Μεταγραφές χειμώνα 2026
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
Δηλαδή μετά και την χτεσινή εμφάνιση για εγκλήματα θα διαβάζουμε? Εντάξει ούτε εμένα μου γεμίζει το μάτι ο Γερεμεγιεφ, αλλά μήπως τελικά δεν είναι τόσο εγκληματίες αυτοί που έχουν φτιάξει την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα? Που είναι ο τσιριβεγια που ζήλευε εδώ μέσα πολύς κόσμος? Η πληρότητα στα σέντερ φορ όλων των άλλων? Έφυγε ο ελ καμπι και ο γαυρος ζητάει 10 πέναλτι μπας και κερδίσει, ο σφιντερσκι βγαίνει ακόμα οφσάιντ, ο παντοβιτς αναρωτιομαστε αν μπήκε όντως χθες και έχουμε και τον πρώτο σκόρερ της ΑΕΚ 5-10 κιλά υπέρβαρο και απο πίσω του μόνιμα τραυματίες.
Δεν είναι κακό να επιθυμούμε τη βελτίωση, αλλα οχι και να μηδενιζουμε έτσι την ομάδα μας.
Δεν είναι κακό να επιθυμούμε τη βελτίωση, αλλα οχι και να μηδενιζουμε έτσι την ομάδα μας.
- These users thanked the author Nassos for the post (total 13):
- Iggy Pop, Ally Samagoal, paokathens, navigator11, Shadow, thomas Murg, margas, ΚΩΣΤΑΣ2019, Maklaz, Friedrich von Friedhof and 3 more users
Καλημέρα! Σε κανέναν μας δεν άρεσε η προσθήκη του Γερεμεγιεφ αλλα απο εκεί και πέρα γιατι το θεωρούμε δεδομένο ότι θα φάει χρόνο απο τον μικρό??? Ίσα ίσα που νομίζω ότι έτσι ειναι καλύτερα γιατί αν έφερνες ενα καλό όνομα τότε σίγουρα θα προσπερνουσε σε ιεραρχια τον Μύθου...Τώρα όμως έχεις μια οκ τριάδα επιθετικών έναν τοπ (Γιακουμακης) ενα νέο απο τις ακαδημίες σου (Μύθου) και εναν μπαλαντέρ για τα δύσκολα (Γερεμεγιεφ)....Εξάλλου πολύ παραβλεπουν το γεγονός πως είχαμε κλείσει όπως λένε το παίκτη απο την μπραγκα και μας έκατσε στραβή με τον τραυματισμό του....Στην τελική μακάρι τα χρήματα που ήταν να πάνε για τον φορ να πάνε σε στόπερ ηγετη και εξτρέμ επιπέδου Ταισον....
- These users thanked the author Iggy Pop for the post:
- ΚΩΣΤΑΣ2019
Συμφωνω 100% με GEOBILA
Αλλο τι θα θελαμε κ αλλο πως δενεται κ χτιζεται μια ΟΜΑΔΑ
εφ οσων ο coach δειχνει οτι εμπιστευεται κ στηριζει τους 2 φορ του ( τσαλωφ δυστυχως δν μετραει)
αν η ομαδα παρει αυτη τη χρονικη στιγμη ενα θεωρητικα κλασεις ανωτερο τους ,τοτε :
αυτοματα τους ακυρωνεις κ τους γ**μεις την ψυχολογια …. πανω που δειχνει το πραγμα οτι ρολαρουν κ οι δυο
Νομιζω η επιλογη Γερεεμ. ειναι ξεκαθαρη στηριξη στο προτζεκτ Γιακ. + Μυθου.
