56. Ανέστης Μύθου
Re: 56. Ανέστης Μύθου
Άμα παίξει ο Μύθου Α εθνική κατηγορία σφυρίξτε μου.
Όχι στον ΠΑΟΚ, στη Λειβαδιά και στο Βόλο
Γιατι?Tolaros έγραψε: Τετ 17 Δεκ 2025, 01:02 Άμα παίξει ο Μύθου Α εθνική κατηγορία σφυρίξτε μου.
-
black death
Μπορει να μην παιξει κι αυτός, που ξέρεις... Να παει με τη μια γερμανια και αγγλια.Tolaros έγραψε: Τετ 17 Δεκ 2025, 01:02 Άμα παίξει ο Μύθου Α εθνική κατηγορία σφυρίξτε μου.
-
john4serres
Το οτι πήγε ο Τζίμας με 20 μυρια ρήτρα στη β Γερμανίας πιστεύετε ηταν καλό για τον παίχτη κ για την ομάδα η όχι? Για μένα ηταν το σωστό. Βρήκες ομάδα που θα του έδινε χώρο κ χρονο αλλα κ τις συνθήκες να εξελιχθεί κ έβαλες μια ρήτρα εξαιρετική για τη δεδομένη στιγμή. Αυτοί οι δανεισμοι γίνονται παντού κ ο λόγος ειναι οτι πιστεύεις τον παίκτη κ όχι το αντίθετο. Ο τζιμας τα πήγε άψογα κ καποιος αποφάσισε να πληρώσει τη ρήτρα. Ρήτρα που ήταν 20 μυρια αποδεικνύοντας οτι ξέραμε τι είχαμε. Ο Τζιμας ήταν ενας 'σπορος' με μεγάλο potential που εκείνη την περίοδο 'θυμίζω πήραμε πρωτάθλημα ' δεν μπορούσαμε να τον καλλιεργησουμε όσο σωστά έπρεπε. Η επιλογή που συνέχεια αναφέρετε ως λανθασμένη εχει αποδειχθεί με αντικειμενικους όρους εξαιρετική.
Όσο για το γερεμεγεφ κ τον Μύθου , υεωρω οτι βγάζει πιθανό άγχος απο τις πλάτες του Μύθου που δείχνει να χρειάζεται αρκετή δουλειά. Κ μονο οτι ειναι στο ρόστερ αυτής της ομαδας στα 18 του του δίνει πράγματα. Οπότε ναι αν ήμουν σήμερα ο Μύθου θα ένιωθα ευλογημένος
Όσο για το γερεμεγεφ κ τον Μύθου , υεωρω οτι βγάζει πιθανό άγχος απο τις πλάτες του Μύθου που δείχνει να χρειάζεται αρκετή δουλειά. Κ μονο οτι ειναι στο ρόστερ αυτής της ομαδας στα 18 του του δίνει πράγματα. Οπότε ναι αν ήμουν σήμερα ο Μύθου θα ένιωθα ευλογημένος
- These users thanked the author dragon for the post:
- Jean Valjean
Εχω διασταυρώσει απόψεις, λίγες ομολογώ όντας νέο μέλος, με διαφορά αδέρφια εδώ σχετικά με το αν ο Ραζβαν εξελίσσει νέους παίχτες από ακαδημίες ή μεταγραφές τέτοιων ηλικιών.
Είναι σχετικά πολυσύνθετο πρόβλημα.
Ο ποδοσφαιριστής πρέπει να έχει ταλέντο.
Το περιβάλλον που δραστηριοποιείται οφείλει να ειναι όσο πιο ασφαλές γίνεται ώστε να ξεδιπλώσει το ταλέντο αυτό.
Ο προπονητής (ή μάνατζερ) να έχει αρκετά στοιχεία στον χαρακτήρα και τρόπο ανάπτυξης ώστε να εμπνεύσει καπ εξελίσσει τον παίχτη.
Πρέπει επίσης το σύνολο της ομάδας να καλύπτει τις αδυναμίες του παίχτη.
Και κάπου εδώ οι γνώμες διίστανται.
Για μένα ο Ραζβαν δεν το κάνει, και μπορείτε να με φάτε ελεύθερα.
Ο μύθου και ο κάθε μύθου πρέπει να παίξει με ελευθερία κινήσεων, όχι να παίζει σε ένα «κουτί» στο οποίο τα λάθη απαγορεύονται και πρέπει να είμαστε ρομπότ.
Ο μύθου όπως και ο τζιμας θέλουν ένα περιβάλλον όπως η Νυρεμβεργη.
