Μεταγραφές χειμώνα 2026

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Δεν ξερω αν κλεισουμε Μπερναρ,δεν τρελαινομαι κιολας.Αλλα στην τελευταια του χρονια στον βαζελο,εκανε τον φωτακο μαγκα.Κατι αναλογο μπορει να κανει κ στον Μυθου.

Δεν θα τον ηθελα παντως.Ασχετα που πιστευω πως ειναι καλυτερος απο τον Ιβανουσετς.
BWmystis

Δημοσίευση από BWmystis »

paokkerkir έγραψε: Δευ 22 Δεκ 2025, 17:47 Ναι, γιατί είμασταν/είμαστε ευλογημένοι να έχουμε τέτοια παραγωγή μικρών που πλέον απλά περιμένουμε το όνομα του επόμενου, όχι αν θα υπάρξει.

Και έχει μπει στο mindset όλων των 30+ διότι σε περιόδους όπου δεν υπήρχε μια, ξεπεταγόταν παίκτες που όχι απλά στεκόταν στο ίδιο επίπεδο με ακριβοπληρωμένους αλλά ήταν και καλύτεροι.
Πολυ σωστα. Εχουμε ξεφυγει σαν οπαδοι απο την κακοτοπια δεκαετιων, το ειδαμε με τα ματια μας οτι εχουμε χρυσαφι στις ακαδημιες (Ευχαριστω Ιβαν και Παμπλο)
These users thanked the author BWmystis for the post (total 2):
Andrew R, paokkerkir
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

makispaspartou έγραψε: Δευ 22 Δεκ 2025, 16:26 Ποια διαδοχή? Και του χρόνου ο Τάισον θα παίζει.
Μέχρι το 2030.
These users thanked the author ΑποστόληςΑ for the post:
vasgias
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

FreeWatcher έγραψε: Δευ 22 Δεκ 2025, 11:26
embuji έγραψε: Δευ 22 Δεκ 2025, 10:44
sourmenetes έγραψε: Δευ 22 Δεκ 2025, 09:49

Θεωρώ λίγο υπερβολικό το σχόλιο και δε χρειάζεται να σκάσουμε το Μύθου
Έχουμε πολλά ματς και θα πάρει και χρόνο και πολλά αλλα
Σουρμ το εχω πει πολλακις. Αν ειναι να φερω ξενο, ΝΑ ΦΕΡΩ ΠΑΙΚΤΑΡΑ. Οχι αλλοι μουργκ γερεμεγιεσ κλπ. Εχω την καλυτερη ακαδημια στην χωρα. Οι ξενοι μου να ειναι ΤΟΠ και οι λοιπες θεσεις πανε στους μικρους. Δεν ξερεις οτι ο Τσαλοφ θα φυγει 1 γεναρη. Και επισης, αν δωσεις ΛΕΦΤΑ μπορεις να φερεις και φορακλα νωρις. Ολα τα αλλα ειναι δικαιολογιες απο την πλευρα ΠΑΕ που πραγματικα βαρεθηκα να ακουω.
Αυτό ακριβώς!
Σουρμ αυτό του να σκάμε τον κάθε Μουργκ ή Τσάλοφ ή Σαμάτα ή Τσόλακ μπας κ γίνουν παίχτες και να μην γίνονται ποτέ,
και να μην σκάμε τους Τζίμες και τους Μύθου ειλικρινά δεν το κατάλαβα ποτέ.
Ρε μάγκες δεν καταλαβαίνετε ότι όλα αυτά είναι κατόπιν εορτής? Τι θα πει αυτά που σκάμε σε κάθε Μουργκ? Όσα σκάμε σε κάθε Μουργκ σκάμε σε κάθε Σβαμπ. Ο ένας βγαίνει, ο άλλος όχι. Ο Κένι βγαίνει , ο Τσάλοφ όχι. Ο Τάισον βγαίνει , ο Ιβανούσετς όχι. Δεν υπάρχουν εγγυήσεις. Ξέραμε ότι δε θα βγει ο Τσάλοφ δηλαδή?
Μετά Χριστόν προφήτες να λέμε να μην τα δίναμε στο Μουργκ, να έπαιζε ο Χατσίδης και να τα δίναμε αλλού δεν έχει νόημα. Αυτό έλειπε να το ξέραμε από πριν, δεν είμαστε θεοί. Με την ίδια λογική να μην τα δίναμε στον Τάισον, αλλά θα είχαμε και ένα πρωτάθλημα λιγότερο.
These users thanked the author Tolaros for the post (total 9):
maceio, astral, eorptol1, Friedrich von Friedhof, Dimitrisou, breakdown88, Anwnimos, nunies4, trouman
Maklaz

Δημοσίευση από Maklaz »

Εγώ πιστεύω πως όταν σκάσει μύτη ο παπάς με τον μπλακ κάτι μου λέει πως θα μείνουμε μ@λ@κες από αυτό που θα ακούσουμε.