Προσωπικα το θεωρω τιμιο, ηθικοτατο γτ πρεπει να εισαι κ ξεηαθαρος απεναντι στους ποδοσφιριστες σου
( εφοσων ανταποκρινονται ) κ επαγγελματικοτατο
εφ οσων ο coach δειχνει οτι εμπιστευεται κ στηριζει τους 2 φορ του ( τσαλωφ δυστυχως δν μετραει)
αν η ομαδα παρει αυτη τη χρονικη στιγμη ενα θεωρητικα κλασεις ανωτερο τους ,τοτε :
αυτοματα τους ακυρωνεις κ τους γ**μεις την ψυχολογια …. πανω που δειχνει το πραγμα οτι ρολαρουν κ οι δυο
Προσωπικα το θεωρω τιμιο, ηθικοτατο γτ πρεπει να εισαι κ ξεηαθαρος απεναντι στους ποδοσφιριστες σου
- These users thanked the author χξς' for the post (total 2):
- geobila, PAOK DreXleR
- sourmenetes
- Moderator
Προφανώς το θέμα έχει να κάνει με το οικονομικόembuji έγραψε: Δευ 22 Δεκ 2025, 10:44Σουρμ το εχω πει πολλακις. Αν ειναι να φερω ξενο, ΝΑ ΦΕΡΩ ΠΑΙΚΤΑΡΑ. Οχι αλλοι μουργκ γερεμεγιεσ κλπ. Εχω την καλυτερη ακαδημια στην χωρα. Οι ξενοι μου να ειναι ΤΟΠ και οι λοιπες θεσεις πανε στους μικρους. Δεν ξερεις οτι ο Τσαλοφ θα φυγει 1 γεναρη. Και επισης, αν δωσεις ΛΕΦΤΑ μπορεις να φερεις και φορακλα νωρις. Ολα τα αλλα ειναι δικαιολογιες απο την πλευρα ΠΑΕ που πραγματικα βαρεθηκα να ακουω.sourmenetes έγραψε: Δευ 22 Δεκ 2025, 09:49Θεωρώ λίγο υπερβολικό το σχόλιο και δε χρειάζεται να σκάσουμε το Μύθουembuji έγραψε: Δευ 22 Δεκ 2025, 09:09 Ο Μυθου ειναι ενας βασικος λογος που θεωρω αποτροπαια την μεταγραφη γερεμεγιεφ. Οπως δεν ηθελα ουτε τον Τετεη. Εχω Μυθου. Ειναι μια χαρα φορ και δεν εχει να ζηλεψει τιποτα απο τους 2. Βασικα παιζει να ειναι καλυτερος και απο τους 2.
Θες να κοψεις λεπτα απο τον Μυθου γιατι εχεις στοχο; ΦΕΡΕ μια ΠΑΙΚΤΑΡΑ. Μην κοβεις χρονο συμμετοχης απο ενα παιδι με ταλεντο για εναν στην καλυτερη μετριο γερεμεγιεφ. 1000 φορες μυθου και ας κανει λαθη, θα τον εχω ταυρο εμπειρο του χρονου.
Έχουμε πολλά ματς και θα πάρει και χρόνο και πολλά αλλα
Αν σκάσω 10εκ τον φέρνω αύριο
- FreeWatcher
Αυτό ακριβώς!embuji έγραψε: Δευ 22 Δεκ 2025, 10:44Σουρμ το εχω πει πολλακις. Αν ειναι να φερω ξενο, ΝΑ ΦΕΡΩ ΠΑΙΚΤΑΡΑ. Οχι αλλοι μουργκ γερεμεγιεσ κλπ. Εχω την καλυτερη ακαδημια στην χωρα. Οι ξενοι μου να ειναι ΤΟΠ και οι λοιπες θεσεις πανε στους μικρους. Δεν ξερεις οτι ο Τσαλοφ θα φυγει 1 γεναρη. Και επισης, αν δωσεις ΛΕΦΤΑ μπορεις να φερεις και φορακλα νωρις. Ολα τα αλλα ειναι δικαιολογιες απο την πλευρα ΠΑΕ που πραγματικα βαρεθηκα να ακουω.sourmenetes έγραψε: Δευ 22 Δεκ 2025, 09:49Θεωρώ λίγο υπερβολικό το σχόλιο και δε χρειάζεται να σκάσουμε το Μύθουembuji έγραψε: Δευ 22 Δεκ 2025, 09:09 Ο Μυθου ειναι ενας βασικος λογος που θεωρω αποτροπαια την μεταγραφη γερεμεγιεφ. Οπως δεν ηθελα ουτε τον Τετεη. Εχω Μυθου. Ειναι μια χαρα φορ και δεν εχει να ζηλεψει τιποτα απο τους 2. Βασικα παιζει να ειναι καλυτερος και απο τους 2.
Θες να κοψεις λεπτα απο τον Μυθου γιατι εχεις στοχο; ΦΕΡΕ μια ΠΑΙΚΤΑΡΑ. Μην κοβεις χρονο συμμετοχης απο ενα παιδι με ταλεντο για εναν στην καλυτερη μετριο γερεμεγιεφ. 1000 φορες μυθου και ας κανει λαθη, θα τον εχω ταυρο εμπειρο του χρονου.
Έχουμε πολλά ματς και θα πάρει και χρόνο και πολλά αλλα
Σουρμ αυτό του να σκάμε τον κάθε Μουργκ ή Τσάλοφ ή Σαμάτα ή Τσόλακ μπας κ γίνουν παίχτες και να μην γίνονται ποτέ,
και να μην σκάμε τους Τζίμες και τους Μύθου ειλικρινά δεν το κατάλαβα ποτέ.
