επείγοντος πολύ καλούς παίχτες σε φορ, εξτρέμ, μπακ και σέντερ μπακ. Όχι όμως παίχτες μέτριους. Θέλει βασικούς επιπέδου Ντέλια και Τάισον ... χρειάζεται να πουλήσει τους καλούς μέτριους που έχει και να δώσει χρόνο στους παιχταράδες από τις ακαδημίες ... ονόματα δεν λέω ... τα έχω αναφέρει εξάλλου αρκετές φορές και όποιος δεν καταλαβαίνει ότι δεν γίνεται να δίνεις εκατομμύρια για μέτριους τότε απλά δεν συμφωνούμε.

Μόνο έτσι ο ΠΑΟΚ θα εξελιχθεί και θα πάει στο επόμενο επίπεδο ...
These users thanked the author tad for the post (total 4):
BWmystis, Franky, xrisitsapa, vs40
Maezono Masakiyo

Δημοσίευση από Maezono Masakiyo »

thomas Murg έγραψε: Δευ 22 Δεκ 2025, 10:17 Δεν θα ξαφνιαστώ καθόλου εάν ο Ράζβαν ζητήσει παραμονή Τσάλοφ.
Και μετά θα έχουμε 4;
embuji

Δημοσίευση από embuji »

sourmenetes έγραψε: Δευ 22 Δεκ 2025, 09:49
embuji έγραψε: Δευ 22 Δεκ 2025, 09:09 Ο Μυθου ειναι ενας βασικος λογος που θεωρω αποτροπαια την μεταγραφη γερεμεγιεφ. Οπως δεν ηθελα ουτε τον Τετεη. Εχω Μυθου. Ειναι μια χαρα φορ και δεν εχει να ζηλεψει τιποτα απο τους 2. Βασικα παιζει να ειναι καλυτερος και απο τους 2.

Θες να κοψεις λεπτα απο τον Μυθου γιατι εχεις στοχο; ΦΕΡΕ μια ΠΑΙΚΤΑΡΑ. Μην κοβεις χρονο συμμετοχης απο ενα παιδι με ταλεντο για εναν στην καλυτερη μετριο γερεμεγιεφ. 1000 φορες μυθου και ας κανει λαθη, θα τον εχω ταυρο εμπειρο του χρονου.
Θεωρώ λίγο υπερβολικό το σχόλιο και δε χρειάζεται να σκάσουμε το Μύθου
Έχουμε πολλά ματς και θα πάρει και χρόνο και πολλά αλλα
Σουρμ το εχω πει πολλακις. Αν ειναι να φερω ξενο, ΝΑ ΦΕΡΩ ΠΑΙΚΤΑΡΑ. Οχι αλλοι μουργκ γερεμεγιεσ κλπ. Εχω την καλυτερη ακαδημια στην χωρα. Οι ξενοι μου να ειναι ΤΟΠ και οι λοιπες θεσεις πανε στους μικρους. Δεν ξερεις οτι ο Τσαλοφ θα φυγει 1 γεναρη. Και επισης, αν δωσεις ΛΕΦΤΑ μπορεις να φερεις και φορακλα νωρις. Ολα τα αλλα ειναι δικαιολογιες απο την πλευρα ΠΑΕ που πραγματικα βαρεθηκα να ακουω.
These users thanked the author embuji for the post:
Polichni1926
geobila

Δημοσίευση από geobila »

tad έγραψε: Δευ 22 Δεκ 2025, 10:22 O ΠΑΟΚ δεν έχει ανάγκη κανέναν Γερεμεβεφ ... Αντί για το παλικάρι αυτό έχει Γκιτέρσο ο οποίος σε εντάσεις, δύναμη, ταχύτητα θέλει δύο Γερεμεβεφ ...

Ο ΠΑΟΚ έχει ανάγκη έναν φορ ο οποίος να είναι καλύτερος ή ισάξιος του Γιακουμάκη γιατί απλά ο Γιακού είναι δανεικός ... Το ότι παίρνουν μέτριο φορ να φάει χρόνο από παιδιά ταλαντούχα είναι εγκληματικό όχι κυρίως αγωνιστικά αλλά στρατηγικά και επιχειρηματικά. Το καλοκαίρι θα ψάχνουμε βασικό βασικούς ενώ θα μπορούσε οι πιτσιρικάδες να εξελιχθούν σε βασικοί εάν εξελιχθούν το οποίο γίνεται μόνο εάν παίζουν.

Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται επείγοντος πολύ καλούς παίχτες σε φορ, εξτρέμ, μπακ και σέντερ μπακ. Όχι όμως παίχτες μέτριους. Θέλει βασικούς επιπέδου Ντέλια και Τάισον ... χρειάζεται να πουλήσει τους καλούς μέτριους που έχει και να δώσει χρόνο στους παιχταράδες από τις ακαδημίες ... ονόματα δεν λέω ... τα έχω αναφέρει εξάλλου αρκετές φορές και όποιος δεν καταλαβαίνει ότι δεν γίνεται να δίνεις εκατομμύρια για μέτριους τότε απλά δεν συμφωνούμε.

Μόνο έτσι ο ΠΑΟΚ θα εξελιχθεί και θα πάει στο επόμενο επίπεδο ...
Καλημερα φιλε μου,

ο 2ος φορ που αναφερεσαι ειναι ο Μυθου και νομιζω οτι αυτο θελει και οργανισμος.
Ο Γερεμεγιεφ απλα θα καλυπτει τους αλλους δυο στα πολλαπλα ματς που επονται.
Ουτως η αλλως οι μεσοι μας κανουν την πολλη δουλεια - οχι πως θα με χαλουσε να ερχοταν ενας καλυτερος του Γιακουμακη αλλα θεωρω οτι και ο Ραζβαν ειναι φουλ ικανοποιημενος απο τον Γιακουμη + Μυθου
These users thanked the author geobila for the post:
χξς'
Franky

Δημοσίευση από Franky »

Athens έγραψε: Δευ 22 Δεκ 2025, 09:24 Τον Γερεμεγιεφ δεν τον ηθελα στην ομαδα οπως ολοι μας...αλλα αν εχθες ηταν ο Γερεμεγιεφ στην θεση του Μυθου το σκορ θα ηταν 5-0
Δε σε παρεξηγώ, γιατί είσαι στην πιο αμπαλη πόλη της Ευρώπης, των μανταλομπακασετιδεων
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Franky την Δευ 22 Δεκ 2025, 10:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author Franky for the post:
Ally Samagoal
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”