Γινόντουσαν ιδιαίτερα ψηστήρια το καλοκαίρι σε μερικούς,
pavlos06

Δημοσίευση από pavlos06 »

Αυτά τα να μη κοψουμε το δρομο του μυθου τα ακουμε σημερα μετα από νικη. την προηγουμενη αγωνιστική ακούγαμε πως είμαστε με ένα φορ - γιακουμάκη , αντε 1.5 , και θέλαμε βαρβατο φορ μπροστα από γιακουμάκη :D
These users thanked the author pavlos06 for the post (total 2):
Dimitrisou, wpgoalkeeper
Άβαταρ μέλους
Hayate

Δημοσίευση από Hayate »

Πάρε εξτρεμοφορ αν δεν θες να κόψεις το Μύθου αλλά να είσαι και καλυμμένος ποιοτικά...
These users thanked the author Hayate for the post:
Ettien26
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Ποιον Μήτογλου ρε παιδιά; Μόνο για μπάλωμα και αν είναι αυτός. Η ομάδα θέλει ηγέτη σέντερ μπακ, winger κλάσης αριστερά και αν δεν μας χτυπήσει η γκαντεμιά που μας χτύπησε τον τελευταίο ενάμιση μήνα, το πρωτάθλημα το χτυπάμε πολύ-πολύ γερά.
These users thanked the author Γερασίμου for the post:
PAOK DreXleR
MagdiTolba

Δημοσίευση από MagdiTolba »

Yπαρχει πολυ ευπαθεια τραυματισμών στους στοπερς μας. Επειγόντως στόπερ ολκής. Και να μην ειναι γυαλινος.
Άβαταρ μέλους
jim1970_4

Δημοσίευση από jim1970_4 »

Maklaz έγραψε: Δευ 22 Δεκ 2025, 18:27 Εγώ πιστεύω πως όταν σκάσει μύτη ο παπάς με τον μπλακ κάτι μου λέει πως θα μείνουμε μ@λ@κες από αυτό που θα ακούσουμε.

Γινόντουσαν ιδιαίτερα ψηστήρια το καλοκαίρι σε μερικούς,
Γιαννούλης ψήνεται
These users thanked the author jim1970_4 for the post:
trouman
ektoras

Δημοσίευση από ektoras »

Εγώ θα έλεγα να πάρουμε Μήτογλιυ και ένα ακόμα καλύτερο....Χρειαζόμαστε Έλληνες παίκτες...στα στόπερ δεν νομίζω να αγοράσουμε Βολιάκο, ενώ και ο Λόβρεν πιθανόν να μείνει έξω για μεγάλο διάστημα...Συνεπώς του χρόνου μπορούμε να πάμε με Κεντζιόρα, Μιχαηλίδη, μεταγραφή, Μήτογλου και κάποιον από τους μικρούς (Μπαταούλα ή κάποιον άλλο)
Άβαταρ μέλους
Hayate

Δημοσίευση από Hayate »

Έκανα πρόταση να πέφτει ban για προτάσεις παιχτών οπως ο Μητογλου στην μπάλα, ή ο Κασελακης στο μπάσκετ ...Εβδομαδιαίο όχι παραπανω...
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

Ξέρουμε κάτι για τον 18 χρόνο της Σπόρτινγκ;
Xlapatsas4

Δημοσίευση από Xlapatsas4 »

Τρόμος έγραψε: Δευ 22 Δεκ 2025, 19:38 Ξέρουμε κάτι για τον 18 χρόνο της Σπόρτινγκ;
Γράφτηκε κάτι κάπου?
gpap5

Δημοσίευση από gpap5 »

embuji έγραψε: Τρί 16 Δεκ 2025, 21:25 ....

ΞΕ-ΦΤΙ-ΛΑ.

....
Το ''ξεφτίλα'' πάει στον Πρόεδρο και στην διαχείριση που επιλέγει;;

Φίλε, ξέρεις που πέφτει η Τούμπα;
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”