ΥΓ: ο Ντελιας, κουλιερακης, Τζολης, ήταν ειδικές περιπτώσεις που είχαν αστείρευτο ταλέντο και προσωπικότητα
edit: Αν το σχόλιο μου είναι σε λάθος τοπικ ενημερώστε με το να μεταφέρω.
Είναι σχετικά πολυσύνθετο πρόβλημα.
Ο ποδοσφαιριστής πρέπει να έχει ταλέντο.
Το περιβάλλον που δραστηριοποιείται οφείλει να ειναι όσο πιο ασφαλές γίνεται ώστε να ξεδιπλώσει το ταλέντο αυτό.
Ο προπονητής (ή μάνατζερ) να έχει αρκετά στοιχεία στον χαρακτήρα και τρόπο ανάπτυξης ώστε να εμπνεύσει καπ εξελίσσει τον παίχτη.
Πρέπει επίσης το σύνολο της ομάδας να καλύπτει τις αδυναμίες του παίχτη.
Και κάπου εδώ οι γνώμες διίστανται.
Για μένα ο Ραζβαν δεν το κάνει, και μπορείτε να με φάτε ελεύθερα.
Ο μύθου και ο κάθε μύθου πρέπει να παίξει με ελευθερία κινήσεων, όχι να παίζει σε ένα «κουτί» στο οποίο τα λάθη απαγορεύονται και πρέπει να είμαστε ρομπότ.
Ο μύθου όπως και ο τζιμας θέλουν ένα περιβάλλον όπως η Νυρεμβεργη.
ΥΓ: ο Ντελιας, κουλιερακης, Τζολης, ήταν ειδικές περιπτώσεις που είχαν αστείρευτο ταλέντο και προσωπικότητα
edit: Αν το σχόλιο μου είναι σε λάθος τοπικ ενημερώστε με το να μεταφέρω.
- Jean Valjean
Το ερώτημα δεν είναι αν ο Ραζβαν εξελισσει παικτες των ακαδημιών.
Πρώτα πρωτα να διευκρινίσουμε τι εννοούμε με το εξελίσσει. Τεχνικά, τακτικά η ως προσωπικότητες;
Δευτερον να αποφασίσουμε αν πρεπει να είναι αυτή η δουλειά του προπονητη της πρωτης ομάδας.
Η γνώμη μου είναι ότι καταρχήν ο προπονητης της Α ομάδας δεν έχει καμία δουλειά με το να εξελίσσει τεχνικά και σε ορισμένο βαθμό τακτικά τους παίκτες των ακαδημιών.
Οι παικτες πρεπει να έρχονται έτοιμοι τεχνικά και όσο το δυτνατον τακτικά.
Φυσικά και θα συμφωνήσω μαζί σου ότι ο Ραζβαν δεν εξελίσσει τους παικτες σε τεχνικό επίπεδο.
Τους εξελίσσει λίγο στο τακτικό επίπεδο και περισσοτερο ως νοοτροπία πρωταθλητισμου.
Σε μένα αυτό φαίνεται και φυσιολογικό και σωστό.
Πρώτα πρωτα να διευκρινίσουμε τι εννοούμε με το εξελίσσει. Τεχνικά, τακτικά η ως προσωπικότητες;
Δευτερον να αποφασίσουμε αν πρεπει να είναι αυτή η δουλειά του προπονητη της πρωτης ομάδας.
Η γνώμη μου είναι ότι καταρχήν ο προπονητης της Α ομάδας δεν έχει καμία δουλειά με το να εξελίσσει τεχνικά και σε ορισμένο βαθμό τακτικά τους παίκτες των ακαδημιών.
Φυσικά και θα συμφωνήσω μαζί σου ότι ο Ραζβαν δεν εξελίσσει τους παικτες σε τεχνικό επίπεδο.
Τους εξελίσσει λίγο στο τακτικό επίπεδο και περισσοτερο ως νοοτροπία πρωταθλητισμου.
- These users thanked the author Jean Valjean for the post:
- Apil44
Αν κ πιστεύω οτι θα φέρουν βασικο φορ.
Την περίπτωση να θέλουν να πάρουν ενα τέτοιο παίχτη (γερεμεγεφ) για να στηριχτει το πρότζεκτ Μύθου?
Σε περίπτωση βασικου φορ ο Μύθου δύσκολα να βρει χώρο φέτος .
Οι ίδιοι που λένε οτι θα πρέπει να παίζει παραπάνω ο Μύθου δεν τους αρέσει η επιλογή γερεμεγεφ αλλα δεν πιστεύουν οτι θα πάρουμε βασικό φορ. Δλδ τι ακριβώς προτιμάτε ρε μάγκες?