- These users thanked the author FreeWatcher for the post:
- Ριαν_Καπαγιαννιδης
Ποιο προτζεκτ Γιακουμακη? δανεικος ειναι, το καλοκαιρι παλι φορ χρειαζομαστε.χξς' έγραψε: Δευ 22 Δεκ 2025, 11:12 Συμφωνω 100% με GEOBILA
- thomas Murg
Μηρ, βγες από το ακάουντ του Μπαρκαρούτσου!
@Μπαρκαρούτσος Πού είσαι ρε ψυχή να γουστάρουμε με την ομαδάρα μας στο μπάσκετ; Καλές γιορτές όπου κι αν είσαι.
- These users thanked the author thomas Murg for the post (total 2):
- vasgias, navigator11
- FreeWatcher
- navigator11
-
Xlapatsas4
Στην κρασνονταρ ειναι ο αουγκουστο αδερφε. Περαν αυτου πιστευω στο κεντρο δεν χρειαζομαστε μεταγραφη εκτος αν φυγει ο καμαρα. Μονο τοτε καλοδεχουμενος ο αυγουστοςnavigator11 έγραψε: Δευ 22 Δεκ 2025, 11:52 Επαναπατρισμός (μέσα σε εισαγωγικά) Αουγκούστο;; Φεύγει ο Καμαρά;;![]()
![]()
Μέχρι και πριν το χθεσινό ματς με το βαζελο, δεν πιστεύω ότι υπολογίζονταν σοβαρά από το προπονητικό τιμ. Πήρε ευκαιρίες γιατί ο Τσάλοφ έτρωγε κράξιμο από το λαό του ΠΑΟΚ και πάλι έπαιξε σε όλα τα εκτός έδρας. Αν δεν υπήρχε ο τραυματισμός του Γιακουμακη, Μύθου δε θα υπήρχε στο κάδρο. Σήμερα, πλέον ο Μύθου έχει καθιερωθεί για το προπονητικό τιμ και οι δηλώσεις είναι ξεκάθαρες. Φυσικά ο παίκτης είναι μόλις 18 ετών, και ακόμη και αν μειωθούν οι ευκαιρίες του, ήδη έκανε τεράστια πρόοδο. Για μένα, αν δεν πάρουν άλλο φορ, ο Μύθου πρέπει σταθερά να μπαίνει αλλαγή και σε κάποια να ξεκινά βασικός. Μπορεί να δίνει 60 ποιοτικά λεπτά. Ο Γιερεμεγιεφ, πρέπει να παίρνει χρόνο όταν κάποιος είναι τραυματισμενος ή σκασμενος.
Άλλη μια φορά φάνηκε πρόβλημα στο αριστερό άκρο. Ξέρω ότι περίμεναν περισσότερα από το Σκωτσεζο 160 εκατοστών, αλλά όταν κάνεις ένα λάθος, πρέπει να το διορθώνεις.
Στα μπακ, που τα τρεξίματα απαιτούνται, είτε χρειάζεσαι 4 καλούς ποδοσφαιριστές, είτε 3 τοπ, όπου ο ένας μπορεί να παίζει και τις 2 πλευρές. Χρειάζεσαι 3τοπ κεντρικούς αμυντικούς, να βγαίνει το ροτέισον, με τον ένα να παίζει καλά και ως αριστερός και ως δεξιός κεντρικός αμυντικός. Ο ΠΑΟΚ ιδανικά χρειάζεται 2 τοπ, αλλά ο 1 είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ.
Το σκαουτινγκ της ομάδας είναι αρκετά κακό. Τόσο καιρό ψάχναμε φορ και είχαν 1-2 στις λίστες; Τραυματιστηκε ο 1 και δεν υπάρχει εναλλακτική; Ελπίζω να μην γίνει κάτι αντίστοιχο στους αμυντικούς που χρειαζόμαστε. Η ομάδα έχει πουλήσει. Έχει πουλήσει. Έχει πουλήσει. Ας αγοράσει κιόλας. Πέρα από την κίνηση Ζαφείρη, τίποτα τα τελευταία χρόνια. Δεν το λέω για γκρίνια, η μεταγραφή Ζαφείρη θα με κάλυπτε απόλυτα, αν κάθε χρόνο το κλαμπ έφερνε με 10εκ 2 τέτοιους, ή έφερνε έστω έναν με 8-10εκ σε καλή ηλικία. Αν γινόταν αυτό διαχρονικά, ο ΠΑΟΚ θα είχε πληρότητα και πιο ανανεωμένο ροστερ.