Την περίπτωση να θέλουν να πάρουν ενα τέτοιο παίχτη (γερεμεγεφ) για να στηριχτει το πρότζεκτ Μύθου?
Σε περίπτωση βασικου φορ ο Μύθου δύσκολα να βρει χώρο φέτος .
Οι ίδιοι που λένε οτι θα πρέπει να παίζει παραπάνω ο Μύθου δεν τους αρέσει η επιλογή γερεμεγεφ αλλα δεν πιστεύουν οτι θα πάρουμε βασικό φορ. Δλδ τι ακριβώς προτιμάτε ρε μάγκες?
Γιατί δεν έχει δείξει ούτε μισό στοιχείο να με πείσει για το αντίθετο.
Οι συγκρίσεις με Τζίμα είναι άστοχες. Ο Τζίμας έπαιρνε κεφαλιά που έσκιζε δίχτυα, έβγαινε πρώτος στην μπάλα, είχε ταχύτητα, κουβαλούσε μπάλα, είχε ικανοποιητικότατη κλειστή τρίπλα, είχε δύναμη να πετάξει κάτω αμυντικούς.
Ο Μύθου μέχρι στιγμής είναι αναιμικός και βλέπω τις ευκαιρίες να τον προσπαιρνούν. Και δε θα φταίει μετά κανένας Γερεμέγεφ. Να δούμε σήμερα με Μαρκό.
- paokkerkir
Τώρα οχι. Μετα δεν ξερουμε ακόμα αλλα τώρα σίγουρα οχι.curtis έγραψε: Τετ 17 Δεκ 2025, 01:11 Πάντως και με το λίγο που το έχουμε δει το παιδι καλύτερος είναι από τον γερεμεγιεφ δεν το συζητάμε
Ο Μυθου λογικα θα παει στην Β' ομαδα γιατι παμε για φουντο. Θα παιζει συνεχεια εκει.
o Tζιμας ειχε/εχει ισχυρη προσωπικοτητα, θεληση, πηγμη. Ο Μυθου ειναι late bloomer.Tolaros έγραψε: Τετ 17 Δεκ 2025, 12:20Γιατί δεν έχει δείξει ούτε μισό στοιχείο να με πείσει για το αντίθετο.
Οι συγκρίσεις με Τζίμα είναι άστοχες. Ο Τζίμας έπαιρνε κεφαλιά που έσκιζε δίχτυα, έβγαινε πρώτος στην μπάλα, είχε ταχύτητα, κουβαλούσε μπάλα, είχε ικανοποιητικότατη κλειστή τρίπλα, είχε δύναμη να πετάξει κάτω αμυντικούς.
Ο Μύθου μέχρι στιγμής είναι αναιμικός και βλέπω τις ευκαιρίες να τον προσπαιρνούν. Και δε θα φταίει μετά κανένας Γερεμέγεφ. Να δούμε σήμερα με Μαρκό.
Δεν ειναι ολοι οι χαρακτηρες το ιδιο, αντιστοιχα και ο Ντελιας δεν εχει αυτο τον τσαμπουκα στο χαρακτηρα που εχει ο Στεφανος, ουτε ο Μυθου τον εχει.
Αυτο δε σημαινει οτι δεν εχει ποιοτητα και μελλον. Ισως οχι στο ιδιο επιπεδο με Τζολη-Τζιμα-Ντελια.
Καλην εσπερα φιλε μου,Jean Valjean έγραψε: Τετ 17 Δεκ 2025, 10:58 Το ερώτημα δεν είναι αν ο Ραζβαν εξελισσει παικτες των ακαδημιών.
σωστες παρατηρησεις - Τακτικα οι νεοι πρεπει να εξελισσονται απο τις μικρες κατηγοριες/ακαδημιες. Τεχνικα επισης, καθως και να κατασταλαξουν σε ποια θεση αποδιδουν καλυτερα.
Δεν ειμαι ομως πεπεισμενος οτι ο τροπος -παικτικα/τακτικα- που χρησιμοποιει τους μικρους ειναι ο ιδανικος, μπορει και λογω ελλειψης γνωσεων να ειμαι λαθος, και τα μονα παραδειγματα που εχω ειναι τα προσφατα παραδειγματα των Αμπελ-Παμπλο-Βλανταν καθως και των παιχτων που ειχαμε και εφυγαν παντα σκεπτομενος αν υπολειπονταν των παιχτων που εμειναν πχ Λυραντζης - Σαστρε