Δε γίνεται μόνο να πουλάς και να περιμένεις από τον προπονητή να σε ξελασπώσει. Από την άλλη, και ο προπονητής πρέπει σε κάθε ευκαιρία να χτίζει και να εκμεταλευεται τις ακαδημίες. Τεράστιο κέρδος ο Μύθου. Αν έβγαινε και ο Μπαλντε για να ξεκουράζει λίγο τον Ταισον, θα ήταν ευλογία.
Άλλη μια φορά φάνηκε πρόβλημα στο αριστερό άκρο. Ξέρω ότι περίμεναν περισσότερα από το Σκωτσεζο 160 εκατοστών, αλλά όταν κάνεις ένα λάθος, πρέπει να το διορθώνεις.
Στα μπακ, που τα τρεξίματα απαιτούνται, είτε χρειάζεσαι 4 καλούς ποδοσφαιριστές, είτε 3 τοπ, όπου ο ένας μπορεί να παίζει και τις 2 πλευρές. Χρειάζεσαι 3τοπ κεντρικούς αμυντικούς, να βγαίνει το ροτέισον, με τον ένα να παίζει καλά και ως αριστερός και ως δεξιός κεντρικός αμυντικός. Ο ΠΑΟΚ ιδανικά χρειάζεται 2 τοπ, αλλά ο 1 είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ.
Το σκαουτινγκ της ομάδας είναι αρκετά κακό. Τόσο καιρό ψάχναμε φορ και είχαν 1-2 στις λίστες; Τραυματιστηκε ο 1 και δεν υπάρχει εναλλακτική; Ελπίζω να μην γίνει κάτι αντίστοιχο στους αμυντικούς που χρειαζόμαστε. Η ομάδα έχει πουλήσει. Έχει πουλήσει. Έχει πουλήσει. Ας αγοράσει κιόλας. Πέρα από την κίνηση Ζαφείρη, τίποτα τα τελευταία χρόνια. Δεν το λέω για γκρίνια, η μεταγραφή Ζαφείρη θα με κάλυπτε απόλυτα, αν κάθε χρόνο το κλαμπ έφερνε με 10εκ 2 τέτοιους, ή έφερνε έστω έναν με 8-10εκ σε καλή ηλικία. Αν γινόταν αυτό διαχρονικά, ο ΠΑΟΚ θα είχε πληρότητα και πιο ανανεωμένο ροστερ.
Δε γίνεται μόνο να πουλάς και να περιμένεις από τον προπονητή να σε ξελασπώσει. Από την άλλη, και ο προπονητής πρέπει σε κάθε ευκαιρία να χτίζει και να εκμεταλευεται τις ακαδημίες. Τεράστιο κέρδος ο Μύθου. Αν έβγαινε και ο Μπαλντε για να ξεκουράζει λίγο τον Ταισον, θα ήταν ευλογία.
- These users thanked the author vs40 for the post (total 2):
- embuji, boogeyman77
θα τον αγορασουμε μυστη μου,BWmystis έγραψε: Δευ 22 Δεκ 2025, 11:32Ποιο προτζεκτ Γιακουμακη? δανεικος ειναι, το καλοκαιρι παλι φορ χρειαζομαστε.χξς' έγραψε: Δευ 22 Δεκ 2025, 11:12 Συμφωνω 100% με GEOBILA
στα 31-32 ο γιακουμης θα θελει σιγουρα να επιστρεψει, οχι μονο οικογενειας/ηλικιας, αλλα και επειδη ο ΠΑΟΚ τον εμπιστευτηκε, τον στηριξε, τον πιστεψε, και του εδωσε ενα εξαιρετικο περιβαλλον να απολαυσει το ποδοσφαιρο.
Ειναι αγαπητος στον κοσμο, παλευει και σκιζεται και γουσταρει - ετσι και σηκωσουμε πρωταθλημα η/και κυπελλο θα εχει ακομα ενα λογο να πιεσει απο την πλευρα του την Μοντερει να πωληθει και να γινει μονιμος κατοικος.
Μη ξεχναμε οτι καλοκαιρι αν μεινει ο Ραζβαν θα ζητησει να παραμεινει 80% του ροστερ, με τον Γιακουμη σιγουρα πρωτο βιολι. Που και να μην μεινει παλι εχει βαση η παραμονη του, τοσα χρονια ψαχνουμε φορ και τωρα που πετυχαμε να τον αφησουμε? με 2.5-3 χαρτια τον φερνουμε, και στη σημερινη εποχη δεν ειναι πολλα αυτα τα λεφτα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος geobila την Δευ 22 Δεκ 2025, 12:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author geobila for the post (total 3):
- BWmystis, χξς', Polichni1926